وکیل خانواده

وکیل خانواده

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل خانواده

وکیل خانواده در تهران

 وکیل خانواده را تا چه حد می شناسید؟ آیا تاکنون برای استفاده از خدمات حقوقی وکیل خانواده از مشاوره حقوقی استفاده کرده اید؟ به نظر شما چگونه می توان بهترین وکیل خانواده را انتخاب کرد و وکالت پرونده های خود را به او سپرد؟

اگر به آمار و ارقام پرونده های مختلفی که مراکز قانونی ارجاع داده میشوند دقت کنید به خوبی متوجه این موضوع خواهید شد که تعداد پرونده های مربوط به دعاوی خانوادگی بسیار زیاد است و نمیتوان آنها را نادیده گرفت. دعاوی خانوادگی دارای حساسیت بسیار زیادی می باشند و دارای اثرات مختلفی در جامعه می باشد، بنابراین باید در رابطه با چنین پرونده هایی بهتر است از بهترین وکیل خانواده کمک گرفت تا به نتایجی مطلوب دست یافت.

معمولا افرادی که به وکیل خانواده مراجعه می کنند از قوانین مختلف مربوط به مسائل خانواده آگاهی ندارند و هنگامی که با دعاوی خانوادگی مواجهه می شوند دچار احساس سرگردانی می گردند و نمی توانندعملکرد مناسبی در چنین شرایطی داشته باشند. وکیل خانواده معمولا در جلسات مشاوره حقوقی سعی می کند تا علاوه بر اطلاع رسانی و تحلیل مفاد قانونی در رابطه با موضوع پرونده، راه حل های مناسب با ان را نیز بیان کند تا احساس استرس و ناخوشایند مراجعان تا حد زیادی بر طرف شود و بتوانند مجددا ارامش خود را بدست آورند.

 وکیل خانواده دارای تخصص کافی در زمینه پرونده های مختلف خانوادگی است و از بهترین راه حل های حقوقی آگاهی دارد. برخی از افرادی که با مشکلات خانوادگی مواجه می شوند و نیاز به استفاده از راهنمایی های یک فرد متخصص در این زمینه دارند، ممکن است با خود فکر کنند که آنان می توانند برای حل مشکل خود به هر وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنند تا مشکل آنها مورد بررسی قرار گیرد؛ اما حقیقت آن است که هر وکیل پایه یک دادگستری معمولا در زمینه یک یا دو پرونده حقوقی دارای تخصص و تجربه است و نمی توان انتظار داشت که بتواند تمامی پرونده های حقوقی را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد.

 وکیل پایه یک دادگستری خانواده بهتر از هر شخص دیگری می تواند موضوعات قانونی مربوط به خانواده را پیگیری کند؛ چرا که چنین فرد متخصصی با تکیه بر توانایی ها و تجربه ای که دارد به تمامی موکلان خود کمک می کند تا در جهت احقاق حقوق خود کاملا استوار قدم بردارند.

وکیل خانواده و بهترین زمان مراجعه به او

وکیل خانواده آماده خدمت رسانی به عموم مردم جامعه است و تمامی افراد می توانند در هر زمان که میخواهند به چنین وکیل متخصصی مراجعه کنند. بنابراین هیچ محدودیت زمانی برای مراجعه به وکیل خانواده وجود ندارد و افراد می توانند در هر مرحله از روند دادرسی پرونده خود به سراغ استفاده از خدمات حقوقی یک وکیل خوب خانواده بروند.

بسیاری از افرادی که به وکیل خانواده مراجعه می کنند ممکن است در طول روند دادرسی پرونده دچار مشکلات و چالش های فراوانی شوند و دچار آسیب ها و ضرر و زیان هایی نیز شوند و برایشان این سوال پیش اید که چرا با وجود کمک گرفتن از وکیل خانواده پرونده آنها دچار مشکلات اساسی بسیار زیادی شده است؟

اگر بخواهیم به طور موشکافانه و دقیق این موضوع را بررسی کنیم و جوانب قانونی آن را بسنجیم باید بگوییم که بهترین زمان مراجعه به وکیل خانواده از همان ابتدای پرونده است. هنگامی که افراد دچار مشکلات مختلف حقوقی می شوند باید بدانند که در هر مرحله از جریان پرونده چه اقدامی انجام دهند. در صورت کوچکترین خطا و اشتباهی روند پرونده دچار اطناب می گردد و آسیب ها و خسارت های بسیار زیادی برای افراد بوجود می آید. پس بهتر است قبل از هرگونه اقدامی از وکیل خانواده کمک بخواهیم تا از همان ابتدای پرونده دچار خطا و اشتباه نشویم و متحمل آسیب و زیان مادی و معنوی نگردیم.

هزینه وکیل خانواده

با وجود اینکه بیشتر مردم جامعه از اهمیت وکیل خانواده آگاهی دارند و میدانند که حضور وکیل خانواده در جریان دادرسی پرونده ها تا چه حد مفید است اما در بسیاری از موارد دیده می شود که انان به وکیل خانواده مراجعه نمی کنند. چنین افرادی معمولا از مراجعه به وکیل خانواده واهمه دارند و تا حد ممکن سعی می کنند که به چنین وکیلی مراجعه نکنند. هنگامی که ریشه اصلی این جریان را مورد بررسی قرار می دهیم متوجه میشویم که آنان از هزینه وکیل خانواده واهمه دارند.

متاسفانه این تصور غلط میان باورهای اشتباه مردم رایج شده است که دستمزد وکیل خانواده بسیار زیاد است و ممکن است توانایی پرداخت آن را نداشته باشند، اما باید بگوییم که این تصور کاملا اشتباه است و هزینه وکیل خانواده در مقابل خدمات حقوقی که ارائه می دهد، بسیار مقرون به صرفه می باشد.

از آنجایی که استفاده از افراد متخصص در هر کاری باعث افزایش کیفیت و سرعت انجام آن کار می شود، به خوبی می توان به این نکته پی برد که در جریان موضوعات حقوق خانواده نیز تنها با کمک وکیل خانواده می توان به جریان پرونده ها سرعت بخشید و کیفیت آن را افزایش داد.

یکی از آفت هایی که معمولا در پرونده های حقوق خانواده اتفاق می افتد، موضوعی به نام اطاله دادرسی است. اطاله دادرسی در مواقعی اتفاق می افتد که روند رسیدگی به پرونده با سرعت بسیار پایینی طی می شود و همین موضوع باعث میشود تا طرفین پرونده برای  طی شدن جریان هر مرحله از دادرسی، هزینه بپردازند. وکیل خانواده دارای تجربه کافی در این زمینه است و به خوبی می داند که باید از چه راه های قانونی برای پیشبرد رونده و جلوگیری از اطاله دادرسی، استفاده کرد.

معمولا هزینه انواع وکیل خانواده با یکدیگر متفاوت است و دقیقا نمیتوان نرخ ثابتی را برای آنها پیش بینی کرد. تعیین هزینه وکیل خانواده به عوامل متعددی همچون موضوع پرونده، میزان مهارت وکیل و….. بستگی دارد.

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که توانایی مالی کافی برای پرداخت حق الوکاله ندارید، این امکان برای شما وجود دارد که به سراغ انتخاب وکیل خانواده رایگان بروید. برخی از وکلا با هدف کاهش مشکلات حقوقی جامعه و جلوگیری از تضییع حقوق افراد از افراد نیازمندی که توانایی مالی مناسبی ندارند، حق الوکاله دریافت نمی کنند.

 وکیل خانواده آنلاین یا حضوری؟

امروزه علم و تکنولوژی تا حدی پیشرفت کرده است که می توان نتایج آن را در تمامی عرصه های جامعه مشاهده کرد و از مزایای آن استفاده کرد. پس کاملا طبیعی است که در رابطه با موضوعات حقوقی نیز علم و تکنولوژی تا حد زیادی گسترده شده باشد و تاثیرات مهمی را از خود به جای گذاشته باشد. یکی از مفاهیم مهمی که شما می توانید در این زمینه با ان روبرو شوید، مفهومی به نام وکیل خانواده آنلاین است.

هنگامی که افراد توانایی مراجعه حضوری به وکیل خانواده را ندارند و در شرایط حساس و نسبتا پیچیده ای قرار گرفته اند و هیچ راهی برای استفاده از خدمات حقوقی حضوری ندارند، وکیل خانواده آنلاین می تواند برای حل مشکل به انان کمک کند. البته موارد استفاده از وکیل خانواده آنلاین بسیار زیاد است و نمیتوان آن را تنها محدود به موارد خاصی کرد.

یکی دیگر از شرایطی که باعث می شود، اهمیت وکیل خانواده دوچندان شود، محدودیت های زمانی و مکانی است. با ذکر یک مثال این موضوع را برای شما تشریح می کنیم تا مسئله به طور کلی برای شما روشن گردد.

برای مثال فرض کنید که شما در روستا یا شهری قرار گرفته اید که هیچ وکیل خانواده ای در انها وجود ندارد که بتوانید به صورت حضوری به او مراجعه کنید و پاسخ سوالات خود را از او بخواهید، از طرفی دیگر نیز دلتان می خواهد تا موضوع را با وکیل خانواده تهران در میان بگذارید. مسلما شما نمی توانید برای استفاده از مشاوره حضوری وکیل خانواده در تهران، مسیری طولانی را بپردازید؛ بنابراین بهترین و منطقی ترین راه آن است که به صورت مجازی و اینترنتی از خدمات حقوقی او استفاده کنید.

البته دقت داشته باشید که در برخی از مواقع ممکن است که وکیل خانواده به شما توصیه کند که پرونده را به صورت حضوری نزد او ببرید تا با جدیت بیشتری موضوع مورد بحث و پیگیری قرار گیرد، در چنین شرایطی برای آنکه بتوانید نتیجه بهتر و مطلوبتری را بدست آورید، بهتر است از خدمات حقوقی حضوری وکیل خانواده استفاده کنید.

از عمده تفاوت های وکیل خانواده آنلاین و حضوری آن است که شما به راحتی می توانید حتی برای بدست آوردن پاسخ کوچکترین سوالات خود از طریق مشاوره حقوقی اینترنتی خانواده اقدام کنید و این در حالی است که برای استفاده از خدمات مشاوره حضوری باید از قبل وقت گرفت و سپس به وکیل خانواده مراجعه کرد.

وکیل خانواده برای ازدواج یا طلاق؟

اگر دقت کنید در بسیاری از مواقع که در مورد وکیل خانواده صحبت میکنیم، اولین موضوعی که ذهن بسیاری از افراد تداعی می شود، مسئله طلاق است. آیا تنها وظیفه وکیل خانواده آن است که به پرونده های طلاق رسیدگی کند؟ آیا این امکان وجود دارد که برای مسائل قانونی دیگر همچون ازدواج، نفقه و…… هم به وکیل خانواده مراجعه کرد؟

حقیقت آن است که حیطه کاری وکیل خانواده تنها محدود به مسائلی همچون طلاق و جدایی نمی گردد و موضوعات متعددی را در بر می گیرد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید وکیل خانواده برای ازدواج و بررسی مباحث قانونی مربوط به این موضوع نیز خدمات حقوقی متعددی را ارائه می دهد.

این موضوع کاملا صحیح است که مسئله طلاق تبدیل به یکی از ناخوشایندترین مسائل جامعه شده است و افراد بسیار زیادی در جریان این موضوع دچار آسیب های روحی و روانی شدیدی شده اند اما باید دقت داشته باشیم که حتی ریشه موضوع طلاق نیز از واقعه ای به نام ازدواج نشات گرفته است؛ بنابراین کاملا طبیعی است که هرچقدر افراد دارای اطلاعات و آگاهی بیشتری در مورد عواقب قانونی ازدواج باشند، قدرت انتخاب صحیح آنان نیز افزایش می یابد.

در نتیجه می توان گفت که وکیل خانواده در تمامی زمینه های مربوط به خانواده دارای مهارت و تجربه است و می تواند راهنمایی های لازم را در جهت پیشگیری و درمان مشکلات خانوادگی به مراجعان خود ارائه دهد.

وکیل خانواده را جدی بگیرید!

آیا تاکنون به این موضوع دقت کرده اید که تعداد مراجعان به وکیل خانواده بسیار بیشتر از دیگر وکلا می باشد؟ فکر می کنید دلیل عمده این جریان چیست؟

همانطور که میدانید، خانواده اصلی ترین عنصر یک جامعه به حساب می آید و رفتارهای خانوادگی می تواند آینده کودکان و فرزندان یک خانواده را تعیین کند. بنابراین خانواده نه تنها برای خود اشخاص حاضر در آن، حتی برای دولت ها نیز بسیار حائز اهمیت است.

امروزه وکیل خانواده در رابطه با موضوع پرونده های مختلفی همچون: حضانت فرزندان، نفقه، اعسار، استرداد جهیزیه، حکم جلب همسر، اخذ مهریه، کاهش اقساط مهریه، مسائل تغییر جنسیت، حکم جلب مرد، مشاوره قبل ازدواج و….. فعالیت می کند.

هنگامی موضوع یک دعوی مالی است، این امکان وجود دارد که افراد دچار ضرر و زیان مالی گردند و مجبور به پرداخت خسارت شوند اما در رابطه با پرونده های خانواده، عواقب معنوی بیشتر از عواقب مادی گریبان گیر افراد است. والدینی که از یکدیگر جدا میشوند، علاوه بر آنکه خودشان آسیب می بینند، فرزندانشان نیز دچار مشکلات روحی و روانی بسیار شدیدی می گردند و خانواده های طرفین نیز درگیر این مسائل نامطلوب می گردند.

افراد می توانند با مراجعه به وکیل خانواده تا حد بسیار زیادی از شدت این آسیبها و مشکلات بکاهند و رد جهت رفع صدمات وارد شده، اقدام نمایند. وکیل خانواده علاوه بر دارا بودن تحصیلات حقوقی و مدرک وکالت باید دارای تجربه کافی باشند تا بتوانند به تمامی مراجعان خود کمک کنند.

انتخاب وکیل خانواده به دلیل اهمیت بسیار زیادی که برای تمامی مردم جامعه دارد جز آن دسته از مسائلی است که افراد باید آن را جدی بگیرند و برای انتخاب آن بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام نکنند.

وکیل خانواده در چه مسائلی کارآمد است؟

خانواده را مهمترین و اساسی ترین گروه اجتماعی می دانند. خانواده باعث قوام و شکل گیری جامعه می شود و به نوعی آینده جامعه را رقم می زند. بنابراین کاملا طبیعی است که قانون توجه ویژه ای به مسئله خانواده داشته باشد. به طور کلی بخش مهمی از قانون در ایران و جهان به قانون خانواده اختصاص داده شده است. بنابراین به نظر می رسد کاملا طبیعی باشد که هر فرد یا خانواده در اینگونه موارد از یک وکیل خانواده مجرب و کاربلد بهره ببرد. اما سوال اصلی این است که وکیل خانواده باید از چه ویژگی هایی برخوردار باشد و اساسا این وکیل چه کاری می تواند برای ما انجام دهد؟ در ادامه سعی می کنیم به این سوالات پاسخ دهیم.

قانون خانواده و یک مسئله حقوقی – اسلامی

مسئله خانواده نه تنها از دید قانون گذار، بلکه از دین ادیان الهی، به خصوص اسلام نیز بسیار اهمیت دارد. از این رو اسلام نیز سعی کرده است قوانین منطقی و درستی برای خانواده طراحی کند. این قوانین بر اساس اخلاق و اعتدال بنا شده است.

قانون ایران از گذشته تا به امروز به صورت پایه ای بر اساس قوانین شرع و قرآن نگارش شده است. بنابراین کاملا طبیعی است که قوانین پایه ای و مهمی مانند قوانین خانواده به طور مستقیم بر اساس شرع و اسلام باشد.

در واقع شما در قوانین خانواده نمود بیشتری از اسلام و شرع  نسبت به سایر بخش های قانون می بینید. طلاق، ازدواج، مسائل اخلاقی، انحصار وراثت و … همه و همه غالبا بر اساس اسلام  قانون گذاری شده است. اما در کنار این موارد می توان ردپاهایی از قوانین کشورهایی مانند فرانسه پیدا کرد.

بنابراین می توان گفت که قوانین خانواده در ایران بر اساس اسلام با ظاهری مدرن تر و جدیدتر است. همین مسئله به ما نشان می دهد که یک وکیل خانواده باید سطح تسلط بالایی در مسائل فقهی و حقوقی داشته باشد. در واقع از یک وکیل خانواده این انتظار می رود که بتواند قوانین خانواده را بر اساس مسائل فقهی تحلیل و بررسی کند. گاهی پیدا کردن یک قانون فقهی ساده در مورد مسائل خانوادگی می تواند کار ده ها ماده و تبصره را انجام دهد. از طرف دیگر همانطور که گفتیم این قوانین به طور کامل و خالص از اسلام گرفته نشده است و مسلما درصدی هم قوانین کشورهایی مانند فرانسه و … در آن جریان دارد. از این رو بهتر است وکیل خانواده علاوه بر مسائل فقهی بتواند مسائل حقوقی مربوط به آن را نیز درک کند.

وکیل خانواده باید به روز باشد!

اما نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که مسائل حقوقی خانواده از جمله مسائلی محسوب می شود که با تمام اقشار جامعه در ارتباط است. از این رو غالب مردم جامعه با این قوانین درگیر هستند و این قوانین در زندگی روزمره بیشتر ما جاری و ساری است. از این رو قانونگذار سعی می کند بر اساس شرایط جامعه و وضعیت حاکم بر آن این قوانین را هر از گاهی تغییر دهد.

بنابراین ما هر از گاهی شاهد تغییر قسمتی از قانون خانواده هستیم. البته توجه داشته باشید که در این تغییرات عملا بنیاد و اساس قانون معمولا تغییری نمی کند. زیرا همانطور که گفته شد این قوانین بر اساس اسلام نوشته شده است و به نوعی دارای یک پایه اسلامی و الهی است. از این رو عمل تغییر آن غیر قانونی محسوب می شود. زیرا حکم خدا غیر قابل تغییر است.

اما در اجرا یا در برخی از جزئیات قانون گذار می تواند این تغییرات را اعمال کند. به طور مثال در مورد مهریه به عنوان یکی از مهمترین قوانین خانواده، عملا قانون گذار نمی تواند به علت شرایط بد اقتصادی یا به خاطر گرانی سکه و … مهریه را از شروط ازدواج حذف کند. زیرا مهریه یکی از اصول الهی در ازدواج محسوب می شود. اما قانونگذار می تواند با ایجاد یک سری محدودیت ها یا تغییر نحوه اجرای این اصل، عملا قانون مناسبی برای عصر حاضر با شرایط آن تدوین کند. در همین مسئله مهریه، عملا قانون گذار تصمیم گرفته است که برای دریافت مهریه سقف خاصی مشخص کند. این مسئله ای است که با وجود این که چند سالی از آن می گذرد، هنوز به عنوان یک قانون جدید شناخته می شود و اطلاع زیادی درباره آن ندارند.

از این رو به نظر می رسد که یک وکیل خانواده باید بتواند خودش را بر اساس قوانین جدید به روز کند. به عبارت ساده تر از یک وکیل خانواده این انتظار می رود که بتواند خودش را با قوانین جدید خانواده وفق دهد و بر اساس آن مسائل مربوط به قوانین خانواده را بررسی و پیگیری کند.

تاثیر روانشناسی در مسائل خانوادگی

نکته بسیار مهمی که در مورد وکیل خانواده و چالش های خانوادگی وجود دارد این است که عملا در این نوع مسائل همیشه بین مسائل احساسی و منطقی مرز خاصی وجود ندارد. از این رو یک وکیل خانواده باید بتواند با قدرت تکلم و ابزارهای روانشناسی که می داند مرزهایی را بین احساسات و منطق طرفین دعوی ایجاد کند. این اتفاق می تواند باعث شود که حتی کار به دادگاه و مراجع قضایی کشیده نشود و مسئله پیش از ورود به مسیرهای پر پیچ و خم قضایی حل شود.

از این رو به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم، می توانیم اینگونه بیان کنیم که یک وکیل خانواده باید بتواند مسائل فقهی را به خوبی درک کند و علاوه بر آن از موارد حقوقی قوانین خانواده نیز غافل نشود. از طرف دیگر از وکیل خانواده انتظار می رود که خودش را با قوانین جدید به روز کند و بتواند بر اساس آن پیش برود. در نهایت نیز به این نکته اشاره کردیم که در مسائل خانوادگی مفهوم احساس بسیار تاثیرگذار است. بنابراین این انتظار وجود دارد که وکیل خانواده بتواند بر اساس این ویژگی کار خود را به درستی انجام دهد.

وکیل خانواده برای اخذ گواهی عدم امکان سازش

یکی از عمده ترین وظایف وکیل خانواده آن است که برای اخذ گواهی عدم امکان سازش موکل خود اقدام کند. بر اساس قانون حمایت از خانواده در موارد زیر زن یا شوهر حسب مورد می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید و دادگاه در صورت احراز آن موارد‌گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد کرد:

1-توافق زوجین برای طلاق

2-استنکاف شوهر از دادن نفقه زن و عدم امکان الزام او به تأدیه نفقه همچنین در موردی که شوهر سایر حقوق واجبه زن را وفا نکند و اجبار او‌به ایفاء هم ممکن نباشد.

3-عدم تمکین زن از شوهر.

4-سوء رفتار و یا سوء معاشرت هر یک از زوجین به حدی که ادامه زندگی را برای طرف دیگر غیر قابل تحمل نماید.

5-ابتلاء هر یک از زوجین به امراض صعب‌العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای طرف دیگر در مخاطره باشد.

6-جنون هر یک از زوجین در مواردی که فسخ نکاح ممکن نباشد.

7-عدم رعایت دستور دادگاه در مورد منع اشتغال به کار یا حرفه‌ای که منافی با مصالح خانوادگی یا حیثیات شوهر یا زن باشد.

8-محکومیت زن یا شوهر به حکم قطعی به مجازات پنج سال حبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که بر اثر عجز از پرداخت منجر به پنج سال‌بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به پنج سال یا بیشتر و بازداشت شود و حکم مجازات در حال اجرا

باشد.

9- ابتلاء به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه بر اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و ادامه زندگی زناشویی را غیر ممکن سازد.

10-هرگاه زوج همسر دیگری اختیار کند یا تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننماید.

11-هر یک از زوجین زندگی خانوادگی را ترک کند. تشخیص ترک زندگی با دادگاه است.

12-محکومیت قطعی هر یک از زوجین در اثر ارتکاب جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون طرف دیگر باشد. تشخیص این که جرمی مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی است با توجه به وضع و موقع طرفین و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.

13-در صورت عقیم بودن یکی از زوجین به تقاضای طرف دیگر همچنین در صورتی که زوجین از جهت عوارض و خصوصیات جسمی نتوانند‌از یکدیگر صاحب اولاد شوند.

نکاتی قانونی که باید در مورد اخذ گواهی عدم امکان سازش توسط وکیل خانواده به آنها توجه داشته باشید:

 اجرای صیغه طلاق و ثبت آن پس از رسیدگی دادگاه و صدور گواهی عدم امکان سازش صورت خواهد گرفت.

متقاضی گواهی عدم امکان سازش باید تقاضانامه‌ای به دادگاه تسلیم نماید که در آن علل تقاضا به طور موجه قید گردد. پس از وصول تقاضانامه دادگاه‌رأساً یا به وسیله داور یا داوران سعی در اصلاح بین زن و شوهر و جلوگیری از وقوع طلاق خواهد کرد.

هر یک از طرفین عقد بدون تحصیل گواهی عدم امکان سازش مبادرت به طلاق نماید به حبس جنحه‌ای از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.‌همین مجازات مقرر است برای سردفتری که طلاق را ثبت نماید.

دادگاه می‌تواند به تقاضای هر یک از طرفین در صورتی که صدور گواهی عدم امکان سازش مستند به سوء رفتار و قصور طرف دیگر باشد‌او را با توجه به وضع و سن طرفین و مدت زناشویی به پرداخت مقرری ماهانه متناسبی در حق طرف دیگر محکوم نماید

مشروط به این که عدم‌بضاعت متقاضی و استطاعت طرف دیگر محرز باشد. پرداخت مقرری مذکور در صورت ازدواج مجدد محکوم‌له یا ایجاد درآمد کافی برای او کاهش‌درآمد یا عسرت محکوم علیه یا فوت محکوم‌له به حکم همان دادگاه حسب مورد تقلیل یافته یا قطع خواهد شد.

در موردی که گواهی عدم امکان سازش به جهات مندرج در بندهای 5 و 6 ماده 8 صادر شده باشد مقرری ماهانه با رعایت شرایط مذکور به مریض یا‌مجنون نیز تعلق خواهد گرفت مشروط به این که مرض یا جنون بعد از عقد ازدواج حادث شده باشد و در صورت اعاده سلامت به حکم دادگاه قطع‌خواهد شد.

در کلیه مواردی که گواهی عدم امکان سازش صادر می‌شود دادگاه ترتیب نگاهداری اطفال و میزان نفقه ایام عده را با توجه به وضع‌اخلاقی و مالی طرفین و مصلحت اطفال و معین می‌کند و اگر قرار شود فرزندان نزد مادر یا شخص دیگری بمانند

ترتیب نگهداری و میزان هزینه آنان را‌مشخص می‌نماید و نفقه زوجه از عواید و دارایی مرد و نفقه اولاد و مبلغ ماهانه مقرر از نفقه زوجه از عواید و دارایی مرد یا زن یا هر دو و‌حتی از حقوق بازنشستگی استیفا خواهد گردید. دادگاه مبلغی را که باید از عواید یا دارایی مرد یا زن یا هر دو برای هر فرزند استیفا گردد تعیین و طریقه‌اطمینان بخشی برای پرداخت آن مقرر می‌کند دادگاه همچنین ترتیب ملاقات اطفال را برای طرفین معین می‌کند حق ملاقات با طفل در صورت غیبت یا‌فوت پدر یا مادر به تشخیص دادگاه با سایر اقربا خواهد بود.

 وکیل خانواده خوب را بشناسید

در مطالب فوق سعی بر آن بود که تمامی موضوعات مربوط به وکیل خانواده را به طور دقیق و موشکافانه برای شما توضیح دهیم  تا شما بتوانید در هنگام انتخاب وکیل خانواده به صورت صحیح عمل کنید و دچار مشکل نشوید.

یکی از نیازهای اساسی جامعه انسانی، خانواده است. این نهاد اجتماعی از گذشته تاکنون برای تمامی جوامع دارای اهمیت بوده است و آسیب های وارده بر این کانون دارای اثر گذاری مستقیم در کل جامعه است. بنابراین کاملا طبیعی است قانونگذار کشور ما قوانین نسبتا سخت و پیچیده ای را در رابطه با مباحث خانواده تنظیم کند و آنان را به مرحله اجرا بگذارد. از طرفی دیگر نباید این نکته را فراموش کرد که همه مردم نمی توانند تمامی این قوانین را یاد بگیرند و آنان را حفظ کنند و در عمل از آنها استفاده کنند.

به همین منظور هم وکیل خانواده به منظور احقاق حقوق تمامی خانواده ها و کاهش آسیب ها و ضرر و زیان ها سعی بر آن دارد که خدمات حقوقی خوب و تکامل یافته ای را به مردم ارائه دهد تا آنان کمتر با مسائل قانونی درگیر شوند و جریانات حقوقی را با موفقیت پشت سر بگذارند.

شاید وقتی در مورد انتخاب وکیل متخصص خانواده صحبت می کنیم برای بسیاری از افراد این سوال پیش اید که برای انتخاب چنین وکیلی باید به چه نحو اقدام کرد و به کجا مراجعه کرد؟

در رابطه با پاسخ به این سوال ما به شما توصیه می کنیم که به گروه وکلای عدالت نویسان مراجعه کنید. این گروه حقوقی متخصص دارای کادری مجرب و حرفه ای است که از تعداد زیادی وکیل خانواده با تجربه تشکیل شده است. انتخاب بهترین وکیل خانواده باعث می شود تا میزان شکست های شما در جریان دعاوی خانواده به حداقل ترین حالت ممکن برسد و تعداد موفقیت های شما در این راستا افزایش پیدا کند.

شما می توانید در هر زمان که احساس کردید به کمک یک وکیل خانواده خوب احتیاج دارید به گروه وکلای عدالت نویسان مراجعه کنید تا از خدمات حقوقی آنان استفاده نمایید.

مقاله های مرتبط:

وکیل طلاق توافقی

وکیل حقوقی تهران

وکیل کیفری در تهران

وکیل مهریه

وکیل طلاق توافقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×