وکیل پلیس فتا

وکیل پلیس فتا (3)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل پلیس فتا

وکیل پلیس فتا

وکیل پلیس فتا را تاکنون شناخته اید؟ وکیل پلیس فتا را باید چگونه پیدا کنیم و جریان پرونده های خود را به او واگذار کنیم؟ آیا تاکنون توانسته اید اطلاعات نسبتا جامع و کاملی را در مورد وکیل پلیس فتا بدست آورید و نکات قانونی آن را شناسایی کنید؟ امروزه چگونه می توان بهترین و متخصص ترین وکیل پلیس فتا پیدا کرد و جریان دادرسی پرونده های خود را به او واگذار کنیم؟ وکیل پلیس فتا در جریان چه پرونده های قانونی می تواند به فعالیت بپردازد؟

وکیل پلیس فتا جز آن دسته از افراد متخصص و حرفه ای است که می تواند رد جریان پرونده های قانونی مختلف مربوط به حوزه سایبری به بهترین نحو ممکن عمل کند. به طور روزانه تعداد زیادی از جرائم رایانه ای اتفاق می افتد و شرایط بسیاری از افراد را در موضع خطر قرار می دهد و امکان به خطر افتادن حریم شخصی و ابروی افراد در چنین حالتی بسیار زیاد است.

به طور کل باید بگوییم که بیش از هشتاد درصد از جرائم رایانه ای با هدف کسب درآمد و آسیب و خسارت های مالی اتفاق می افتند و شرایط دیگران را تا حد زیادی به خطر می اندازد. در چنین حالتی باید به دنبال یک فرد حرفه ای و متخصص همانند وکیل پلیس فتا گشت تا بتواند جریان پرونده های مختلف در این حوزه را بر عهده گیرد. وکیل پلیس فتا دارای خصوصیات و ویژگی های مختلفی است و افرادی که می خواهند این وکیل متخصص را برای جریان پرونده های خود استفاده کنند باید در ابتدا تمامی اطلاعات لازم در مورد آن را بدست آورند و این ویژگی ها وخصوصیات را مورد بررسی قرار دهد تا بتوانند انتخاب مناسبی در زمینه انتخاب وکیل داشته باشند.

وکیل پلیس فتا و اقدامات قانونی او

وکیل پلیس فتا این توانایی را دارد تا از صفر تا صد جریان پرونده ها ی مختلف مربوط به حوزه جرایم سایبری را بر عهده گیرد و راه حل های مناسب و قانونی را برای به جریان انداختن این پرونده ها پیدا کند. اکنون ممکن است برخی از افراد با خود فکر کنند که تمامی وکلای دادگستری ممکن است بتوانند جریان این پرونده ها را بر عهده گیرند و برای دفاع از موکل خود در دادگاه و دیگر مراکز قانونی حاضر شوند اما شما باید بدانید که پرونده های مربوط به جرائم سایبری با دیگر پرونده های حقوقی دارای تفاوت های نسبتا زیادی است و قوانین و قواعد آن نیز نسبتا متفاوت تر هستند. پس بهتر است جریان این پرونده ها را به وکیل پلیس فتا بسپارید تا جریان آنها را پیگیری کنند.

وکیل پلیس فتا توانایی آن را دارد تا از همان ابتدایی ترین مراحل آغاز یک پرونده قانونی که با طرح دادخواست حقوقی اغاز میشود، اقدامات لازم را انجام دهد و تمامی اطلاعات لازم را در جلسات مشاوره ای به موکل خود اطلاع دهد تا افراد بتوانند عملکرد نسبتا خوبی در این حوزه داشته باشند و جریان پرونده آنها در کوتاه ترین زمان ممکن با بهترین نتیجه روبرو شود.

بهترین وکیل پلیس فتا را می توان از راه های مختلفی پیدا کرد اما در حالت کلی باید بگوییم که شما می توانید این وکیل حرفه ای و متخصص را توسط گروه وکلای عدالت نویسان پیدا کرد. گروه حقوقی وکلای عدالت نویسان دارای بهترین متخصصان و وکلای پایه یک دادگستری است که افراد می توانند به آنها مراجعه کنند.

وکیل پلیس فتا چه کاری انجام می دهد؟

وکیل پلیس فتا یکی از اقسام وکلا در کشور محسوب می شود که به تازگی مورد توجه عموم جامعه قرار گرفته است. به نظر می رسد با رونق گرفتن فضای مجازی تعارضات قانونی جدیدی به دنیای حقوق راه پیدا کرده است. بنابراین نه تنها جامعه بلکه خود قانون و دستگاه قضایی نیز خود به خود به فردی متخصص مانند وکیل پلیس فتا نیازمند است.

برای این که بتوانیم ساده تر و دقیق تر مفاهیم مربوط به کارکرد وکیل پلیس فتا را درک کنیم باید ابتدا با فضای مجازی از دید قانون بیشتر آشنا شویم و بدانیم که اساسا قانون چه نظری در این باره دارد. از این رو ابتدا فضای مجازی را مورد بررسی قرار می دهیم و به این سوال پاسخ می دهیم که آیا وکیل پلیس فتا تنها مختص به قوانین این فضاست یا خیر؟ با ما در ادامه همراه باشید.

روابط جدید، قوانین جدید

اگر بخواهیم کمی عمیق تر و دقیق تر به موضوع نگاه کنیم باید کمی از مفهوم قانون صحبت کنیم. به طور کلی قوانین در همه دوران تاریخ و در همه جوامع بر اساس یک اصل ساده به نام روابط تدوین می شود.

به بیان ساده تر قوانین صرفا در جهت مدیریت و به نوعی چارچوب بندی روابط بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله هدف حاکمیت و جامعه تدوین می شود. بنابراین می توان گفت که قوانین خود به خود معلول روابطی است که در سطح اجتماعی و فردی وجود دارد. بنابراین این روابط هستند که قوانین را تعیین می کنند.

با گذشت زمان و با ایجاد روابط جدید و پیچیده کاملا طبیعی است که قوانین نیز به همان اندازه پیچیده و جدید شوند.

حال به دنیای امروز خودمان نگاه کنیم. اینترنت مفهوم نسبتا جدیدی در این دنیا محسوب می شود. شما به واسطه اینترنت می توانید درآمد زایی کنید، با دیگران فارغ از بعد مکان و زمان ارتباط برقرار کنید، خریدهای خودتان را انجام دهید و حتی تفریح کنید. به عبارتی به واسطه اینترنت یک انسان می تواند سال ها در خانه بماند و نیازی به خروج از خانه نداشته باشد.

اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم اینترنت دنیای جدیدی را در کنار دنیای حقیقی ایجاد کرده است که انسان ها می توانند فارغ از بعد مکانی و زمانی در کنار یکدیگر قرار بگیرند و نیازهای خودشان را برطرف کنند.

از این رو وقتی جامعه ای جدید در بعدی جدید ساخته می شود بدین معنی است که روابط جدیدی نیز ایجاد می شود. از آن سبب که اینترنت یک دنیای کاملا جدید و کامل محسوب می شود. این روابط نیز کاملا گسترده است. یعنی در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و خانوادگی این روابط ایجاد شده است.

حال به ابتدای سخن بازگردیم.قوانین معلول روابط است. بنابراین وقتی روابط جدیدی ایجاد می شود باید قوانین متناسب با آن نیز ایجاد شود. از این رو در سیستم قضایی ایران به تازگی بعد جدیدی از قوانین تحت عنوان قوانین فضای مجازی یا به صورت عمومی پلیس فتا ایجاد شده است که سعی می کند این نوع روابط را پوشش دهد. بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم کارکرد وکیل پلیس فتا به نوعی به گستردگی مجموعه کارهایی است که سایر وکلا انجام می دهند.

یعنی وکیل خانواده کاری مجزا نسبت به وکیل تجارت انجام می دهد، وکیل پلیس فتا باید بتواند مجموعه ای از این کارکردها را داشته باشد. چرا که همانطور که گفتیم در دنیای اینترنت و فضای مجازی هر نوع رابطه ای وجود دارد و انتظار می رود وکیل پلیس فتا بتواند تمامی این روابط را مورد بررسی قرار دهد.

سختی کار وکیل پلیس فتا

بگذارید کمی بیشتر از سختی های کار وکیل پلیس فتا با شما صحبت کنیم. شما تصور کنید که در فضای مجازی خریدی انجام می دهید. بر این اساس شما برای جنسی که انتخاب کردید هزینه ای متناسب پرداخت می کنید اما جنس یا محصول به دست شما نمی رسد. به نوعی می توانیم بگوییم که سایت یا درگاه فروشنده از شما بدین طریق اقدام به کلاهبرداری کرده است.

شما به عنوان مالباخته به پلیس فتا مراجعه می کنید و روند قضایی شما آغاز می شود. در این روند وکیل پلیس فتا باید در کنار شما حضور داشته باشد تا در سریع ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسید.

حال تصور کنید که در همین فضا فردی اقدام به فحاشی یا توهین می کند. شما می توانید با مراجعه به پلیس فتا نسبت به مجازات این فرد اقدام کنید. در این جا نیز وکیل پلیس فتا می تواند در کنار شما قرار بگیرد.

اگر در این فضا عاشق شوید و بر اساس آن کارهایی را انجام دهید و در نهایت متوجه شوید که مورد سوء‌استفاده قرار گرفته اید نیز می توانید از یک وکیل پلیس فتا در این باره کمک بگیرید.

بنابراین همانطور که می بینید وکیل پلیس فتا در تمامی ابعاد روابط فردی و اجتماعی در فضای مجازی و اینترنت می تواند حضور داشته باشد و همین موضوع باعث شده است که کار وکیل پلیس فتا سخت و سخت تر شود. چرا که باید یک وکیل پلیس فتا تقریبا در تمامی ابعاد حقوقی و کیفری وارد باشد و بتواند به صورت تخصصی در مورد تک تک آنها صحبت کند.

اما این تمامی سختی کار نیست. مهمترین سختی که در این حوزه وجود دارد این است که قوانین مربوط به فضای مجازی و اینترنت کاملا نو و جدید هستند و نمی توان انتظار داشت که قدرت و صلابت سایر قوانین را داشته باشد.

به بیان ساده تر وکیل پلیس فتا با یک سری قوانین ناقص و ضعیف در اکثر موارد رو به رو است که قانونگذار نتوانسته بخش های مختلف و ابعاد های مختلفی از آن را بیان کند. از این رو عملا وکیل پلیس فتا باید بتواند بر اساس همین قوانین و با وام گرفتن از سایر قوانین حقوقی یا کیفری کار را پیش ببرد.

بنابراین انتظار می رود یک وکیل پلیس فتا علاوه بر این که بر تمامی حوزه های مربوط به فضای مجازی مسلط باشد باید تسلط خوبی نیز بر کلیت سایر قوانین داشته باشد تا بتواند به نوعی ضعف فضای مجازی و سکوت های مکرر قانون گذار در این قوانین را جبران کند.

از این روست که امروز کمتر می توانیم در جامعه وکیل پلیس فتا پیدا کنیم. این سختی ها و جدید بودن قوانین و اتفاقات مربوط به‌آن عملا کار را برای فعالیت این دسته از وکلا سخت و سخت تر کرده است.

انتخاب بهترین وکیل پلیس فتا

تا به این جا سعی کردیم به طور کلی با قوانین مربوط به فضای مجازی و اینترنت و کارکرد وکیل پلیس فتا آشنا شویم. به طور کلی می توانیم اینگونه بیان کنیم که وکیل پلیس فتا باید یک وکیل همه فن حریف باشد و بتواند در موقعیت های مختلف که در غالب آن ها قانونگذار سکوت کرده و یا به صورت ناقص قوانین را بیان کرده بهترین تصمیم را بگیرد و بتواند بهترین دفاع را از موکل خود داشته باشد.

همانطور که گفتیم این سختی ها باعث شده است وکلا در این حوزه کمتر فعال شوند. گرچه امروز با گسترش فضای مجازی و اینترنت تعارضات قانونی زیادی ایجاد شده و روز به روز درخواست های قانونی و دادخواست ها بیشتر شده اما این موضوع باعث شده است که وکلا سختی کار این حوزه را در نظر بگیرند.

اما با این وجود می توان وکیل پلیس فتا خوبی را پیدا کرد که بتواند مسائل و مشکلات مربوط به این فضا را به خوبی بررسی کند و ما را در مسیر قضایی آن همراهی نماید.

برای پیدا کردن این وکیل باید به چند نکته توجه داشته باشیم. اول این که باید توجه کنید که وکیل پلیس فتا باید در تمامی حوزه های کلی اجتماعی از جمله خانواده، تجارت و … خبره باشد. در واقع همواره در انتخاب وکلا پیشنهاد می شود که سعی کنید در انتخاب وکیل به تخصصی بودن او توجه کنید. یعنی در یک تعارض خانوادگی حتما از وکیل خانواده بهره ببرید. اما این موضوع در مورد وکیل پلیس فتا صدق نمی کند. همانطور که گفتیم حوزه فضای مجازی کاملا گسترده است و فعلا نمی توان بخش های آن را کاملا از هم جدا کرد. از این رو شما باید سراغ وکیل پلیس فتا بروید که در تمامی بخش های مختلف اجتماعی تخصص داشته باشد.

همچنین در انتخاب وکیل پلیس فتا باید به این نکته توجه داشته باشید که این وکیل باید بر کلیت سایر قوانین نیز مسلط باشد. چرا که همانطور که گفتیم قوانین در حوزه فضای مجازی و اینترنت بسیار ضعیف و نوپاست و نمی توان انتظار داشت که وکلا صرفا بر اساس این قوانین بتوانند کار را پیش ببرد. از این رو معمولا گفته می شود که بهترین وکلا در حوزه فضای مجازی و پلیس فتا وکلایی هستند که تجربه های خوبی در سایر حوزه های حقوقی داشته اند. این یعنی سراغ کسانی بروید که سال ها در حوزه های مختلف حقوقی یا کیفری فعالیت کرده اند و به این قوانین تسلط دارند. این دسته از وکلا می توانند کارایی بسیار خوبی برای شما داشته باشند.

مسئولیت کیفری اشخاص در جریان پرونده های جرایم رایانه ای چگونه محاسبه می گردد؟

قانون جرایم رایانه ای به طور کامل مسئولیت کیفری پرونده های مختلف را مشخص کرده است. پلیس وکیل فتا کسی است که می تواند در جریان این پرونده ها نقش بسیار موثر و مهمی را ایفا کند و برای دفاع از فرد خوانده یا حتی خواهان در جریان دادرسی حضور نیابد. به طور خلاصه به مسئولین کیفری پرونده های مربوط به جرائم رایانه ای اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

 در موارد زیر، چنانچه جرائم رایانه‎ ای به نام شخص حقوقی و در راستای منافع آن ارتکاب یابد، شخص حقوقی دارای مسئولیت کیفری خواهد بود:

الف) هرگاه مدیر شخص حقوقی مرتکب جرم رایانه‎ ای شود.

ب) هرگاه مدیر شخص حقوقی دستور ارتکاب جرم رایانه‎ ای را صادر کند و جرم به وقوع بپیوندد.

ج) هرگاه یکی از کارمندان شخص حقوقی با اطلاع مدیر یا در اثر عدم نظارت وی مرتکب جرم رایانه ‎ای شود.

د) هرگاه تمام یا قسمتی از فعالیت شخص حقوقی به ارتکاب جرم رایانه‎ ای اختصاص یافته باشد.

منظور از مدیر کسی است که اختیار نمایندگی یا تصمیم ‎گیری یا نظارت بر شخص حقوقی را دارد.

مسؤولیت کیفری شخص حقوقی مانع مجازات مرتکب نخواهد بود و در صورت نبود شرایط صدر ماده و عدم انتساب جرم به شخص خصوصی فقط شخص حقیقی مسئول خواهد بود.

اشخاص حقوقی موضوع ماده فوق، با توجه به شرایط و اوضاع و احوال جرم ارتکابی، میزان درآمد و نتایج حاصله از ارتکاب جرم، علاوه بر سه تا شش برابر حداکثر جزای نقدی جرم ارتکابی، به ترتیب ذیل محکوم خواهند شد:

الف) چنانچه حداکثر مجازات حبس آن جرم تا پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یک تا نُه ماه و در صورت تکرار جرم تعطیلی موقت شخص حقوقی از یک تا پنج سال.

ب) چنانچه حداکثر مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یک تا سه سال و در صورت تکرار جرم، شخص حقوقی منحل خواهد شد.

مدیر شخص حقوقی که طبق بند «ب» این ماده منحل می‎شود، تا سه سال حق تأسیس یا نمایندگی یا تصمیم‎گیری یا نظارت بر شخص حقوقی دیگری را نخواهد داشت.

 ارائه ‎دهندگان خدمات دسترسی موظفند طبق ضوابط فنی و فهرست مقرر از سوی کارگروه (کمیته) تعیین

جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران در حالت اول به شصت میلیون (۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا دویست و پنجاه میلیون (۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعدیل شد و در حالت دوم با توجه به وضعیت قانونی موجود بدون تغییر ماند.

چنانچه محتوای مجرمانه به کارنماهای [تارنماهای] (وب سایتهای) مؤسسات عمومی شامل نهادهای زیرنظر ولی فقیه و قوای سه گانه مقننه، مجریه و قضائیه و مؤسسات عمومی غیردولتی موضوع قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی و الحاقات بعدی آن یا به احزاب، جمعیتها، انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمن های اسلامی با اقلیتهای دینی شناخته شده یا به سایر اشخاص حقیقی یا حقوقی حاضر در ایران که امکان احراز هویت و ارتباط با آنها وجود دارد تعلق داشته باشد، با دستور مقام قضائی رسیدگی کننده به پرونده و رفع اثر فوری محتوای مجرمانه از سوی دارندگان، تارنما (وب سایت) مزبور تا صدور حکم نهایی پالایش (فیلتر) نخواهد شد.

 پالایش (فیلتر) محتوای مجرمانه موضوع شکایت خصوصی با دستور مقام قضائی رسیدگی کننده به پرونده انجام خواهد گرفت.

در مورد پرونده های کیفری وکیل پلیس فتا دقت داشته باشید:

قوه قضاییه موظف است ظرف یک ماه از تاریخ تصویب این قانون کارگروه (کمیته) تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را در محل دادستانی کل کشور تشکیل دهد. وزیر یا نماینده وزارتخانه‎ های آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان‎ صدا و سیما و فرمانده نیروی انتظامی، یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب کمیسیون قضائی و حقوقی و تایید مجلس شورای اسلامی اعضای کارگروه (کمیته) را تشکیل خواهند داد. ریاست کارگروه (کمیته) به عهده دادستان کل کشور خواهد بود.

جلسات کارگروه (کمیته) حداقل هر پانزده روز یک بار و با حضور هفت نفر عضو رسمیت می یابد و تصمیمات کارگروه (کمیته) با اکثریت نسبی حاضران معتبر خواهد بود.

 کارگروه (کمیته) موظف است به شکایات راجع به مصادیق پالایش (فیلتر) شده رسیدگی و نسبت به آنها تصمیم گیری کند.

 کارگروه (کمیته) موظف است هر شش ماه گزارشی در خصوص روند پالایش (فیلتر) محتوای مجرمانه را به رؤسای قوای سه گانه و شورای عالی امنیت ملی تقدیم کند.

 ارائه دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض دریافت دستور کارگروه (کمیته) تعیین مصادیق مذکور در ماده فوق یا مقام قضائی رسیدگی کننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سامانه های‎ رایانه ‎ای خود از ادامه دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمداً از اجرای دستور کارگروه (کمیته) یا مقام قضائی خودداری کنند، منحل خواهند شد. در غیر این صورت، چنانچه در اثر بی احتیاطی و بی مبالاتی زمینه دسترسی به محتوای مجرمانه مزبور را فراهم کنند، در مرتبه نخست به جزای نقدی از بیست میلیون(۲۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال و در مرتبه دوم به یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یک میلیارد (۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱) ریال و در مرتبه سوم به یک تا سه سال تعطیلی موقت محکوم خواهند شد.

جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران در حالت اول به شصت میلیون (۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا دویست و پنجاه میلیون (۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعدیل شد و در حالت دوم با توجه به وضعیت قانونی موجود بدون تغییر ماند.

ارائه دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض آگاهی از وجود محتوای مجرمانه مراتب را به کارگروه (کمیته) تعیین مصادیق اطلاع دهند.

هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین ‎المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون (۰۰۰/۰۰/۱۰۰) ریال تا یک میلیارد (۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×