مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی (7)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

مشاوره حقوقی تلفنی

 مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی یکی از مهم ترین و اساسی ترین روش های ارتباط با وکلای متخصص و مشاوران حرفه ای است. بسیاری از افرادی که در سال های اخیر دچار مشکلات فراوان شده اند و نتوانسته اند اهداف قانونی خود را بدست آورند معمولا از یک وکیل حرفه ای کمک نگرفته اند و مسائل و مشکلات خود را با او مطرح نکرده اند و همین موضوع باعث شده است تا انسان دچار مشکلات متعددی شوند. بنابراین بهترین راهی که میتوان با استفاده از آن با افراد متخصص ارتباط برقرار کرد و سوالات خود را از او پرسید، مشاوره است. اما چگونه می توان از مشاوره ای آسان و بدون دغدغه استفاده کرد؟

اگر می خواهید تمامی اطلاعات لازم در مورد مشاوره حقوقی تلفنی را بدست آورید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به تمامی جزئیات مربوط به مشاوره حقوقی تلفنی اشاره کنیم و در مورد آنها صحبت کنیم. مشاوره حقوقی تلفنی یکی از نیاز های اساسی است که امروزه همه افراد به آن نیاز دارند و می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.

مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟

مشاوره حقوقی تلفنی دارای تعریف مشخصی است. مشاوره حقوقی تلفنی یکی از انواع مشاوره با افراد متخصص است که از طریق تلفن صورت میگیرد و کاملا غیر حضوری است. مشاوره حقوقی تلفنی یکی از دسترس ترین خدمات حقوقی است که همه افراد میتوانند از ان استفاده کنند و هیچ محدودیتی در مورد آن وجود ندارد. تنها لوازمی که برای مشاوره حقوقی تلفنی مورد نیاز است، خط تلفن همراه و دستگاه تلفن است. برخی از افرادی که اطلاع دقیقی در مورد مشاوره حقوقی تلفنی ندارند ممکن است در هنگام انتخاب یک مشاور غیر حضوری دچار مشکل شوند و درگیر مسائل متعددی همچون کلاهبرداری های افراد بزهکار شوند. در این حالت تکلیف چیست؟ افراد چگونه باید حقوق خود را دریافت کنند؟ آیا راهی وجود دارد که افراد بتوانند با استفاده از آن کمتر درگیر مشکلات متعدد شوند؟

یکی از بهترین انواع مشاوره که کاملا به صرفه و اقتصادی است و کاملا راحت است و همه می توانند از آن استفاده کنند، مشاوره حقوقی تلفنی است. مشاوره حقوقی تلفنی دارای محدودیت نیست و شما در هر زمان و مکانی می توانید به راحتی از آن استفاده کنند.

برای انکه در جریان مشاوره حقوقی تلفنی دچار مشکل نشوید و شرایط شما دچار مشکل نشود بهتر است قبل از پیدا کردن این نوع مشاوره در ابتدا اطلاع نسبتا گسترده ای در مورد ان بدست اورید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید. با ما همراه باشید تا به تمامی نکات یکه باید در مورد مشاوره حقوقی تلفنی بدانید اشاره کنیم و آنها را مورد بررسی قرار دهیم.

ویژگی های بهترین مشاوره حقوقی تلفنی

به طور خلاصه به ویژگی های مشاوره حقوقی تلفنی اشاره می کنیم تا تمامی کسانی که در مورد آنها اطلاع دارند بتوانند به راحتی اطلاعات لازم را بدست آورند و از هرگونه آسیب و خسارت مادی و غیرمادی جلوگیری شود:

اولین و مهم ترین ویژگی که باید مشاوره حقوقی تلفنی داشته باشد، آگاهی است. مشاور و تخصصی که دارای آگاهی و دانش حقوقی نباشد به هیچ عنوان نمی تواند  راهنمایی های قانونی لازم را به موکلان خود نیز ارائه دهد و به آنها کمک کند تا کمتر دچار خطا و اشتباه شوند. شاید داشتن آگاهی و دانش حقوقی در ظاهر به نحوی باشد که همه افراد با خود فکر کنند که به راحتی می توانند از آن استفاده کنند اما حقیقت آن است که همه وکلای پایه یک دادگستری دارای دانش حقوقی لازم نیستند و نمی توانند عملکرد خوبی را از خود نشان دهند بنابراین بهتر است قبل از شرکت در جلسات حقوقی در ابتدا از میزان توانایی های حقوقی مشاور مورد نظر خود اطمینان کسب کنید.

از دیگر ویژگی هایی که افراد متخصص و حرفه ای که مشاوره حقوقی تلفنی ارائه می دهند باید داشته باشند، توانایی ارتباط با افراد مختلف است. مسلما تمامی افراد مراجع به وکیل تلفنی دارای یک نوع تیپ شخصیتی نیستند و همه آنان نمی توانند به راحتی با افراد مختلف ارتباط برقرار کنند و دانش حقوقی لازم را به آنها ارائه دهند. یک مشاور حرفه ای و متخصص کسی است که ارتباطاات قوی داشته باشد و بتواند به راحتی با تمامی اقشار جامعه در هر سن و سال و شرایطی صحبت کند و راهنمایی های لازم را به آنها ارائه دهد.

دقت داشته باشید که مشاوره حقوقی تلفنی باید دارای صبر و حوصله فراوان باشد و بتواند به راحتی تمامی صحبت ها و گفتگوهای موکلان خود را بشنود و جریان دادرسی پرونده را به دقت مورد بررسی قرار دهد تا بهترین راه برای حل و فصل مشکلات آنها را پیدا کند و با زبانی ساده و گویا به افراد منتقل کند.

مشاوره حقوقی تلفنی باید کاملا تخصصی باشد و به نحوی صحیح به افراد منتقل شود. مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی به نحوی است که بر اساس نوع پرونده مشخص می گردد. یعنی در ابتدا باید موضوع پرونده مشخص شود تا بتوان بر اساس نوع پرونده، موضوع حقوقی مربوطه، مشاوره حقوقی تخصصی ارائه گردد.

آیا مشاوره حقوقی تلفنی کارایی لازم را دارد؟

زمانی که از مفاهیم تازه ای مانند مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین صحبت می شود همواره این سوال به ذهن می رسد که آیا این مشاوره ها می تواند کارایی برابر با کارایی مشاوره های حضوری داشته باشد؟ یعنی یک مشاوره حقوقی تلفنی می تواند نیاز ما را برطرف کند؟

برای پاسخ به این سوال باید سه مفهوم عمده ” نیاز ” ” مشاوره حقوقی ” و ” آنلاین یا تلفنی بودن ” را مورد بررسی قرار دهیم. مجموع این بررسی ها به ما نشان می دهد که اساسا تا چه اندازه می توانیم به مشاوره حقوقی تلفنی اعتماد کنیم. با ما در ادامه همراه باشید. بنابراین شما می توانید به راحتی در هر زمان و مکانی که هستید با مشاوره حقوقی تلفنی تماس بگیرید و از خدمات مربوط به آن استفاده نمایید.

مشاوره حقوقی تلفنی برای تمامی کسانی که به دنبال یک نوع مشاوره کم هزینه و اقتصادی نیاز دارند کاملا مناسب است و آنها می توانند به راحتی از خدمات مربوط به مشاوره تلفنی استفاده کنند. مشاوره حقوقی تلفنی در سال های اخیر بسیار پرکاربرد بوده است و عموم مردم از آن استفاده می کنند و در شرایط حساس کاربری بسیار خوبی دارد.

نیاز خودتان را می شناسید؟

اولین مفهومی که با آن روبرو هستیم مفهوم نیاز است. در واقع قبل از این که بخواهیم میان مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری انتخاب کنیم و یا اصلا سراغ یک مشاوره حقوقی برویم باید ابتدا بدانیم که چه نیازی داریم و نیاز ما از چه طول و عرضی برخوردار است.

بگذارید کمی ساده تر بیان کنیم. بسیاری از ما زمانی سراغ یک مشاوره حقوقی تلفنی یا یک وکیل می رویم که درگیر مسیر قضایی شده باشیم. یعنی مادامی که در زندگی دچار یک تعارض قانونی نشده باشیم و یا مشکل حقوقی یا کیفری برخورد نکرده باشیم اساسا حتی نامی از یک وکیل یا مشاوره حقوقی نمی بریم.

این نوع نگاه به مسائل حقوقی و کارکرد مشاوره و وکیل به نوعی نگاهی است که در کشورهایی مانند ایران رواج دارد. اما در کشورهای سطح اول اجتماعی نوع نیاز کمی متفاوت تر است.

به بیان ساده تر در کشورهایی که در درجه بالاتری قرار دارند به خوبی این مفهوم مشخص شده است که قانون یک مفهوم کاملا سخت و پیچیده است و هر کسی نمی تواند به درستی آن را متوجه شود. از طرف دیگر هر فرد در جامعه برای این که بتواند در موقعیت های مختلف به درستی رفتار کند باید قوانین را بداند. از این رو در این کشورها این موضوع آموزش داده شده است که در هر زمان و در هر موقعیتی که قرار دارید حتما از یک مشاوره حقوقی استفاده کنید. این استفاده از یک مشاوره حقوقی یا یک وکیل پیش از این که وارد یک تعارض قانونی شویم خود به خود باعث پیشگیری می شود.

در واقع با یک نگاه به آمار متوجه می شویم که درصد بالایی از تعارضات قانونی ایجاد شده ناشی از عدم فهم درست قوانین است. حال اگر قبل از هر اقدام بدانیم که قوانین چه مسیری تعیین کرده اند مسلما درصد بالایی از این تعارضات ایجاد نخواهد شد. این بدین معنی است که بار پرونده های قوه قضایی کم و کمتر خواهد شد و از طرف دیگر بار مالی و روانی که بر جامعه و بر دولت تحمیل می شود از بین خواهد رفت. به بیان ساده تر استفاده ساده از یک مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری پیش از هر اقدامی می تواند مانع از ورود به دنیای عجیب و پر از پیچ و خم قضایی شود.

بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم شما می توانید دو نوع نیاز داشته باشید. نیاز اول این است که شما درگیر یک مسیر قضایی شده اید و برای عبور از این مسیر باید از فردی آگاه بر قوانین کمک بگیرید. در نیاز دوم نیز پیش از این که بخواهید کاری را انجام دهید یا تصمیمی بگیرید می خواهید بدانید قوانین در این باره چه چیزهایی بیان کرده اند. بر اساس این دو نیاز می خواهیم بدانیم مشاوره حقوقی تلفنی کارایی دارد یا خیر. پیش از آن بهتر است سراغ مفهوم دوم یعنی مشاوره حقوقی برویم.

مشاوره حقوق، ترجمه ای قوانین

مشاوره حقوق یا وکیل را می توان به نوعی مترجمان قانون در جامعه دانست. در واقع قوانین ذاتا به عنوان یک محدود کننده یا تنظیم کننده روابط شناخته می شود. بنابراین درست به اندازه پیچیدگی ها و روابطی که در دنیا وجود دارد قوانین نیز سخت و پیچیده است.

امروز در دنیایی زندگی می کنیم که هزاران مفهوم  رابطه در دنیا وجود دارد شما می توانید در ساده ترین و سریع ترین حالت روابط مختلفی ایجاد کنید. بنابراین کاملا طبیعی است که در این دنیا قوانین سخت و نسبتا پیچیده نگارش شده باشند.

این پیچیدگی به اندازه ای است که نمی توان انتظار داشت که هر فرد در جامعه بتواند به سادگی با آن کنار بیاید. از طرف دیگر لازم است که هر فرد با قوانین مربوط به خود آشنا شود و به نوعی حقوق خودش را بشناسد. این تناقض باعث شده است جامعه به افرادی نیاز داشته باشد که قانون را می شناسند و می توانند آن را با زبانی ساده تر به جامعه منتقل کنند.

در واقع وکیل یا مشاور تنها در مسیر دادگاه کارایی ندارد. شما می توانید پیش از این که بخواهید کاری بکنید از یک مشاوره حقوقی نسبت به عواقب قانونی آن آگاه شوید. این کار می تواند شما را از یک مسیر پر پیچ و خم قضایی خلاص کند.

از طرف دیگر در کشورهای سطح اول مشاوره های حقوقی با وکلا به عنوان رابط میان جامعه با نهاد های بالادستی محسوب می شود. این مشاوران و وکلا با انتقال ایراداتی که در قوانین وجود دارد و بر اساس نوع اجرای قوانین در سطح جامعه می توانند کمک بزرگی به بهبود جامعه کنند.

از این رو در یک کشور سطح اول مشاوره حقوقی و استفاده از آن تبدیل به یک سنت یا فرهنگ قوی شده است که تمامی افراد جامعه حضور آن را لازم و ضروری می دانند. حال این که در برخی دیگر از کشورها مانند ایران مادامی که درگیر یک مسیر قضایی نشویم نمی دانیم که مشاوره حقوقی نیز وجود داشته است!

تلفنی بودن مشاوره حقوقی

اما نکته مهم دیگر که باید در مورد آن صحبت کنیم آنلاین یا تلفنی بودن مشاوره حقوقی است. در واقع تا به امروز بارها در سینما و سریال و … دیده ایم که وکلا تنها در دادگاه ها حضور فعال دارند. بنابراین تصور این که بتوانیم به صورت آنلاین یا تلفنی از یک وکیل یا مشاوره حقوقی بهره مند شویم کمی برای ما دور از ذهن است.

اما یک بار دیگر به مفاهیم گفته شده در بالا نگاه کنید. اگر تصور شما این است که از یک وکیل تنها باید در مسیر های قضایی بهره برد احتمالا مشاوره حقوقی تلفنی چندان کارایی برای شما نخواهد داشت. در نهایت شما می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی بخواهید که این مسیر و روش های مربوط به آن را برای شما تشریح کند.

اما اگر دید شما درست مانند فردی باشد که در جامعه ای درجه یک زندگی می کند مشاوره حقوقی تلفنی برای شما تبدیل به یک فرصت می شود.

به بیان ساده تر اگر شما در دسته کسانی باشید که در هر قدم و در هر تصمیم مهم زندگی سعی می کنید همه جوانب را در نظر بگیرید و به قانون احترام می گذارید تا درگیر مسیرهای قضایی نشوید، مشاوره حقوقی تلفنی می تواند گزینه مناسبی باشد. شما به واسطه یک تماس در هر زمان و هر مکانی که بخواهید می توانید به سادگی به مشاوره حقوقی دسترسی داشته باشید.

به بیان ساده تر شما به واسطه یک تماس ساده می توانید از یک تعارض قانونی بسیار بزرگ که می تواند شما را ماه ها درگیر یک مسیر قضایی کند دوری کنید. این همان ایده ای است که باعث شده رفته رفته در کشورهایی مانند ایران مشاوره حقوقی تلفنی رونق پیدا کند و کم کم افراد به استفاده از این امکان علاقه مند شوند.

مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری؟ مسئله این است!

به طور کلی هدف مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری یکسان است و شما با مراجعه حضوری یا استفاده تلفنی از مشاوره حقوقی قرار است به یک نتیجه مشخص برسید.

اما نکته ای که وجود دارد این است که در شهرهایی مانند تهران که برای رفتن از جایی به جایی دیگر به اندازه یک مسافرت نیمروزی وقت گیر است، استفاده از مشاوره حقوقی حضوری می تواند کار را سخت کند.

در واقع در این حالت بیشتر دوست داریم بدون استفاده از مشاوره های حقوقی اقدام به تصمیم گیری کنیم. اما یک مشاوره حقوقی تلفنی این فرصت را در اختیار شما قرار می دهد که بتوانید در هر زمان و مکانی بدون که بخواهید ثانیه ای در ترافیک قرار بگیرید یا بخواهید بیش از زمان مشاوره وقت خودتان را از دست بدهید، از مشاوره های حقوقی بهره مند شوید.

شاید پاسخ نیاز شما در کوتاه ترین زمان ممکن پیدا شود، اما این پاسخ می تواند شما را از ورود به یک مسیر قضایی و تحمل بار روانی و مالی دور نگه دارد.

بنابراین با توجه به نیازی که در بالا تعریف کردیم و با توجه به تعاریف گفته شده می توان به این نتیجه رسید که اساسا استفاده از یک مشاوره حقوقی تلفنی می تواند کارایی بالاتری نسبت به یک مشاوره حقوقی حضوری در دنیای امروز داشته باشید. این موضوع را بیشتر کسانی درک می کنند که در شهرهایی مانند تهران زندگی می کنند. در این شهرها برای انجام یک کار اداری باید تمام روز را از دست داد. آیا یک مشاوره حقوقی حضوری ارزش آن را دارد؟ مشاوره حقوقی تلفنی راه حل بهتری است.

مشاوره حقوقی تلفنی در مورد قانون کار

جالب است بدانید که بسیاری از افرادی که به سراغ مشاوره حقوقی تلفنی می روند لازم نیست حتما درگیر یک دعوا یا پرونده خاصی باشند، این افراد به راحتی می توانند قبل از انکه درگیر پرونده حقوقی خاصی شوند در ابتدا با مشاوره حقوقی تلفنی صحبت کنند و از خدمات چنین متخصصی استفاده کنند و سپس اقدامات لازم را انجام دهند. یکی از پرکاربردترین خدمات مشاوره حقوقی تلفنی در سال های اخیر، مشاوره حقوقی تلفنی کاری است. بر اساس قانون کار کشور ما می توان گفت:

 قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیرموقت برای کارفرما انجام می دهد.

  حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد، توسط وزارت کار وامور اجتماعی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید. در کارهایی که طبیعت آنها جنبه مستمر دارد در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دایمی تلقی می شود.

 در مواردی که قرارداد کار کتبی باشد قرارداد در چهار نسخه تنظیم می گردد که یک نسخه از آن به اداره کار محل ویک نسخه نزد کارگر ویک نسخه نزد کارفرما و نسخه دیگر در اختیار شورای اسلامی کار و در کارگاههای فاقد شورا در اختیار نماینده کارگر قرار می گیرد.

طرفین می توانند با توافق یکدیگر مدتی را به نام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. در خلال این دوره هریک از طرفین حق دارد، بدون اخطار قبلی و بی آنکه الزام به پرداخت خسارت داشته باشد، رابطه کار را قطع نماید . در صورتی که قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.

مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود. حداکثر این مدت برای کارگران ساده ونیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه می باشد.

مشاوره حقوقی تلفنی خانواده

مشاوره حقوقی تلفنی در  زمینه خانواده در سال های اخیر بسیار پرکاربرد بوده است و افراد بسیار زیادی به سراغ آن میروند. بر اساس قانون حمایت از خانواده شما باید نمات قانونی زیر را بدانید:

به ‌ منظور رسیدگی به امور و دعاوی خانوادگی، قوه قضائیه موظف است ظرف سه سال از تاریخ تصویب این قانون در کلیه حوزه های قضائی شهرستان به تعداد کافی شعبه دادگاه خانواده تشکیل دهد. تشکیل این دادگاه در حوزه ‌ های قضائی بخش به تناسب امکانات به تشخیص رئیس قوه قضائیه موکول است.

از زمان اجرای این قانون در حوزه قضائی شهرستانهایی که دادگاه خانواده تشکیل نشده است تا زمان تشکیل آن، دادگاه عمومی حقوقی مستقر در آن حوزه با رعایت تشریفات مربوط و مقررات این قانون به امور و دعاوی خانوادگی رسیدگی می ‌ کند.

در حوزه قضائی بخش هایی که دادگاه خانواده تشکیل نشده است، دادگاه مستقر در آن حوزه با رعایت تشریفات مربوط و مقررات این قانون به کلیه امور و دعاوی خانوادگی رسیدگی می ‌ کند، مگر دعاوی راجع به اصل نکاح و انحلال آن که در دادگاه خانواده نزدیکترین حوزه قضائی رسیدگی می ‌ شود.

دادگاه خانواده با حضور رئیس یا دادرس علی ‌ البدل و قاضی مشاور زن تشکیل می ‌ گردد. قاضی مشاور باید ظرف سه روز از ختم دادرسی به ‌ طور مکتوب و مستدل در مورد موضوع دعوی اظهارنظر و مراتب را در پرونده درج کند. قاضی انشاکننده رای باید در دادنامه به نظر قاضی مشاور اشاره و چنانچه با نظر وی مخالف باشد با ذکر دلیل نظریه وی را در کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×