وکیل ملکی در تهران

وکیل ملکی در تهران (10)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

 وکیل ملکی در تهران

 وکیل ملکی تهران

آیا تاکنون برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده است که برای حل مشکلات حقوقی مربوط به املاک به وکیل ملکی در تهران مراجعه کنید و از خدمات گسترده او در این زمینه استفاده کنید؟ به نظر شما بهترین وکیل ملکی در تهران باید دارای چه ویژگی هایی باشد و چه خدماتی ارائه دهد؟ چرا نباید اصلا به وکیل ملکی مراجعه کنیم؟

همه ما به خوبی می دانیم که یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری و کسب سود بیشتر، خرید ملک می باشد. در گذشته شاهد این مسئله بودیم که املاک افراد نقش اساسی و تعیین کننده در سطح زندگی آنان داشت، امروزه نیز این موضوع صدق می کند. از آنجایی  که ملک و املاک جز پرطرفدارترین راه های کسب سود و سرمایه گذاری است، کاملا طبیعی است که دعاوی حقوقی مربوط به ان نیز زیاد باشند. در چنین شرایطی وکیل ملکی در تهران می تواند به عموم مردم کمک کند تا در کوتاهترین زمان ممکن، راه حل قانونی مناسب برای حل چالش های حقوقی ملکی را پیدا کنند.

بهترین وکیل ملکی در تهران کسی است که علاوه بر داشتن تحصیلات حقوقی، دارای تجربه بسیار زیادی در زمینه وکالت پرونده های مختلف است و می تواند از تضییع حقوق موکلان خود جلوگیری کند. توجه داشته باشید که دعاوی ملکی دارای رویه قضایی نسبتا پیچیده ای هستند و معمولا افراد عادی از آن اطلاع ندارند. همین موضوع باعث می شود که لزوم حضور یک فرد متخصص و حرفه ای در این زمینه دو چندان شود.

وکیل متخصص ملکی کیست؟

 وکیل متخصص ملکی، تنها کسی است که می تواند به عموم مردم در مسیر احقاق حقوق آنان به صورت حرفه ای کمک کند. شاید بسیاری از افراد با خود فکر کنند برای وکالت پرونده های ملکی فرقی ندارد که به چه وکیلی مراجعه کنند و تمامی وکلای دادگستری می توانند وکالت پرونده های ملکی را بر عهده گیرند، این تصور تا حد زیادی اشتباه است و باعث ایجاد آسیب و خسارت های مالی بسیار زیادی می گردد.

حقیقت آن است که تمامی وکلا دارای تجربیات موفقیت آمیز مختلفی هستند و نمی توان گفت که همه انان می توانند در هر زمینه ای به صورت حرفه ای و تخصصی عمل کنند. بنابراین به تمامی افرادی که قصد انتخاب وکیل دارند، توصیه می کنیم که در ابتدا موضوع پرونده خود را مشخص کنند و سپس به سراغ وکیلی بروند که دارای مهارت و تخصص در زمینه وکالت آن موضوع حقوقی است.

مسلما تخصصی شدن حیطه فعالیت هر متخصصی باعث می شود تا امکان موفقیت در جریان این موضوع افزایش پیدا کند. این قاعده در مورد پرونده های حقوقی و فعالیت وکلا نیز صدق می کند. بنابراین بهتر است قبل از مراجعه به وکیل دادگستری در ابتدا در مورد حیطه فعالیت و تخصص آن فرد اطلاع پیدا کنید.

از آنجایی که موضوعات ملکی جز آن دسته از موضوعات حقوقی می باشند که برای هر فردی دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد و در صورت عدم موفقیت در چنین پرونده هایی افراد دچار خسارت و آسیب های مالی  بسیار زیادی می شوند، بهتر است آنان از همان ابتدا به وکیل ملکی در تهران مراجعه کنند و علاوه بر مشاوره حقوقی، وکالت پرونده خود را نیز به چنین فرد حرفه ای و تخصصی بسپارند.

چرا وکیل ملکی در تهران؟

 وکیل ملکی در تهران می تواند به تمامی متقاضیان چنین پرونده هایی کمک کند. املاک جز با ارزش ترین دارایی های هر فردی به حساب می آید و نمی توان چنین سرمایه مهمی را نادیده گرفت. در حالت کلی و بر اساس علم حقوق، همه اموال به دو دسته منقول و غیر منقول تقسیم می شوند. همانطور که از اسم این دو مورد مشخص است، اموال منقول به ان دسته از اموالی گفته می شود که قابلیت جابجایی دارند و اموال غیر منقول به آن دسته از اموالی گفته می شود که قابلیت جابجایی ندارند و نمی توان آنها را از جایی بجای دیگر منتقل کرد.

 اموالی مانند ماشین، طلا و…. جز اموال منقولی هستند که قابلیت جابجایی دارند و اموالی مانند خانه، باغ و….. نیز جز اموال غیر منقول به حساب می آیند. اگر بخواهیم قوانین مربوط به اموال و مالکیت را در کشورمان مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که شرایط قانونی اموال غیر قابل منقول به دلیل ویژگی های حقوقی که دارد بسیار حساستر و پیچیده تر از اموال منقول است.

 تمامی املاک جز بارترین مصادیق اموال غیر منقول به حساب می آیند. وکیل ملکی در  تهران دارای توانایی وکالت و ارائه مشاوره حقوقی در زمینه پرونده های ملکی مختلف است و از روند دادرسی چنین پرونده هایی به خوبی آگاه است.

مشورت با وکیل ملکی در تهران باعث می شود تا روند دادرسی پرونده های ملکی سرعت یابد. تسریع روند دادرسی پرونده های ملکی دارای نتایج مثبت بسیار زیادی است. اصلی ترین مزیت مراجعه به وکیل ملکی در تهران و تسریع روند دادرسی پرونده های مختلف آن است که دیگر زمان و هزینه افراد اتلاف نمی گردد. به بیانی بهتر می توان گفت که با مراجعه به وکیل کملکی در تهران می توان از به هدر رفتن زمان و هزینه افراد جلوگیری کرد.

هرچقدر که روند دادرسی یک پرونده بیشتر می شود، متقابلا هزینه های آن نیز بیشتر می شود؛ چرا که برای هر مرحله از دادرسی باید هزینه رسیدگی به آن از جانب طرفین پرونده پرداخت شود. در برخی از موارد این موضوع به خوبی دیده می شود که روند دادرسی دعاوی ملکی تا حدی ادامه پیدا می کند که پرداخت هزینه های مربوط به آن از جانب طرفین پرونده بسیار سخت می شود و باعث از دست رفتن هزینه بسیار زیادی می گردد.

از طرفی دیگر باید به این موضوع نیز توجه داشت که طولانی شدن روند دادرسی علاوه بر ایجاد آسیب خسارت مالی، باعث اتلاف زمان نیز می گردد. امروزه بسیاری از افراد جامعه دارای مشکلات بسیار زیادی هستند و هر روز درگیر مشغله های کاری و غیر کاری هستند و نمی تواند در جریان دادرسی پرونده های ملکی  حضور یابند. در چنین شرایطی وکیل ملکی در تهران به خوبی می تواند جریان پرونده های ملکی را پیگیری کند و برای احقاق حقوق موکل خود در محاکم قانونی  حضور یابد.

چه کسانی می توانند به وکیل ملکی در تهران مراجعه نمایند؟

یکیی از سوالات ذهنی که معمولا برای بسیاری از افراد ممکن است بوجود آید آن می باشد که اصلا دقیقا چه کسانی می توانند به وکیل ملکی در تهران مراجعه کنند و از مزایای خدمات حقوقی ارائه شده توسط چنین وکیل متخصصی استفاده کنند؟

در پاسخ به این سوال می توان گفت که عموم مردم بدون هیچ گونه محدودیتی می توانند به وکیل ملکی در تهران مراجعه نمایند. فرقی ندارد که افراد در چه سن و سالی باشند یا چه جنسیتی داشته باشند، وکیل ملکی در تهران آماده خدمت رسانی به تمامی مردم است و برای حل و  فصل مشکلات حقوقی ملکی از توانایی و مهارتی که دارند استفاده می کنند.

دعاوی ملکی دارای مصادیق مختلفی می باشند و برای تمامی افراد ممکن است بوجود آید و نمی توان گفت که تمامی دعاوی ملکی افراد مختلف درگیر آن می شوند دارای مراحل دادرسی یکسانی می باشند. انواع مختلف پرونده های ملکی که در دادگاه ها مطرح می گردد دارای انواع مختلفی هستند و گستردگی انواع مختلف چنین پرونده هایی تا حدی زیاد است که تنها یک وکیل متخصص ملکی از آنها آگاهی دارد.

امروزه تکنولوژی تا حد زیادی گسترش یافته است و دارای تاثیرات بسیار زیادی در جوامع مختلف بوده است، پس کاملا طبیعی است ارتباطات افراد نیز با استفاده از تکنولوژی بهبود پیدا کرده باشد. یکی از تاثیرات مثبتی که گسترش تکنولوژی و اینترنت با خود به همراه داشته است، بوجود آمدن راه های زیادی برای ارتباط غیر حضوری است. به همین خاطر نیز دیگر همانند گذشته افراد مجبور نیستند برای تعامل با یکدیگر به صورت حضوری از مکانی به مکان دیگر بروند. این قاعده مهم  در مورد مشاوره با وکیل ملکی در تهران نیز صدق می کند. با استفاده از لوازم هوشمندی همچون موبایل و رایانه می توان با وکیل ملکی در تهران، مشاوره کرد و از راهنمایی های او در جریان پرونده های مختلف استفاده کرد. 

مشاوره حقوقی با وکیل ملکی انلاین

امروزه تعداد کسانی که برای استفاده از خدمات حقوقی آنلاین و غیر حضوری وکیل ملکی در تهران اقدام می کنند، بسیار زیاد است و به تدریج تعداد این افراد افزایش پیدا می کند. از آنجایی که در مشاوره آنلاین و تلفنی دیگر نیازی نیست تا افراد به صورت حضوری به دفتر وکیل ملکی در تهران مراجعه کنند، تمایل انان برای استفاده از چنین خدمات حقوقی بسیار زیاد است. از طرفی دیگر نیز هزینه وکیل ملکی انلاین و غیر حضوری نسبتا کمتر است و افراد به راحتی میتوانند آن را پرداخت کنند.

یکی دیگر از موضوعاتی که باعث می شود تا اهمیت وکیل ملکی انلاین دو چندان شود آن است که افراد می توانند پاسخ تمامی سوالات ملکی خود را دریافت کنند. در برخی از مواقع ممکن است سوالات حقوقی افراد نسبتا کوتاه باشد، در این حالت مشاوره حقوقی آنلاین ملکی بهترین گزینه برای آنها است.

موضوعی که شما باید بدانید آن است که نمی توان تمامی موضوعات حقوقی را در جلسه مشاوره حقوقی ملکی انلاین مورد بررسی قرار داد. برای بررسی موضوعات برخی از پرونده ها و سپردن وکالت آنان به وکیل ملکی در تهران نیاز است تا به صورت حضوری به دفتر کاری آنان مراجعه کرد. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که برای تعیین نوع مشاوره حقوقی ملکی از وکیل خود کمک بگیرید.

 وکیل ملکی در تهران بهتر از هر شخص دیگری بر موضوعات دعاوی حقوقی آگاهی دارد و میتواند با در نظر گرفتن شرایط پرونده، نوع مشاوره حقوقی را تعیین کند.

از مزایای کمک گرفتن از وکیل ملکی آنلاین در تهران آن است که هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی برای افراد وجود ندارد. عموم مردم به راحتی می توانند با استفاده از لوازم هوشمندی مانند رایانه و تلفن همراه خود به راحتی با وکیل ملکی در تهران ارتباط پیدا کنند و پاسخ تمامی سوالات حقوقی ملکی خود را دریافت کنند.

 هزینه وکیل ملکی در تهران

برخی از افرادی که از مراجعه به وکیل ملکی در تهران ممانعت می کنند، معمولا نگران دستمزد وکیل و جلسات مشاوره حقوقی ملکی هستند. در چنین مواردی معمولا افراد بعد از انکه در طول روند قضایی پرونده دچار آسیب و خسارت می شوند و نگران تضییع حقوق می شوند به سراغ وکیل ملکی می روند. وکیل ملکی با تجربه معمولا به افراد کمک می کند تا بیشتر از آنچه آسیب دیده اند، متضرر نشوند.

به طور خلاصه باید گفت که دستمزد وکیل ملکی در تهران معمولا به عوامل متعددی وابسته است و نمی توان قیمت دقیقی را در مورد آن ارائه داد. هزینه وکیل ملکی در تهران با توجه به نوع پرونده، روند قضایی آن، خود وکیل و …….. متغیر است.

مسلما شما نیز آن ضرب المثل معروف را شنیده اید که می گویند: ( ماهی را هروقت از اب بگیری تازه است.) این ضرب المثل در رابطه با موضوع مراجعه به وکیل ملکی در تهران نیز صادق است. یعنی شما هر زمانی که به وکیل ملکی مراجعه کنید می توانید از افزایش میزان خسارت و شکست خود در جریان پرونده جلوگیری کنید.

اما اگردوست دارید که شما در کوتاه ترین زمان ممکن از حقوق خود دفاع کنید و به نتیجه مطلوب در جریان پرونده برسید، بهتر است از همان ابتدا برای آغاز یک دعوای ملکی یا دفاع از حقوق خود به وکیل ملکی در تهران مراجعه کنید. وکیل مشکلات ملکی با دقت کامل جزییات پرونده شما را مورد بررسی قرار می دهد تا کوتاهترین راه را برای اثبات حقوق شما پیدا کند و از اطاله دادرسی جلوگیری کند.

همین موضوع باعث می شود که شما مجبور نشوید تا هزینه های زیادی را صرف دادرسی پرونده در مدت زمان طولانی کنید. بنابراین به خوبی میی توان اینگونه نتیجه گیری کرد که دستمزد وکیل ملکی در تهران در مقایسه با خدمات حقوقی که ارائه می دهد، بسیار مقرون به صرفه است.  اگر شما بودجه کمی دارید و نمی توانید هزینه های بالایی را بپردازید، این امکان برای شما وجود دارد که به وکیل ملکی ارزان مراجعه نمایید از راهنمایی های حقوقی او در جریان پرونده خود استفاده کنید.

ملاک های انتخاب وکیل ملکی در تهران

یکی از چالش های بسیار مهمی که ممکن است ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کند آن است که با وجود تعداد زیادی از وکلای ملکی که د رحال فعالیت می باشند، چگونه می توان بهترین وکیل ملکی در تهران را شناسایی کرد و وکالت پرونده های ملکی خود را به او سپرد؟ پاسخ این سوال برای تمامی افراد دارای اهمیت است و قبل از انتخاب وکیل ملکی در تهران باید به آن توجه کرد.

بهترین وکیل ملکی در تهران کسی است که دارای تحصیلات آکادمیک حقوقی است و به تمامی قوانین ملکی تسلط دارد و می تواند با تکیه بر دانش و مهارتی که دارد به موکلان خود کمک کند تا در کوتاهترین زمان ممکن، مشکلات حقوقی ملکی را برطرف نمایند.

برای اینکه شما بتوانید تشخیص دهید که آیا وکیل ملکی که به سراغ اون رفته ایدف دارای چنین ویژگی ها و مشخصاتی می باشد یا خیر، بهتر است به رزومه کاری او دقت کنید. بهترین وکیل ملکی در تهران معمولا وکالت پرونده های بسیار زیادی را بر عهده گرفته است و در جریان دادرسی آنها به موفقیت های بسیار چشمگیری دست پیدا کرده است.

یکی دیگر از ویژگی هایی که برای یک وکیل ملکی خوب باید در نظر گرفت آن است که دارای اخلاق حقوقی باشد. مسلما هنگامی که در مورد اخلاق حقوقی یا اخلاق قضایی صحبت می کنیم، بسیاری از افراد دچار سردرگمی مش شوند و دقیقا نمی دانند که منظور از چنین اصطلاحی چیست.

اخلاق قضایی یا همان اخلاق حقوقی به قولاعد اخلاقی می گویند که تمامی افرادی که در زمینه قضایی در حال فعالیت هستند باید آنها را رعایت کنند. نکات اخلاقی مانند: رازداری، صبر، حوصله، حضور به موقع در جلسات دادگاه، اخذ دستمزد منصفانه و….. از جمله مصادیقی است که می توان در رابطه با این موضوع به آنها اشاره کرد.

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که به دنبال بهترین وکیل ملکی در تهران هستید و میخواهید از خدمات حقوقی ملکی استفاده کنید، گروه وکلای عدالت نویسان میتوانند شما را در این مسیر یاری کنند. گروه وکلای عدالت نویسان دارای سابقه طولانی در زمینه حل و فصل انواع پرونده های دعاوی  ملکی می باشند و از تضییع حقوق شما جلوگیری می کنند.

انواع دعاوی را به کمک وکیل ملکی در تهران بشناسید.

معمولا بهترین وکیل ملکی در تهران می تواند وکالت انواع پرونده های ملکی را به راحتی بپذیرد. همانطور که اشاره کردیم، دعاوی ملکی دارای انواع مختلفی هستند و دارای جوانب گوناگونی می باشند. بر خلاف تصور بسیاری از افرادف پرونده های ملکی تنها دارای جنبه ثبتی و حقوقی نیستند و حتی در بسیاری از دعاوی دارای جنبه کیفری نیز می باشند، بنابراین کاملا طبیعی است که در صورت بوجود امدن هرگونه کوتاهی و اختلالی، آسیب و خسارت های مالی و غیر مادی فراوانی به یکی از طرفین پرونده وارد.

معمولا وکیل ملکی در تهران دارای تخصص بیشتر است که دارای توانایی کافی در وکالت انواع پرونده های ملکی باشد. یک وکیل ملکی متخصص به خوبی از تمامی راه های قانونی دفاع از موکل خود آگاهی دارد و میتواند با ارائه مدارک کافی از تضییع حقوق موکل خود جلوگیری کند.

از آنجایی که تهران پایتخت کشور ایران به حساب می آید و کلان شهری است که جمعیت بسیاری را در خود جای داده است، کاملا طبیعی است که تعداد متقاضیان وکیل ملکی بسیار زیادتر از دیگر نقاط کشور باشد. وکیل ملکی در تهران معمولا دارای تجربه بسیار زیادی است و با انواع و اقسام پرونده های دعاوی ملکی آشنایی دارد.

انواع دعاوی ملکی بر حسب موضوعی که دارند به 3 دسته تقسیم می شوند:

1- دعاوی ملکی حقوقی

2- دعاوی ملکی کیفری

3- دعاوی ملکی کیفری

دعاوی ملکی حقوقی

در حالت کلی می توان گفت که تعداد دعاوی  ملکی مربوط به دعاوی ملکی حقوقی بسیار بیشتر از دیگر موضوعات پرونده های ملکی است. وکیل ملکی در تهران به خوبی می تواند وکالت دعاوی ملکی حقوقی را بر عهده گیرد و به موکلان خود در این زمینه کمک کند.

تهیه و تنظیم دادخواست حقوقی ملکی بر عهده وکیل است، وکیل ملکی در تهران به خوبی می تواند چنین دادخواستی را در چارچوب های قانونی تهیه و آماده ارائه به دادگاه کند. به چند مورد از مصادیق پرکاربرد دعاوی ملکی حقوقی اشاره می کنیم تا با آنها آشنا شوید:

دعوی الزام به فک رهن و سندهای ضمانتی

دعوی حقوقی تعدیل میزان اجاره بها 

  دعوی الزام تنظیم سند رسمی ‌برای املاک

دعوی الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی 

دعوی درخواست مطالبه سرقفلی 

دعوای الزام به تحویل ملک

دعوای رفع تصرف عدوانی

دعوی ابطال قرارداد 

دعوای خلع ید

دعوی تخلیه‌‌ اماکن تجاری 

دعوی الزام به دریافت پایان کار 

دعوی درخواست دریافت مطالبه‌‌ اجرت المثل

دعوی فسخ قراردادها 

دعوی تجویز انتقال منافع از فرد به فردی دیگر

دعاوی ملکی کیفری

یکی دیگر از انواع دعاوی ملکی، دعاوی کیفری هستند. چنین دعاوی دارای جنبه کیفری می باشند و موضوع آنها در دادگاه های کیفری مورد بررسی قرار میگیرد. وکیل ملکی در تهران از حساسیت چنین پرونده هایی به خوبی آگاهی دارد و به خوبی می داند که در پرونده های کیفری ملکی باید از چه مدارک و ادله قابل استنباطی استفاده کند تا روند دادرسی در کوتاه ترین زمان ممکن طی شود. چند مورد از مصادیق پرونده های ملکی کیفری:

دعوی جعل اسناد ملکی

دعوی تبانی و فساد در معاملات دولتی

دعوی استفاده از سند جعلی   

ورود غیرمجاز به ملک دیگران

انواع دعاوی فروش غیرقانونی اموال

دعوی تغییر کاربری زمین کشاورزی

 دعوی خیانت در امانت

دعوی ایجاد آسیب به املاک دیگران

دعوی انتقال منافع ملک غیر

ارتکاب جرم کلاهبرداری در معاملات املاک

  دعاوی ملکی ثبتی

دعاوی ملکی ثبتی معمولا به دعاوی گفته می شود که افراد در طول روند پرونده آن با سازمان ثبت احوال و اسناد کشور سروکار دارند. در صورت عدم توجه به چنین دعاوی معمولا روند دادرسی آنان بسیار طولانی می گردد، بنابراین برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه خود بهتر است از همان ابتدا وکالت آن را به وکیل ملکی در تهران سپرد. از رایج ترین مصادیق دعاوی ملکی ثبتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دعوی ابطال سند رسمی 

دعوی افراز ملک

دعوی ابطال سند مالکیت معارض

دعوی ابطال مراحل ثبتی 

دعوی ملکی اجرای ثبت

دعوی ابطال اجرائیه‌‌ ثبتی املاک مرتبط

دعوی ابطال نظریه هیات حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور

دعوی توقیف عملیات اجرایی

قانون مدنی در رابطه با اموال غیرمنقول (املاک)

 در حالت کلی اموال به دو دسته منقول و غیر منقول تقسیم می شوند و املاک جزیی از اموال غیر منقول هستند. وکیل ملکی در تهران معمولا در جلسات مشاوره حقوقی ملکی، تمام قوانین مربوط به املاک را مورد بررسی قرار می دهد. اکثر قوانین مربوط به املاک و اموال غیر منقول در قانون مدنی مورد بررسی قرار گرفته است. به طور خلاصه به برخی از مهم ترین مفاد قانونی اشاره می کنیم تا با انها اشنایی پیدا کنید:

*مال غیرمنقول آن است که از محلی به محل دیگر نتوان نقل نمود اعم از این‌که استقرار آن ذاتی باشد یا به واسطه عمل انسان ‌نحوی که‌ نقل آن مستلزم خرابی یا نقص خود مال یا محل آن شود.

*اراضی و ابنیه و آسیا و هر چه که در بنا منصوب و عرفاً جزء بنا محسوب می‌شود غیر‌منقول است و هم‌چنین است لوله‌‌ها که برای جریان‌ آب یا مقاصد دیگر در زمین یا بنا کشیده شده باشد.

*حق انتفاع از اشیاء غیر منقول مثل حق عمری و سکنی و هم‌چنین حق ارتفاق نسبت به ملک غیر از قبیل حق‌العبور و حق‌المجری و‌دعاوی راجع به اموال غیر منقول از قبیل تقاضای خلع ید و امثال آن تابع اموال غیرمنقول است.

*ممکن است اشخاص نسبت به اموال علاقه‌های ذیل را دارا باشند:

۱– مالکیت (‌اعم از عین یا منفعت)

۲– حق انتفاع

۳– حق ارتفاق به ملک غیر

* اسباب تملک به موارد زیر تقسیم می شوند:

۱- ‌باحیاء اراضی موات و حیازت اشیاء مباحه

۲- ‌بوسیله عقود و تعهدات

۳-  ‌بوسیله اخذ به شفعه

۴- بارث

بررسی قانونی موضوع مالکیت

  هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه‌گونه تصرف و انتفاع دارد مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.

  هیچ مالی را از تصرف صاحب آن نمی‌توان بیرون کرد مگر بحکم قانون.

  تمام ثمرات و متعلقات اموال منقول و غیرمنقول که طبعاً یا در نتیجه عملی حاصل شده باشد بالطبع مال مالک اموال مزبوره است.

نما و محصولی که از زمین حاصل می‌شود مال مالک زمین است چه به خودی خود روییده باشد یا به واسطه عملیات مالک مگر اینکه ‌نما یا حاصل از اصله یا حبه غیرحاصل شده باشد که در این‌ صورت درخت و محصول مال صاحب اصله یا حبه خواهد بود اگرچه بدون رضای‌صاحب زمین کاشته شده باشد.

نتایج حیوانات در ملکیت تابع مادر است و هرکس مالک مادر شد مالک نتایج آن هم خواهد شد.

تصرف بعنوان مالکیت دلیل مالکیت است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

تصرفی که ثابت شود ناشی از سبب مملک یا ناقل قانونی نبوده معتبر نخواهد بود.

اگر متصرف فعلی اقرار کند که ملک سابقاً مال مدعی او بوده است در این صورت مشارالیه نمی‌تواند برای رد ادعای مالکیت شخص‌ مزبور به تصرف خود استناد کند مگر اینکه ثابت نماید که ملک به ناقل صحیح باو منتقل شده است.

مالکیت زمین مستلزم مالکیت فضای محاذی آن است تا هر کجا بالا رود و هم‌چنین است نسبت بزیر زمین بالجمله مالک حق همه‌گونه‌ تصرف در هوا و فراز گرفتن دارد مگر آن‌چه را که قانون استثناء کرده باشد.

هر بنا و درخت که در روی زمین است و هم‌چنین هر بنا و حفری که در زیر زمین است ملک مالک آن زمین محسوب می‌شود مگر اینکه‌ خلاف آن ثابت شود.

حق انتفاع در دعاوی ملکی چیست؟

اگر تاکنون به وکیل ملکی در تهران مراجعه کرده باشید یا به دادگاه هایی که به دعاوی ملکی رسیدگی می کنندرفته باشید، متوجه این نکته خواهید شد که یکی از اصلی ترین موضوعاتی که در این مراجع قانونی مورد بررسی قرار می گیرد وو منشا دعوای بسیاری از افراد است، حق انتفاع یا حق ارتفاق است. وکیل ملکی در تهران وکالت تمامی پرونده های مربوط به حق انتفاع و حق ارتفاق را بر عهده می گیرد و در راستای احقاق حقوق افراد قدم بر می دارد.

در حالت کلی بسیاری از افراد دوست دارند تا با معنای حق انتفاع و نکات حقوقی مربوط به آن آشنا شوند، در رابطه با موضوع حق انتفاع در ماده 40 الی 50 قانون مدنی، نکات مهمی وجود دارد که به اصلی ترین انان اشاره می کنیم: 

  حق انتفاع عبارت از حقی است که بموجب آن شخص می‌تواند از مالی که عین آن ملک دیگری است یا مالک خاصی ندارد استفاده کند.

حق انتفاع به دو نوع عمری و رقبی و سکنی تقسیم می شود.

  عمری حق انتفاعی است که بموجب عقدی از طرف مالک برای شخص بمدت عمر خود یا عمر منتفع و یا عمر شخص ثالثی برقرار‌شده باشد.

  رقبی حق انتفاعی است که از طرف مالک برای مدت معینی برقرار می‌گردد.

  اگر حق انتفاع عبارت از سکونت در مسکنی باشد سکنی یا حق سکنی نامیده می‌شود و این حق ممکن است به طریق عمری یا بطریق رقبی برقرار شود.

  در صورتی که مالک برای حق انتفاع مدتی معین نکرده باشد حبس مطلق بوده و حق مزبور تا فوت مالک خواهد بود مگر اینکه مالک‌ قبل از فوت خود رجوع کند.

  در موارد فوق حق انتفاع را فقط درباره شخص یا اشخاصی می‌توان برقرار کرد که در حین ایجاد حق مزبور وجود داشته باشند ولی ممکن ‌است حق انتفاع تبعاً برای کسانی هم که در حین عقد به‌وجود نیامده‌اند برقرار شود و مادامی‌که صاحبان حق انتفاع موجود هستند حق مزبور باقی و بعد‌ از انقراض آن‌ها حق زائل می‌گردد.

  حق انتفاع ممکن است فقط نسبت بمالی برقرار شود که استفاده از آن با بقاء عین ممکن باشد اعم از اینکه مال مزبور منقول باشد یا‌ غیرمنقول و مشاع باشد یا مفروز.

حق ارتفاق نسبت به ملک غیر چیست؟

یکی دیگر از پر چالش ترین دعاوی ملکی مربوط به حق ارتفاق است. وکیل ملکی در تهران تمام پرونده های مربوط به حق ارتفاق را مورد بررسی قرار داده و با احکام قانونی این موضوع به خوبی آشنایی دارد. بر اساس قانون مدنی در رابطه با این موضوع می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ارتفاق حقی است برای شخص در ملک دیگری.

صاحبان املاک می‌توانند در ملک خود هر حقی را که بخواهند نسبت به دیگری قرار دهند در این صورت کیفیت استحقاق تابع قرارداد و‌ عقدیست که مطابق آن حق داده شده است.

اگر کسی حق عبور در ملک غیر ندارد ولی صاحب ملک اذن داده باشد که از ملک او عبور کنند هر وقت بخواهد می‌تواند از اذن خود‌رجوع کرده و مانع عبور او بشود و هم‌چنین است سایر ارتفاقات.

 هرگاه شرکاء ملکی دارای حقوق و منافعی باشند و آن ملک مابین شرکاء تقسیم شود هر کدام از آن‌ها بقدر حصه مالک آن حقوق و‌منافع خواهد بود مثل اینکه اگر ملکی دارای حق عبور در ملک غیر بوده و آن ملک که دارای حق است بین چند نفر تقسیم شود هر یک از آن‌ها حق‌عبور از همان محلی که سابقاً حق داشته است خواهد داشت.

  حق‌الارتفاق مستلزم وسایل انتفاع از آن حق نیز خواهد بود مثل اینکه اگر کسی حق شرب از چشمه یا حوض یا آب انبار غیر دارد حق‌عبور تا آن چشمه یا حوض و آب انبار هم برای برداشتن آب دارد.

  کسی که حق‌الارتفاق در ملک غیر دارد مخارجی که برای تمتع از آن حق لازم شود به عهده صاحب حق می باشد مگر اینکه بین او  و‌صاحب ملک بر خلاف آن قراری داده شده باشد.

  مالک ملکی که مورد حق‌الارتفاق غیر است نمی‌تواند در ملک خود تصرفاتی نماید که باعث تضییع یا تعطیل حق مزبور باشد مگر با‌اجازه صاحب حق.

  در تمام مواردی که انتفاع کسی از ملک دیگری به موجب اذن محض باشد مالک می‌تواند هر وقت بخواهد از اذن خود رجوع کند مگر‌اینکه مانع قانونی موجود باشد.

دعاوی حقوقی املاک مجاور

شاید شما نیز تاکنون برای خودتان یا اطرافیانتان پیش آمده باشد که درگیر دعوای ملکی شوید که مربوط به املاک مجاور می باشند. در بسیاری از موارد همسایگانی که دارای املاک مجاور هستند دچار مشکلات حقوقی می شوند و از قوانین مربوط به آن آگاهی ندارند. در چنین مواردی مشاوره حقوقی با وکیل ملکی در تهران باعث می شود تا انان از تمامی حقوق مربوط به املاک خود اطلاع پیدا کنند. در مفاد 109 الی 116 قانون مدنی در رابطه با موضوع املاک مجاور امده است که:

  دیواری که مابین دو ملک واقع است مشترک مابین صاحب آن دو ملک محسوب می‌شود مگر اینکه قرینه یا دلیلی بر خلاف آن‌موجود باشد.

  بنا بطور ترصیف و وضع سرتیر از جمله قرائن است که دلالت بر تصرف و اختصاص می‌کنند.

  هرگاه از دو طرف بنا متصل به دیوار بطور ترصیف باشد و یا از هر دو طرف روی دیوار سرتیر گذاشته شده باشد آن دیوار محکوم به اشتراک است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

  هرگاه قرائن اختصاصی فقط از یک طرف باشد تمام دیوارت محکوم به مالکیت صاحب آن طرف خواهد بود مگر این‌که خلافش ثابت‌ شود.

  مخارج دیوار مشترک بر عهده کسانی است که در آن شرکت دارند.

  هیچ‌یک از شرکاء نمی‌تواند دیگری را اجبار بر بنا و تعمیر دیوار مشترک نماید مگر اینکه دفع ضرر بنحو دیگر ممکن نباشد.

  در صورتی‌که دیوار مشترک خراب شود و احد شریکین از تجدید بناء و اجازه تصرف در مبنای مشترک امتناع نماید شریک دیگر ‌می‌تواند در حصه خاص خود تجدید بنای دیوار را کند.

  هرگاه احد شرکاء راضی به تصرف دیگری در مبنا باشد ولی از تحمل مخارج مضایقه نماید شریک دیگر می‌تواند بنای دیوار را تجدید‌کند و در این‌صورت اگر بنای جدید با مصالح مشترک ساخته شود دیوار مشترک خواهد بود والا مختص به شریکی است که بنا را تجدید کرده است.

احیاء اراضی موات چگونه است؟

  احیای زمین آن است که اراضی موات و مباحه را بوسیله عملیاتی که در عرف آباد کردن محسوب است از قبیل زراعت،‌درخت‌کاری، بنا ساختن و غیر قابل استفاده نمایند.

  شروع در احیاء از قبیل سنگ چیدن اطراف زمین یا کندن چاه و غیره تحجیر است و موجب مالکیت نمی‌شود ولی برای تحجیر کننده ‌ایجاد حق اولویت در احیاء می‌نماید.

 هرکس از اراضی موات و مباحه قسمتی را بقصد تملک احیاء کند مالک آن قسمت می‌شود.

احیاء اطراف زمین موجب تملک وسط آن نیز می‌باشد.

احیاء‌کننده باید قوانین دیگر مربوط به این موضوع را از هر حیث رعایت نماید.

حیازت مباحات چیست؟

  مقصود از حیازت تصرف و وضع ید است یا مهیا کردن وسایل تصرف و استیلا است. هرکس مال مباحی را با رعایت قوانین مربوطه بآن حیازت کند مالک آن می‌شود.

  هرکس در زمین مباح نهری بکند و متصل کند برودخانه آن نهر را احیاء کرده و مالک آن نهر می‌شود ولی مادامیکه متصل برودخانه ‌نشده است تحجیر محسوب است.

هرگاه کسی بقصد حیازت میاه مباحه نهر یا مجری احداث کند آب مباحی که در نهر یا مجرای مزبور وارد شود ملک صاحب مجری‌است و بدون اذن مالک نمی‌توان از آن نهری جدا کرد یا زمینی مشروب نمود.

 هرگاه چند نفر در کندن مجری یا چاه شریک شوند نسبت عمل و مخارجی که موجب تفاوت عمل باشد مالک آب آن میشوند و بهمان نسبت بین آن‌ها تقسیم می‌شود.

یکی از شرکاء نمی‌تواند از مجرای مشترک مجرائی جدا کند یا دهنه نهر را وسیع یا تنگ کند یا روی آن پل یا آسیاب بسازد یا اطراف آن‌درخت بکارد یا هر نحو تصرفی کند مگر به اذن سایر شرکاء.

 اگر نصیب مفروض یکی از شرکاء از آب نهر مشترک داخل مجرای مختصی آن شخص شود آن آب ملک مخصوص آن می‌شود و هر ‌نحو تصرفی در آن می‌تواند بکند.

 هرگاه نهری مشترک مابین جماعتی باشد و در مقدار نصیب هر یک از آن‌ها اختلاف شود حکم بتساوی نصیب آن‌ها می‌شود مگر اینکه ‌دلیلی بر زیادتی نصیب بعضی از آن‌ها موجود باشد.

 کسی نمی‌تواند از ملک غیر آب بملک خود ببرد بدون اذن مالک اگر چه راه دیگری نداشته باشد.

  هرکس حق دارد از نهرهای مباحه اراضی خود را مشروب کند یا برای زمین و آسیاب و سایر حوائج خود از آن نهر جدا کند.

  هرگاه آب نهر کافی نباشد که تمام اراضی اطراف آن مشروب شود و مابین صاحبان اراضی در تقدم و تأخر اختلاف شود و هیچیک‌ نتواند حق تقدم خود را ثابت کند با رعایت ترتیب هر زمینی که به منبع آب نزدیکتر است بقدر حاجت حق تقدم بر زمین پائین‌تر خواهد داشت.

  هرگاه دو زمین در دو طرف نهر محاذی هم واقع شوند و حق تقدم یکی بر دیگری محرز نباشد و هر دو در یکزمان بخواهند آب ببرند‌و آب کافی برای هر دو نباشد باید برای تقدم و تأخر در بردن آب به نسبت حصه قرعه زده و اگر آب کافی برای هر دو باشد به نسبت حصه تقسیم می‌کنند.

  هرگاه تاریخ احیاء اراضی اطراف رودخانه مختلف باشد زمینی که احیاء آن مقدم بوده است در آب نیز مقدم می‌شود بر زمین متأخر در‌احیاء اگرچه پائین‌تر از آن باشد.

 اخذ بشفعه

از موضوعات اصلی بسیاری از پرونده های ملکی، اخذ بشفعه است. وکیل ملکی در تهران وکالت تمامی پرونده های مربوط به اخذ بشفعه را بر عهده می گیرد و در جلسات مشاوره حقوقی ملکی تمام نکات مربوط به آن را مشخص میکند. بسیاری از افراد حتی از معنای دقیق کلمه اخذ به شفعه آگاهی ندارند و دقیقا نمی دانند که این حق به چه معنایی است. بنابراین با استناد به قانون مدنی، موضوع اخذ بشفعه را توضیح می دهیم:

 هرگاه مال غیرمنقول قابل تقسیم بین دو نفر مشترک باشد و یکی از دو شریک حصه خود را به قصد بیع بشخص ثالثی منتقل کند‌شریک دیگر حق دارد قیمتی را که مشتری داده باو بدهد و حصه مبیعه را تملک کند. این حق را حق شفعه و صاحب آن را شفیع می گویند.

 اگر ملک دو نفر در ممر با مجری مشترک باشد و یکی از آن‌ها ملک خود را با حق ممر یا مجری بفروشد دیگری حق شفعه دارد اگرچه در‌خود ملک مشاعاً شریک نباشد ولی اگر ملک را بدون ممر یا مجری بفروشد دیگری حق شفعه ندارد.

 اگر حصه یکی از دو شریک وقف باشد متولی یا موقوف‌علیهم حق شفعه ندارد.

 اگر مبیع متعدد بوده و بعض آن قابل شفعه و بعض دیگر قابل شفعه نباشد حق شفعه را میتوان نسبت به بعضی که قابل شفعه است بقدر حصة آن بعض از ثمن اجرا نمود.

حق شفعه را نمیتوان فقط نسبت بیک قسمت از مبیع اجرا نمود صاحب حق مزبور یا باید از آن صرف نظر کند یا نسبت به تمام مبیع‌اجرا نماید.

 اخذ بشفعه هر معامله را که مشتری قبل از آن و بعد از عقد بیع نسبت به مورد شفعه نموده باشد باطل مینماید.

در مقابل شریکی که بحق شفعه تملک میکند مشتری ضامن درک است نه بایع لیکن اگر در مواقع اخذ بشفعه مورد شفعه هنوز به تصرف مشتری داده نشده باشد شفیع حق رجوع به مشتری نخواهد داشت.

  مشتری نسبت به عیب و خرابی و تلفنی که قبل از اخذ بشفعه در ید او حادث شده باشد ضامن نیست و هم‌چنین است بعد از اخذ‌بشفعه و مطالبه در صورتی که تعدی یا تفریط نکرده باشد.

  نماآتی که قبل از اخذ بشفعه در مبیع حاصل می‌شود در صورتیکه منفصل باشد مال مشتری و در صورتی که متصل باشد مال شفیع‌است ولی مشتری می‌تواند بنائی را که کرده یا درختی را که کاشته قلع کند.

  هرگاه معلوم شود که مبیع حین‌البیع معیوب بوده و مشتری ارش گرفته است شفیع در موقع اخذ بشفعه مقدار ارش را از ثمن کسر‌میگذارد.

‌حقوق مشتری در مقابل بایع راجع بدرک مبیع همان است که در ضمن عقد بیع مذکور شده است.

  حق شفعه فوری است.

  حق شفعه قابل اسقاط است اسقاط بهر چیزی که دلالت بر صرف نظر کردن از حق مزبور نماید واقع می‌شود.

قانون مجازات در مورد جرائم مربوط به املاک

  هرگاه کسی در ملک دیگری و بدون اذن او، مرتکب یکی از جرائم قانونی گردد و شخص ثالثی که بدون اذن وارد آن ملک شده است، آسیب ببیند، مرتکب عهده دار دیه است مگر اینکه بروز حادثه و صدمه مستند به خود مصدوم باشد که دراین صورت مرتکب ضامن نیست مانند اینکه مرتکب علامتی هشداردهنده بگذارد یا درب محل را قفل کند لکن مصدوم بدون توجه به علائم یا با شکستن درب وارد شود.

کسی که در ملک خود یا در مکان یا راهی که توقف در آنجا مجاز است توقف کند یا وسیله نقلیه خود یا هر شیء مجاز دیگری را در آنجا قرار دهد و شخصی با آنها برخورد کند و مصدوم گردد یا فوت کند ضامن نیست و چنانچه خسارتی بر او یا مالش وارد شود، برخوردکننده ضامن است.

هرگاه کسی چیزی را در مکانی مانند دیوار یا بالکن ملک خود که قرار دادن اشیاء در آن جایز است، قرار دهد و در اثر حوادث پیشبینی نشده به معبر عام و یا ملک دیگری بیفتد و موجب صدمه یا خسارت شود ضمان منتفی است مگر آنکه آن را طوری گذاشته باشد که نوعاً مستعد صدمه یا خسارت باشد.

اگر مالک یا کسی که عهده دار احداث ملکی است بنایی را به نحو مجاز بسازد یا بالکن و مانند آن را با رعایت نکات ایمنی و ضوابط فنی که در استحکام بنا لازم است در محل مجاز احداث کند و اتفاقاً موجب آسیب یا خسارت گردد، ضامن نیست.

هرگاه شخصی در ملک خود یا مکان مجاز دیگری، آتشی روشن کند و بداند که به جایی سرایت نمی کند و غالباً نیز سرایت نکند لکن اتفاقاً به جایی دیگر سرایت نماید و موجب خسارت و صدمه گردد ضمان ثابت نیست و در غیر این صورت ضامن است.

نتیجه گیری

در متن بالا سعی کردیم تا تمامی اطلاعاتی که متقاضیان برای مراجعه به وکیل ملکی در تهران احتیاج دارند را در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید در این زمینه به موفقیت های دلخواه خود دست پیدا کنید و از ضایع شدن حقوق خود در مراجع قضایی جلوگیری کنید.

به عنوان یک قاعده کلی می توان گفت که تعداد دعاوی در شهر هایی که تعداد جمعیت در آنها زیاد است، بسیار بیشتر از دیگر شهرهایی است که تعداد جمعیتی کمی دارند. به همین دلیل نیز کاملا طبیعی است که یک وکیل ملکی در تهران دارای تجربه و تخصص بیشتری در زمینه وکالت پرونده های مختلف دعاوی ملکی باشد.

این تصور اشتباه را کنار بگذارید که تمامی وکلای دادگستری می توانند وکالت پرونده های ملکی را بپذیرند، حقیقت آن است که هر وکیلی معمولا دارای تخصصی است و نمی توان انتظار داشت که در وکالت تمامی پرونده های حقوقی بهترین عملکرد را داشته باشد.

به همین دلیل نیز به تمامی مردم توصیه می کنیم که قبل از مراجعه به وکیل در ابتدا موضوع پرونده خود را مشخص کنند و سپس به دنبال وکیلی بگردند که دارای تجربه کافی در حیطه موضوع پرونده آنان باشد. اگر شما به دنبال وکیل ملکی در تهران هستید که دارای مهارت و تجربه کافی باشد، گروه وکلای عدالت نویسان می تواند شما را در این مسیر یاری کند.

مقالات حقوقی:

وکیل تصادفات

وکیل مهریه

وکیل طلاق

وکیل خانواده

وکیل حقوقی

وکیل کیفری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×