وکیل در رشت

وکیل در رشت (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل در رشت

 وکیل در رشت

وکیل در رشت یکی از نیازهای اساسی کسانی است که در این شهر دارای پرونده حقوقی هستند و مشکلات و مصائب قانونی متعددی را در این ناحیه تجربه می کنند. وکیل در رشت یکی از متخصص ترین و حرفه ای ترین افرادی است که می تواند در جریان دادرسی پرونده های مربوط به ناحیه قضایی مناطق شمالی کشور نقش اساسی و بسیار مهمی را ایفا کند. وکیل در رشت باید دارای چه ویژگی ها و توانایی هایی باشد تا بتواند بهترین و حرفه ای ترین عملکرد را از خود نشان دهد؟ وکیل در رشت دارای چه توانایی ها و تخصص هایی است و از این توانایی ها و تخصص ها در چه راستایی استفاده می کند؟

وکیل در رشت در سال های اخیر توانسته است سوابق بسیار خوبی را برای خود بوجود آورد و در جریان پرونده های متعددی شرکت کند و انها را به نتیجه برساند. برخی از افراد به اشتباه با خود فکر می کنند که تعداد وکیل در رشت بسیار زیاد است و هیچ فرقی ندارد جریان پرونده خود را به کدام یک از این وکلا بسپاریم اما حقیقت آن است که این تصور کاملا اشتباه است.

وکیل در رشت دارای انواع مختلفی است و هر یک از این وکلای پایه یک دادگستری در جریان پرونده های خاصی دارای توانایی و استعداد هستند و نمی توان انتظار داشت که همه آنان دارای توانایی هایی یکسانی باشند. به عنوان یک قاعده کلی باید بگوییم که شما باید قبل از مراجعه به وکیل در رشت باید در ابتدا اطلاعات کاملی در مورد مسائل مختلف مربوط به پرونده خود بدست آورید و تشخیص دهیم که موضوع پرونده ما در چه حوزه ای قرار می گیرد و چگونه باید وکیل متخصص در این حوزه را پیدا کرد.

تجربه این موضوع را ثابت کرده است افرادی که بدون داشتن اطلاعات کافی به سراغ انتخاب وکیل می روند و اقدام به انعقاد قرارداد وکالت می کنند معمولا بسیار بیشتر از دیگر افراد پرونده شان در معرض خطر قرار می گیرد و امکان بوجود آمدن هرگونه شکست و آسیب مالی و غیر مالی افزایش می یابد و گاهی این آسیب ها به نحوی شدید هستند که قابل جبران نیستند.

اگر شما جز کسانی هستید که به دنبال بهترین وکیل در رشت می گردید و نمی دانید این وکیل حرفه ای و متخصص را از کجا پیدا کنیم به شما توصیه میکنیم که رد ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی اطلاعات لازم در این رابطه را به شما ارائه دهیم و در مورد آنها صحبت کنیم.

حوزه های فعالیت وکیل در رشت

وکیل در رشت در حوزه های مختلفی فعالیت می کند و دارای تخصص ها و مهارت های مختلفی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. قبل از مراجعه به وکیل و بررسی سابقه کاری او به شما توصیه می کنیم که در ابتدا حوزه فعالیت وکیل مورد نظر را بررسی کنید تا بتوانید از میزان مهارت و تجربیات او اطمینان پیدا کنید. به چند مورد از حوزه های کاری وکیل در رشت اشاره می کنیم تا بتوانید اطلاعاتتان را در این راستا تکمیل کنید.

اولین و مهمترین حوزه ای که وکیل در رشت در این راستا فعالیت می کند، حوزه خانواده است. وکیل خانواده در رشت جز آن دسته از کسانی است که می تواند علاوه بر انعقاد قرارداد وکالت برای ارائه خدمات حقوقی مختلفی همچون خدمات مشاوره حقوقی نیز اقدام کند. خدمات مشاوره حقوقی که توسط وکیل در رشت ارائه میشود در بسیاری از موارد می تواند به عنوان یکی از راه های پیشگیری از مسائل و مشکلات حقوقی مورد استفاده قرار گیرد و عموم مردمی که به وکیل در رشت احتیاج دارند می توانند از مزایای آن استفاده کنند.

از دیگر حوزه های بسیار مهمی که امروزه وکیل در رشت می تواند رد ان راستا فعالیت کند، حوزه ملکی است. همانطور که میدانید شهر رشت جز آن دسته از شهرهای پر جمعیت و مشهوری است که امروزه بسیاری از افراد از اکثر نقاط جهان برای گشت و گذار در این ناحیه و حتی گاهی سرمایه گذاری به این منطقه می آیند. شما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اراضی متعددی که در شهر رشت قرار دارند دارای شرایط قانونی مختلفی هستند و از آنجایی که برخی از خریداران این اراضی نیز ساکن شهر رشت نیستند، باید فردی متخصص در این راستا به آنها کمک کند و به صورت حضوری جریان دادرسی پرونده را در شهر رشت بر عهده گیرد. وکیل در رشت می تواند در تمامی مراحل دادرسی پرونده های ملکی از جانب موکل خود حضور داشته باشد و بهترین عملکرد را از خود نشان دهد.

از دیگر حوزه های فعالیتی که وکیل در رشت در آن حضور دارد، مسائل قضایی مربوط به قانون مجازات است. همانطور که در تمامی نقاط جهان جرم و جنایت اتفاق می افتد کاملا طبیعی است که در شهر رشت نیز جنایاتی صورت بگیرد که در چنین شرایطی نیاز است تا از وکیل در رشت کمک گرفت تا بتوان در مسیر احقاق حقوق خود حرکت کرد.

بهترین وکیل در رشت چه کسی است؟

بهترین وکیل در رشت کسی است که در سال های اخیر تجربیات بسیار زیادی در جریان پرونده های مختلف کسب کرده باشد و بتواند بهترین و تخصصی ترین عملکرد را در جهت پیشبرد اهداف موکل خود انجام دهد و شرایط نسبتا مساعدی را برای جلوگیری از تضییع حقوق موکل خود ایجاد کند.

وکیل در رشت می تواند به عموم مردم کمک کند تا شرایط نسبتا مطلوبی را رد جریان پرونده  های خود تجربه کنند و کمتر دچار آسیب و خسارت شوند. برای آنکه بتوانید با بهترین وکیل در رشت آشنا شوید به شما توصیه میکنیم که از یک گروه متخصص در این راستا کمک بگیرید تا بتوانید در راستای اهداف خود حرکت کنید.

بهترین وکیل در رشت را شما می توانید به راحتی در گروه وکلای عدالت نویسان پیدا کنید و جریان پرونده خود را با او بسپارید. اگر شما جز کسانی هستید که فکر می کنید نمی توانید بهترین وکیل در رشت را که دارای تجربه و مهارت باشد را پیدا کنید بهتر است در اسرع وقت با موسسه حقوقی عدالت نویسان تماس بگیرید و جریان مسائل مختلف را بازگو کنید تا مورد پیگیری قرار گیرند.

از یک وکیل در رشت چه انتظاراتی می توان داشت؟

شما اگر در رشت زندگی می کنید یا مسیر قانونی شما قرار است در استان گیلان پیگیری شود بهتر است با کارکرد یک وکیل در رشت بیشتر آشنا شوید.

برای درک این کارکرد باید ابتدا با مفهوم کلی وکیل آشنا شویم و بدانیم اساسا یک وکیل چه کارایی اجتماعی و فردی می تواند داشته باشد. با ما همراه باشید که می خواهیم از زاویه دید جدیدی به مفهوم وکیل و به خصوص وکیل در رشت نگاه کنیم.

وکیل در رشت و فهم قانون

اگر بخواهیم یک تعریف کلی و یک خطی از وکیل ارائه دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که وکیل کسی است که قانون را می فهمد و می تواند به خوبی آن را درک کند. بگذارید کمی از عقب تر توضیح دهیم.

یکی از پایه های اساسی و مهم تشکیل هر تمدنی قانون است. این قانون است که به عنوان یک چارچوب و یک عامل محدود کننده باعث می شود انسان ها در هر جامعه بدانند که چگونه باید رفتار کنند. به بیان ساده تر این قانون است که روابط انسان را در جامعه می سازد. حال بر اساس مفاهیم موجود در اجتماع و تمامی روابط ممکنی که می توان در یک اجتماع و در هر دوره ای می توان داشت قوانین تدوین می شود.

بنابراین اگر بخواهیم ساده تر توضیح دهیم قانون مفهومی است که روابط را تنظیم می کند. این قوانین است که روابط اجتماعی را می سازد و نشان می دهد هر انسان نسبت به هر انسان دیگر یا دیگر مفاهیم موجود در اجتماع باید چه نوع رفتارهایی داشته باشد.

از این رو می توان اینگونه گفت هر فرد در هر جامعه ای برای این که بداند چه رفتاری از خود نشان دهد و چگونه با دیگران یا سایر مفاهیم موجود در جامعه برخورد کند باید قوانین را به خوبی بداند. یعنی در هر نوع موقعیت زمانی و مکانی باید بداند که قوانین مربوطه چیست و چگونه باید رفتار کرد.

اما این تمام کار نیست. همانطور که گفتیم قوانین بر اساس روابط انسان با سایر مفاهیم موجود در اجتماع تدوین می شود. روزگاری تنها روابط انسان محدود به محیط چند نفره و با هدفی مشخص بود. اما رفته رفته جوامع گسترش می یابد. بنابراین انسان ها یاد می گرفتند که روابط گسترده تری داشته باشند. یعنی رفته رفته روابط اجتماعی چنان گسترده شد که امروز شاهد عجیب ترین و پیچیده ترین روابط در اجتماع هستیم. امروز انسان ها قادرند فارغ از بعد مکانی و زمانی با تمام دنیا در ارتباط باشند. از این روست که قوانین در این دوره را می توان سخت ترین و پیچیده ترین قوانین در طول تاریخ دانست. زیرا ما با پیچیده ترین قوانین رو به رو هستیم.

وکیل در رشت و پاسخ به یک تناقض قانونی

به طور کلی بیان کردیم که قوانین در جامعه به معنی تنظیم کننده روابط انسان با سایر مفاهیم اجتماعی است. از این رو لازم است تک تک افراد جامعه بر اساس قوانین آن قدم های خود را بردارند و اقدام به برقراری روابط مختلف کنند.

اما در ادامه به این حقیقت رسیدیم که اساسا قوانین بر اساس روابط تدوین شده است. بنابراین زمانی که در دوره ای زندگی می کنیم که روابط پیچیده و گسترده شده مسلما قوانین مربوط به آن ها نیز سخت و پیچیده خواهد بود. از این رو نمی توان انتظارداشت تک تک افراد جامعه بتوانند به راحتی این مفاهیم را درک کنند. در واقع بخش عمده ای از جامعه حتی نمی توانند به صورت عادی این قوانین را روخوانی کنند.

بنابراین ما در این جا با یک تناقض رو به رو هستیم. به نوعی تک تک افراد جامعه باید نسبت به قوانین در هر موقعیت و هر رابطه ای آشنایی داشته باشند و مفاهیم مربوط به آن آگاه باشند. اما سختی و پیچیدگی قوانین باعث شده است که اساسا این امکان وجود نداشته باشد. یعنی قوانین به اندازه ای سخت و پیچیده شده است که نمی توان انتظار داشت همه افراد جامعه آن را متوجه شوند.

به نوعی می توان گفت افراد جامعه باید مفهومی را متوجه شوند که با زبانی خاص و غیر معمول تدوین شده است. درست مانند این است که فردی مجبور باشد برای داشتن زندگی بهتر زبانی غیر از زبان مادری خود را متوجه شود. بنابراین دو راهکار بیشتر وجود ندارد.

اول این که خود این فرد بخواهد زبان جدید را آموزش ببیند و مفاهیم مربوط به آن را یاد بگیرد و یا این که از مفهومی به نام ترجمه یا مترجم استفاده کند. راه دوم همواره سریع تر و ساده تر است.

این راهی است که در جامعه نیز پیش گرفته شده است. به نوعی در جامعه نیز افرادی هستند که سال ها در حوزه قانون و حقوق فعالیت می کنند و تخصص و تجربه لازم را برای درک این زبان به دست می آورند. این افراد می توانند بعد از سال ها تجربه و تخصص به عنوان فردی که قوانین را به خوبی درک می کنند در جامعه حضور دارند.

به بیان ساده تر می توان اینگونه گفت که یک فرد زمانی می تواند قوانین را به خوبی درک کند که عملا سال ها در این حوزه فعالیت کرده باشد و به صورت تخصصی آن را مورد بررسی قرار دهد و این چیزی نیست که بتوان از تمام افراد جامعه آن را انتظار داشت. یعنی نمی توان توقع داشت تمامی افراد جامعه تمامی عمر و هدف خود را در مسیر فهم قانون قرار دهند.

از این رو وکلا – همان کسانی که سال ها در حوزه قانون فعالیت کرده اند – به عنوان مترجمان قانون در جامعه حضور دارند. این افراد بر اساس دانش و تجربه ای که دارند می توانند قوانین و مفاهیم مربوط به آن را با زبانی ساده و عامیانه تر به افراد جامعه توضیح دهند. بنابراین اگر بخواهیم به صورت بنیادی به مفاهیمی مانند وکیل در رشت بپردازیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که وکیل فردی است که قانون را می فهمد و بر اساس این فهم می تواند کارایی خوبی در جامعه از نظر قانونی داشته باشد.

وکیل در کشورهای جهان اول

یکی از نکات جالبی که می تواند ما را به کارکرد وکلایی مانند وکیل در رشت برساند بررسی دیدگاه کشورهای سطح اول جهان نسبت به وکلا است.

از آن جایی که در این کشورها معمولا بسیاری از مفاهیم به درستی سرجای خود قرار دارند می توان با نگاه به جایگاه وکیل در این جوامع به کارکرد درست وکیل را متوجه شد.

وکیل در جوامع سطح اول جهان تنها نقش مدافع در مسیرهای قضایی را ندارند. در واقع بر خلاف چیزی که بسیاری از افراد جامعه تصور می کنند وکلا تنها در دادگاه ها یا مسیر های قضایی کارایی ندارند. بلکه کارایی اصلی این افراد قبل از ورود به مسیر قضایی است.

بگذارید ساده تر بیان کنیم. عمده تعارضات قانونی ایجاد شده در جامعه معلول عدم فهم درست از قوانین و مفاهیم مربوط به آن است. یعنی افراد جامعه به سبب این که به صورت ناقص یا کلی قوانین را به درستی درک نکرده اند و نمی توانند در موقعیت مختلف چه رفتاری را باید از خود نشان دهند درگیر یک سری تعارضات قانونی می شوند. متاسفانه این تعارضات قانونی درصد بالایی از پرونده های قانونی را به خود اختصاص داده است.

این مسئله اساسا باعث شده است که بار مالی و روانی بالایی به افراد جامعه و حاکمیت یا دولت وارد شود. در واقع دولت مجبور است بودجه لازم برای بررسی و حل این تعارضات را تامین کند و افراد جامعه نیز مجبور هستند درگیر این مسیر شوند و به نوعی بار روانی و مالی آن را تحمل کنند.

بنابراین کاملا عادی و منطقی است که دولت و حاکمیت بخواهد پیشگیری را ارجحیت بر حل این تعارضات بداند. در واقع با حذف این دسته از تعارضات عملا بار فشار کاری بسیاری از قوه قضاییه برداشته می شود. این اتفاق همچنین باعث می شود که فشار مالی و روانی بالایی از روی جامعه برداشته شود. از طرف با کم شدن بار کاری قوه قضاییه عملا می توان انتظار داشت این قوه بتواند سریع تر و دقیق تر به مسائل قانونی بپردازد.

از طرف دیگر وکیل نزدیک ترین فرد قانون به جامعه است. از این رو می تواند مشکلات و مسائل قانونی را به خوبی به مراجع بالاتر و قانون گذار منتقل کند.

این ها کارکردهای اصلی است که از یک وکیل در جوامع سطح اول انتظار می رود. حال شما از یک وکیل در رشت چه انتظاراتی می توانید داشته باشید.

آیا در صورت تخلف امکان تعقیب و مجازات انتظامی وکیل در رشت وجود دارد؟

بر اساس قانون کشور ما تمامی وکلای متخلف در تمامی شهرها را می توان بر اساس قانون مجازات مورد تعقیب قرار داد. اما چگونه باید وکیل در رشت را مورد تعقیب قرار داد؟ در پاسخ به این سوالات می توان به مفاد 46 الی 52 قانون وکالت استناد کرد:

مرجع تحقیق و رسیدگی مقدماتی نسبت به شکایات واصله از وکلاء و تخلفات آنان دفتر بازرس و تشکیلات وکلاء عدلیه است و محاکمه ‌انتظامی آنان در محکمۀ بعمل می آید مرکب از سه نفر عضو که وزیر عدلیه از بین مامورین قضایی یا اداری عدلیه یا وکلا و یا بطور مختلط تعیین ‌میکند.

‌طرز تحقیق و رسیدگی مقدماتی و تجدید نظر و مواعد محاکمه انتظامی وکلاء را وزارت عدلیه به موجب نظامنامه تعیین خواهد نمود – پارکه انتظامی وکلاء دفتر بازرس و تشکیلات وکلاء عدلیه است.

وزیر عدلیه میتواند پس از آنکه بوسیله دفتر بازرس و تشکیلات وکلاء عدلیه یا بوسیله کانون وکلاء و یا وسایل دیگر از سوء اعمال ‌و رفتار و تخلفات وکیلی مطلع شد امر تعقیب انتظامی او بدهد و در موردی که اشتغال وکیل مزبور به وکالت تا تعیین تکلیف قطعی او منافی با‌ حیثیت وکلاء و یا موجب ضرر برخلاف حقی برای اشخاص باشد او را از شغل وکالت معلق دارد.

محکمه انتظامی وکلاء مکلف است پس از وصول اولین ادعانامه انتظامی یا به تقاضای وزیر عدلیه علاوه بر رسیدگی انتظامی از جهت ‌تخلف به صلاحیت اخلاقی و لیاقت علمی و عملی وکیل مورد تعقیب نیز رسیدگی نماید جز در مورد وکلائی که دارای مدارک علمی یا پروانه درجه ‌اول هستند که در اینصورت رسیدگی ب لیاقت علمی آنها لازم نیست.

استرداد شکایت از وکیل و استعفای مشتکی‌عنه از شغل وکالت مانع تعقیب و رسیدگی انتظامی نیست لیکن استرداد شکایت موجب ‌تخفیف مجازات است.

در صورتیکه حضور وکیل برای رسیدگی مقدماتی انتظامی و یا محاکمه انتظامی لازم و احضار شده و بدون عذر موجه حاضر نگردیده یا‌ در موعد مناسبی که برای او معین شده جواب کتبی استیضاح را ندهد وزارت عدلیه میتواند او را موقتا تا خاتمه رسیدگی از وکالت معلق نماید.

مسائل قانونی که در مورد مجازات های تکمیلی وکیل در رشت باید بدانید:

مجازاتهای انتظامی وکیل در رشت بقرار ذیل است: توبیخ شفاهی ۲ – توبیخ کتبی با درج در پرونده ۳ – توبیخ با درج در مجله رسمی ۴ – ممنوعیت موقت از ۳ ماه الی یک دو سال ۵ – تنزل درجه ۶ – محرومیت دائم از شغل وکالت.

‌وزیر عدلیه میتواند در صورت احراز سوء اعمال و رفتار یا تخلفات وکیلی یکی از مجازاتهای انتظامی تا درجه ۴ را درباره او مستقلا اعمال نماید و رای ‌وزیر در این موضوع قابل شکایت نیست – در صورتی که حکم مجازات از طرف محکمه صادر شود تا درجه ۳ نسبت بمحکوم‌علیه قطعی است.

 محکمه تجدید نظر تشکیل می شود از یک نفر از اعضاء محکمه بدوی که بحکم قرعه انتخاب میشود و دو نفر از مستخدمین قضائی ‌که همه ‌ساله بطور ثابت از طرف وزارت عدلیه معین میشود.

وزیر عدلیه میتواند در صورتیکه رفتار وکیلی موجب اختلال مهمی در جریان امور قضائی حوزه معینی باشد او را مادام که موجبات ‌اختلال باقی است از اشتغال به امر وکالت در آن حوزه ممنوع نماید.

مرور زمان نسبت به تعقیب انتظامی وکلاء دو سال از تاریخ وقوع امر مستوجب تعقیب است در صورتی که وکیل تعقیب شده باشد دو‌سال از تاریخ آخرین اقدام انتظامی است.

وکلاء معلق و اشخاص ممنوع‌الوکاله و بطور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالت نباشد از هر گونه تظاهر و مداخله در عمل وکالت ‌ممنوع است اعم از اینکه عناوین تدلیس از قبیل مشاور حقوقی و غیره اختیار کند یا اینکه بوسیله شرکت و سایر عقود یا عضویت در مؤسسات خود ‌را اصیل در دعوی قلمداد نماید مختلف از یک الی شش ماه حبس تادیبی محکوم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×