وکیل طلاق

وکیل طلاق (2)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل طلاق

وکیل طلاق

وکیل طلاق یکی از ان دستته وکلایی است که امروزه افراد بسیار زیادی به آن احتیاج دارند و به دنبال این وکیل متخصص میگردند تا جریان پرونده خود را به او واگذار کنند و نتایج نسبتا مطلوبی را در جریان دادرسی بدست آورند. وکیل طلاق دارای توانایی های متعددی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. وکیل طلاق می تواند در جریان دادرسی پرونده های مختلف مربوط به جدایی زوجین نقش اساسی و مهمی داشته باشد و به آنها کمک کند تا در مدت زمانی کوتاه بهترین نتایج را بدست آورند.

وکیل طلاق در کنار عموم مردم

وکیل طلاق دارای توانایی ها و تخصص های بسیار زیادی است. برای انکه بتوان از توانایی ها و مهارت های وکیل طلاق کمک گرفت باید در ابتدا رزومه کاری این وکیل حرفه ای را مورد بررسی قرار داد و سوابق کاری او را بررسی کرد تا بتوان جریان پرونده های خود را به او واگذار کرد.

امروزه تعداد افرادی که به عنوان وکیل طلاق در جامعه به فعالیت میپردازند بسیار زیاد است و نمی توان میان این تعداد از افراد متخصص به راحتی یکی از ان ها را به عنوان وکیل طلاق استفاده کرد. وکیل طلاق این توانایی را دارد تا به عموم مردم کمک کند جریان پرونده های آنان به خوبی پیش برود. اما حقیقت آن است که برای پیدا کردن وکیل طلاق باید به سراغ بهترین و متخصص ترین افراد رفت تا بتوان جریان پرونده خود را به آنها واگذار کرد.

وکیل طلاق جز آن دسته از وکلایی است که داری تنش کاری بسیار بالایی است و شرایط کاری نسبتا حساسی دارد. وکیل طلاق می تواند بهترین خدمات حقوقی را در کوتاه ترین زمان ممکن ارائه دهد. برخی از افراد به دلیل شرایط کاری حساسی که دارند نمی توانند زمان نسبتا زیادی را برای مراجعه به دفتر وکالت صرف کنند و آنان معمولا دارای محدودیت زمانی و مکانی هستند. در چنین شرایطی تکلیف چیست؟ چگونه می توان به این افراد کمک کرد تا در مدت زمانی کوتاه در مسیر احقاق حقوق خود قدم بردارند؟

بهترین وکیل طلاق کسی است که علاوه بر داشتن دانش حقوقی بتواند در تمامی شرایط به عموم متقاضیان خود کمک کند. اما به نظر شما آیا می توان چنین وکیل طلاقی را پیدا کرد؟ پاسخ به این سوال بسیار آسان است. همه وکلای طلاق نمی توانند چنین خدمات حقوقی را ارائه دهند پس بهتر است برای پیدا کردن وکیلی که به ارائه خدمات حضوری و غیر حضوری حقوقی بپردازد در سریعترین زمان ممکن اقدام کنید و از طریق موسسات حقوقی معتبر چنین وکلایی را پیدا کنید.

وکیل طلاق در گروه وکلای عدالت نویسان

اگر شما میخواهید یک وکیل طلاق حرفه ای و متخصص را پیدا کنید که جریان پرونده های خود را ب او واگذار کنید و از خدمات حقوقی او استفاده کنید به شما توصیه می کنیم که به سراغ گروه وکلای عدالت نویسان بروید. گروه وکلای عدالت نویسان یکی از بهتریین و متخصص ترین گروه های حقوقی است که با تمامی مسائل و مباحث قانونی آشنایی دارد و میتواند اطلاعات جامع و کاملی را در مورد تمامی پرونده ها و دعاوی حقوقی به افراد ارائه دهد و تمامی اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار دهد.

وکیل طلاق در گروه وکلای عدالت ویسان دارای رزومه کاری نسبتا قوی و بسیار خوبی است که افراد می توانند به راحتی آن را بررسی کنید و سپس با آگاهی کامل به سراغ انتخاب وکیل طلاق در گروه وکلای عدالت نویسان بروند. وکیل طلاق جز آن دسته از کسانی است که می تواند فعالیت های حرفه ای و بسیار خوبی را به موکلان خود ارائه دهد و به آنها کمک کند تا جریان دادرسی پرونده ههای خود را به بهترنی نحو ممکن پیش ببرند و از تضییع حقوق خود جلوگیری کنند.

وکیل طلاق و مزایای کمک گرفتن از او

وکیل طلاق می تواند در زمینه های مختلفی به موکلان خود کمک کند و شرایط بسیار خوبی را برای آنها بوجود آورد تا کمتر دچار مشکل شوند و اوضاع خوبی را تجربه کنند. در حالت کلی به چند مورد از اساسی ترین و اصلی ترین مزایای مراجعه به وکیل طلاق اشاره می کنیم تا با آن آشنا شوید:

اولین و مهمترین مزیت وکیل طلاق آن است که افراد به راحتی می توانند از خدمات مشاوره ای او استفاده کنند و اطلاعات لازم در مورد طلاق را بدست آورند. بسیاری از افراد ی که در مورد وکیل طلاق اطلاعات کاملی ندارند معمولا نمی دانند که چگونه باید این وکیل حرفه ای و متخصص را انتخاب کنند اما حقیقت آن است که یکی از ملاک های انتخاب وکیل طلاق آن است که این وکیل حرفه ای بتواند اطلاعات مشاوره ای خوبی را به افراد ارائه دهد و به آنها کمک کند تا در مسیر دادرسی پرونده های مختلف به خوبی قدم بردارند.

دومین مزیت وکیل طلاق آن است که دیگر لازم نیست تا موکل در جلسات دادگاه حضور داشته باشد و افراد به راحتی می توانند بدون حضور در دادگاه جریان دادرسی پرونده را با کمک وکیل طلاق پشت سر بگذارند.

وکیل طلاق جز آن دسته از افرادی است که می تواند به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی اسناد و مدارک قانونی لازم برای جریان دادرسی پرونده های مختلف را تالیف و تهیه کند و انها را به دادگاه ارائه دهد. بسیاری از اسناد حقوقی و قانونی که توسط وکیل طلاق تهیه می گردد باید در چارچوب قانون تنظیم شونده وکیل طلاق به خوبی از آن اطلاع دارد.

وکیل طلاق داری فن مذاکره است و می تواند در دادگاه برای دفاع از موکل خود حضور یابد و با استفاده از ادله اثباتی مناسب استفاده کند تا حقوق موکل خود را اثبات کند. دقت کنید که بدون کمک وکیل طلاق نمی توان به راحتی مسائل مختلف حقوقی را در دادگاه اثبات کرد.        

 وکیل طلاق چه کاری انجام می دهد؟

شما چه انتظاراتی می توانید از یک وکیل طلاق داشته باشید؟ به طور کلی به نظر می رسد وکیل طلاق موظف است که بتواند تمامی حقوق های یکی از طرفین – زن یا مرد – را در دادگاه خانواده بگیرد. به نوعی از وکیل طلاق انتظار می رود بتواند روند طلاق را در مسیر منطقی قرار دهد و در این روند از موکل خود دفاع کند. اما برای درک بهتر کارکرد و اهمیت وکیل طلاق بهتر است کمی با مفاهیم مهمترین مانند ازدواج و خانواده از دید قانون آشنا شویم. با ما در ادامه همراه باشید.

ازدواج یک قرارداد قانونی

ازدواج برای بسیاری از ما مفاهیمی احساسی و قلبی دارد. از نظر ما ازدواج پیوند قلبی دو انسان برای ابدیت است. اما این تعریفی نیست که قانون بتواند آن را درک کند.

به بیان ساده تر ازدواج یک نوع رابطه انسانی محسوب می شود و قانون نیز بر اساس ذات خود موظف است هر نوع رابطه ای را مدیریت و محدود کند تا در این بین افراد به حقوق خود برسند. بنابراین لازم است که ازدواج از دید قانون به شکل منطقی ترین تعریف شود.

بر اساس قوانین، ازدواج یک نوع قرارداد میان دو انسان محسوب می شود. بر اساس این قرارداد طرفین متعهد می شوند که مواردی را نسبت به یک دیگر عهده دار شوند. در واقع بر اساس این قرارداد مشخص می شود که افراد باید چه تعهداتی نسبت به یک دیگر اجرا کنند. در صورتی که یکی از طرفین نسبت به انجام این تعهدات کوتاهی داشته باشد حق شکایت برای طرف مقابل ایجاد می شود.

برای درک این موضوع بهتر است کمی بیشتر به عنوان قرارداد نگاه کنیم. قرارداد رابطه ای میان دو انسان است که بر اساس آن طرفین تعهداتی را نسبت به یک دیگر بر عهده می گیرند. قرارداد از ویژگی های مختلفی برخوردار است که یکی از آن ها زمان می باشد. معمولا قراردادی اعتبار قانونی دارد که در آن مدت زمان اعتبار قرارداد لحاظ شده باشد. در مفهوم ازدواج معمولا این مفهوم تحت دو عنوان دائم یا موقت مورد بررسی قرار می گیرد.

بررسی مفهوم طلاق

حال بر اساس مفهومی که برای ازدواج بیان کردیم  و آن را در قالب قرارداد مورد بررسی قرار دادیم نوبت این است که مفهوم طلاق را در این بین مورد بررسی قرار دهیم.

طلاق از دید قانون به معنی فسخ قرارداد ازدواج است. به بیان ساده تر زمانی که قرار باشد ازدواج از بین برود یعنی تمامی تعهدات مندرج در قرارداد ازدواج نیز فسخ می شود. اما این فسخ قرارداد چندان ساده نیست.

علت این موضوع را می توان در اهمیت قرارداد ازدواج دانست. در واقع ازدواج یک قرارداد ساده و سریع نیست. بر اساس قرارداد ازدواج زندگی دو انسان به یکدیگر گره می خورد. این یعنی تمامی دست آورد های زندگی و تمام داشته های آن از لحظه ازدواج به بعد به صورت مشترک تلقی می شود. حال بر اساس این موضوع زمانی که قرار باشد این قرارداد فسخ شود بدین معنی است که یک زندگی مشترک باید از هم بپاشد و تبدیل به دو زندگی فردی شود. این کاری است که سختی های خاص خودش را دارد و مسلما نمی توان انتظار داشت که زندگی افراد بعد از طلاق درست مانند زمان مجردی آن ها باشد.

اما این تمام ماجرا نیست. قانون نسبت به مفهوم ازدواج و طلاق حساسیت های بسیاری دارد. این حساسیت از دو جنبه قابل بررسی است. جنبه اول این است که ازدواج یک پیوند انسانی محسوب می شود و بر اساس آن دو انسان تصمیم می گیرند که بر اساس یک سری تعهدات کنار یکدیگر تشکیل خانواده بدهند. از آن جایی که خانواده برای قانون گذار و حاکمیت و به طور کلی برای جامعه اهمیت و ارزش بسیار بالایی دارد مسلما قانون گذار نسبت به حفظ این مفهوم قوانین مختلفی را تدوین کرده است و نسبت به آن حساسیت بالایی از خود نشان داده است. این مسئله حتی در اسلام و سایر ادیان الهی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

اما از جنبه دوم نیز قانون گذار حساسیت های بالایی نسبت به طلاق دارد. علت این موضوع نیز همین است که قانون تماما بر اساس قراردادهای مختلف تدوین شده است. بنابراین برای قانون بهتر این است که تا می تواند نسبت به حفظ قرارداد کوشا باشد. به بیان ساده تر قانون دوست ندارد که قراردادی از بین برود. زیرا از بین رفتن قرارداد به معنی از بین رفتن یک سری قوانین و روابط تنظیم شده بر اساس آن است. از این رو قانونگذار سعی کرده است در تدوین قراردادها به نوعی عمل شود که فسخ آن ها سخت و دارا عواقب بازدارنده باشد. از آنجایی که ازدواج از دید قانون یک قرارداد محسوب می شود می توان گفت که قانون در زمینه فسخ آن حساسیت های بسیاری به خرج داده است.

این دو جنبه در کنار یک دیگر ما را به نکته می رساند که اساسا کار وکیل طلاق چندان ساده نیست. زیرا قواعد و مسائل بسیاری در فسخ این قرارداد وجود دارد که تک به تک باید آنها را مورد بررسی قرار داد. در واقع در مسیر طلاق تمامی حقوق از جمله مهریه، نفقه و … باید مشخص شود و حتی در مورد داشته ها و دست آورد ها نیز باید به یک توافق رسید. این توافقات گاهی ممکن است چند سال طول بکشد.

چه انتظاری از وکیل طلاق می رود؟

به طور کلی تا به اینجا دانستیم که طلاق مسیری نسبتا طولانی و سنگین محسوب می شود علت اصلی این موضوع را هم می توان حساسیت قانون نسبت به این مسئله دانست. اما این تمام ماجرا نیست.

در برخی از موارد قانون به طرفین اجازه داده است که در صورت توافق در بندهای ازدواج این روند را سریع تر پیش ببرند. بنابراین اگر می بینید که مفاهیمی تحت عنوان طلاق های توافقی و … وجود دارد بدین معنی است که قانون نسبت به توافق طرفین احترام قائل است. این توافقات می تواند مسیر ساده تر وسریع تری را در اختیار طرفین قرار دهد تا آنها بتوانند سریع تر به طلاق برسند.

از یک وکیل طلاق دو انتظار اساسی می رود. اول این که در مسیر قضایی طلاق سعی کند بر اساس قوانین و موازین شرعی و اخلاقی و بر اساس تمام چیزی که در تعهدات ازدواج بیان شده حق موکل خود را بگیرد و اجازه ندهد که این حقوق پایمال شود. از طرف دیگر این انتظار از وکیل طلاق می رود که بتواند بر اساس تمامی بندها توافقاتی میان طرفین ایجاد کند. مادامی که این توافقات گسترده تر باشد و بند های بیشتری را شامل شود همانقدر احتمال سریعتر به نتیجه رسیدن پرونده بیشتر می شود.

اما اگر بخواهیم به صورت اختصاصی تر نگاه کنیم در مواردی مانند مهریه، نفقه و حضانت عمدتا از وکیل طلاق استفاده می شود. در واقع هر کدام از این بندها گستردگی ها و پیچیدگی های خاص خودش را دارد. از این رو نمی توان به سادگی از آنها گذشت. حتی در صورت توافق نیز شرایط خاصی برای آن ها وجود دارد که از یک وکیل طلاق انتظار می رود بتواند بر اساس قانون حقوق موکل خود را در این بین بر اساس توافق یا بر اساس قانون بگیرد.

وکیل طلاق و قانون حمایت از خانواده

وکیل طلاق از تمامی مسائل قانونی مربوط به قانون حمایت از خانواده اشنایی دارد و میتواند این اطلاعات قانونی را به موکلان خود نیز ارائه دهد. به چند مورد از مسائل و نکات قانونی مربوط به قانون حمایت از خانواده دقت کنید:

ثبت طلاق و سایر موارد انحلال نکاح و نیز اعلام بطلان نکاح یا طلاق در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق حسب مورد پس از صدور گواهی عدم امکان سازش یا حکم مربوط از سوی دادگاه مجاز است.

درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می ‌ توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتداء در مراکز مذکور مطرح کنند.

در صورت عدم انصراف متقاضی از طلاق، مرکز مشاوره خانواده موضوع را با مشخص ‌ کردن موارد توافق جهت اتخاذ تصمیم نهائی به دادگاه منعکس می ‌ کند.

در صورتی که طلاق، توافقی یا به درخواست زوج باشد، دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام و اگر به درخواست زوجه باشد، حسب مورد، مطابق قانون به صدور حکم الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت می ‌ کند.

در کلیه موارد درخواست طلاق، به جز طلاق توافقی، دادگاه باید به منظور ایجاد صلح و سازش موضوع را به داوری ارجاع کند. دادگاه در این موارد باید با توجه به نظر داوران رأی صادر و چنانچه آن را نپذیرد، نظریه داوران را با ذکر دلیل رد کند.

پس از صدور قرار ارجاع امر به داوری، هریک از زوجین مکلفند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ یک نفر از اقارب متاهل خود را که حداقل سی ‌ سال داشته و آشنا به مسائل شرعی و خانوادگی و اجتماعی باشد به عنوان داور به دادگاه معرفی کنند.

محارم زوجه که همسرشان فوت کرده یا از هم جدا شده باشند، در صورت وجود سایر شرایط مذکور در این ماده به عنوان داور پذیرفته می ‌ شوند.

در مواردی که زوجه در دادگاه ثابت کند به امر زوج یا اذن وی از مال خود برای مخارج متعارف زندگی مشترک که بر عهده زوج است هزینه کرده و زوج نتواند قصد تبرع زوجه را اثبات کند، می‌تواند معادل آن را از وی دریافت نماید.

ارائه گواهی پزشک ذیصلاح در مورد وجود جنین یا عدم آن برای ثبت طلاق الزامی است، مگر آنکه زوجین بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند. در مورد حکم طلاق، اجرای صیغه و ثبت آن حسب مورد منوط به انقضای مهلت فرجام ‌ خواهی یا ابلاغ رای فرجامی است.

در مورد وکیل طلاق دقت داشته باشید.

وکیل طلاق از همان ابتدای آغاز دعاوی تا انتهای آن در کنار موکلان خود است و اطلاعات لازم را به آنها ارائه می دهد. در رابطه با این موضوع توجه کنید که بر اساس قانون حمایت از خانواده، مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی یا انقضای مهلت فرجام ‌ خواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ می ‌ کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت می‌شود و مراتب به زوج ابلاغ می‌گردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به‌عمل می ‌ آید.

مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی ‌ شدن رای است. چنانچه گواهی مذکور ظرف این مهلت تسلیم نشود یا طرفی که آن را به دفترخانه رسمی طلاق تسلیم کرده است ظرف سه ماه از تاریخ تسلیم در دفترخانه حاضر نشود یا مدارک لازم را ارائه نکند، گواهی صادرشده از درجه اعتبار ساقط است. وکیل طلاق می تواند تمامی اطلاعات لازم در این حوزه را به شما ارائه دهد.

هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می ‌ کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می‌رسد.

هرگاه گواهی عدم امکان سازش بنا بر توافق زوجین صادر شده باشد، در صورتی ‌ که زوجه بنا بر اعلام دادگاه صادرکننده رای و یا به موجب سند رسمی در اجرای صیغه طلاق وکالت بلاعزل داشته باشد، عدم حضور زوج، مانع اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نیست.

در طلاق رجعی، صیغه طلاق مطابق مقررات مربوط جاری و مراتب صورتجلسه می ‌ شود ولی ثبت طلاق منوط به ارائه گواهی کتبی حداقل دو شاهد مبنی بر سکونت زوجه مطلّقه در منزل مشترک تا پایان عده است، مگر این ‌ که زن رضایت به ثبت داشته باشد. در صورت تحقق رجوع، صورتجلسه طلاق ابطال و درصورت عدم رجوع صورتجلسه تکمیل و طلاق ثبت می ‌ شود. صورتجلسه تکمیل ‌ شده به امضای سردفتر، زوجین یا نمایندگان آنان و دو شاهد طلاق می ‌ رسد. در صورت درخواست زوجه، گواهی اجرای صیغه طلاق و عدم رجوع زوج به وی اعطاء می ‌ شود. در هر حال در صورت انقضای مدت عده و عدم احراز رجوع، طلاق ثبت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×