ابطال رای کمیسیون ماده صد

ابطال رای کمیسیون ماده صد (2)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

ابطال رای کمیسیون ماده صد

ابطال رای کمیسیون ماده صد

ابطال رای کمیسیون ماده صد مانند بسیاری دیگر از مباحث قانونی دارای جزییات حقوقی بسیار زیادی است که لازم است تا افراد با انها اشنا شوند و با استفاده از این موارد شرایط نسبتا خوبی در جریان پرونده های خود بوجود آورند. کمیسیون ماده صد جز مهمترین قوانین شهرداری است که افراد باید قبل از هرگونه اقدام ثبتی قانونی با انها اشنا شوند و سپس اقدامات لازم را انجام دهند.

یک وکیل متخصص و حرفه ای در این زمینه می تواند به افراد کمک کند تا  نتایج نسبتا خوبی را در جریان پرونده های مربوط به این حوزه را در مدت زمانی کوتاه بدست آورند. برای انکه بتوان پرونده های حقوقی مختلف را در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برسند لازم است تا از افرادی با تجربه در جریان این پرونده ها ورود کنند.

صدور رای مبنی بر ابطال رای کمیسیون ماده صد به تجربه  و تخصص وکیلی که پرونده را بر عهده گرفته است کاملا مرتبط است و موفقیت پرونده و دعای مربوطه مسئله ای است که می توان با کمک یک وکیل متخصص و باتجربه در این حوزه آن را مورد حل و فصل قرارداد و در جهت احقاق حقوق افراد حرکت کرد.

دلایل ابطال رای کمیسیون ماده صد به چه مواردی تقسیم می شود؟

ابطال رای کمیسیون ماده صد در مواردی اتفاق می افتد که رای اولیه صادر شده است و یکی از طرفین دعوا قصد دارد تا نتیجه رای صادر شده تغییر پیدا کند. قبل از آنکه بخواهیم در مورد ابطال رای کمیسیون ماده صد صحبت کنیم باید در ابتدا به این مورد اشاره کنیم که موضوع رای کمیسیون ماده صد چیست؟

حقیقت آن است که شهرداری یکی از مهمترین نهادهای عمومی محسوب می شود که زیر نظر شهردار فعالیت می کند و و دارای وظایف مختلفی است که همگی آنها با هدف ایجاد نظم در جامعه صورت می گیرند. یکی از وظایف این نهاد عمومی مردمی آن است که با صدور مجوز های مختلف ساخت و ساز و تفکیک اراضی به ایجاد نظم در جامعه می پردازد. بنابراین تمامی مالکین اراضی مختلف وظیفه دارند تا برای احداث معابر ساختمان ها و ….. مجوز قانونی از شهرداری را دریافت کنند.

در واقع باید بگوییم که کمیسیون ماده صد شهرداری مرجعی است که وظیفه دارد به تمامی تخلفات ساختمانی رسیدگی کند و قوانین شهرسازی را در جامعه رواج داد تا شهروندان در سلامت و امنیت کامل زندگی کنند. در صورتی که افراد متخلف اقدامات گفته شده را رعایت نکنند ممکن است عواقب قانونی مختلفی برای آنها بوجود آمد و مجبور شوند خسارات و آسیب های بسیار زیادی را پرداخت کنند.

وکیل ابطال رای کمیسیون ماده صد کسی است که می تواند در جریان دعاوی مربوط به این حوزه هم از جانب خواهان پرونده و هم از جانب خوانده اقدام کند و برای جلوگیری از تضییع حقوق موکل خود از تمامی ظرفیت های قانونی بهره مند شود.

تنظیم دادخواست ابطال رای کمیسیون ماده صد

برای اینکه بتوان یک دعوای حقوقی برای ابطال رای کمیسیون ماده صد را آغاز کرد باید خواهان یا همان شاکی پرونده دادخواستی را مبتنی بر دلایل و استنادات کافی بر علیه خوانده ارائه دهد. در صورت وجود هر یک از دلایل زیر شاکی می تواند دادخواست خود را به کمک وکیل ابطال رای کمیسیون ماده صد تهیه و آماده ارجاع به مراکز قضایی کند:

تخلف مهندس ناظر ساختمان یا ساخت و ساز

احداث بنا بدون پروانه یا مجوز یا احداث بنا خارج از پروانه ساخت یا مازاد بر آن

عدم رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و استحکامی در ساختمان

تجاوز به معابر عمومی در ساخت و ساز

تغییر کاربری اراضی مختلف بدون مجوز قانونی و…

همه مواردی که به ترتیب به آنها اشاره کردیم می توانند دلیلی برای اغاز یک دعوای حقوقی باشند. هر دعوایی با ارائه دادخواست توسط خواهان پرونده آغاز می گردد و ممکن آیت خواهان پرونده شهرداری یا یک نهاد دولتی و خصوصی باشد. در دادخواستی که با هدف ابطال رای کمیسیون ماده صد مطرح می گردد باید مشخصات شاکی به طور کامل معین گردد و خوانده پرونده و متهم نیز مشخص باشد.

یک وکیل متخصص و با تجربه در حوزه ابطال رای کمیسیون ماده صد می تواند با تکیه بر مهارت و تجربه ای که دارد به بهترین نحو ممکن از قوانین استفاده کند تا روند دادرسی پرونده را به گونه ای پیش ببرد که مسائلی مانند اطاله دادرسی کمتر اتفاق بیفتد.

دقت داشته باشید یکی از مزایای اصلی کمک گرفتن از وکیل ابطال رای کمیسیون ماده صد آن است که دیگر کمتر نیاز به حضور موکل در جریان دادرسی می باشد؛ چرا که وکیل با داشتن وکالتنامه می تواند به جای موکل خود اقدامات لازم را انجام دهد.

ابطال رای کمیسیون ماده صد توسط کدام مرجع قانونی صورت می گیرد؟

ابطال رای کمیسیون ماده صد، مسئله مهمی است که به دیوان عدالت اداری مربوط است. بر اساس اصل 173 قانون اساسی باید بگوییم که به منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مامورین یا واحدها با آیین‌نامه‌های دولتی و احقاق حقوق آنها، دیوانی به نام «دیوان عدالت اداری» زیر نظر رئیس قوه قضاییه تاسیس می‌گردد. حدود اختیارات و نحوه عمل این دیوان را قانون تعیین می‌کند.

تخلفات موجود در ماده صد کمیسیون

ابطال رای ماده صد کمیسیون و تخلفات مربوط به این حوزه در قانون به طور کامل ذکر شده است. مصادیق اصلی تخلفات بر اساس قانون به موارد زیر تقسیم می شود:

 عدم رعایت عقب کشی املاک

عدم رعایت بهداشت در ساختمان

عدم رعایت ایمنی بنا در ساختمان

عدم رعایت استحکام بنای ساختمان

اشرافیت به املاک و ساختمانهای مجاور

تغییر کاربری

احداث بدون پروانه ساختمان

احداث ساختمان در اراضی فاقد کاربری

احداث ساختمان بیش از سطح اشغال مجاز

 احداث اعیانی مغایر با نقشه و مفاد پروانه ساختمانی

استفاده حرف پزشکی از واحدهای مسکونی

احداث بالکن

احداث در مناطق ممنوعه

احداث اعیانی مازاد بر پروانه اعم از کم یا بیشتر از تراکم مجاز

احداث اعیانی بیشتر از ارتفاع مندرج در پروانه یا مغایر با ضوابط

تقسیم یک واحد ساختمانی بدون مجوز یا مغایر با ضوابط تفکیک اعیانی

 تغییرات در آپارتمان

تغییر نوع استفاده ساختمان

تبدیل استفاده باغ (با قطع اشجار)

تبدیل پارکینگ به مسکونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×