وکیل خیانت در امانت

وکیل خیانت در امانت (7)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل خیانت در امانت

وکیل خیانت در امانت را می شناسید؟ آیا تاکنون برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده است که به طور ناخواسته مرتکب جرم خیانت در امانت شوید و ندانید که باید چه کنید؟ اصلا از قوانین مربوط به خیانت در امانت آگاهی دارید؟ به نظر شما بهترین کسی که می تواند در زمینه پرونده های مربوط به خیانت در امانت شما را کمک کند و خدمات نسبتا مناسبی را در این زمینه به شما ارائه دهد ، چه کسی است؟ وکیل خیانت در امانت را چگونه می توان پیدا کرد و از خدمات مختلف حقوقی او استفاده کرد؟ وکیل خیانت در امانت باید دارای چه خصوصیات و ویژگی هایی باشد تا بتوانیم با اطمینان کامل پرونده خود را به او بسپاریم؟ آیا همه مردم میتوانند به وکیل خیانت در امانت مراجعه کنند و جریان پرونده خود را به او بسپارند؟

 وکیل خیانت در امانت یکی از بهترین افرادی است که در جریان دادرسی پرونده های قانونی مربوط به خیانت در امانت می تواند عملکرد خوبی داشته باشد و وکالت متهم و حتی خوانده را بر عهده گیرد. همانطور که میدانید ایران یک کشور اسلامی است و کاملا طبیعی است که قوانین اسلامی در ان با دقت رعایت شود و منشا بسیاری از قانونگذاری ها دین مبین اسلام باشد. در شرعیات دین اسلام و احکام فقهی، اعمالی همچون خیانت در امانت، دروغگویی، عدم صداقت دزدی، سرقت و….. تا حد زیادی نکوهش شده است و تمامی مرتکبان ان شدیدا مجازات می گردند. وکیل خیانت در امانت با در نظر گرفتن این موضوع که خیانت در امانت یکی از جرائم قانون کشور اسلامی ما است در جامعه مشغول فعالیت است.

 وکیل خیانت در امانت و نقش اساسی او در جریان پرونده های مختلف

 وکیل خیانت در امانت در جامعه بشری اسلامی دارای نقش اساسی و بسیار مهمی است و گاهی این اهمیت از دید بسیاری از افراد دور است و آنان تا حد زیادی از اقدامات این وکیل حرفه ای اطلاع ندارند. هدف اصلی وکیل خیانت در امانت آن است که تا حد زیادی ارتکاب به این جرائم در جامعه را کاهش دهد و جریان دادرسی پرونده ها را به بهترین نحو ممکن پیش ببرد. بسیاری از افرادی که معتقد هستند خیانت در امانت یکی از جرائم اسلامی است معمولا سعی می کنند تا حد ممکن از ارتکاب به این عمل ناپسندیده دوری کنند اما در مواردی که افراد به طور ناخواسته و ندانسته مرتکب این جرم شوند تکلیف چیست؟ اصلا اگر فردی مرتکب جرم خیانت در امانت شود به چه مجازاتی محکوم می شود؟ مجازات کسانی که به طور عمد و آگاهانه مرتکب این جرم شده اند با کسانی که ندانسته این گناه را انجام داده اند یکسان است؟

همانطور که دین اسلام، خیانت در امانت را یک عمل ناپسند و غیر شرعی به حساب می اورد در تمامی ادیان و قوانین جامعه جهانی نیز این عمل نکوهش می گردد و مرتکبان ان مورد مجازات قرار می گیرند. خیانت در امانت باعث ایجاد آسیب و ضرر و به دیگر افراد جامعه می شود و تا حد زیادی نظمم یک جامعه را مختل می کند. پس کاملا طبیعی است که قانونگذاران جوامع مختلف برای حفظ نظم جامعه خود، قوانینی مبنی بر مجازات مرتکبان خیانت رد امانت در نظر بگیرند.

در هر صورت شما باید این موضوع را بدانید که اکثر پرونده هایی که وارد دادگاه ها و مراجع قضایی می شوند و موضوع اصلی آنها خیانت در امانت است معمولا در دو حالت اتفاق افتاده اند. حالت اول آن است که متهم پرونده با نقشه و برنامه قبلی برای کلاهبرداری از افراد اقدام کرده است. اما در حالت دوم معمولا افراد به دلیل ناآگاهی که داشته اند مرتکب خیانت در امانت شده اند. رد هر صورت شما باید این موضوع را بدانید که وکیل خیانت در امانت تنها کسی است که می تواند در هر صورت به موکلان خود کمک کند تا به نتیجه ای نسبتا مناسب در جریان پرونده برسند.

 وکیل خیانت در امانت کسی است که می تواند در پرونده های دعاوی مربوط به خیانت در امانت، وکالت فرد متهم را بر عهده بگیرد تا این فرد به کمترین مجازات ممکن محکوم شود. گاهی پیش می آید که افراد بدون داشتن وکیل خیانت در امانت در دادگاه حاضر می شوند و نمی توانند در جریان دادرسی پرونده، مدارک و ادله ای مناسب مبنی بر کاهش مجازات خود ارائه  دهند و همین موضوع باعث می شود تا به اشد مجازات محکوم شوند و گاهی این مجازات به حدی سنگین است که به هیچ عنوان مناسب جرم ارتکابی نیست. بنابراین به شما توصیه می کنیم برای انکه کمتر دچار چنین مشکلاتی شوید، از همان ابتدا به سراغ وکیل خیانت در امانت بروید. در شرایطی که فرد متهم به طور ناآگاهانه مرتکب خیانت در امانت شده باشد هم وکیل خیانت در امانت می تواند با جمع آوری دلایل و مدارک کافی این مسئله را در دادگاه ثابت کند.

 وکیل خیانت در امانت دارای چه توانایی هایی است؟

 وکیل خیانت در امانت دقیقا دارای چه مهارت های حقوقی است؟ وکیل خیانت در امانت می تواند با تکیه بر مهارت هایی که دارد جریان دارسی پرونده را به نفع موکل خود پیش ببرد؟ آیا شما تاکنون از وکیل خیانت در امانت کمک گرفته اید تا بدانید که نحوه عملکرد او در جریان دادرسی پرونده های مختلف چگونه است؟

پاسخ تمامی این سوالات برای کسانی که به وکیل خیانت در امانت نیاز دارند و درگیر چنین پرونده هایی شده اند دارای اهمیت بسیار زیادی است. برای انکه شما بتوانید وکیل خیانت در امانت را به درستی انتخاب کنید لازم است تا در ابتدا اطلاعات خود را در مورد ویژگی های این وکیل متخصص و متبحر افزایش دهید تا بتوانید به طور هوشمندانه در زمینه انتخاب وکیل عمل کنید.

 وکیل خیانت در امانت یکی از بهترین و حرفه ای ترین کسانی است که از تمامی قوانین مربوط به خیانت در امانت آگاهی دارد و میتواند مطالب حقوقی مختلفی را راجع به تمامی جرایم مربوط به چنین پرونده هایی را در اختیار موکل خود قرار دهد. وکیل خیانت در امانت در سال های اخیر توانسته است تا حد زیادی در جریان دادرسی پرونده های مربوط به خیانت در امانت موثر باشد و بهترین عملکرد را از خود نشان دهد. از آنجایی وکیل خیانت در امانت دارای اطلاعات کاملی در مورد جریان دارسی پرونده های این حوزه است، پس کاملا طبیعی است که بتواند با عملکرد صحیح خود در دادگاه از حقوق موکل خود دفاع کند.

یکی دیگر از توانایی ها و تخصص هایی که وکیل خیانت در امانت باید داشته باشد آن است که فن مذاکره را به خوبی آموخته باشد. تجربه این موضوع را به خوبی نشان می دهد که بسیاری از وکلا با وجود اینکه دارای تخصص و اطلاعات حقوقی بسیار زیادی هستند اما به هیچ عنوان نمی توانند به صورت استدلالی و حقوقی مذاکره کنند، همین موضوع باعث می شود تا جریان پرونده با شکست مواج شود و حقوق موکل مورد تضییع قرار بگیرد. بنابراین برای جلوگیری از بوجود آمدن چنین مشکلاتی بهتر است به سراغ یک وکیل خیانت در امانت حرفه ای رفت و از او کمک گرفت.

 وکیل خیانت در امانت باید بتواند اسناد حقوقی مختلف حقوقی را در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو آماده کند. بسیاری از افراد نمی دانند که اسناد حقوقی دقیقا در جریان پرونده های خیانت در امانت دارای چه جایگاهی است و اصلا چرا به آن نیاز دارید. برای اینکه بتوانیم به این سوال پاسخ دهیم رد ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که اسناد حقوقی دارای اعتبار قانونی هستند و برای آن که وکیل خیانت در امانت بتواند مسئله ای را در دادگاه ثابت کند به تمامی مدارک و اسناد حقوقی نیاز دارد. تا زمانی که وکیل خیانت در امانت نتواند اسنادی مانند دادخواست ها و درخواست های قانونی را به دادگاه ارائه دهد، جریان دادرسی پرونده آغاز نمی شود و در صورت آغاز نیز دچار اطاله دادرسی می گردد. پس برای آنکه بتوان دعوایی را آغاز کرد یا از حقوق موکل وکیل خیانت در امانت دفاع کرد، نیاز است تا استناد قانونی و حقوقی آماده شوند. تهیه و تنظیم انواع اسناد حقوقی، مسئله ای است که تنها بر عهده وکیل خیانت در امانت است.

 وکیل خیانت در امانت را از کجا پیدا کنیم؟

 وکیل خیانت در امانت یکی از ان دسته وکلایی است که در جامعه امروز نمی توان او را به راحتی پیدا کرد. این موضوع کاملا صحت دارد که تعداد وکلای پایه یک دادگستری که مدرک حقوقی خود را دریافت کرده اند بسیار زیاد است اما شما نباید این موضوع را فراموش کنید که وکیل خیانت در امانت یکی از ان دسته وکلای پایه یک دادگستری است که تخصص او در زمینه پرونده های مربوط به خیانت در امانت است، پس کاملا طبیعی است که حیطه کاری و تخصص او با دیگر وکلای پایه یک دادگستری متفاوت باشد. معمولا هر وکیلی بنا بر تجربه کاری که دارد در زمینه های مختلفی دارای تخصص است و نمی توان انتظار داشت که تمامی وکلا دارای تخصص یکسانی باشند و در یک زمینه فعالیت کرده باشند.

 وکیل خیانت در امانت کسی است که پس از دریافت مدرک حقوقی و پروانه وکالت خود، تمامی زمان و زحمات خود را بر روی پرونده های مربوط به خیانت در امانت معطوف کرده است، پپس کاملا طبیعی است که این وکیل بهتر از هر شخص دیگری میتواند در پرونده های مربوط به به خیانت عمل کند. وکیل خیانت در امانت با تکیه بر اطلاعات حقوقی و سابقه کاری که دارد می تواند در زمینه پرونده های مربوط به این حیطه به صورت تخصصی فعالیت کند.

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که به وکیل خیانت در امانت نیاز دارید و نمی دانید این وکیل حرفه ای و متخصص را چگونه پیدا کنید تا جریان پرونده خود را به او بسپارید به شما توصیه می کنیم که از گروه وکلای عدالت نویسان در این زمینه کمک بگیرید. گروه وکلای عدالت نویسان دارای کادری حرفه ای و متخصص است که از افراد تحصیلکرده و متخصص تشکیل شده است. پس کاملا طبیعی است که دارای وکیل خیانت در امانت حرفه ای باشد. شما می توانید از طریق گروه وکلای عدالت نویسان با بهترین وکیل خیانت در امانت در تهران آشنا شوید و از خدمات تخصص و حرفه ای او برای پیشبرد اهداف خود رد پرونده های قانونی مربوط به حوزه خیانت در امانت استفاده کنید.

 وکیل خیانت در امانت و هزینه ای که دریافت می کند!

هنگامی که در مورد وکیل خیانت در امانت صحبت می کنیم، بسیاری از افراد سریعا به فکر هزینه و دستمزد وکیل خیانت در امانت می افتند و با خود فکر می کنند که نمی توانند از پس مخارج چنین وکیل متخصص برآیند. اما بهتر است این تصور اشتباه را کنار بگذارید. این موضوع کاملا درست است که وکیل خیانت در امانت برای خدمات حقوقی که ارائه می دهد، دستمزد دریافت می کند اما حقیقت آن است که با توجه به ارزش بالای این خدمات حقوقی، استفاده و کمک گرفتن از وکیل خیانت در امانت مسئله ای است که کاملا به صرفه و اقتصادی است و نمی توان آن را نادیده گرفت.

با کمک وکیل خیانت در امانت علاوه بر آن که می توان از حقوق خود در داگه دفاع کرد به راحتی می توان از بسیاری آسیب ها و خسارات مادی نیز جلوگیری کرد. وکیل خیانت در امانت دارای مهارت های بسیار زیادی است که باعث می شود از اطله دادرسی جلوگیری شود. اطاله دادرسی به معنای اطناب جریان یک پرونده است. هنگامی جریان یک پرونده دچار اطناب می شود و مراحل دادرسی آن به کندی پیش می رود، طرفین پرونده مجبور هستند تا علاوه بر صرف هزینه نسبتا زیاد برای هر مرحله دادرسی از زمان خود نیز بگذرند و از مشاغل و کارهای روزانه خود عقب می افتند. وکیل خیانت در امانت با خدمات تخصصی که ارائه می دهد مانع از بوجود آمدن چنین مشکلاتی است. در نهایت باید گفت که هزینه وکیل خیانت در امانت کاملا به صرفه و اقتصادی است.

مسئله دیگری که نباید آن را نادیده گرفت و باید در مورد وکیل خیانت در امانت به آن توجه داشت آن است که مبلغ دریافتی توسط وکیل خیانت در امانت در تمامی پرونده ها یکسان نیست. مبلغ دستمزد وکیل خیانت در امانت با توجه به موضوع پرونده، میزان پیچیدگی جریان پرونده ، مراحل دادرسی مختلف، میزان تجربه وکیل و…. متفاوت است.

ارائه لایحه وکیل خیانت در امانت

 وکیل خیانت در امانت با نحوه تهیه انواع دادخواست حقوقی و قانونی آشنایی دارد و به خوبی می داند که این اسناد را چگونه تهیه کند تا علاوه بر مختصر بودن کاملا تخصصی باشدو تهیه لایحه وکیل خیانت در امانت دارای مزایای بسیار زیادی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. وکیل خیانت در امانت می تواند با تکیه بر تخصص و تجربیات زیاد یکه دارد انواع دادخواست حقوقی در زمینه خیانت در امانت را به بهترین نحو ممکن و در کوتاهترین زمان تهیه کند.

همانطور که میدانید برای آغاز هر دعوایی در دادگاه نیاز به ارائه دادخواست از جانب خواهان است. پس برای اغاز دعوای خیانت در امانت نیز لازم است تا خواهان پرونده به وکیل خیانت در امانت مراجعه کند تا دادخواستی مبنی بر آغاز مراحل دادرسی ارائه شود. از طرفی دیگر نیز باید بدانید که فرد متهم نیز در مقابل در هر مرحله دادرسی باید انواع دفاعیه و لایحه را ارائه دهد تا میزان جرم او کاهش یابد. تمامی مواردی که به آنها اشاره کردیم جز مباحث با اهمیتی هستند که تنها وکیل خیانت در امانت می تواند آنها را به صورت حرفه ای به نتیجه برساند.

خیانت در امانت چیست؟

خیانت در امانت یکی از افعال غیر قانونی در جامعه محسوب می شود که می تواند اعتماد میان افراد یک جامعه را از بین ببرد. از این روست که قانون گذار این فعل را جرم شناخته است و محاکمه خاصی نیز برای آن در نظر گرفته است.

بگذارید کمی ساده تر و با مثال این موضوع را توضیح دهیم. خیانت در امانت بدین معنی است که فردی مال یا سرمایه ای را به امانت در اختیار دیگری قرار داده باشد و آن فرد بدون اجازه تصرفی در این مال داشته باشد. یعنی باعث از بین رفتن مال شود و یا این که از آن بهره ببرد. امانت فعلی است که بر اساس آن فرد امین – کسی که مال یا سرمایه را به امانت قبول کرده – حق هیچ دخل و تصرفی در مال ندارد و باید تا جایی که می تواند از آن محافظت کند.

امانت داری یکی از اصول شرعی و اسلامی مهم نیز محسوب می شود. از این رو در قرآن و شرع به آن توصیه شده و همچنین شرایط خاصی برای آن مقرر شده است. شرایطی که در قانون ایران نیز به آن توجه شده است و به نوعی قانون گذار سعی کرده است بر اساس این شرایط مفهوم خیانت در امانت را در قانون بگنجاند.

نکته مهمی که باید بدانید این است که خیانت در امانت می تواند مصداق های مهمی داشته باشد. به طور مثال فردی که ریاست بانکی را بر عهده دارد به عنوان امین باید از سرمایه عموم جامعه محافظت کند. زمانی که این فرد این سرمایه را به نفع خود یا به نفع فرد خاصی استفاده می کند قبل از هر چیزی جرم خیانت در امانت رخ داده است.

همانطور که گفتیم خیانت در امانت باعث می شود اعتماد از جمعه سلب شود. به طور مثال از زمانی که مشخص شد عده ای در راس دولت و حکومت شروع به استفاده از رانت و اختلاس کرده اند اعتماد عمومی جامعه نسبت به دولت و حکومت لکه دار و کم رنگ شد. این از تبعات خیانت در امانت محسوب می شود. بنابراین فرد اختلاس کننده علاوه بر این که سرمایه مادی عموم افراد جامعه را به یغما می برد، اعتماد جامعه را نسبت به حکومت سست می کند. این در حالی است که اعتماد عمومی جامعه است که قدرت واقعی حکومت محسوب می شود. از این روست که اسلام نسبت به خیانت در امانت به خصوص در مورد کسانی که به بیت المال دسترسی دارند بسیار حساس تر است. همین موضوع کم کم می تواند مشخص کند که چرا وکیل خیانت در امانت از اهمیت بارزی برخوردار است و احتمالا می توان حدس زد که چه کاربردهایی می تواند داشته باشد.

خیانت در امانت از دید قانون

برای این که یک فعل از نظر قانون جرم انگاری شود شرایط خاصی باید داشته باشد. به طور کلی گفته می شود که هر جرمی از سه رنگ اصلی تشکیل شده است. این سه رکن عبارتند از:

رکن مادی

رکن معنوی

رکن قانونی

بنابراین وقتی بیان می کنیم خیانت در امانت یک جرم محسوب می شود باید آن را از دید این سه رکن مورد بررسی قرار دارد. به عبارت ساده تر باید مشخص کرد که خیانت در امانت از دید هر کدام از این ارکان چه مفهومی می تواند داشته باشد.

رکن مادی اصولا به بخشی از فعل اشاره می کند که باعث می شود یک ضرر مادی ایجاد شود. یعنی بر اساس آن جرم ضرر مادی مشخصی به فرد خاص یا عموم جامعه وارد شود. در مورد خیانت در امانت این موضوع باید اثبات شود. یعنی باید مشخص شود که فعل صورت گرفته موجب ضرر مادی شده است. بر اساس تعریفی که از خیانت در امانت داریم می توانیم به سادگی بیان کنیم که اساسا مادامی که ضرر مادی به صاحب مال وارد نشود عملا خیانت در امانتی رخ نداده است. بنابراین ضرر مالی جزئی از مفهوم خیانت در امانت است و این یعنی ثابت شدن رکن اول.

 وکیل خیانت در امانت و رکن های قانونی این جرم

اما از نظر معنوی قانون گذار سعی می کند اثر جرم را بر روان فرد یا عمومیت جامعه مورد بررسی قرار دهد. بسیاری از جرائم بر اساس تاثیرگذاری که بر روح و روان عمومی افراد دارند طبقه بندی می شوند. به طور مثال ایجاد رعب و وحشت در جامعه حتی اگر بدون تلفات مادی یا جانی باشد به عنوان یک جرم بسیار مهم شناخته می شود. زیرا از نظر روانی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند باعث ایجاد احساس ناامنی و ناکارآمدی حکومت شود.

همانطور که در بالا بیان کردیم خیانت در امانت فارغ از جنبه مادی می تواند اعتماد عمومی افراد جامعه را تحت تاثیر قرار دهد. یعنی باعث شود که افراد نسبت به یک دیگر یا نسبت به حکومت اعتماد خود را از دست دهند. اما اگر بخواهیم کمی قانونی تر در این باره صحبت کنیم رکن معنوی زمانی اثبات می شود که مشخص شود فرد خاطی سوء نیتی خاص یا عام داشته است.

یعنی با اثبات سوء نیت یا به صورت عامیانه تر با اثبات انگیزه خاطی رکن معنوی اثبات می شود و بدین ترتیب می توان فعل را جرم دانست. بنابراین زمانی در دادگاه خیانت در امانت به عنوان جرم مطرح می شود که بتوان سوء نیت فرد از انجام کار را اثبات کرد.

به بیان ساده تر اگر فردی به صورت سهوی و بدون داشتن سوء نیت ضرری به مال امانی بزند مجرم محسوب نمی شود. دقت داشته باشید حتی با اثبات رکن مادی و بدون داشتن رکن معنوی مانند سهوی بودن خطا نمی توان جرم خیانت در امانت را اثبات کرد.

اما رکن آخر یا همان رکن قانونی به این موضوع اشاره دارد که در قانون چه نظری در باب آن عمل داده شده است. به بیان بهتر مادامی که قانون در مورد انجام فعل یا ترک فعلی خاص نظری نداشته باشد و درباره آن سکوت کرده باشد اساسا نمی توان آن فعل یا آن ترک فعل را جرم قلمداد کرد. این موضوع حتی با اثبات دو رکن قبلی نیز صادق است.

بنابراین برای این که بتوان  خیانت در امانت را به عنوان یک جرم تلقی کرد باید رفتار انجام گرفته مصداق ماده قانونی 674 مجازات اسلامی باشد تا بتوان بر اساس آن جرم خیانت در امانت را تعریف کرد. بر اساس ماده 674 قانون مجازات اسلامی ” هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت، به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیاء مذکور، مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیاء نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین و متصرفین آنها استعمال و تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. “

بنابراین مادامی که این سه شرط و این سه رکن در مورد خیانت در امانت اثبات نشود عملا نمی توان ثابت کرد که جرمی اتفاق افتاده است. تمام چیزی که از وکیل خیانت در امانت انتظار می رود انجام دهد این است که بتواند بر اساس این سه رکن از موکل خود دفاع کند.

کاری که از وکیل خیانت در امانت انتظار داریم.

بیایید یک بار دیگر به تعریف خیانت در امانت و ارکان اثبات جرم آن نگاه کنیم. بر اساس قانون مادامی که فعل جرم است که سه رکن مادی، معنوی و قانونی اثبات شود.

اصولا رکن مادی در مورد خیانت در امانت اثبات شده است. به بیان ساده تر متضرر عمدتا بر اساس همین رکن است که دادخواست خود را به دادگاه ارائه می دهد. بنابراین وکیل خیانت در امانت در این مورد کار نسبتا ساده ای دارد. اما در مورد دو رکن دیگر کار به این سادگی ها نیست.

اولا وکیل خیانت در امانت باید بتواند سوء نیت متهم را ثابت کند یا اگر موکل او به خیانت در امانت متهم شده باید بتواند ثابت کند که متهم نیت یا انگیزه ای از این عمل نداشته است.

اثبات یا رد این موضوع از سخت ترین و مهمترین کارهایی است که انتظار می رود وکیل خیانت در امانت بتواند آن را انجام دهد. معمولا وکلا بر اساس مدارک و شواهدی که در اختیار دارند و بر اساس نتایج عمل سعی می کنند رکن دوم را ثابت یا رد کنند.

از طرف دیگر یک وکیل خیانت در امانت باید بتواند جرم اتفاق افتاده را بر اساس قانون گفته شده در بالا تعریف کند. به بیان ساده تر یک وکیل خیانت در امانت باید بتواند عمل اتفاق افتاده را در ظرف قانون بریزد و آن را تقدیم دادگاه کند. اگر این اتفاق به خوبی رخ دهد عملا می توان ثابت کرد که متهم یک مجرم است اما اگر وکیل مدافع متهم بتواند خلاف این موضوع را ثابت کند و به نوعی نشان دهد که عملا نمی توان این عمل را بر اساس قانون بیان کرد اثبات مجرم بودن این فرد بسیار سخت خواهد شد.

بنابراین به طور کلی از یک وکیل خیانت در امانت این انتظار می رود که بتواند بر اساس تمام دانش و تجربه ای که در اختیار دارد از سه فاکتور و سه رکن مادی، معنی و قانونی نهایت استفاده را ببرد. این ارکان است که برای قانون و دادگاه اهمیت دارد و نه چیز دیگر.

انتخاب بهترین وکیل خیانت در امانت

حال سوال مهم دیگری که باید به آن پاسخ دهیم این است که بهترین وکیل خیانت در امانت را چگونه می توان پیدا کرد؟ پاسخ به این سوال چندان ساده نیست. چرا که هر کسی بر اساس نیازی که دارد می تواند انتخاب مناسبی برای خود داشته باشد. به بیان ساده تر یک وکیل نمی تواند برای هر نوع نیازی مناسب ترین فرد باشد. بنابراین در گام اول شما باید سعی کنید نیاز خودتان را به خوبی بشناسید و بر اساس آن دست به انتخاب بزنید.

اما نکته ای که وجود دارد این است که قانون یک مفهوم کاملا سخت و پیچیده است. بنابراین انتظار نمی رود که عموم مردم نسبت به آن آگاهی نسبی داشته باشند. از این رو این افراد در تشخیص نیاز خود دچار سردرگمی یا اشتباه می شوند. در این شرایط استفاده از یک مشاوره حقوقی می تواند گزینه مناسبی باشد. در واقع مشاور حقوقی کسی است که بر قوانین به صورت کلی اشرافیت دارد و می داند که هر دعوی از چه مسیر قانونی باید عبور کند. شما با مراجعه به این دسته از افراد می توانید نیاز خودتان را ساده تر و راحت تر درک کنید و بدانید که برای پیشبرد پرونده باید چه مسیرهایی را طی کنید.

زمانی که مشاوره حقوقی توانست نیاز شما را تشخیص دهد و شما توانستید این نیاز را به خوبی درک کنید نوبت انتخاب وکیل است. این که نیاز شما در چه سمت و سویی قرار دارد می تواند ویژگی های خاص وکیل شما را مشخص کند اما با این حال وکلای خوب یک سری ویژگی های عمومی مشخصی نیز دارند. این ویژگی ها در مورد وکیل خیانت در امانت می تواند شامل موارد زیر باشد.

اولا از وکیل خیانت در امانت انتظار می رود که بتواند بر مسئله حقوقی خیانت در امانت اشرافیت کامل را داشته باشد. توجه داشته باشید که خیانت در امانت جزئی از قانون مجازات اسلامی و در دسته اموال و املاک محسوب می شود. بنابراین این وکیل باید اشرافیت کاملی در این موضوعات داشته باشد.

از طرف دیگر همانطور که گفته شد خیانت در امانت بنیاد و پایه شرعی و اسلامی دارد. از این رو یک وکیل خیانت در امانت خوب می داند که باید بر برخی از مسائل شرعی مرتبط با این موضوع اشرافیت داشته باشد. گاهی استفاده از یک اصل شرعی یا یک روایت اسلامی می تواند ورق را به نفع شما برگرداند. بنابراین حتما سراغ وکیلی بروید که در این موارد خبره باشد.

اما مهمترین ویژگی یک وکیل خیانت در امانت مجرب، تجربه آن است. در واقع مسیرهای قانونی به اندازه ای پیچیده و سخت است که حتی مردان قانون نیز در آن دچار سردرگمی می شوند. از این رو هر چقدر وکیل شما در این مسیر تجربه بالاتری داشته باشد می تواند راحت تر و سریع تر مسیر را به پایان برساند. بنابراین اگر دوست دارید پرونده شما سریع تر از حالت عادی پیش برود و زود تر به نتیجه دلخواه خود برسید از یک وکیل خیانت در امانت با تجربه استفاده کنید. گاهی تجربه کاری می کند که ده ها علم و مفهوم آموزشی و … نمی توانند از عهده آن بر بیایند.

این که وکیل شما شناخت کافی نسبت به کارکنان قضایی و قضات و …. داشته باشد نیز می تواند تاثیر گذاری خوبی در این مسیر داشته باشد. اما به هر حال نکات گفته شده در بالا از اساسی ترین ویژگی های وکیلی است که می تواند شما را سریع و مطمئن به مقصد برساند. به نظر شما برای انتخاب بهترین وکیل دیر چه ویژگی هایی را باید در نظر گرفت؟

یک نکته مهم در مورد وکیل خیانت در امانت و پرونده های او

اما نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که اساسا از نظر قانون این که کدام وکیل وکالت شما را در دادگاه قبول کند اهمیتی ندارد. یعنی در قانون تنها به عنوان ” وکیل دارای پروانه وکالت ” اشاره شده است. بنابراین شما در این مسیر می توانید از وکیل خانواده یا یک وکیل تجاری استفاده کنید و در این راه محدودیت خاصی ندارید. اما آیا شما باید این چنین کاری انجام دهید؟

قانون بر اساس روابط انسان ها با یکدیگر و روابط آن ها در جامعه شکل گرفته است. با پیچیده تر شدن روابط انسان ها قوانین نیز پیچیده و پیچیده تر شده است. بنابراین عملا نمی توان از یک وکیل قانونی این انتظار را داشت که در تمام جنبه های حقوقی و قانونی وارد باشد و بتواند مسائل مختلف حقوقی را مورد بررسی قرار دهد. هر بخش از حقوق از راه و روش های خاص خود ساخته شده است. بنابراین غالبا وکلا تنها در یک یا دو بخش به صورت تخصصی فعالیت می کنند. بنابراین دنبال وکیلی نباشید که همه بخش های حقوق را می داند. دنبال وکیلی باشید که بتواند بخش مورد نظر شما را به خوبی درک کند و مفاهیم آن را به ریز بداند. همچنین مسیر رسیدن به موفقیت را در این حوزه بارها و بارها طی کرده باشد. بنابراین پیشنهاد ما این است که حتما و قطعا از وکیل خیانت در امانت در موارد این چنینی استفاده کنید. استفاده از این وکلای تخصصی می تواند کار شما را سریع تر و ساده تر کند.

یادتان باشد مسیر شما مجامع قضایی و قانونی هر چقدر ساده تر و سریع تر باشد هزینه های تحمیل شده به شما نیز کاهش پیدا می کند. از این رو دقت داشته باشید که استفاده از یک وکیل تخصصی تا چه اندازه می تواند کارایی مهمی داشته باشد. مگر این که نخواهید سریع و ارزان به موفقیت برسید! نظر شما چیست؟

 وکیل خیانت در امانت و قانون مجازات اسلامی

 وکیل خیانت در امانت از تمامی مجازات های قانونی آگاهی دارد و آنها راه موکلان خود نیز ارائه می دهد، برای اشنایی با این موارد به مصادیق قانونی زیر توجه کنید:

 هر گاه محلي يا چيزي بر حسب امر مقامات صالح رسمی مهر يا پلمپ شده باشد و كسي عالماً و عامداً آن‌ها را بشكند يا محو نمايد يا‌ عملي مرتكب شود كه در حكم محو يا شكستن پلمپ تلقي شود مرتكب به حبس از سه ماه تا دو سال محكوم خواهد شد.

در صورتي كه مستحفظ آن مرتكب شده باشد به حبس از يك تا دو سال محكوم ‌مي ‌شود و اگر ارتكاب به واسطه اهمال مستحفظ واقع گردد مجازات مستحفظ يك تا شش ماه حبس يا حداكثر (74) ضربه شلاق خواهد بود.

هر گاه بعض يا كل نوشته‌ها يا اسناد يا اوراق يا دفاتر يا مطالبي كه در دفاتر ثبت و ضبط دولتي مندرج يا در اماكن دولتي محفوظ يا نزد ‌اشخاصي كه رسماً مامور حفظ آنها هستند سپرده شده باشد، ربوده يا تخريب يا بر خلاف مقررات معدوم شود دفتردار و مباشر ثبت و ضبط اسناد‌ مذكور و ساير اشخاص كه به واسطه اهمال آنها جرم مذكور وقوع يافته است، به حبس از شش ماه تا دو سال محكوم خواهند شد.

مرتكبين هر يك از انواع و اقسام جرمهاي مشروع در ماده فوق به حبس از سه تا شش سال محكوم خواهند گرديد و اگر امانت ‌دار يا مستحفظ مرتكب يكي از جرايم فوق‌ الذكر شود به سه تا ده سال حبس محكوم خواهد شد.

در صورتي كه مرتكب به عنف مهر يا پلمپ را محو نمايد يا بشكند يا عملي مرتكب شود كه در حكم محو يا شكستن پلمپ تلقي شود يا‌ نوشته يا اسناد را بربايد يا معدوم كند حسب مورد به حداكثر مجازات‌هاي مقرر در مواد قبل محكوم خواهد شد و اين مجازات مانع از اجراي مجازات ‌جرايمي كه از قهر و تشدد حاصل شده است نخواهد بود.

 مالي كه نگهداري آن مستلزم هزينه نامتناسب براي دولت است يا موجب خرابي يا كسر فاحش قيمت آن مي‌ گردد و حفظ مال هم براي دادرسي لازم نيست و همچنين اموال ضايع‌ شدني و سريع‌ الفساد حسب مورد به دستور دادستان يا دادگاه به قيمت روز فروخته مي‌ شود و وجه حاصل تا تعيين تكليف نهايي در صندوق دادگستري به‌ عنوان امانت نگهداري مي‌ گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×