وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل کلاهبرداری

وکیل برای کلاهبرداری

کلاهبرداری یکی از جرایم پرتکرار برای بدست آوردن مال به صورت نامشروع است که راه های انجام آن سوء استفاده یا فریب و انجام دسیسه می باشد. افزایش جرم کلاهبرداری باعث شده است تا وکیل کلاهبرداری که متخصص در امر رسیدگی به پرونده های کلاهبرداری است وارد عمل شود و راه حل های قانونی را برای حل پرونده های کلاهبرداری  پیش روی متقاضیان قرار دهد. به طور کلی کلاهبرداری شیوه ای جدید از فریب دادن افراد است مانند کلاهبرداری های اینترنتی که اموال افراد را از این راه از اختیارشان خارج کرده و به تصرف خود در خواهد آورد. کلاهبرداری یا از طریق جلب اعتماد فرد مقابل و یا با استخراج اطلاعات فرد مال باخته صورت می گیرد. به هر حال. ما در این مقاله قصد داریم به تمامی نکات مربوط به جرم کلاهبرداری بپردازیم و دلیل حضور وکیل کلاهبرداری در پرونده های مربوط به این نوع جرایم و انتخاب بهترین وکیل کلاهبرداری و وظایف او و همچنین نحوه رسیدگی به این جرم در مراجع قضایی و مجازات تعیین شده در قانون بپردازیم.لطفا تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

منظور از کلاهبرداری چیست؟

اعمال فریبکارانه که افراد برای منافع خود انجام می دهند و اموال مردم را به نفع خود مصادره خواهند کرد جرم کلاهبرداری می گویند. وکیل کلاهبرداری در تعریف این جرم چنین می گوید کلاهبرداران مجرمانی هستند که بدون اطلاع صاحبان اموال و یا بدون رضایت آنان و یا با توسل به اعمال خشونت آمیز اموال افراد را غصب خواهند کرد. در قوانین ایران جرم کلاهبرداری از جرایم خاص محسوب می شود که در قانون برای رسیدگی به این جرم و نحوه دادرسی آن به تفصیل سخن گفته شده است. افراد کلاهبردار که با اعمال حقه بازانه دیگران را فریب داده ممکن است به نفع خود یا به نفع گروه یا سازمانی این اعمال مجرمانه را مرتکب شوند. امروزه با پیشرفت ارتباطات  و مشاغل اینترنتی قانونگذار عبارتی جدیدی را تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی معرفی کرده است که جرم مزبور را به دو نوع کلاهبرداری اینترنتی و غیر اینترنتی تقسیم کرده است. که در متن زیر به این دو نوع از این جرم خواهیم پرداخت.

کلاهبرداری اینترنتی چیست؟

انجام کلاهبرداری خواهد کرد و وجوهی را از حساب افراد تخلیه خواهد کرد افراد مال باخته در این نوع از کلاهبرداری اصلا متوجه این عمل نخواهند شد از این رو برای اثبات جرم و احقاق حقوق خود استفاده از دانش و مهارت وکیل کلاهبرداری ضرورت پیدا می کند. مجازات تعیین شده برای این جرم اینترنتی حبس یک تا سه سال می باشد و همچنین فرد مجرم باید مال ربوده شده را به صاحب آن باز پس دهد و معادل مبلغ کلاهبرداری انجام شده محکوم به جزای نقدی خواهد شد. در کلان شهر تهران دادسرا های جرایم اینترنتی و رایانه ای وجود دارد که افراد با مراجعه به این دادسرا می تواند اقدام به طرح شکایت می کند و اما در شهرهای دیگر با مراجعه با دادگاه عمومی خواستار رسیدگی به شکایت خود خواهند شد.همچنین پلیس فتا نیز مسئول رسیدگی به این جرایم می باشد که با مراجعه به این سازمان می توان درخواست رسیدگی خود را ثبت نمود. در کل برای طرح شکایت و دفاع از اموال از دست رفته لازم است تا در هر مرحله از وکیل کلاهبرداری مشاوره دریافت کرد تا به شیوه قانونی و اصولی با جرم برخورد شود. زیرا گاهی اوقات جرم کلاهبرداری جنبه کیفری داشته و وکیل کلاهبرداری با تشخیص نوع جرم ارتکابی بهتر وارد عمل خواهد شد.

کلاهبرداری غیر اینترنتی چیست؟

کلاهبرداری غیر اینترنتی حالتی است از اعمال فریبکارانه در دنیا واقعی که در جوامع رخ خواهد داد. جعل اسناد و یا فروش واحد های آپارتمانی که وجود خارجی ندارند یا فروش خانه فرد شخص دیگر بدون اطلاع وی و امثالهم از جمله جرایم کلاهبرداری غیر اینترنتی محسوب می شود. در ادامه این مقاله بیشتر با حالت این جرم خواهیم پرداخت.

 چه زمانی جرم کلاهبرداری محقق می شود؟

 همانطور که گفته شد جرم کلاهبرداری از جرایم خاص محسوب می شود همچنین این جرم طبق قانون از جرایم مقید می باشد که شرط وقوع جرم نتیجه جرم خواهد بود مثلا فردی که قصد کلاهبرداری داشته باشد اما موفق به انجام آن نشود جرم تلقی نخواهد شد. اما در جرم آدم ربایی اگر مجرم اقدام به آدم ربایی کند اما موفق نشود باز هم به دلیل قصد و نیت وی مجرم محسوب می شود و مستوجب مجازات تعیین شده خواهد بود. پس منظور از مقید بودن جرم این است که نتیجه ای از جرم واقع شده حاصل شود و به شخصی یا اشخاصی آسیب زده و یا ضرر مالی برساند. پس با این اوصاف از منظر قانون زمانی کلاهبرداری جرم تلقی خواهد شد که از انجام این عمل نتایجی حاصل شود. پس با تحقق دو شرط می توان گفت جرم کلاهبرداری محقق شده است

باید در پی این عمل ضرر مالی به افراد وارد شده باشد.

انتفاع مالی شخص کلاهبرداری یا اشخاصی که برای برای آنان اعمال فریبکارانه انجام داده است نفع مالی برده باشند.

وکیل کلاهبرداری کیست؟

وکیل کلاهبرداری وکیلی متخصص و با تجربه در زمینه حقوقی است که پرونده های زیادی در زمینه جرم کلاهبرداری را انجام داده است. وکیلی که بیشترین تجربه و مهارت را در این زمینه دارد و به تمامی پیچیدگی های و نکات مهم رسیدگی آگاه و مسلط است. چه در محاکم حقوقی چه در محاکم کیفری رسیدگی به جرم کلاهبرداری دارای حساسیت های خاصی است که شاکی پرونده یا فرد متهم که برای رفع اتهام در این محاکم حضور پیدا کرده اند به دانش حقوقی عالی فردی به نام وکیل کلاهبرداری نیاز می باشد. همچنین تشخیص نوع جرم و نحوه شکایت و یا اقامه دعوا و یا دفاع از شخص متهمی که ادعای بیگناهی دارد در تخصص فرد متخصص می باشد. در ادامه به دو نوع جرم کلاهبرداری خواهیم پرداخت.

وکیل کلاهبرداری مشدد

برخی جرایم از جنبه حقوقی و کیفری مورد بررسی قرار می گیرند و در دادگاه های حقوقی یا دادسرا های کیفری مورد پیگیری قرار خواهند گرفت. جرم کلاهبرداری نیز از جرایمی است که بر حسب نوع آن در دادگاه حقوقی یا در دادسرای کیفری مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. وکیل کلاهبرداری  با در نظر گرفتن نوع جرم اقدام به مشاوره یا شروع وکالت خواهد کرد بنابراین جرم کلاهبرداری به دو نوع ساده و مشدد تقسیم می شود. کلاهبرداری مشدد زمانی از سوی مجرم اتفاق می افتد که یکی از حالت های زیر رخ داده باشد.

1-      مجرم در حین انجام اعمال کلاهبرداری خود را به عنوان مامور موسسات شهرداری و عمومی و دولت و یا مامور نهاد های انقلابی و شرکت های دولتی معرفی نماید.

2-      اگر مجرم در اصل کارمند نهاد های انقلابی یا کارمند دولت و یا موسسات عمومی باشد.

3-      مرتکب به جرم مزبور از طریق تبلیغ عامه و وسایل ارتباطی جمعی مانند روزنامه و تلویزیون و رادیو یا اقدام به سخنرانی در مجامع یا نشر آگاهی خطی و چاپی کند.

وکیل کلاهبرداری ساده

 کلاهبرداری ساده کلاهبرداری است که جز موارد کلاهبرداری مشدد محسوب نشود هر جرم واق شده ای که حالت ها و ویژگی های فوق را نداشته باشد می توان گفت جرم کلاهبرداری ساده رخ داده است و طبعا مجازات جرم بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود. در متن زیر به مجازات این جرم طبق قانون خواهیم پرداخت. کلاهبرداری های فروش لوازم خانگی فیک به جای اورجینال یا کلاهبرداری وراث برای ثبت اموال متوفی به نفع خود یا فروش اموال منقول و غیر منقول بدون اجازه مالک و تقاضای ثبت آن از جمله موارد کلاهبرداری های ساده می باشد.

مجازات کلاهبرداری تعیین شده از سوی وکیل کلاهبرداری

زمانی که جرم کلاهبرداری محرز می شود مجرم محکوم به مجازاتی خواهد بود که طبق قانون برای این جرم در نظر گرفته شده است. همانطور که در متن فوق گفته شد جرم بر حسب نوع دارای مجازات مشخصی است مجرم ارتکاب به جرم کلاهبرداری ساده محکوم به حبس یک تا هفت سال و محکوم به پرداخت جریمه ای خواهد بود که مبلغ جریمه معادل مقدار مبلغی است که فرد کلاهبرداری کرده است. اما مجازات کلاهبرداری مشدد که مربوط به کارمندان دولتی و موسسات می باشد و یا افرادی که خود را به جای این افراد جا بزنند محکوم به مجازات 2 تا 10 سال خواهد شد و معادل مبلغی که کلاهبرداری کرده است جریمه نقدی خواهد شد و اگر شخص مجرم کارمند نهاد و یا قوای مذکور باشد برای همیشه سلب مسئولیت و موقعیت خواهد شد. در هر دو حالت از ارتکاب جرم علاوه بر محکومیت حبس فرد مجرم محکوم به رد مال خواهد شد که در این خصوص نیاز به توضیحات تکمیلی است که در متن ذیل آورده شده است.

رد مال در محکومیت در جرم کلاهبرداری از نگاه وکیل کلاهبرداری

 منظور از رد مال در مجازات جرم کلاهبرداری باز پس دادن مال یا مبلغ کلاهبرداری شده به فرد بزه دیده می باشد. زمانی که جرم مزبور در دادگاه محرز شود و وکیل کلاهبرداری برای احقاق حق و حقوق شاکی یا بزه دیده حضور داشته باشد سعی در متقاعد کردن قاضی پرونده برای اعمال اشد مجازات خواهد کرد. وکیل کلاهبرداری با داشتن تجربه های بسیار در این زمینه علاوه بر خواستار تنبیه و مجازات حبس برای مجرم از محضر دادگاه خواهد شد با درایت اقدام به بازپس گیری اموال از دست رفته موکل خود در نتیجه جرم مذکور خواهد کرد. رد مال جرمی است که قانون برای افراد کلاهبردار در نظر گرفته است اما شاید اجرا و اقدامات پس از ابلاغ چنین حکمی نیازمند تجربه و هوش وکیل کلاهبرداری باشد. طبق ماده 696 قانون مجازت های اسلامی بخش تعزیرات با فروش اموال مجرم و یا توقیف حقوق وی اموال کلاهبرداری شده باید به صاحبان اصلی باز گردانده شود البته در فروش اموال مجرم مستثنیات دین در نظر گرفته خواهد شد. طبق قانون چنانچه فرد مجرم در بازگرداندن اموال به محکوم له امتناع نماید دادگاه به درخواست شاکی یا وکیل کلاهبرداری اقدام به توقیف و فروش اموال او خواهد کرد.مجرم اصلی یا افراد معاون و مشارکت در جرم همگی ملزم به بازگرداندن مال یا رد مال می باشند.

 نحوه رسیدگی به جرم کلاهبرداری در مراجع قضایی و نقش وکیل کلاهبرداری در این مهم

دادگاه صالح برای رسیدگی به جرم کلاهبرداری دادگاهی است که اموال یا ملک کلاهبرداری شده در حوزه رسیدگی دادگاه واقع شده باشد. همچنین در متن فوق نیز گفته شد که برای رسیدگی جرم کلاهبرداری اینترنتی باید به دادسرای جرایم رایانه ای و اینترنتی مراجعه کرد. طرح و اقامه دعوا آغاز فعالیت دادگاه در رسیدگی به جرم خواهد بود زمانی که افراد شاکی با کمک وکیل کلاهبرداری اقدام به اقامه دعوا علیه متهم می کنند دادگاه برای بررسی و انجام تحقیقات لازم اقدامات لازم را انجام خواهد داد. دادگاه پس از بررسی مدارک و گفته های شاکی و متهم چنانچه حکم به مجرم بودن متهم نماید با توجه به نوع جرم کلاهبرداری ساده یا مشدد اقدام به تعیین مجازات خواهد کرد. در متن فوق گفته شد علاوه بر حبس فرد محکوم علیه و پرداخت جزای نقدی فرد مجرم باید اقدام به رد مال نماید. دادگاه در رسیدگی به موضوع رد مال به این صورت عمل می کند

اگر مورد کلاهبرداری خانه یا ملکی مشخص باشد دادگاه مجرم را موظف به رد مال به صاحب اصلی خواهد کرد اما چنانچه عین مال یا مشابه ارزشی مال موجود نباشد دادگاه چه تصمیمی خواهد گرفت. در این صورت ارزش ریالی مال کلاهبرداری شده محاسبه می شود و فرئ محکوم علیه موظف به پرداخت آن می باشد. در این صورت ممکن است فرد ادعای عدم تمکن نماید راه حل موجود و قانونی توقیف اموال در صورت وجود است یا اینکه اگر کلاهبردار کارمند باشد حقوق او توقیف شود.

لازم به یادآوری است که اگر اموال فرد مجرم اگر جزو مستثنیات دین باشد توقیف نخواهد شد زیرا خلاف قانون است.

البته که توقیف و فروش اموال محکوم علیه به درخواست محکوم له صورت می گیرد. زمانی که فرد مجرم ار باز پس دادن اموال به صاحب اصلی امتناع نماید یکی از راه حل های موجود دریافت تامین خواسته است. فرد با دادن تامین مناسب قول پس دادن اموال را به شاکی خواهد داد. در صورتی که مدت زمانی که به عنوان فرصت به شخص داده شده است این امر صورت نگیرد دادگاه با معرفی و شناسایی اموال او از سوی محکوم علیه دستور به توقیف اموال خواهد داد.

گفته شد که یکی از مجازات های جرم کلاهبرداری پرداخت جزای نقدی معادل مبلغ کلاهبرداری شده است. اگر مبلغ کلاهبرداری وجه نقد باشد که باید معادل همان وجه را جریمه پرداخت کند و در صورتی که مورد کلاهبرداری ملکی باشد این ملک توسط کارشناس ارزش گزارش شده و معادل آن را باید به عنوان جریمه نقدی پرداخت نمود.

یکی از نکات مهم در مورد جرم کلاهبرداری و یا حتی سرقت این است که مثلا بر روی جواهری کلاهبرداری صورت گرفته و اکنون این جواهر یا مال از بین رفته باشد و دادگاه بخواهد معادل ارزش ریالی آن جریمه نقدی تعیین نماید و یا مجرم را مجبور به رد مال به همان ارزش کند و چنانچه شاکی ارزش جواهر  کلاهبرداری شده  را یک میلیارد معرفی کند ولی مجرم ارزش آن را بسیار کمتر معرفی کرده باشد در دادگاه  ارجح اتکا به گفته های مجرم است مگر اینکه شاکی ادعای خود را اثبات نماید. معمولا اثبات ادعا برای افراد مدعی امری دشوار محسوب می شود در چنین شرایطی می توان اهمیت نقش وکیل را درک نمود زیرا وکیل با تجربه در این زمینه حتما راهکاری برای اثبات ادعای موکل خود ارائه خواهد داد. یکی از مواردی که در دادگاه ها معمولا با آن مواجه خواهند شد این است که اشتباها به جای جرم کلاهبرداری جرم جعل را مطرح خواهند کرد. در متن زیر به این موضوع به طور کامل خواهیم پرداخت.

تفاوت جعل و کلاهبرداری در چیست؟

جعل و کلاهبرداری هر دو اعمالی مجرمانه محسوب می شود که ممکن است برخی از افراد در برخورد با یکی از این جرایم دچار اشتباه شوند مثلا جرم جعل را کلاهبرداری بدانند و با نام کلاهبرداری در مراجع قضایی اقدام به طرح شکایت نمایند بدیهی است که در چنین حالتی ممکن است در دادرسی فرد شاکی آنچنان که شایسته است به حقوق خود دست پیدا نکند. در این مبحث از مقاله لازم است تا به تفاوت موجود در جرم جعل و کلاهبرداری بپردازیم. همانطور که می دانیم جرم کلاهبرداری به معنی اعمال فریبکانه در به دست آوردن اموال دیگران بدون رضایت و اجازه و بدون آگاهی آنان است و اما جرم جعل به این معنی می باشد که فرد مجرم به ضرر شخص دیگر دست به اعمال و اقداماتی بزند که خلاف واقع باشد به نوعی تغییر موضوع یا سندی و یا ساختن موضوع یا سندی در نتیجه اعمال مجرمانه جعل محسوب می شود. حال برای بررسی بهتر تفاوت های این دو جرم بایستی به موارد زیر اشاره نمود

جرم کلاهبرداری عملی است که بر علیه فرد و اموال او انجام خواهد داد اما جرم جعل علیه آسایش عمومی و امنیت عمومی خواهد بود.

دومین تفاوت میان این دو جرم این است که شرط تحقق و وقوع جرم کلاهبرداری نتیجه حاصل شده از آن است و زمانی جرم واقع می شود که فرد در طی این عمل به شخصی یا کسانی آسیب مالی رسانده باشد اما برای وقوع جرم جعل نیازی به حصول نتیجه جرم نیست و اگر فرد اقدام به جعل سندی کرده باشد و به شخصی یا نظم عمومی آسیب نرسانده باشد باز هم مجرم شناخته می شود. پس برای وقوع جرم جعل نیازی به ضرر جامعه و نفع مجرم نیست در این حالت نیز مجرم محسوب خواهد شد.

برای وقوع جرم کلاهبرداری نیازی به استفاده نامتعارف یا دست بردن در متن سند نیست حتی بدون سند نیز این جرم واقع خواهد شد اما جعل سند مختص به اسناد مکتوب است و باید در این اسناد دستکاری انجام شود و یا اقدام به تهیه سندی جعلی کرد.

معمولا افراد کلاهبردار دارای هوش بالایی هستند و با انجام رفتار های فریبکارانه و صحنه سازی اقدام به دریافت مال بزه دیده می کنند و گاهی این افراد خود دو دستی اموال خود را به این مجرمین تحویل خواهند داد. اما در جرم جعل افراد خسارت دیده به هیچ عنوان از موضوع جعل مطلع نخواهند شد.

مجازات تعیین شده در قانون برای هر یک متفاوت خواهد بود. در این متن مجازات جرم کلاهبرداری را مفصلا ذکر کردیم مجازات جعل اسناد نیز بر حسب مورد محکوم به حبس یا پرداخت جزای نقدی و یا تحمل هر دو می باشد.

جرم کلاهبرداری در امور ثبتی

ارتکاب جرم کلاهبرداری در تمامی فعالیت ها و کسب و کار ها صورت می گیرد. به گفته وکیل کلاهبرداری شاید بیشترین مورد ثبت شده در خصوص جرم مزبور ارتکاب این جرم در امور ثبتی باشد. این نوع از جرم کلاهبرداری اینگونه است که افراد املاک یا اموالی را که مالکیت آن متعلق به دیگری است به نفع خود ثبت نماید و یا تقاضای ثبت آن را داشته باشد. ماده قانونی 105 در خصوص تقاضای ثبت ملک انتقال یافته به غیر چنین گفته است چنانچه شخصی تقاضای ثبتی ملکی را داشته باشد که قبلا به غیر انتقال داده است و یا با علم به این موضوع که به نوعی از انحاء قانونی از وی سلب مالکیت شده است و تقاضای ثبت ملک داشته باشد کلاهبردار محسوب می شود.

همچنین طبق ماده 106 قانون چنانچه شخص وارث با علم بر انتقال ملکی از مورث خود و تقاضای صدور سند مالکیت یا تقاضای ثبت مالکیت نماید یا با وجود اینکه بداند از مورث او سلب مالکیت شده است چنین تقاضای را داشته باشد و نسبت به اخطار اداره ثبت عمل نکند کلاهبردار شناخته می شود.

از دیگر موارد مهمی که وکیل کلاهبرداری در این زمینه به آن اشاره کرده است ارتکاب جرم کلاهبرداری در خصوص املاک امانی است. طبق قانون کسی که به عنوان امین به هر شیوه ای ملکی به وی به امانت سپرده می شود اگر به عنوان مالک اقدام یا تقاضای ثبت مالکیت نماید کلاهبردار محسوب می شود.

در ادامه مبحث کلاهبرداری در امور ثبتی ماده 109 قانون ثبت چنین می گوید کسی که مالی در تصرف دیگری باشد خود را نسبت به آن متصرف قلمداد کند و در این رابطه تقاضای ثبت داشته باشد کلاهبردار شناخته می شود. البته لازم به ذکر است مطابق آنچه که در قانون گفته شده است و متعاقبا در این متن ذکر شده است صرف وقوع جرم کلاهبرداری در تمامی حالات فوق نتیجه حاصل از آن است اما در امور ثبتی قانون گذار تقاضای ثبت به صورت کلاهبرداری را جرم واقع شده قلمداد کرده است. جرم مزبور در حیطه جرم کلاهبرداری یکی از حالت های پر تکرار وقوع آن می باشد. از مهم ترین کلاهبرداری های انجام شده در جامعه و داشتن بیشترین پرونده رسیدگی در دادگاه های حقوقی و کیفری به شرح زیر می باشد.

انواع دیگر جرم کلاهبرداری

جرم کلاهبرداری در حالت های مختلفی انجام می شود وکیل کلاهبرداری به دلیل قبول انواع پرونده های وکالت و داشتن تجربه در این زمینه به قوانین و جهات مختلف هر یک از انواع جرم های مختص به کلاهبرداری آشنایی کافی دارد. ذکر تمامی کلاهبرداری های انجام شده کاری دشوار است زیرا همانطور که گفته شد معمولا افراد کلاهبردار دارای هوش بالایی هستند که راه های مختلف و ابداعی و کلاهبرداری های گاها عجیبی انجام خواهند داد. اما انواع رایج کلاهبرداری به شرح زیر می باشد.

ورشکستگی به تقلب  یکی از بیشترین حالت های وقوع جرم کلاهبرداری ورشکستگی به تقلب است. امر ورشکستگی برای تجار اتفاق می افتند که دارایی های آنان از مقدار بدهی آنان کمتر می باشد که در این حالت فرد ورشکسته خوانده می شود اما گاهی تجار به تقلب و دروغ و با سند سازی و فریب خود را ورشکسته جلوه خواهد داد. بدهی است این جرم به دلیل عدم پرداخت بدهی ها و یا عدم انجام تعهدات ارتکاب می شود پس فرد به عنوان مجرم شناخته می شود و به عنوان کلاهبردار شناخته می شود.

کلاهبرداری در فروش وسایل نقلیه معاملاتی که در زمینه خرید و فروش خودرو انجام می شود معمولا به دلیل تفاوت قیمت کلاهبرداری های زیادی انجام خواهد شد. مثلا در پیش فروش خودرو ها  کلاهبرداری به کرات اتفاق می افتد مثلا عدم تحویل به موقع خودرو یا دریافت پول خودرو ها و عدم تحویل آن به مشتری و یا تحویل خودرو های معیوب از جمله مواردی است که در این نوع از جرم اتفاق می افتد.

کلاهبرداری در فروش املاک  یکی از حالت های وقوع جرم کلاهبرداری فروش املاک به غیر است. در بنگاه های معاملاتی و مشاورین املاک ممکن است ملکی را به چند نفر بفروشند و یا ملک شخص دیگری را به نام کسی دیگر سند بزنند و یا با شخص کلاهبردار همکاری و مشارکت داشته باشند از این رو این نوع از کلاهبرداری یکی از بیشترین حالت های جرم کلاهبرداری است.

فروش مال غیر  فروش مال غیر و جرم واقع شده در بنگاه های معاملاتی از جهاتی با یکدیگر شباهت هایی را دارد. در این نوع از کلاهبرداری افراد کلاهبردار اموالی که در تملک شخص دیگری است به مالکیت شخص دیگری در بیاورد.

کلاهبرداری در انحصار وراثت که در این خصوص در متن فوق به آن پرداختیم.

ویژگی های بهترین وکیل کلاهبرداری

انتخاب بهترین وکیل کلاهبرداری شاید کار ساده ای نباشد زیرا انتخاب بهترین شخص برای قبول وکالت لازمه در نظر گرفتن برخی پارامترها است. شاید انتخاب وکیل پایه یک دادگستری فارغ التحصیل در دانشگاه های برتر حقوقی از بهترین ها در زمینه وکیل حقوقی باشد. اما انتخاب وکیل متخصص لزومه در نظر گرفتن رزومه کاری وی می باشد. وکلای برتر در زمینه حقوقی مشخص به دلیل سابقه درخشان در به ثمر رساندن پرونده های مشخص دارای نام و آوازه خوبی می باشند. این افراد به دلیل تجربه های متفاوت در وکالت جرم های مشخص به نکاتی توجه خواهند کرد که شاید وکلای دیگر به آن توجهی نشان ندهند و این نکات باعث پیروزی یا شکست در پرونده شود. بنابراین علاوه بر دانش حقوقی داشتن تجربه های متفاوت در زمینه جرم کلاهبرداری از پارامتر های مهم برای انتخاب بهترین وکیل کلاهبرداری است. وکیلی که در زمینه مشخصی تجربه کافی داشته باشد معمولا تمام راه های موجود برای رسیدن به هدف را امتحان کرده است. داشتن تسلط در نطق و سخنوری کردن نه تنها برای وکیل کلاهبرداری که برای تمامی وکلا مهمترین نکته مثبت خواهد بود. حتما در انتخاب وکیل متخصص در جرم مزبور به تسلط او در صحبت کردن توجه داشته باشید. پس با توجه به گفته های فوق می دانیم که بهترین وکیل برای جرم کلاهبرداری کسی است که شرایط زیر را داشته باشد.

دانش حقوقی عالی و مسلط به قوانین جزا و آگاه به قوانین جرم شناسی

داشتن تجربه های بسیار در زمینه جرم کلاهبرداری

داشتن مهارت عالی و بالا در زمینه صحبت و دفاع کردن

وظایف و اختیارات وکیل کلاهبرداری

وظیفه وکیل تعهد کاری  و به کار بردن تمام دانش و مهارت خود برای به سرانجام رساندن پرونده به نفع موکل خود است. وکیل کلاهبرداری نیز از این قاعده مستثنی نیست و وظیفه او دفاع از موکل خود در صورت اتهام کلاهبرداری و یا دفاع از موکل خود در صورتی که اموال او توسط کلاهبردار از بین رفته باشد. اثبات جرم واقع شده در دادگاه بسیار مهم و ضروری است و وکلایی که در زمینه اثبات جرم عملکردی عالی داشته باشند مشخصا وظیفه وکالتی خود را به نحو احسن انجام داده است. استفاده از تمام توانایی و مهارت خود برای اثبات جرم و انجام دفاعیه وظایف اصلی وکلای به اخص وکیل کلاهبرداری است. پیش بینی رای دادگاه با تکیه به علم و تجربه. تعقیب مراحل دادرسی. آگاه کردن موکل از مراحل رسیدگی و آمادگی لازم برای درخواست ها و اعتراضات به موقع از دیگر وظایف وکیل کلاهبرداری است.

سخن آخر

حضور وکیل و انجام امور وکالت در برخی از موضوعات حقوقی بسیار مهم و حیاتی است جرایمی چون کلاهبرداری از جرایم خاصی است که به دلایل مختلفی روز به روز شاهد رواج وقوع این جرم در جامعه هستیم. تکرار جرم و پیچیدگی های قانونی و دادرسی و تشابه این جرم با جرایمی چون جرم جعل باعث شده است تا حضور وکیل به شدت نیاز باشد. در کل جرم کلاهبرداری جرمی است که اثبات آنان در دادگاه و یا تدارک و ارائه مدارک به مرجع رسیدگی معمولا کاری دشوار است که از عهده افراد عادی و وکلای غیر متخصص خارج است. برای به سرانجام رسیدن دعوا و رسیدن به حقوق و پس گرفتن اموال از دست رفته کمک گرفتن از کاردانی چون وکیل کلاهبرداری به شدت لازم می شود. برای دریافت مشاوره و اخذ وکالت از بهترین وکلا لازم است تا به نگاهی به رزومه کاری و اعتبار آنان داشته باشیم.

مقالات مرتبط:

وکیل طلاق توافقی

وکیل حقوقی تهران

وکیل مهریه

وکیل شرکت

وکیل خانواده

وکیل ملکی در تهران

وکیل کیفری در تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×