وکیل رشوه

وکیل رشوه (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل رشوه

وکیل رشوه در تهران

وکیل رشوه چه کاربردی دارد و چگونه می تواند به افراد کمک کند تا در جریان پرونده های خود با موفقیت روبرو شوند. وکیل رشوه دارای توانایی های متعددی است و می تواند با استفاده از این توانایی ها شرایط نسبتا خوبی را در جریان پرونده های مختلف بوجود آورند. وکیل رشوه جز آن دسته از افرادی است که بر قوانین مختلف کاملا مسلط است و میتواند بهترین خدمات حقوقی را در این زمینه به صورت سریع و فوری ارائه دهد تا افراد بتوانند از مزایای آن استفاده کنند. آیا دوست دارید که اطلاعات خود را در مورد وکیل رشوه افزایش دهید و از تمامی جزئیات مربوط به این پرونده ها آگاهی پیدا کنید؟ به نظر شما وکیل رشوه تا چه اندازه می تواند در جریان پرونده های حقوقی مختلف موثر باشد و جریان دادرسی ان ها را به خوبی پیش ببرد؟

وکیل رشوه بهترین و متخصص ترین کسی است که در زمینه پرونده های مربوط به رشوه می تواند فعالیت کند و می تواند خدمات مختلفی را در این زمینه ارائه میکند. اگر شما می خواهید با تمامی مطالب حقوقی مربوط به وکیل رشوه آشنا شوید و درمورد آن آگاهی پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی مسائل مختلف در مورد وکیل رشوه را به شما توضیح دهیم و اطلاعات لازم را در مورد آنها پیدا کنید.

وکیل رشوه به چه کسی گفته می شود؟

وکیل رشوه به فردی گفته می شود که مدرک کارشناسی خود را با موفقیت در رشته حقوق دریافت کرده است و مراحل تکمیلی رشته تحصیلی خود را در حیطه مسائل مربوط به قانون ارتشا و مجازات و کلاهبرداری گذرانده است. اگر شما هم جز کسانی هستید که به وکیل رشوه نیاز دارید و نمی دانید که چگونه باید این وکیل متخصص و حرفه ای را پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که در ابتدا شرایط و موضوع پرونده خود را بررسی کنید و سپس اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهید.

برای مثال برخی از افراد ممکن است به وکسل رشوه مراجعه کنند اما موضوع اصلی پرونده آنان به رشوه مربوط نباشد و به دیگر مفاد قانون مجازات مرتبط باشد، در چنین حالتی بهتر است موضوع پرونده خود را به فرد دیگری ارجاع دهید که در این زمینه متخصص باشد و بتواند به بهترین نحو ممکن بر اساس تجربیاتی که دارد پرونده مربوطه را مورد بررسی قرار دهد. وکیل رشوه کسی است که تنها در زمینه پرونده های مربوط به رشوه تخصص دارد و می تواند جریان این پرونده ها را به خوبی در جریان دادرسی مورد بررسی قرار دهد.

یکی از ملاک های اصلی که برای انتخاب وکیل باید به آن توجه داشت آن است که وکیل مربوطه دارای تجربه کاری باشد و بتواند بر اساس تجربیاتی که کسب کرده است جریان این پرونده ها را به خوبی پیش ببرد. وکیل رشوه در شرایطی می تواند جریانات مختلف پرنده ها را مدیریت کند که موکل اقدام به انعقاد قرارداد وکالت با وکیل را کرده باشد و وکیل رشوه دارای وکالتنامه ای معتبر برای دادرسی پرونده ها باشد و بتواند از اعتبار قانونی این وکالت نامه ها استفاده کنند.

وکیل رشوه تنها در شرایطی ممکن است نتواند جریان پرونده ها را به خوبی مورد وکالت و بررسی قرار دهد که ابهامات زیادی در جریان پرونده وجود داشته باشد که این وکیل متخصص از آنها بی اطلاع بوده است و هیچ اطلاعی در مورد این مباحث قانونی نداشته است. اگر شما نیز جز کسانی هستید که فکر می کنید می توانید جریان پرونده های رشوه را به وکیل رشوه ارجاع دهید به شما توصیه میکنیم که این کار را انجام دهید تا پرونده شما به بهترین نحو ممکن و در کوتاهترین زمان در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد و پیگیری های مربوط به آن به خوبی انجام شود.

چرا باید از وکیل رشوه کمک بگیریم؟

سوال اصلی که برای بسیاری از ما ممکن است پیش آید و پاسخ مناسبی بتوانیم برای آن پیدا کنیم آن است که اصلا لزوم استفاده از وکیل رشوه چیست و چرا باید از این وکیل حرفه ای و متخصص کمک بگیریم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وکیل رشوه دارای اهمیت بسیار زیادی برای تمامی افراد جامعه است؛ چراکه جرائم مربوط به رشوه روز به روز در حال افزایش است و همینم موضوع باعث شده است تا شرایط نسبتا نا مساعدی در مورد پرونده های مربوط به این حوزه بوجود آید و افراد مجبور باشند شرایط نسبتا سختی را تحمل کنند تا بتوانند مراحل دادرسی مربوط به دعاوی رشوه را پشت سر بگذارند.

از آنجایی که جرم رشوه یکی از بدترین و خطرناکترین جرایمی است که ممکن است در یک جامعه اتفاق بیفتد و نظم آن جا را بهم ریزد، قانون گونزالز کشور ما شرایط نسبتا پیچیده و سخت قانونی را برای پرونده های مربوط به این رشوه در نظر گرفته است و همین موضوع باعث شده است تا بیشتر کسانی که با این پرونده ها روبرو می شوند دچار سردرگمی شوند و دقیقاا نداننند که باید چه برخوردی با مرتکبان ان داشته باشند. در این حالت وکیل رشوه می تواند بهترین و تخصصی ترین خدمات را ارائه دهد و به افراد کمک کند تا در کوتاهترین زمان ممکن نتایج دلخواه خود را از جریان پرونده های مختلف بدست آورند. وکیل رشوه می تواند به موکلان خود کمک کند تا در مدت زمان کوتاهی نتایج خوبی را رد جریان پرونده های خود بدست آورند و بتوانند به بهترین نحو ممکن این مسائل را در جریان دادرسی مورد حل و فصل قرار دهند.

وکیل رشوه با دیگر وکلای پایه یک دادگستری دارای تفاوت های بسیار زیادی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. شما باید این موضوع را بدانید که همه وکلای پایه یک دادگستری دارای تخصص ها و مهارت های مختلفی هستند و همین موضوع باعث شده است تا افراد بتوانند وکیلف متخصص را برای جریان پرونده هایس خود انتخاب کنند و وکالت پرونده های خود را به متخصص ترین و حرفه ای ترین افراد در حوزه موضوع پرونده خود بسپارند. هر چقدر که وکیل یک پرونده دارای تخصص و مهارت بیشتری باشد، توانایی نسبتا بیشتری در رابطه با پرونده های مختلف دارد و می تواند این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن بررسی کند و به نتیجه برساند. متخصص بودن هر وکیلی احتمال شکست در جریان پرونده را کاهش می دهد و باعث می شود تا افراد بتوانند میزان موفقیت خود را در جریان دادرسی افزایش دهند و با نگرانی کمتری در جریان پرونده در مراجع قضایی حضور یابند.

چه کسانی باید به وکیل رشوه مراجعه کنند؟

یکی از سوالات مهم و بسیار اساسی که وجود دارد آن است که دقیقا چه کسانی می توانند به وکیل رشوه مراجعه کنند و از خدمات این وکیل حرفه ای و متخصص بهره مند شوند؟ آیا عموم مردم میتوانند به راحتی به وکیل رشوه مراجعه کنند و از خدمات این وکیل استفاده کنند یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وکیل رشوه جز آن دسته از کسانی است که می تواند هم وکالت پرونده های خواهان پرونده را بپذیرد و هم وکالت خوانده را در نظر گیرد. بنابراین فرقی ندارد که افراد خواهان یک پرونده هستند یا به عنوان خوانده در جریان پرونده ها حضور یافته اند. در هر صورت وکیل رشوه می تواند به آنها کمک کند تا کمتر دچار آسیب و خسارت شوند و حقوق آنها مورد تضییع واقع نگردد. وکیل رشوه دارای تجربیات بسیار زیادی در جریان پرونده های مختلف است و به همین خاطر هم می تواند به بهترین نحو ممکن در جریان پرونده های رشته هم از طرف خواهان پرونده  هم از طرف خوانده حضور یابد و. در مسیر احقاق حقوق آنها قدم بردارد.

شاید اکنون با خود فکر کنید که اصلا چگونه ممکن است یک وکیل متخصص و حرفه ای بتواند در جریان دادرسی پرونده های مختلف از طرف خوانده های پرونده ها نیز حضور یابد و جریان پرونده های آنان را مورد وکالت قرار دهد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که پرونده هایی که مورد وکالت یک وکیل رشوه قرار منی گیرند باید به نتیجه برسند و این وکیل حرفه ای بهترین نتیجه ممکن را با استفاده از تخصص هایی که دارد رقم می زند. جالب است بدانید که حتی اگر وکیل رشوه وکالت خوانده پرونده را هم بر عهده گرفته باشد به خوبی می تواند با استفاده از مدارک و ادله کافی در جریان دادگاه کاری کنند که پرونده مذکور کمتر دچار چالش شود و مرتکب به کمترین مجازات ممکن محکوم شود.

از آنجایی که تمامی جرایم در قانون مجازات ما دارای عواقب و مجازات های مختلف هستند پس کاملا طبیعی است که جرایمی مانند اختلاس و ارتشا دارای عواقب نامناسبی باشند و باعث بوجود آمدن مشکلات بسیار زیادی شوند اما مسئله ای که وجود دارد آن است که یک وکیل حرفه ای مانند وکیل رشوه این توانایی را دارد تا با اقدامات خود میزان مجازات موکلش را به حداقل ترین حالت ممکن برسانید و از محکومیت شدید او جلوگیری کند.

وکیل رشوه و ویژگی ها یی که باید داشته باشد.

وکیل رشوه نیز مانند بسیاری دیگر از وکلا باید دارای ویژگی های خاصی باشد تا بتوان جریان وکالت پرونده را به او واگذار کرد. برخی از افراد با خود فکر می کنند که وکیل رشوه نیز باید مانند دیگر وکلای دادگستری باشد اما حقیقت چیز دیگری است و همه افراد بر اساس تخصصی که دارند باید دارای ویژگی ها و تخصص های خاصی باشند تا بتوانند نتیجه خوبی از جریان دادرسی این پرونده ها بدست آورند. به طور خلاصه به برخی از ویژگی هایی که باید وکیل رشوه داشته باشد اشاره می کنیم تا شما نیز با آنها شانا شوید و اطلاعات دقیق و صحیحی در مورد انهخا بدست اورید:

اولین و مهم ترین ویژگی که باید وکیل رشوه داشته باشد، دانش حقوقی کافی است. دانش حقوقی که وکیل رشوه باید داشته باشد برگرفته از قوانین و آرای دادگستری است. از این توضیح داده شده به خوبی می توان متوجه این نکته شد که وکیل رشوه باید اطلاعات بروزی داشته باشد و بتواند این اطلاعات را به موکلان خود نیز انتقال دهد و آنان را از این مفاهیم حقوقی مطلع سازد.

دومین ویژگی کحه می توان در مورد وکیل رشوه از آن اطلاع پیدا کرد آن است که این وکیل حرفه ای و متخصص توانایی اداره امور پرونده ها یمربوط به رشوه را داشته باشد و بتواند این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار دهد. وکیل رشوه باید بتواند در جلسات دادگاه حضور یابد و برای دفاع از موکلان خود از روش های مختلف حقوقی استفاده کند.

از دیگر ویژگی های وکیل رشوه که برای افراد داری اهمیت بسیار زیادی میباشد آن است که این وکیل فوق حرفه ای باید بتواند انواع اسناد حقوقی را به بهترین نحو ممکن و د رکوتاهترین زمان ممکن تهیه کند و در چارچوب قانونی خاصی آنها را قرار دهد تا بتواند آنها را با سرعت بیشتری به نتیجه برساند.

یکی دیگر از مهمترین و اساسی ترین ویژگی های وکیل رشوه آن است که باید این وکیل حرفه ای اسرار موکل خود را حفظ کند و آنها را به هیچ عنوان رد اختیار فرد دیگری قرار ندهند و شرایط موکل خود را به خطر نیندازند. هرگونه سهل انگاری در رابطه با این موضوع دارای عواقب قانونی بسیار زیاد است و باعث میشود تا افراد نتوانند در جریان دادرسی های پرونده خود حقیقت را به قاضی نشان دهند و با موفقیت روبرو شوند.

متخصص بودن و با تجربه بودن نیز برای انتخاب وکیل رشوه دارای اهمیت زیادی است و نمیتوان آن را نادیده گرفت. وکیل رشوه باید دارای تجربه نسبتا زیادی باشد و از مطالب قانونی آگاهی کاملی داشته باشد. هر چقدر تجربه این وکیل حرفه ای در زمینه وکالت پرونده های مختلف حقوقی بیشتر باشد می تواند عملکرد بهتری از خود نشان دهد و در جریان دادرسی به صورت تخصصی تری عمل کند. تجربیات یک وکیل حرفه ای می تواند به او کمک کند تا بهترین و کوتاه ترین راه ها را برای به نتیجه رساندن جریان پرونده حقوقی پیدا کند.

وکیل رشوه و اغاز یک پرونده حقوقی

همه ممکن است با موضوع رشوه در اداره ها و مراکز دولتی روبرو شویم و دقیقا ندانیم که باید از چه طریقی برای جلوگیری از این اقدام مجرمانه عمل کنیم. کاملا طبیعی است که بسیاری از مردم جامعه در مورد وکیل رشده اطلاعات خاصی نداشته باشند و ندانند که اصلا چگونه می توان برای ارجاع این جرم به مراجع قانونی اقدام کرد. وکیل رشوه تنها کسی است که می تواند در این زمینه به شما کمک کند تا جریان دعاوی مربوط به رشوه را آغاز کنید.

وکیل رشوه در همان ابتدا دادخواست مربوط به رسیدگی پرونده را آماده میکند و از جانب موکل خود آن را به مراجع قضایی تحویل میدهد تا موضوع مشکل پیش آمده به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد و نتیجه این دعوا نیز از طریق دادگاه به وکیل رشوه و موکل او ارسال می شود تا در جلسات اصلی دادگاه حضور یابند. توجه داشته باشید که بسیاری از افراد از این موارد آگاهی ندارند، چرا که آنان نمی دانند که اصلا چگونه می توان یک دادخواست قانونی مربوط به رشوه را تهیه و تنظیم کنند و آن را به مراجع دادگستری تحویل دهند. بنابراین برای سهولت در انجام کارهای حقوقی و به نتیجه رساندن آنها در کوتاه ترین زمان ممکن به شما توصیه می کنیم که به وکیل روشونه مراجعه کنید .

در ادامه جریان دادرسی پرونده های مختلف باید بگوییم که وکیل رشوه می تواند در هر مرحله، انواع لایحه دفاعیه را برای احقاق حقوق موکل خود آماده کند و آنها را در اختیار دادگاه قرار دهد تا با استناد به آنها مشکل و چالش های قانونی افراد مورد حل و فصل قرار گیرد. وکیل رشوه می تواند از تمامی مدارک و اسناد قانونی برای پیشبرد اهداف خود استفاده کند و آنها را در سریعترین زمان ممکن تنظیم کند.

بنابراین به شما توصیه می کنیم در صورت مواجه شدن با مشکلات مربوط به رشوه در سریعترین زمان ممکن به وکیل رشوه مراجعه کنید و جریان پرونده خود را به این فرد متخصص و حجرفه ای بسپارید. وکیل رشوه از آغاز جریان پرونده شما تا انتهای آن در کنارتان است و به شما کمک میکند تا با آرامش خاطر و در کوتاهترین زمان تمامی مراحل دادرسی را به بهترین نحو ممکن پشت سر بگذارید.

وکیل رشوه و مشاوره حقوقی

وکیل رشوه یکی از کسانی است که می تواند به افراد مشاوره حقوقی ارائه دهد و آنها را از مسائل قانونی که می خواهند بدانند آگاه کند و تمامی جریان پرونده های مختلف را به بهترین نحو ممکن مورد تحلیل و تشریح قرار دهد. وکیل رشوه می تواند از طریق راه های مختلفی به موکلان خود مشاوره حقوقی ارائه دهد.

وکیل رشوه با هدف اطلاع رسانی به عموم مردم و جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات و دعاوی مربوط به رشوه دادن در جامعه به ارائه خدمات حقوقی می پردازد و شرایط نسبتا استاندارد و مساعدی را برای همه بوجود آورده است تا هر کس بر اساس نیازهایی که دارد از این خدمات استفاده کند.

اصلی ترین و مهم ترین روش مشاوره حقوقی با وکیل رشوه، مشاوره حضوری است. در این روش افراد می توانند به دفتر وکالت وکیل رشوه مراجعه کنند و تمامی سوالات حقوقی که در ذهنشان بوجود آمده است را بیان کنند تا راه حلی مناسب برای این افراد پیدا شود و تمامی اطلاعات حقوقی لازم به آنها انتقال پیدا کند. در جلسات مشاوره حضوری با وکیل رشوه افراد می توانند تمامی سوالات خود را به راحتی به صورت مستقیم بپرسند تا از راه حل های قانونی آن آگاه شوند اما موضوع دیگری که وجود دارد آن است که برخی از افراد بر حسب شرایطی که دارند ترجیح می دهند تا از جلسات مشاوره غیر حضوری وکیل رشوه استفاده کنند.

مشاوره غیر حضوری با وکیل رشوه به نحوی است که همه افراد می توانند بدون آنکه محدودیت زمانی و مکانی داشته باشند از آن استفاده کنند و شرایط نسبتا مناسبی برای مشاوره های اینترنتی و تلفنی ایجاد کنند. هزینه مشاوره حقوقی غیر حضوری نسبتا کمتر از مشاوره حضوری است و به همین خاطر نیز می توان از آن به عنوان یک روش مشاوره ای مقرون به صرفه استفاده کرد. مشاوره تلفنی با وکیل رشوه بسیار راحت ایت و با استفاده از خط تلفن ثابت یا همراه به راحتی انجام میگیرد.

اگر شما جز کسانی هستید که می خواهید از مزایای مشاوره حضوری و غیر حضوری وکیل رشوه استفاده کنید و نمی دانید که کدام یک از این روش ها برای شما مناسب تر است به شما توصیه می کنیم که از خود وکیل رشوه بخواهید تا به شما در این زمینه کمک کند و با تکیه بر تخصص هایی که دارد بهترین روش مشاوره ای را به شما معرفی کند.

رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور در مورد رشوه

وکیل رشوه می تواند در جریان پرونده هایی که با مسائل مربوط به ای وحدت رویه تناسب دارند حضور یابد و تمامی اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد. به یک مثال پرونده وحدت رویه ردیف: 83/6 هیأت عمومی در مورد ارتشا از جرایم مستوجب تعزیر است نه مجازات بازدارنده اشراه می کنیم که توسط وکیل رشوه تنظیم شده اند:

محضر مبارک حضرت آیت الله مفید دامت برکاته ریاست محترم دیوان عالی کشور با سلام و تحیت به استحضار می‌رساند:

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان اصفهان با ارسال نامه‌ای به ضمیمه دو فقره دادنامه صادره از دادگاه‌های تجدیدنظر استان که در موضوع واحدی دو رأی متفاوت اصدار یافته است, تقاضای طرح در هیأت عمومی دیوان‌عالی کشور را نموده, از آنجا که پس از بررسی, موضوع قابل طرح تشخیص داده شد ابتداء خلاصه‌ای از جریان هر دو پرونده منعکس سپس اظهار نظر می‌نماید.

1_ در پرونده کلاسه 76/476/ع11 اداره امور اقتصادی و دارایی اصفهان علیه فردی بنام علی… به عنوان اخذ رشوه طرح شکایت نموده و پرونده به شعبه یازدهم دادگاه عمومی اصفهان ارجاع, دادگاه مزبور پس از رسیدگی طی دادنامه شماره 2371- 6/11/1380 چنین مبادرت به انشاء رأی نموده است:

«نظر به اینکه از زمان اولین اقدام تعقیبی مدتی بیش از 5 سال گذشته و پرونده تاکنون منتهی به صدور حکم نشده است, بنابراین به واسطه شمول مرور زمان مستنداً به بند ب ماده 173 قانون آیین ‌دادرسی کیفری مصوب سال 1378 ناظر به مجازات مقرر در ماده 588 قانون مجازات اسلامی قرار موقوفی تعقیب صادر و اعلام می‌گردد.

رأی صادره به درخواست اداره شاکی تجدیدنظرخواهی شده و در شعبه نهم دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان مورد رسیدگی قرار گرفته و طی دادنامه شماره 943 مورخ 25/7/1381 بدین شرح انشاء رأی نموده است: اعتراض تجدیدنظرخواهی نسبت به رأی شماره 2371-6/11/1380 صادره از شعبه 11 دادگاه عمومی اصفهان که متضمن موقوفی تعقیب تجدیدنظر خوانده آقای علی… از اتهام اخذ رشوه به علت مرور زمان می‌باشد وارد است زیرا تنها جرایمی که مجازات قانونی آنها از نوع بازدارنده یا اقدامات تأمینی و تربیتی باشد مشمول مقررات ماده 173 قانون آیین ‌دادرسی کیفری و مرور زمان می‌باشند و نظر به اینکه طبق ماده 16 قانون مجازات اسلامی و تبصره 1 ماده 2 قانون آیین ‌دادرسی کیفری جرم ارتشاء فعل حرام بوده که مجازات آن شرعاً از نوع تعزیری می‌باشد لذا مشمول مقررات ماده 173 قانون مذکور و مرور زمان نیست. بنابراین، مستنداً به بند 2 از شق “ب” ماده 257 قانون آیین‌دادرسی کیفری با نقض قرار بدوی پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادگاه بدوی اعاده می‌شود.

2_ در پرونده کلاسه 825/75/11ع سرپرستی بانک سپه اصفهان علیه افرادی به نام‌های پرویز…، اصغر…، محمد حسن… و… به عنوان تصرف غیرقانونی در اموال دولتی و پرداخت رشوه شکایت نموده و پرونده به شعبه یازدهم محاکم عمومی اصفهان ارجاع, دادگاه مزبور پس از رسیدگی طی دادنامه شماره 2422 – 9/12/1380 چنین مبادرت به انشاء رأی نموده است:

«نظر به اینکه از زمان اولین اقدام تعقیبی مدتی بیش از 5 سال گذشته و پرونده تاکنون منتهی به صدور حکم نشده است, بنابراین به واسطه شمول مرور زمان و مستنداً به بند “ب” از ماده 173 قانون آیین‌نامه دادرسی کیفری مصوب 1378 ناظر به مجازات‌های مقرر در مواد 588 و 590 و 592 و 598 قانون مجازات اسلامی قرار موقوفی تعقیب قضیه صادر و اعلام می‌گردد.

رأی صادره به درخواست اداره شاکی تجدیدنظرخواهی شده و در شعبه هشتم دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان مورد رسیدگی قرار گرفته و طی دادنامه شماره 465 مورخ 2/4/1381 به شرح ذیل انشاء رأی نموده است: در خصوص تجدیدنظرخواهی سرپرستی بانک سپه اصفهان نسبت به دادنامه شماره 2422-9/12/1380 صادره از دادگاه شعبه 11 عمومی اصفهان درباره صدور قرار موقوفی تعقیب برای تصرف غیرقانونی در اموال دولتی به لحاظ مرور زمان, دادگاه با توجه به محتویات پرونده و با عنایت به اینکه موضوع مطروحه شامل مرور زمان شده و از طرفی بانک تجدیدنظرخواهی ایراد و اعتراض موجه و مستدل نسبت به دادنامه مرقوم به عمل نیاورده است قرار صادره مطابق موازین قانونی صادر, مستنداً به ماده 257 قانون آیین ‌دادرسی کیفری تایید و استوار می‌گردد.

تشریح رای وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عالی کشور

تشریح رای وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عالی کشور وظیفه وکیل رشوه است. واضع جرایم واجد مجازات‌های بازدارنده حکومت است, زیرا مطابق ماده 17 قانون مجازات اسلامی مصوّب هزار و سیصدو هفتاد, کیفرهای مذکور برای حفظ نظم و مراعات مصلحت اجتماعی در قبال تخلّف از مقررات و نظامات حکومتی, اعمال می‌گردد و بر اساس تبصره 1 ماده 2 قانون آیین‌ دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب 1378 «تعزیرات شرعی عبارت است از مجازاتی که در شرع مقدس اسلام برای ارتکاب فعل حرام یاترک واجب بودن تعیین نوع و مقدار مجازات مقرر گردیده…» و اصل حکم پرداخت و دریافت رشوه را نیز شرع انور بیان فرموده‌اند و در مواد مربوط به موضوع, در قانون مجازات اسلامی مصوب 1370 و ماده 3 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب 1367 مجمع تشخیص مصلحت نظام اسلامی, به ممنوعیت مستخدمین دولتی, به طور کلی, اعم از قضایی و اداری, از دریافت رشوه, به هر عنوان, تصریح گردیده و در تبصره‌های 2و5 قانون اخیرالذکر, نوع مجازات را “تعزیری” اعلام نموده‌اند, لذا رشوه از اعداد مجازات‌های بازدارنده که از طرف حکومت تعریف می‌گردد خارج و به حکم شرع دارای مجازات تعزیری بوده و مشمول مقررات ماده 173 قانون آیین ‌دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری نمی‌باشد و به نظر اکثریت اعضای هیأت عمومی , رای شعبه نهم تجدیدنظر استان اصفهان, در حدی که با این استنباط مطابقت داشته باشد, صحیح و موافق موازین قانونی تشخیص می‌گردد.

این رای طبق ماده 270 قانون آیین‌دادرسی فوق‌الاشعار, در موارد مشابه, برای شعب دیوان‌عالی کشور ودادگاه‌ها لازم‌الاتباع می‌باشد.

یک نمونه رای قضایی در مورد رشوه به مامورین اماکن دولتی

 وکیل رشوه می تواند رد تمامی پرونده هایی که مربوط به رشوه دادن هستند، حضور یابد. به یک مثال عینی اشاره می کنیم تا به خوب یاطلاعات لازم را در رابطه با این موضوع بدست آورید:

1: (م.ق.) فرزند (ک.) ۴۵ ساله، اهل شهرکرد، ساکن تهران، باسواد، متاهل، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت (م.) در اهواز، بدون پیشینه کیفری متهم است.

الف) به جای شش فقره پروفرما اینویس Invoice مربوط به شرکت‌های (اف.ای.) از طریق اسکن کردن آن‌ها و نیز استفاده از همین اسناد مجعول،

ب) تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان یک میلیارد و دویست و بیست و سه میلیون ریال با ارائه اسناد مجعول در اتهام بند الف. از سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت با همکاری متهم ردیف دوم در تأیید این اسناد و پرداخت وجوه آن‌ها به وی و آقای (م.ق.) و نیز به میزان چهارصد و شش میلیون [و] یکصد و شصت هزار و هفتصد و شصت ریال معادل {سی و سه هزار و چهل و دو یورو و شش هزار و دویست و چهل و نه دلار آمریکا} که اسناد و صورت‌حساب وجوه مذکور که پرداخت شده توسط شرکت متعلق به متهم، به سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت ارائه شده و وجوه آن‌ها پرداخت شده؛ لیکن مستندی که پرداخت این وجوه را به شرکت (اف.ای.) توسط شرکت (م.) در اهواز را تأیید کند در این شرکت وجود ندارد.ج) پرداخت رشوه به مبلغ سیصد دلار آمریکا به ماموران فرودگاه و نیز مبلغ سیصد میلیون ریال که معادل سی میلیون تومان به آقای (م.ش.) و نیز یکصد و پنجاه و نه میلیون ریال و چهارصد و نه دلار آمریکا به آقای (الف.ر.)

۲: (س.س.) فرزند (م.) ۳۹ ساله، اهل و مقیم تهران، باسواد، متاهل و عضو هیئت علمی دانشگاه و بدون پیشینه کیفری و معیل متهم است.

الف) به اختلاس به مبلغ یک میلیارد و هشتاد و هشت میلیون [و] پانصد و نه هزار ریال و مبلغ هشتصد و شصت و سه میلیون و هشتاد هزار ریال برای پرداخت حقوق کارشناسان داخلی که با سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت همکاری داشته‌اند؛ برداشت شده ولی مستندی برای پرداخت آن به کارشناسان مربوطه مذکوره در سازمان وجود ندارد.

ب) صرف مبلغ دو میلیارد و هشتصد و یک میلیون و پانصد و نود [و] شش هزار و چهارصد و هجده ریال از وجوه سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت بابت هزینه‌های سفرهای خارجی کارکنان برخلاف مقررات و بدون اخذ مجوز لازم.

۳: (م.ش.) فرزند (ع.) ۴۸ ساله، اهل نیشابور، ساکن تهران، باسواد، متاهل، بدون پیشینه کیفری و کارمند شرکت نفت؛ متهم است به اخذ رشوه از آقای (م.ق.) (متهم ردیف اول و مدیرعامل شرکت (م.) در اهواز) به میزان مبلغ سیصد میلیون ریال و از آقا (خ.ر.) به میزان یکصد میلیون ریال و از آقای (د.م.) به مبلغ دویست و پنجاه میلیون ریال (شرکت س.) و نیز از آقای (م.الف.) به میزان یکصد میلیون ریال.

۴: (الف.ر.) فرزند (م.) ۳۸ ساله، اهل شیراز، مقیم تهران، باسواد، متأهل، کارشناس بهینه‌سازی مصرف سوخت بدون پیشینه کیفری متهم است به اخذ رشوه به میزان مبلغ یکصد و پنجاه و نه میلیون ریال و چهارصد و نود دلار آمریکا از متهم ردیف اول.

۵: (م.الف.) فرزند (الف.) ۴۷ ساله، اهل و ساکن تهران، باسواد، معیل، کارمند شرکت (پ.) بدون پیشینه کیفری متهم است به پرداخت مبلغ یکصد میلیون به متهم ردیف سوم آقای (م.ش.)

۶: (د.ک.) فرزند (د.) ۵۱ ساله، اهل و ساکن تهران، بدون پیشینه کیفری و معیل، [متهم است] به پرداخت مبلغ دویست و پنجاه میلیون ریال به متهم ردیف سوم (م.ش.)

۷: (خ.ر.) فرزند (ع.) ۵۰ ساله، اهل آبادان، مقیم شیراز، باسواد، متاهل و مدیر عامل شرکت (ج.) بدون پیشینه کیفری متهم است به پرداخت مبلغ یکصد میلیون ریال رشوه به آقای (م.ش.) متهم ردیف سوم. دادگاه با ملاحظه گزارش‌های مکرر و متعدد و موثق وزارت اطلاعات و نیز نتایج تحقیقات معموله از سوی بازپرس پرونده و نیز با توجه به نظریات کتبی و حضوری کارشناس رسمی

دادگستری و نیز توجهاً به اسناد و مدارک پیوست و ضم پرونده و با عنایت به اقرار ضمنی و بعضاً صریح متهمان در مراحل بازپرسی و تحقیقات مقدماتی و دادرسی دادگاه و با التفات امارات و قرائن مؤید در پرونده و رد برخی از نظرات و دفاعیات بلاوجه متهمان و عدم ارائه اسناد و مدارک ادعایی از سوی برخی از متهمان در فرجه اعطایی؛ اتهامات وارده به کلیه متهمان محرز و مسلم می‌باشد .

صدور رای دادگاه  این پرونده در حضور وکیل رشوه

 دادگاه به استناد مواد ۵۹۲ و ۵۲۳ و ۵۳۶ و ۴۷ از قانون مجازات اسلامی با رعایت بندهای ۲ و ۳ و ۵ از ماده ۲۲ قانون مرقوم به لحاظ فقدان پیشینه کیفری و متأهل بودن متهمان و نیز به استناد مواد ۲ و ۳ از قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام در حضور وکیل رشوه به شرح زیر حکم به مجازات متهمان به ترتیب زیر را صادر و اعلام می‌نماید:

متهم ردیف اول آقای (م.ق.) را بابت اتهام جعل شش فقره پروفرمای اینویس invoce به تحمل شش (۶) ماه حبس تعزیری و نیز بابت تحصیل مال نامشروع به تحمل دو (۲ سال) حبس تعزیری و رد مال به مبلغ یک میلیارد و دویست و بیست و سه میلیون ریال و نیز مبلغ چهارصد و شش میلیون [و] یکصد و شصت هزار و هفتصد و شصت ریال در حق سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت و همچنین به تحمل شش ماه حبس تعزیری علاوه بر ضبط اموالی که به‌عنوان رشوه به آقایان (ش.) و (الف.ر.) داده شده به نفع دولت محکوم می‌شود. همچنین نام‌برده از اتهام پرداخت رشوه به مبلغ سیصد دلار آمریکا به ماموران فرودگاه نظر به اینکه افراد و اشخاصی که رشوه را دریافت کرده‌اند در پرونده مشخص و معلوم نیستند و دلیل محکم بر احراز بزه از سوی متهم و نیز پولی و وجوهی کشف نشده و پرداخت به اشخاص نیز مشخص نیست؛ در پرونده موجود مضبوط نیست.

بنابراین، دادگاه نام‌برده را از اتهام انتسابی به استناد بند «الف» ماده ۱۷۷ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری و اصل ۳۷ قانون اساسی تبرئه می‌نماید و همچنین درباره استفاده از سند مجعول به شرح صفحه اول از کیفرخواست در بندهای ۴ و ۵ از کیفرخواست نام‌برده را به علت این‌که استفاده از سند مجعول خود مقدم بر تحصیل مال از طریق نامشروع است به استنادات فوق‌الذکر تبرئه می‌نماید. همچنین دادگاه متهم ردیف دوم آقای (س.س.) را بابت اتهام اختلاس اول به مبلغ یک میلیارد و هشتاد و هشت میلیون و پانصد هزار ریال برای پرداخت حقوق کارشناسان داخلی که با سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت همکاری می‌کردند برداشت مبلغ شده؛ ولی سند و رسیدی ارائه نشده بوده است که با توجه به ارائه اقرارنامه محضری از کارشناسان مربوطه مبنی بر دریافت وجه توسط ایشان نیز بابت مبلغ هشتصد و شصت و سه میلیون [و] هشتاد هزار ریال نیز چون در زمان تصدی و مدیریت ایشان نبوده؛ به استناد اصل ۳۷ قانون اساسی و استظهار از قاعده برائت، تبرئه و بی‌ گناه اعلام می‌نماید؛ اما در خصوص اتهام دیگرش دایر بر صرف مبلغ دو میلیارد و هشتصد و یک میلیون و پانصد و نود شش هزار و چهارصد و هجده ریال از وجوه سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت برای هزینه‌های سفرهای خارجی کارکنان به خلاف مقررات و بدون اخذ مجوز لازم؛ دادگاه به استناد بند ۵ از ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامی، حکم به محکومیت وی به مبلغ یکصد میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت صادر و اعلام می‌نماید.

همچنین دادگاه آقای (م.ش.) را به تحمل دو (۲) سال حبس تعزیری (تخفیفاً) و پرداخت پانصد هزار ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و نیز انفصال از خدمات دولتی به مدت یک سال و آقای (الف.ر.) را به تحمل یک سال حبس تعزیری (تخفیفاً) و پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و انفصال از خدمات دولتی به مدت یک سال و آقای (م.الف.) را به تحمل ۷۰ ضربه شلاق تعزیری و آقای (د.م.) را نیز به تحمل ۷۰ ضربه شلاق تعزیری و آقای (خ.ر.) را به تحمل ۷۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌نماید. این رای حضوری و ظرف مهلت بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه‌های محترم تجدیدنظر استان تهران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×