وکیل ماده 187

وکیل ماده 187 (6)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل ماده 187

 وکیل ماده 187

وکیل ماده 187 یکی از وکلایی است که امروزه در جامعه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و افراد بسیار زیادی به سراغ این وکیل حرفه ای و متخصص می روند. وکیل ماده 187 دارای توانایی ها و استعدادهای مختلفی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت و در مورد آنها بی اطلاع بود. سال های زیادی است که افراد مختلف در مورد وکیل ماده 187 صحبت می کنند و این در حالی است که بسیاری از آنها هیچ اطلاعی در مورد این اصطلاح حقوقی ندارند و نمی دانند کارایی وکیل ماده 187 چیست و اصلا چگونه این وکیل حرفه ای و متخصص می تواند به عموم مردم کمک کند.

اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید در مورد وکیل ماده 187 اطلاعات جامع و کاملی بدست آورید به شما توصیه می کنیم که رد ادامه مطلب با ما همراه باشید تا در مورد وکیل ماده 187 تمامی اطلاعات قانونی لازم را به شما ارائه دهیم. وکیل ماده 187 دارای ویژگی ها و توانایی های مختلفی است که باید آنها را شناسایی کرد تا بتوان اقدامات نسبتا خوبی در راستای بهبود شرایط و وضعیت پرونده های حقوقی مختلف بدست آورد. وکیل ماده 187 را می توان به شیوه های مختلفی مورد شناسایی کرد و شرایط و مسائل مختلف را به طور کامل مورد سنجش و بررسی قرار داد.

وکیل ماده 187 کیست؟

وکیل ماده 187 یکی از بهترین وکلایی است که افراد می توانند به راحتی به او مراجعه کنند و شرایط و جریان دادرسی پرونده خود را به او واگذار کنند و از او کمک بگیرند تا جریان دادرسی پرونده های خود را به بهترین نحو ممکن و در کوتاهترین زمان ممکن بهبود بخشند. وکیل ماده 187 می تواند در شرایط گوناگون مسائل مختلفی را مورد بررسی قرار دهد تا راه حل های مناسب قانونی را پیدا کند و مشکلات حقوقی را در کوتاه ترین زمان ممکن به نحو احسن حل کند.

وکیل ماده 187 یکی از بهترین وکلایی است که از طریق قوه قضاییه وارد بازارکار شده است و در رشته حقوق تحصیل کرده است. بسیاری از افرادی که در جامعه ما به سراغ وکیل می روند معمولا از تفاوت های میان وکلای قوه قضاییه و وکلایی که از طریق کانون وکلا وارد بازار کار میشوند اطلاع ندارند و نمی دانند که بر اساس چه معیار و ملاک هایی می توانند وکیل مورد نظر خود را انتخاب کنند و جریان دادرسی پرونده خود را به او بسپارند.

وکیل ماده 187 علاوه بر آنکه ز طریق قوه قضاییه وارد بازار کار میشوند دارای اختیارات قانونی گسترده ای هستند که بسیاری از وکلای کانون وکلا دارای این اختیارات را ندارند. چرا که کانون وکلا دارای عملکردی متفاوت در مقایسه با قوه قضاییه است و همین موضوع باعث شده است تا عملکرد هر وکیلی نیز در چنین شرایطی با دیگری متفاوت باشد.

وکیل ماده 187 در مقایسه با وکلایی که در کانون وکلا تحصیل می کنند و دوره های وکالت را میگذرانند دارای تفاوت های گوناگونی هستند. همین موضوع باعث شده است تا تفاوت ها و مسائل مربوط به وکیل ماده 187 تا حد زیادی مورد بررسی قرار گیرد و افراد بتوانند بر اساس اطلاعاتی که در این زمینه به دست می آورند به سراغ انتخاب وکیل بروند.

وکیل ماده 187 از جمله کسانی است که می تواند برای دفاع از موکلان خود در دادگاه حضور یابد و جریان مختلف پرونده های گوناگون را به بهترین نحو ممکن مورد مدیریت و بررسی قرار دهد.

مشاوره حقوقی با وکیل ماده 187

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید آنها جواب آن را ندانند آن است که وکیل ماده 187 چگونه و از چه طریقی می تواند به ارائه خدمات مشاوره ای بپردازد؟ آیا همه افرادی که میخواهند از وکیل ماده 187 کمک بگیرند باید در مورد این وکیل تحقیق کنید و اطلاعات دقیقی بدست آورند؟ وکیل ماده 187 دارای چه توانایی هایی است و چه کارهایی میتواند انجام دهد؟

وکیل ماده 187 از راه های مختلفی به ارائه خدمات مشاوره ای می پردازد و تمامی کسانی که می خواهند از این مشاوره استفاده کنند باید در ابتدا شرایط و مسائل مربوط به پرونده خود را مورد بررسی قرار دهند تا بتوانند انتخاب خوبی در این زمینه داشته باشند و یکی از انواع مشاوره را استفاده کنند که دارای کاربرد بیشتری باشد و مزیت های بهتری را در برگیرد.

وکیل ماده 187 می تواند از طریق مشاوره حضوری به ارائه خدمات بپردازد و به بهترین نحو ممکن به متقاضیان خود کمک کند تا نتالیج خوبی را در جریان پرونده های خود بدست آورند. به چند مورد از اساسی ترین و اصلی ترین راه های مشاوره با وکیل ماده 187 اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید. این راه ها به موارد زیر تقسیم می شود:

مشاوره حضوری با وکیل ماده 187: مشاوره حضوری با وکیل ماده 187 به نحوی است که افراد به دفتر وکالت وکیل ماده 187 مراجعه می کنند و در طی یک جلسه مشاوره حقوقی سوالات حقوقی خود را می پرسند تا راه حل مناسبی را توسط یک فرد متخصص و حرفه ای پیدا کنند و کمتر دچار آسیب و خسارت شوند.

مشاوره غیر حضوری با وکیل ماده 187: مشاوره غیر حضوری با وکیل ماده 187 بیشتر مخصوص کسانی است که نمی توانند به صورت حضوری به وکیل ماده 187 مراجعه کنند و مجبور هستند که جریان دادرسی پرونده خود را به صورت تلفنی و اینترنتی پیگیری کنند. مشاوره غیر حضوری به صورت تلفنی به نحوی است که افراد به راحتی می توانند بدون هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی و تمامی سوالات خود را بپرسید و پاسخ آنها را به صورت دقیق پیدا کنند. مشاوره اینترنتی نیز دارای شرایط بسیار خوبی است و همه افراد به راحتی می توانند از طریق مشاوره اینترنتی تمامی سوالات خود را از وکیل ماده 187 بپرسند و پاسخ آنها را پیدا کنند.

اگر شما نیز جز کسانی هستید که به وکیل ماده 187 نیاز دارید و نمی دانید این وکیل حرفه ای و متخصص را چگونه پیدا کنید تا از مشاوره غیر حضوری او استفاده کنید به شما توصیه میکنیم که از گروه وکلای عدالت نویسان کمک بگیرید. گروه وکلای عدالت نویسان دارای انواع وکیل ماده 187 است و این امکان برای عموم مردم وجود دارد که به راحتی از خدمات گروه وکلای عدالت نویسان استفاده کنند.

وکیل ماده 187 و ویژگی هایی که باید داشته باشد.

وکیل ماده 187 دارای ویژگی های متعددی است که تمامی کسانی که قصد انعقاد قرارداد دارند باید از این ویژگی ها اطلاع داشته باشند تا بتوانند با اطمینان کامل اقدام به انعقاد قرارداد کنند. وکیل ماده 187 یکی از بهترین و متخصص ترین وکلایی است که همه مردم به راحتی می توانند به او مراجعه کنند و از خدمات او به بهترین نحو ممکن بهره مند شوند. ویژگی های وکیل ماده 187 را به طور کلی می توان به موارد زیر تقسیم کرد:

وکیل ماده 187 باید دارای دانش حقوقی باشد و بر اساس اطلاعاتی که دارد بتواند این مباحث قانونی را به موکلان و تمامی متقاضیان خود نیز اطلاع دهید. وکیل ماده 187 باید تمامی اطلاعات قانونی را داشته باشد تا بتواند عملکرد نسبتا خوبی را از خود به نمایش بگذارد و بتواند این مباحث قانونی را به متقاضیان خود نیز به زبانی ساده توضیح دهد و اطلاعات لازم را به بهترین نحو ممکن مورد تفسیر قرار دهد.

وکیل ماده 187 باید دارای تجربه باشد. تجربه داشتن یکی از مهمترین مباحثی است که افراد باید آن را جدی بگیرند تا بتوانند انتخاب خوبی در زمینه انعقاد قرارداد وکالت داشته باشند. وکیل ماده 187 با تکیه بر تجربیاتی که دارد می تواند جریان دادرسی پرونده های مختلف را به نحوی پیش ببرد که روند قضایی در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسد و هزینه و زمان افراد از دست نرود.

وکیل ماده 187 در سال های اخیر توانسته است انواع و اقسام مختلفی از اسناد حقوقی را تالیف و تنظیم کند و آنها را به مراجع قضایی تحویل دهد. دقت داشته باشید که وکیل ماده 187 بهترین کسی است که می تواند جریان دادرسی را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجهه برساند و ان را به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار دهید تا تمامی خلاهای قانونی آن را حل کند.

مزیت های مراجعه به وکیل ماده 187

مراجعه به وکیل ماده 187 دارای مزیت های بسیار زیادی است و از طرفی دیگر نیز دارای شرایط خاصی است. کسانی که وکیل ماده 187 می شناسند و با انعقاد قرارداد وکالت، پرونده خود را به این وکیل حرفه ای می سپارند به راحتی می توانند در مسیر احقاق حقوق خود قدم بردارند و جریان پرونده هایی را که با ان درگیر هستند را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنند. به طور خلاصه به چند مورد از مزیت های مختلف مراجعه به وکیل اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و ابهامات ذهنی شما تا حد زیادی برطرف شود:

اولین و مهم ترین مزیت مراجعه به وکیل ماده 187 آن است که در صرف زمان و هزینه افراد صرفه جویی شود. از آنجایی که وکیل ماده 187 دارای تخصص و مهارت است کاملا طبیعی است که جریان دادرسی را در مدت زمانی کوتاه مورد بررسی قرار دهد. اگر جریان دادرسی پرونده دچار اتلاف شود افراد مجبور می شوند در هر مرحله هزینه دادرسی را پرداخت کنند و این موضوع می تواند باعث اتلاف هزینه شود. وکیل ماده 187 کسی است که میتواند در مدت زمان کونتاهی پرونده را به نتیجه برساند.

از دیگر مزیت های وکیل ماده 187 آن است که دیگر نیازی نیست تا افراد در جلسات دادگاه حضور یابند. وکیل ماده 187 می تواند با داشتن وکالتنامه خود به تنهایی در دادگاه حضور یابد و جریان پرونده را پیگیری کند و تمامی مسائل قانونی مختلف را به موکل خود ارجاع دهد. وکیل ماده 187 به راحتی میتواند در جلسات دادگاه تمامی اطلاعات لازم را به افراد اطلاع دهد و آنها را از جریان دادرسی پرونده های مختلف مطلع کند.

ماده 187 قانون برنامه توسعه چه می گوید؟

وکیل ماده 187 دارای توانایی های متعددی است. به منظور اعمال حمايتهاي لازم حقوقي و تسهيل دستيابي مردم به خدمات قضائي و حفظ حقوق عامه، به قوه قضائيه اجازه داده مي‌شود تا نسبت به تائيد صلاحيت فارغ‌التحصيلان رشته حقوق جهت صدور مجوز تاسيس موسسات مشاور حقوقي براي آنان اقدام نمايد.

حضور مشاوران مذكور در محاكم دادگستري و ادارات و سازمانهاي دولتي و غيردولتي براي انجام امور وكالت متقاضيان مجاز خواهد بود.

به منظور تنظيم و تصويب سياست‌هاي اجرايي و خط مشي اجراي ماده 187 هيأت مركب از معاون قضايي رييس قوه قضاييه ( به عنوان رييس هيأت) و رييس مركز امور مشاوران حقوقي، وكلا، كارشناسان، معاون آموزش، تحقيقات و دبير هيأت مركزي گزينش قوه قضاييه به علاوه سه تن از اساتيد دانشگاه در رشته حقوق يا قضات عالي رتبه كه داراي پايه قضايي 9 به بالا مي باشند با تعيين رييس قوه قضاييه تشكيل مي‌گردد. جلسات هيأت حداقل با حضور پنج عضو رسمیت داشته و رأي اكثريت معتبر خواهد بود تصميمات هيئت اداري بوده و با رأي اكثريت كه رييس هيأت با آن موافق باشد قابل عدول است.

انجام امور مربوط به اجراي ماده 187 به مركز امور مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه مي‌باشد محول مي‌گردد كه طبق مقررات اين آيين‌نامه اقدام نمايد.

مركز مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه» جهت اجراي آيين‌نامه مربوط به تصميمات هيئت در ذيل معاونت قضايي قوه قضاييه و تحت نظر رييس مركز و عضو هيأت اجرايي مي‌گردد و وظايف اين مركز به شرح ذيل است:

الف-  انجام بررسي هاي كارشناسي و جمع‌آوري اطلاعات لازم از سراسر كشور در خصوص تعيين تعداد مشاوران و كارشناسان در هر سال.

ب – برگزاري آزمون‌هاي علمي، مصاحبه و گزينش متقاضيان.

ج –  نظارت و پيگيري نسبت به عملكرد مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان به ويژه بررسي و تحقيق در خصوص تخلفات آنان و همچنين بررسي وضعيت و عملكرد مشاوران حقوقي، وكلا پايه 2 كه حائز شرايط ارتقاء به درجه بالاتري مي‌باشند.

د- شناسايي افراد كم بضاعت و نیازمند به خدمات قضايي و ارجاع امر به مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه.

هـ- بررسي مدارك و احراز شرايط متقاضيان پروانه وكالت و مشاوره حقوقي و كارشناسي كه عضو رسمي هيأت علمي دانشگاه مي‌باشند و يا متقاضيان واجد سوابق قضايي.

و- نظارت و ارزيابي نحوه كارآموزي عملي و آموزش علمي كارآموزان.

ز- انجام مقدمات اعطاي پروانه كارآموزي و پروانه مشاوره حقوقي و وكالت پايه 2،1 و كارشناسي.

ح – برگزاري مراسم تحليف، اخذ تعهدنامه و سوگندنامه از دريافت‌كنندگان پروانه مشاوره حقوقي، وكالت و كارشناسي.

در هر سال صورت نقاطي كه احتياج به مشاور حقوقي و وكيل و كارشناس دارد با تعيين تعداد مورد نياز براي هر محل از طريق انتشار ويژه‌نامه پذيرش داوطلبان به اطلاع متقاضيان رسانده مي‌شود. متقاضيان بايد ظرف مدت مقرر در آگهي‌ها درخواست خود و مدارك مربوطه را تكميل و با درج مراتب ذيل از طريق پست‌سفارشي به نشاني مركز مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان ارسال نمايند.

دیگر نکات قانونی که باید در مورد وکیل ماده 187 بدانید:

وکیل ماده 187 دارای اهمیت بسیار زیادی در جامعه است. درخواست متقاضيان به ترتيب وصول در «مركز» ثبت و براي هر متقاضي پرونده جداگانه‌اي تشكيل مي‌شود، مركز مذكور، سوابق متقاضي را از مراجع اطلاعاتي و قضايي محل اقامت و اشتغال يا محل تحصيل فعلي و گذشته و از مؤسسه آموزش عالي مربوطه استعلام و درباره صلاحيت وي به نحو مقتضي تحقيق و نتيجه را در پرونده منعكس و به هيات موضوع ماده (2) اين آيين‌نامه يا افرادي كه هيات تعيين مي‌كند تسليم مي‌نمايد.

مركز امور مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان مي‌تواند انجام اقداماتي در رابطه با بررسي صلاحيت متقاضيان را از هسته‌هاي گزينش قوه قضاييه در استانها درخواست نمايد. هسته گزينش مربوطه مكلف است اقدامات لازم را انجام و نتيجه بررسي را ظرف مهلت مقرر به مركز اعلام نمايد.

از كليه داوطلبان واجد شرايط به ترتیب مقرر در مواد آتي امتحان كتبي به عمل خواهد آمد. زمان و مكان برگزاري امتحان از طريق روزنامه‌هاي كثير‌الانتشار اعلام مي‌گردد.

اعضاي هيأت علمي رسمي دانشكده‌هاي حقوق و ساير رشته‌هاي كارشناسي در رشته مرتبط با تحصيلات ايشان به شرط داشتن حداقل سه سال سابقه تدريس در دروس حقوقي يا دروس تخصصي مرتبط با رشته كارشناسي از شركت در آزمون معاف هستند و فقط از كساني كه داراي مدرك تحصيلي فوق ليسانس بوده به نحوي كه توسط هيأت اين آيين‌نامه مشخص مي‌شود مصاحبه علمي لازم به عمل خواهد آمد.

داوطلباني كه داراي حداقل دانشنامه ليسانس در يكي از رشته‌هاي حقوق، فقه و مباني حقوق اسلامي و سه سال سابقه قضايي بوده و حائز شرايط ديگر مندرج در ماده 5 باشند از شركت در آزمون و كارآموزي معاف بوده و به آنان پروانه پايه 2 مشاوره حقوقي و وكالت اعطا مي‌شود.

كارمندان دستگاه قضايي كه در محاكم مشغول به خدمت بوده‌اند با دارا بودن سابقه خدمتي حداقل 15 سال و در صورتي‌ كه حائز شرايط مندرج در اين آيين‌نامه باشند و به شرط ارايه حسن سابقه كار از محل خدمت خود از شركت در آزمون و كارآموزي معاف خواهند بود و به آنان پروانه مشاوره حقوقي و وكالت پايه (2) اعطا مي‌شود. ولي براي مدت 3 سال از انجام امر وكالت و مشاوره حقوقي در آخرين حوزه قضايي محل خدمت اداري خود ممنوع مي‌باشند.

كارمندان سازمان ثبت اسناد و املاك كشور با دارا بودن سابقه خدمتي 20 سال و در صورتي‌ كه حائز شرايط مندرج در اين آيين‌نامه باشند و به شرط داشتن دانشنامه ليسانس و بالاتر در صورت تاييد صلاحيت علمي، اخلاقي و تجربه آنها توسط سازمان مذكور جهت پذيرش در رشته‌هاي امور ثبتي، نقشه‌برداري ثبتي و ارزيابي املاك از شركت در آزمون و كارآموزي معاف خواهند بود و به آنان پروانه كارشناسي اعطا مي‌شود.

 30% از پذيرفته‌شدگان مشاوره حقوقي و وكالت و كارشناسي هر حوزه قضايي به ايثارگران (شامل رزمندگاني كه 6 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه جنگ داشته و يا به مدت سه ماه در اسارت دشمن بوده و جانبازان (25%) و بالا و بستگان درجه اول شهدا، مفقودين و جانبازان (50% به بالا) از ايثارگراني كه بيشترين نمره را آورده‌اند) اختصاص مي‌يابد استفاده از اين سهميه مانع از پذيرش ايثارگراني كه نمره قبولي سهميه آزاد را آورده‌اند نمي‌باشد .

در مورد وکیل ماده 187 توجه داشته باشید:

هر كارآموز داراي كارنامه مخصوصي خواهد بود در اين كارنامه حسن اخلاق كارآموز و عملكرد دوره كارآموزي وي ثبت و ارزيابي خواهد شد و دوره كارآموزي كار آموزاني كه قادر به كسب نصاب قبولي از كارآموزي علمي و عملي نباشند براي يك نوبت، تجديد خواهد شد.

پذيرفته‌شدگاني كه حداقل 6 ماه سابقه كار قضايي متوالي به تاييد مراجع مربوط داشته باشند و نيز اعضاء رسمي هيئت هاي علمي دانشكده‌هاي حقوق داخل كشور كه داراي مدرك تحصيلي دكتري در يكي از رشته‌هاي حقوقي باشند و حداقل پنج سال از آغاز استخدام رسمي آنها گذشته باشد، از انجام كارآموزي معاف خواهند بود و به آنان پروانه پايه يك اعطا مي‌شود.

مركز امور مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه مي‌تواند انجام اقداماتي را كه در رابطه با پيشبرد اهداف مركز ضروري و لازم است از تمامي واحدهاي قضايي، ستادي و سازمانهاي وابسته به قوه قضاييه در سراسر كشور درخواست نمايد، مراجع مربوطه مكلف هستند اقدامات لازم را در رابطه با درخواست به عمل آمده انجام دهند.

پذيرفته‌شدگان كارشناسي رسمي بايد به مدت 6 ماه نزد يكي از كارشناسان رسمي در رشته مربوط كه حداقل 5 سال سابقه كارشناسي داشته باشد يا به هر نحوي كه هيات موضوع ماده 2 مصلحت بداند كارآموزي نمايد. در رشته‌هاي جديد كارشناسي، شخص پذيرفته شده از كارآموزي معاف خواهد بود، مگر آن كه هيأت مذكور در ماده 2 ترتيب ديگري را مقرر نمايد.

اعتبار پروانه مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان رسمي موضوع اين آيين‌نامه پس از صدور به مدت 2 سال خواهد بود كه پس از آن براي مدت‌هاي مشابه قابل تمديد مي‌باشد مشاورين حقوقي و وكلا موظفند براي تمديد پروانه، مفاصا حساب مالياتي خود را ارائه نمايند و تمبر قانوني تجديد پروانه را نيز ابطال نمايند. در صورت عدم تمديد پروانه، وكالت اين افراد در هيچ يك از مراجع ذي‌صلاح قانوني پذيرفته نخواهد شد. همچنين ارجاع امر كارشناسي از سوي مراجع ذي‌صلاح به كارشناسي كه پروانه وي تمديد نشده است ممنوع مي‌باشد.

متقاضيان مشاوره حقوقي پس از احراز صلاحيت و پس از پذيرش آنان به مدت 6 ماه دوره كارآموزي علمي و عملي را زير نظر مركز طبي مي‌كنند. مركز مي‌تواند انجام اقداماتي را در رابطه با كارآموزي پذيرفته‌شدگان از معاونت آموزش و تحقيقات و همچنين ادارات آموزش در استانها درخواست نمايد و دادگستريهاي استانها موظفند همكاري لازم را بنمايند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×