وکیل اعاده دادرسی

وکیل اعاده دادرسی (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل اعاده دادرسی

 وکیل اعاده دادرسی چه کسی است و چرا باید به او مراجعه کنیم؟ آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که مجبور شوید وکالت پرونده خود را به وکیل اعاده دادرسی ارجاع دهید و از خدمات حقوقی او استفاده کنید؟ خدمات حقوقی که وکیل اعاده دادرسی ارائه می دهد شامل چه موادی می شود و چگونه می توان از این خدمات ارزنده استفاده کرد؟ وکیل اعاده دادرسی باید دارای چه ویژگی ها و توانایی هایی باشد تا بتوان آنها را به عنوان وجه تمایز او با دیگر وکلا دانست؟

 وکیل اعاده دادرسی یکی از بهترین وکلایی است که در سال های اخیر جایگاه بسیار ویژه ای در میان مردم پیدا کرده است. وکیل اعاده دادرسی دارای توانایی ها و تخصص های مختلفی است که می تواند با استفاده از آنها جریان دادرسی پرونده های مختلف را به خوبی مورد بررسی کند و آنها را در جریان دادرسی قانونی به خوبی پیش ببرد.

برای اینکه بتوانیم با وکیل اعاده دادرسی آشنا شویم و توانایی های او را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم باید اطلاعات مختلف حقوقی در رابطه با این موضوع داشته باشیم و از این اطلاعات حقوقی به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم. معمولا یکی از چالش های اساسی و مهمی که مردم با ان درگیر می شوند و نمی دانند دقیقا چگونه باید این چالش ها را حل کنند آن است که بهترین وکیل اعاده دادرسی به چه کسی گفته می شود و چگونه باید تشخیص داد که یک وکیل جز بهترین وکلا می باشد یا خیر.

 وکیل اعاده دادرسی از تمامی قوانین مربوط به آیین دادرسی اشنایی دار و به خوبی میداند که چگونه باید از تمامی این قوانین استفاده کند و با استنباط به آنها جریان دادرسی پرونده های مختلف را به نفع موکل خود پیش ببرد.

 وکیل اعاده دادرسی این توانایی را دارد تا از تضییع حقوق موکلان خود در جریان های قضایی مختلف جلوگیری کند و به آنها کمک کند تا بر اساس حق و عدالت، حقوق طبیعی خود را دریافت کنند و از این حقوق به نفع احسن در جهت پیشبرد زندگی خود استفاده نمایند.

 وکیل اعاده دادرسی در جریان دادرسی پرونده های مختلف حقوقی

 وکیل اعاده دادرسی در جریان پرونده هایی که برای اعاده دادرسی به مراجع ذیصلاح ارجاع داده می شوند دارای عملکرد نسبتا متفاوتی از دیگر وکلای دادگستری می باشد. وکیل اعاده دادرسی بر خلاف دیگر وکلای دادگستری معمولا به دنبال آن نیست که بتواند رای اولیه دادگاه را به نفع موکل خود اخذ کنند. وکیل اعاده دادرسی معمولا پس از صدور حکم اولیه وارد جریان دادرسی پرونده می شود و سعی می کند تا رای اولیه دادگاه را نفع موکل خود تغییر دهد.

 برای آنکه بتوانید با معنای دقیق وکیل اعاده دادرسی آشنا شوید و وظایف او را به خوبی درک کنید، بهتر است در ابتدا با یک معنای کلی از کلمه اعاده دادرسی آشنا شویم، معمولا وکیل اعاده دادرسی به خوبی از معنای این اصطلاح حقوقی اشنایی دارد و میتواند تمامی جزئیات مربوط به آن را به تمامی موکلان خود نیز ارائه دهد تا احساس سردرگمی و ناآگاهی در آنها کاسته شود.

اعاده دادرسی یکی از مراحل دادرسی پرونده به حساب می آید که در صورت بروز هرگونه خطا و اشتباهی می توان از آن استفاده کرد. هدف اصلی از بنیان گذاری چنین مرحله ای در جریان دادرسی توسط قانونگذار، اجرای عدالت و جلوگیری از بوجود آمدن هرگونه ناحقی و ناعدالتی در جریان دادرسی است.

 وکیل اعاده دادرسی این توانایی را دارد تا در جریان دادرسی پرونده های حقوقی گوناگون، هرگونه تخطی و مشکلی را که بوجود آمده است تشخیص دهد و برای رفع آن از مدارک و اسناد معتبری استفاده کند و آن را برای بررسی به دیوان عدالت اداری تحویل دهد دیوان عدالت اداری نیز پس از بررسی اسناد و مدارک موجود در صورت صحت این اسناد، پرونده و حکم قبلی را به دادگاه اولیه که حکم را صادر کرده است باز می گرداند تا مجددا موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

 وکیل اعاده دادرسی بهتر از هر فرد دیگری از جریان دادرسی پرونده های مختلف حقوقی اشنایی دارد و میتواند انان را به بهترین نحو ممکن بررسی کند. وکیل اعاده دادرسی جز آن دسته از وکلایی است که دارای توانایی ها و تخصص های متفاوتی است و هر کس دیگری نمی تواند وظایف او را بر عهده گیرد.

 وکیل اعاده دادرسی در اصطلاح حقوقی به چه کسی گفته می شود؟

وکیل اعاده دادرسی در اصطلاح حقوقی به کسی گفته می شود که توانسته است با موفقیت تحصیلات خود در مقطع کارشناسی رشته حقوق را پشت سر بگذارد و نمره قبولی مناسبی را در این رشته کسب کند، اما حقیقت آن است که بیشتر از آنکه تحصیلات آکادمیک برای وکیل اعاده دادرسی اهمیت داشته باشد، تجربه ا مهم است. وکیل اعاده دادرسی باید دارای تجربه کافی در حل و فصل پرونده های مختلف باشد و بتواند با دقت چنین پرونده هایی را مورد بررسی قرار دهد.

 وکیل اعاده دادرسی معمولا باید با انواع خدمات حقوقی آشنایی داشته باشد و بتواند آنها را به موکلان خود ارائه دهد. خدمات یک وکیل اعاده دادرسی به موارد مختلفی تقسیم می شود که اصلی ترین آن ها تهیه و تنظیم دادخواست، اظهارنامه، دفاعیه است. وکیل اعاده دادرسی بهترین کسی است که می توان حتی پس از صدور رای قطعی دادگاه به او اعتماد کرد و به دنبال راهی برای تغییر حکم دادگاه بود. وکیل اعاده دادرسی با تمامی مراحل و جزئیات مربوط به مراحل دادرسی حقوقی اشنایی دارد و می تواند این مراحل را نحو احسن پشت سر بگذارد.

 وکیل اعاده دادرسی علاوه بر آنکه دارای تحصیلات حقوقی است، پروانه وکالت خود را هم از کانون وکلای دادگستری دریافت کرده است. بنابراین به خوبی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که کسی که دارای پروانه وکالت نمی باشد، به هیچ عنوان نمی تواند در دادگاه حاضر شود و به عنوان وکیل وکالت پرونده های حقوقی را بپذیرد.

 وکیل اعاده دادرسی معمولا با استفاده از توانایی ها و تخصصی که دارد، بهترین عملکرد را در جریان پرونده هایی که نیاز به اعاده دادرسی دارند از خود به نمایش میگذارد و در راستای حفاظت از حقوق موکلان خود از ادله استنباطی و مدارکی معتبر برای اثبات ادعای خود و به جریان انداختن روند اعاده دادرسی استفاده می کند.

 وکیل اعاده دادرسی باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟

 وکیل اعاده دادرسی باید ویژگی ها و خصوصیات مختلفی داشته باشد تا بتوان وکالت پرونده خود را به او واگذار کرد و از او انتظار داشت تا جریان پرونده را به نتبجه برساند. وکیل اعاده دادرسی علاوه بر آنکه میتواند از حقوق موکل خود دفاع کند در راستای روشن شدن حقیقت قدم بر می دارد. وکیل اعاده دادرسی برای انکه بتواند بی گناهی موکل خود را به اثبات برساند یا جرم او را تا حد زیادی کاهش دهد تا مجازات آن نیز کم شود، باید تخصص حقوقی لازم را داشته باشد. وکیلی دارای تخصص و مهارت نباشد نمی تواند از پس مشکلات و چالش های مختلفی که در جریان پرونده پیش می آید از راه حل ها و راه های حل مسئله خوبی استفاده کند.

وکیل اعاده دادرسی دارای پشتکار و صبر و حوصله بسیار زیادی است و با کوچکترین مشکلات و آسیب هایی که در جریان پرونده پیش می آید، دچار آسیب نمی گردد و از رسیدگی به جریا پرونده دست نمی کشد. از آنجایی که اعاده دادرسی یک مرحله از دادرسی ثانویه به حساب می آید و پس از صدور رای اولیه باید از آن استفاده کرد؛ به همین علت هم وکیل اعاده دادرسی با پشتکار و توانایی هایی که دارد در مراحل مختلف دادگاه حضور می یابد تا احتمال تغییر حکم صادره تا حد زیادی امکان پذیر شود.

 وکیل اعاده دادرسی باید با تمامی مراحل دادرسی در دادگاه و مراجع مربوط به تغییر حکم آشنایی داشته باشد تا بتواند جریان پرونده را تسریع بخشد و نتیجه مطلوبی را برای موکل خود به ارمغان آورد. وکیل اعاده دادرسی با تکیه بر تجربیات و آگاهی هایی که دارد، با تمامی راه های دادرسی و میانبر های قانونی آشنایی دارد و میتواند به نحو احسن پرونده های مربوط به اعاده دادرسی را به بهترین نحو ممکن مورد حل و فصل قرار دهد.

 وکیل اعاده دادرسی باید در نظر داشته باشد که آرامش روح و روان موکل او حرف اول را برای او می زند. بنابراین باید بتواند با تشکیل جلسات مشاوره حقوقی، حضور به موقع در دادگاه و…. این آرامش روح و روان را برای او به ارمغان آورد تا این فرد کمتر دچار آسیب شود.

چرا وکیل اعاده دادرسی برای افراد زیادی دارای اهمیت بسیار زیادی است؟

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که اکنون ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد و جواب آن را ندانید آن است که اصلا چرا باید وکیل اعاده دادرسی برای مردم دارای اهمیت باشد و افراد زیادی به دنبال استفاده از خدمات حقوقی این وکیل حرفه ای باشند؟ برای پاسخ به این سوال باید به چند نکته مهم و اساسی در مورد وکیل اعاده دادرسی اشاره کنیم و در نهایت جریان مربوط به آن را با دقت بیشتری تحلیل کنیم تا به یک نتیجه صحیح برسیم.

 وکیل اعاده دادرسی از آن جهت برای افراد مختلف دارای اهمیت بسیار بالایی است که می تواند برای تصحیح حکم صادره از دادگاه اقدام کند. اکنون ممکن است با خود فکر کنید که منظور از تصحیح حکم صادره از دادگاه چه می باشد؟ مگ احتمال خطا و ایجاد مشکل در محاکم قضایی و  دادگاه ها هم وجود دارد؟ در پاسخ باید بگوییم که احتمال ایجاد هرگونه خطا و مشکل در هر ارگان و سازمانی وجود دارد و به هیچ عنوان نمی توان اینگونه ادعا کرد که در برخی از مراکز امکان بوجود آمدن خطا وجود ندارد، چرا که هیچگاه نمی توان ضمانت کرد که به هیچ عنوان امکان بوجود آمدن قصور وجود دارد. در کجایی از کره خاکی که انسان زندگی کند، احتمال بوجود آمدن خطا و اشتباه نیز وجود دارد.

 وکیل اعاده دادرسی این وظیفه را بر عهده دارد تا پرونده را به نحوی صحیح مورد بررسی قرار دهد تا بتواند اشتباهات و مشکلات موجود در آن را پیدا کند و برای حل و از بین بردن آن مشکل اقدام کند. در چنین موقعیتی قانون این امکان را برای افراد بوجود آورده است تا از طریق مراجع قضایی می توانند موضوع را پیگیری کنند و برای تغییر حکم اقدام کنند.

کسی که وکالت پرونده های مربوط به اعاده دادرسی را بر عهده می گیرد باید دارای تخصص و مهارت بسیار زیادی باشد، چرا که پیدا کردن مشکلات و خطاهای قانونی برای تغییر دادن حکم اولیه کار ساده ای نیست و هر کسی از عهده آن بر نمی آید. وکیل اعاده دادرسی به دلیل سال ها فعالیت متداولی که در این زمینه داشته است، تجربیات بسیار زیادی را کسب کرده است و می تواند در کوتاهترین زمان ممکن هرگونه نقص و مشکل مربوط به چنین پرونده هایی را به دیوان عدالت اداری ارجاع دهد تا جریان مجددا در دادرسی نهایی پیگیری شود.

 وکیل اعاده دادرسی چگونه می تواند به افراد کمک کند؟

قبل از آنکه به وکیل اعاده دادرسی مراجعه کنیم، مسائل بسیار زیادی در ذهن ما فکرمان را به خودشان مشغول می کنند که باعث تزلزل انسان در انتخاب وکیل اعاده دادرسی می گردد. همین موضوع باعث شده است تا به افراد یکه قصد مراجعه به وکیل ااده دادرسیی را دارند، توصیه شود که در ابتدا اطلاعات و آگاهی خود را در مورد وکیل اعاده دادرسی گسترش دهند و سپس به سراغ این وکیل حرفه ای بروند و اقدام به انعقاد قرارداد وکالت کنند.

اولین و مهم ترین اقدامی که یک وکیل اعاده دادرسیی در جهت حفاظت از منافع موکلان خود انجام می دهد آن است که در همان ابتدا، جلسه مشاوره حقوقی تشکیل می دهد. مشاوره حقوقی با وکیل اعاده دادرسیی این امکان را به افراد می دهد تا پاسخ همه پرسش های خود را پیدا کنند و بتوانند از جریان دادرسی پرونده های مختلف آشنا شوند. معمولا یکی از دلایلی که باعث می شود تا افراد بسیاری حقوقشان در مراجع قضایی مورد بی توجهی قرار می گیرد و گاهی پایمال گردد، عدم مراجعه به وکیل اعاده دادرسی است.

با وجود آنکه اعاده دادرسی یکی از مهمترین مراحل دادرسی یک پرونده است و همه افراد این اختیار قانونی را دارند تا در هر زمان که می خواهند از این اختیار قانونی خود  استفاده کنند و به وکیل اعاده دادرسی مراجعه کنند انا بسیاری از از افراد این موضوع را نادیده می گیرند و از میزان اهمیت آن بی اطلاع هستند.

 وکیل اعاده دادرسی با ارائه خدمات متنوع و گسترده به موکلان خود سعی در احقاق حقوق آنان دارد. بسیاری از افرادی که ادعا می کنند که پرونده خود را به بهترین وکیل دادگستری ارجاع داده اند معمولا به این موضوع بی توجه هستند که پس از صدور رای نهایی نیز می توان از یک وکیل متخصص برای تغییر شرایط قانونی رای استفاده کنند.

از آنجایی که مهلت زمان اقدام اعاده دادرسی محدود می باشد و نیم توان در هر زمان که می خواهید برای بررسی مجدد پرونده اقدام کنید به شما توصیه می کنیم که از همان ابتدای صدور حکم قبل از آنکه مهلت شما به اتمام برسد، سریعا به وکیل اعاده دادرسی مراجعه کنید تا موضوع از طریق راه های حقوقی سریعا بررسی شود.

 وکیل اعاده دادرسی یکی از وکلای متخصص و حرفه ای است که می تواند بهتر از هر شخص دیگری موضوع پرونده های مختلف را بررسی کند و به موکلان خود کمک کند تا از تضییع حقوق آن جلوگیری شود. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که حکم نهایی در رابطه با پرونده تان صادر شده است و با خود فکر می کنید که احتمال وجود هرگونه خلا قانونی یا اشتباه در حکم صادره وجود دارد قبل از انکه زمان را از دست بدهد سریعا به وکیل اعاده دادرسی مراجعه کنید تا جریان به صورت دقیق پیگیری شود.

 وکیل اعاده دادرسی و مزایای مراجعه به او

مراجعه به وکیل اعاده دادرسی دارای مزیت های بسیار زیادی است که افراد از آن بی اطلاع هستند. به طور خلاصه به چند مورد از اساسی ترین و مهم ترین مزایای مراجعه به وکیل اعاده دادرسی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و بتوانید با آگاهی کامل تری اقدام به انتخاب وکیل اعاده دادرسی کنید:

اولین و مهمترین مزیت مراجعه به وکیل اعاده دادرسی آن است که شما می توانید از آخرین فرصت خود برای اخذ  حقوق قانونی خود استفاده کنید و از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید. همانطور که اشاره کردیم اعاده دادرسی اخرین راهی است که می توان برای احقاق حقوق خود از طریق آن اقدام کرد و وکیل اعاده دادرسیی تنها کسی است که می تواند د رراستای چنین هدف ارزشمندی به شما کمک کند.

یکی دیگر از مزیت های مراجعه به وکیل اعاده دادرسی آن است که مراحل اعاده دادرسی نسبتا پیچیده و طولانی است و در صورتی که افراد عادی بخواهند ان را پیگری کنند دچار مشکل میشوند و دقیقا نمی دانند که چگونه باید این مراحل مختلف را طی کنند. این نا اگاهی ها باعث می شود تا مدت زمان معین شده از دست برود و افراد نتوانند از حقوق خود دفاع کنند. وکیل اعاده دادرسی در کوتاه ترین زمان ممکن تمامی اقدامات لازم را انجام می دهد و جریان احقاق حقوق افراد را با سرعت بیشتری پیش می برد.

از آنجایی که اعاده دادرسی کار راحتی نمی باشد و بدون داشتن مدارک و اسناد معتبر نمی توان از این مرحله حقوقی رد شد، به همین دلیل بهتر است برای گذراندن چنین مرحله ای از دادرسی از یک فرد متخصص و حرفه ای کمک گرفت. وکیل اعاده دادرسی متخصص و با تجربه می تواند به راحتی تمامی این مدارک و اسناد را در راستای دفاع از حقوق موکل خود تهیه کند و به دیوان عدالت اداری تحویل دهد تا پرونده مربوطه مجددا برای رسیدگی دقیق تر به دادگاه اولیه بازگردانده شود.

 وکیل اعاده دادرسی و مشاوره حقوقی با او

یکی از مهم ترین خدمات حقوقی که دارای طرفداران بسیار زیادی است و توسط وکیل اعاده دادرسی ارائه می گردد، ارائه خدمات مشاوره ای می باشد. مشاوره حقوقی با وکیل اعاده دادرسی بهترین و تخصصیی ترین خدمات مشاوره ای را در رابطه با مراحل مختلف اعاده دادرسی ارائه می دهد و به افراد کمک می کند تا تمامی اطلاعات لازم را در مورد نحوه تصحیح رای و چگونگی اقدام برای اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری بدست آورند.

 وکیل اعاده دادرسی بهترین کسی است که می تواند به افراد کمک کند تا بهترین نتیجه را در دادگاه بدست آورند. بسیاری از افراد به دلیل ناآگاهی و عدم داشتن اطلاعات کافی دچار مشکل می شوند و نمی توانند نتایج صحیحی را در جریان پرونده خود بدست آورند و همین وضع باعث میشود تا متحمل آسیب ها و خسارات مادی بسیاری زیادی شوند و حقوق آنها مورد تضییع قرار گیرد.

اگر دقت کنید متوجه میشوید که از زمان های گذشته بیشتر افراد توصیه می کردند که جریان دادرسی پرونده خود را به یک وکیل متخصص بسپارید تا نتیجه صحیحی را بدست آورید، به نظر شما دلیل این موضوع چه می باشد؟ مگر یک وکیل چه اقداماتی می تواند انجام دهد تا نتایج بدست آمده در پرونده موفقیت آمیز باشد؟

حقیقت آن است که در صورت ارجاع کارهای مختلف با افراد متخصص در این رشته می توان نتایج بسیار مطلوبی را در آن موضوع بدست آورد؛ چرا که وکیل اعاده دادرسی دارای تسلط کافی بر قوانین می باشد و بهتر از هر شخص دیگری می تواند موضوع پرونده را تحلیل کنید و اطلاعات لازم را به موکل خود نیز ارجاع دهد. سپردن جریان دادرسی یک پرونده به وکلای حرفه ای و متخصص دارای نتیجه مطلوبی است و باعث میشود تا جریان پرونده د رکوتاهترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت طی شود.

 وکیل اعاده دادرسی برای انتقال اطلاعات و آگاهی کامل قوانین به موکل خود، جلسات مشاوره حقوقی تشکیل می دهد. در جریان جلسات مشاوره حقوقی با وکیل اعاده دادرسی افراد می توانند تمامی سوالات خود را از وکیل بپرسید تا تمام چالش های ذهنی آنها برطرف شود. هنگامی که چالش ها و سوالات حقوقی ذهنی افراد برطرف می شود، احساس آرامش بیشتری بر آنها غلبه میکند و دیگر نگرانی و سردرگمی آنها تا حد زیادی از بین می رود.

 مشاوره حقوقی با وکیل اعاده دادرسی دارای انواع مختلفی است. یکی از روش های مشاوره حقوقی با وکیل اعاده دادرسی که در چندین سال اخیر دارای طرفداران بسیار زیادی شده است، مشاوره حقوقی غیر حضوری است. برای استفاده از مشاوره حقوقی غیر حضوری با وکیل اعاده دادرسی دیگر نیازی به طی کردن مسافت طولانی و پرداخت هزینه زیادی نیست. شما به راحتی می توانید در هر زمان و مکانی که هستید با وکیل اعاده دادرسی ارتباط برقرار کنید و از خدمات مشاوره ای او استفاده کنید.

توجه داشته باشید که کارایی مشاوره حقوقی حضوری با مشاوره حقوقی غیر حضوری متفاوت است و نمی توان انتظار داشت که در موارد حساس و پرونده هایی که نیاز به بررسی دقیق حضوری دارند هم بتوان از مشاوره غیر حضوری با وکیل اعاده دادرسی استفاده کرد.

جه هزینه را به عنوان دستمزد وکیل اعاده دادرسی باید بپردازیم؟

یکی از نگرانی های افراد در رابطه با وکیل اعاده دادرسی آن است که نمی دانند باید چه هزینه را به عنوان دستمزد وکیل اعاده دادرسی بپردازند. در رابطه با این موضوع باید بگوییم که تعیین مبلغ دستمزد وکیل اعاده دادرسی به موارد مختلفی بستگی دارد و نمی توان انتظار داشت که در تمامی پرونده ها مبلغ دریافتی این وکیل یکسان باشد.

تعیین دستمزد وکیل اعاده دادرسی به مواردی همچون: میزان مهارت وکیل، تجربه وکیل، موضوع پرونده، جریان دادرسی و… بستگی دارد. اما در حالت کلی باید بگوییم که مبلغ دریافتی توسط وکیل اعاده دادرسی با توجه به خدماتی که ارائه می دهد کاملا مقرون به صرفه است. وکیل اعاده دادرسی با خدمات مختلف حقوقی که ارائه می دهد باعث احقاق حقوق مردم می شود و به آنها کمک می کند تا از ضایع شدن حقوق خود جلوگیری کنند.

اعاده دادرسی در قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب

بر اساس قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب می توان به نکات مختلفی در مورد اعاده دادرسی اشاره کرد. این نکات قانونی که وکیل اعاده دادرسی به خوبی از آنها آگاهی دارد به موارد زیر تقسیم می شود:

 اگر رای دادگاه به صورت حکم باشد و حکم مورد تأیید قرار گیرد به منظور اجراء به دادگاه صادرکننده حکم اعاده می‌گردد و چنانچه حکم را‌نقض نماید رأساً مبادرت به رسیدگی و انشاء رای خواهد کرد. رای صادره قطعی و لازم‌الاجرا خواهد بود. چنانچه رییس دادگاه تجدید نظر ریاست شعبه اول دادگاه‌های عمومی را عهده‌دار باشد ارجاع توسط دادگاه تجدید نظر انجام می‌گیرد و در‌غیر این صورت پرونده پس از نقض به منظور ارجاع به نظر رییس شعبه اول خواهد رسید.

در صورتی که متهم بی‌گناه شناخته شود حکم را نقض و متهم تبرئه خواهد شد هر چند محکوم‌علیه درخواست تجدید نظر نکرده باشد. اگر حکم تجدید نظر خواسته از نظر احتساب محکوم به یا خسارات یا تعیین مشخصات طرفین دعوی یا تعیین نوع و میزان مجازات و تطبیق‌عمل با قانون و یا نقایصی نظیر آنها که متضمن اشتباهی باشد که به اساس حکم لطمه وارد نسازد دادگاه تجدید نظر یا دیوان عالی کشور که در مقام‌تجدید نظر عمل می‌کند اشتباه را رفع و رای را تایید خواهد نمود.

در امور حقوقی شخصی مرجع تجدید نظر فقط نسبت به آن چه مورد درخواست تجدید نظر واقع شده است رسیدگی خواهد نمود و‌نسبت به آن قسمت که مورد درخواست تجدید نظر نمی‌باشد حق رسیدگی و اظهار نظر ندارد. در احکام کیفری مرجع تجدید نظر نمی‌تواند مجازات تعزیری مقرر در حکم بدوی را تشدید نماید.

هر گاه در تعیین مجازات سهواً به ماده دیگری استناد شده ولی از این اشتباه تغییری در مجازات حاصل نشده باشد مرجع تجدید نظر حکم را‌تأیید و تذکر لازم به دادگاه داده خواهد شد.

متقاضی تجدید نظر باید تمام علل و جهات تقاضای خود را در دادخواست یا درخواست تجدید نظر تصریح نماید مگر این که آن جهت‌بعداً حادث شده باشد که در صورت اخیر می‌تواند برابر مقررات اعاده دادرسی اقدام کند.

در صورتی که تقاضای تجدید نظر ظرف مهلت مقرر داده شده باشد چنانچه بر اجرای حکم در امور کیفری فسادی مترتب باشد تا اتخاذ‌تصمیم مرجع تجدید نظر اجرای حکم متوقف خواهد شد.

محکوم علیه می‌تواند احکام قطعیت‌یافته هر یک از محاکم را که قابل درخواست تجدید نظر بوده از تاریخ ابلاغ حکم تا یک ماه از‌دادستان کل کشور درخواست رسیدگی بنماید. دادستان کل کشور در صورتی که حکم را مخالف بین با شرع یا قانون تشخیص دهد از دیوان عالی کشور‌درخواست نقض می‌نماید. دیوان عالی کشور در صورت نقض حکم رسیدگی را به دادگاه هم‌عرض ارجاع می‌دهد. تشخیص صلاحیت یا عدم صلاحیت هر دادگاه نسبت به دعوی مطروحه با همان دادگاهی است که قانوناً مکلف به رسیدگی به پرونده‌بوده است.

در صورتی که دادگاه رسیدگی‌کننده خود را صالح به رسیدگی نداند با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به دادگاه ذیصلاح ارسال‌می‌نماید، چنانچه دادگاه مرجوع‌الیه ادعای عدم صلاحیت را نپذیرد پرونده جهت حل اختلاف توسط دادگاه مرجوع‌الیه به دادگاه تجدید نظر استان‌ارسال می‌شود.

مراحل رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی و تجدید نظر در دیوان عدالت اداری

 وکیل اعاده دادرسی برای ارائه درخواست تجدید نظر و بررسی مجدد پرونده به دیوان عدالت اداری مراجعه می کند. دیوان عالی کشور در مورد درخواست تجدید نظر به ترتیب زیر اقدام می‌نماید:

اگر حکم مطابق قانون و دلایل موجود در پرونده باشد آن را تایید و جهت اجرا به دادگاه صادرکننده حکم اعاده می‌گردد.

هرگاه رای از دادگاه فاقد صلاحیت ذاتی صادر شده باشد یا بر خلاف قانون صادر شده یا رعایت تشریفات قانونی در آن نشده باشد و عدم‌رعایت تشریفات مذکور به درجه‌ای از اهمیت باشد که رای را از اعتبار قانونی بیندازد یا بدون توجه به دلایل  یا مدافعات اصحاب دعوی یا با نقض‌تحقیقات صادر شده باشد رای را نقض و به شرح زیر اقدام می‌نماید:

اگر عملی که محکوم‌علیه به اتهام ارتکاب آن محکوم شده است به فرض ثبوت، جرم نباشد یا مشمول عفو عمومی شده باشد یا به جهتی‌دیگر از جهات قانونی قابل تعقیب نباشد رای نقض بلاارجاع می‌گردد.

اگر رای منقوض، قرار باشد یا حکم به علت نقص تحقیقات نقض شود پس از نقض برای رسیدگی مجدد به همان دادگاه صادرکننده رای ارجاع‌می‌شود.

اگر رای یا حکم به علت عدم صلاحیت ذاتی دادگاه نقض شود پرونده به دادگاهی که دیوان عالی کشور صالح می‌داند ارجاع و دادگاه مرجوع الیه‌مکلف به رسیدگی می‌باشد.

در سایر موارد پس از نقض، پرونده به شعبه دیگر دادگاه (‌به تشخیص دیوان عالی کشور) ارجاع می‌گردد. در مواردی که دیوان عالی کشور حکم را به علت نقص تحقیقات نقض می‌نماید مکلف است کلیه نواقص تحقیقات را مشروحاً ذکر نماید.

توجه داشته باشید که مرجع رسیدگی پس از نقض در دیوان عالی کشور و پس از درخواست وکیل اعاده دادرسی به شرح ذیل اقدام می‌نماید:

در صورت نقض قرار در دیوان عالی کشور، باید از نظر دیوان متابعت نماید و وارد رسیدگی ماهوی شود. در صورت نقض حکم به علت نقص تحقیقات، باید تحقیقات مورد نظر دیوان را انجام دهد سپس مبادرت به انشاء حکم نماید.

در صورت نقض حکم در غیر موارد مذکور دادگاه می‌تواند رأی اصراری صادر نماید اگر یکی از کسانی که حق درخواست تجدید نظر دارد‌تقاضای تجدید نظر نماید پرونده مجدداً در دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار می‌گیرد، هر گاه شعبه دیوان عالی کشور استدلال دادگاه را بپذیرد حکم‌را ابرام می‌نماید و در غیر این صورت پرونده در هیأت عمومی شعب حقوقی یا کیفری دیوان عالی کشور حسب مورد مطرح و چنانچه نظر شعبه دیوان‌عالی کشور مورد تایید قرار گرفت حکم نقض و پرونده به شعبه دیگر دادگاه ارجاع خواهد شد دادگاه مرجوع‌الیه با توجه به استدلال هیأت عمومی دیوان‌عالی کشور حکم مقتضی صادر و این حکم قطعی است.

 قانون آیین دادرسی کیفری در مورد درخواست تجدید نظر توسط وکیل اعاده دادرسی

اگر به وکیل اعاده دادرسی مراجعه کنید و سوالات خود را در مورد تجدید نظر از او بپرسید، متوجه این موضوع می شوید که وکیل اعاده دادرسی در ابتدا به تحلیل ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری در مورد درخواست اعاده دادرسی با تجدید نظر می پردازد. بر اساس این ماده قانونی:

در صورتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادره از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بین اعلام شده، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل می آورند و رای مقتضی صادر می نمایند.

آراء قطعی مراجع قضائی (اعم از حقوقی و کیفری) شامل احکام و قرارهای دیوان عالی کشور، سازمان قضائی نیروهای مسلح، دادگاههای تجدید نظر و بدوی، دادسراها و شوراهای حل اختلاف می باشند. آراء شعب دیوان عالی کشور در باب تجویز اعاده دادرسی و نیز دستورهای موقت دادگاهها، اگر توسط رئیس قوه قضائیه خلاف شرع بین تشخیص داده شود، مشمول احکام این ماده خواهد بود.

در صورتی که رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح و یا رئیس کل دادگستری استان در انجام وظایف قانونی خود، رای قطعی اعم از حقوقی یا کیفری را خلاف شرع بین تشخیص دهند، می توانند با ذکر مستندات از رئیس قوه قضائیه درخواست تجویز اعاده دادرسی نمایند.

توجه:

بررسی آراء قطعی در اجرای ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری و تشخیص خلاف شرع بیّن و جلوگیری از اجرای آن از اختیارات رییس قوه قضاییه می‌باشد. درخواست تجدید نظر معمولا توسط وکیل اعاده دادرسی تنظیم می گردد. رئیس دیوان عالی کشور دادستان کل کشور و رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح در اجراء وظایف قانونی خود چنانچه با آراء خلاف شرع بین مواجه شوند، مراتب را به رییس قوه قضائیه اعلام‌‌‌ می‌نمایند.

 قاضی صادرکننده حکم و یا سایر قضات مرتبط با پرونده و قضات اجراء احکام موظفند در مواجهه با آراء خلاف شرع بین مراتب را حسب مورد به نحو مستدل به رییس حوزه قضایی با دادستان اعلام کنند. رؤسای حوزه‌‌‌‌های فضایی و دادستانها در راستای وظیفه نظارتی خویش چنانچه معتقد باشند رای صادره خلاف شرع بین‌‌‌ می‌باشد، موظفند حسب مورد با تنظیم گزارش و استدلال بر خلاف شرع بین بودن رای، مراتب را به رئیس کل دادگستری استان اعلام نمایند.

رییس کل دادگستری استان پس از وصول گزارش حداکثر ظرف دو ماه پس از اخذ نظریه مشورتی حداقل دو نفر از قضات مجرب و با سابقه، در صورت تشخیص خلاف شرع بین بودن، نظر خود را به صورت مستند و مستدل و با ذکر کلاسه پرونده، شماره دادنامه، دادگاه و نام قضات صادر کننده رای و مشخصات طرفین پرونده به ضمیمه رای قطعی به دفتر رییس قوه قضاییه اعلام‌‌‌ می‌نماید و در صورت عدم تشخیص خلاف شرع بین، مراتب را طی شرحی مکتوب و در پرونده نظارتی بایگانی‌‌‌ می‌نماید‌‌‌‌.

دستگاههای اجرایی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی اعمال قانون مذکور در صورتی که دلیل و مستند کافی برای اثبات خلاف شرع بیّن بودن دادنامه صادره داشته باشند‌‌‌ می‌توانند درخواست خود را با ذکر کلاسه پرونده‌‌‌‌، مشخصات طرفین‌‌‌‌، علت درخواست و جهت خلاف شرع بین دانستن دادنامه به صورت مستدل به ضمیمه تصویر دادنامه یا دادنامه‌‌‌‌های صادره حسب مورد، برای دادگستری کل استان مربوط با سازمان قضایی نیروهای مسلح ارسال نمایند. مراجع مذکور درخواست متقاضی را بررسی و طبق این دستورالعمل اقدام‌‌‌ می‌نمایند. بدیهی است در خواست‌‌‌‌های ناقص با فاقد شرایط مذکور قابل بررسی و ترتیب اثر نخواهد بود.

معاونت قضایی، قضات و مشاورین با تهیه و تنظیم گزارش دقیق‌‌‌‌، مستند و مستدل، جهات خلاف شرع بتن را در حداقل زمان به ضمیمه پرونده برای دفتر ریاست قوه قضاییه ارسال‌‌‌ می‌نمایند. چنانچه رئیس قوه قضائیه در زمان بازنگری، دستور توقف اجرای حکم را صادر نماید‌‌‌‌، در صورت رد اعاده دادرسی، مراتب لغو توقف توسط معاون قضایی به مرجع قضایی اعلام‌‌‌ می‌گردد تا مطابق حکم صادره اقدام نماید‌‌‌‌.

چگونه بهترین وکیل اعاده دادرسی در تهران را پیدا کنیم؟

از آنجایی که تعداد کسانی که به عنوان وکیل اعاده دادرسی در تهران و دیگر کلان شهر های کشور به فعالیت میپردازند بسیار زیاد است. کاملا طبیعی است که پیدا کردن بهترین وکیل اعاده دادرسی کار سختی باشد. گروه حقوقی وکلای عدالت نویسان در راستای حل این مشکل به عموم مردم کمک می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین وکیل اعاده دادرسی را برای وکالت پرونده های خود پیدا کنند.

بهترین وکیل اعاده دادرسی به کسی گفته میشود که بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن برای احقاق حقوق موکل خود به مراجع ذیصلاح مراجعه کند و تمامی مدارک و اسناد معتبر در این راستا را ارائه دهد. اگر شما نیز جز کسانی هستید که به دنبال بهترین وکیل اعاده دادرسی سی در تهران می گردید به شما توصیه می کنیم که به گروه وکلای عدالت نویسان مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×