وکیل جاسوسی

وکیل جاسوسی (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل جاسوسی

وکیل برای جاسوسی

وکیل جاسوسی یکی از .کلایی است که در زمینه امنیت ملی فعالیت می کد و با تمامی قوانین و قواعد حقوقی مربوط آگاهی دارد و میتواند آنها را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برساند و شرایط نسبتا خوبی را برای افرادی که درگیر دعاوی مختلف هستند ایجاد کند. جاسوسی یکی از جرایمی است که بسیاری از افراد به خوبی با آن آشنایی دارند اما نمیدانند که چگونه باید پرونده مربوط به آن را مورد بررسی و پیگیری قرار دهند. وکیل جاسوسی یکی از بهترین کسانی است که سال های زیادی را در زمینه پرونده های مختلف فعالیت کرده است و از تمامی قوانین و مسائل مربوط به جاسوسی به خوبی آشنایی دارد و میداند که چگونه باید جریان یک پرونده ها را به بهترین نحو ممکن در مراحل دادرسی طی کند و آنها را به نتیجه برساند.

جاسوسی جز آن دسته جرایمی است که دارای اثرات بسیار مخربی در جامعه است تا حد بسیار زیادی شرایط افراد را دچار تزلزل می کند و امنیت اجتماعی را نیز تا حد زیادی مختلف می کند. مسلما بسیاری از افراد با خود فکر می کنند که دقیقا چه عملی می تواند به معنای جاسوسی باشد تا حد زیادی پاسخ این سوال در ذهن انها مبهم است. اصلا به نظر شما واقعا جاسوسی چیست؟ در جامعه ما جاسوسی چگونه می تواند باعث ایجاد اختلال شود؟ وکیل جاسوسی در چنین شرایطی چه می کند و با استفاده از کدام دلایل استنباطی به دفاع از حقوق موکل خود می پردازد؟ آیا ممکن است کسی که مرتکب جاسوسی نشده است هم درگیر این پرونده ها شود و چنین جرائم سنگینی به او نسبت داده شود؟ آیا وکیل جاسوسی می تواند از او دفاع کند؟ وکیل جاسوسی با استناد به چه دلایل و مدارکی می تواند برای اثبات بی گناهی موکل خود در دادگاه حضور یابد؟

برای آنکه بتوانید اطلاعات دقیقی در مورد جرایم علیه امنیت ملی بدست آورید به شما توصیه می کنیم در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی مسائل مربوط به وکیل جاسوسی و جرایمی که در این زمینه صورت می گیرد را به شما توضیح دهیم و در مورد آنها صحبت کنیم.

وکیل جاسوسی و بررسی جوانب جرایم علیه امنیت ملی

وکیل جاسوسی در سال های اخیر به میزان کاهش آمار و ارقام جرایم امنیت ملی بسیار کمک کرده است و جامعه را به سمت قانونمداری سازماندهی کرده است. وکیل جاسوسی از جمله افراد متخصص و حرفه ای است که با هدف کاهش جرم و جنایت در جامعه فعالیت می کند و جریان پرونده های بسیار زیادی را به نحو احسن مورد بررسی قرار می دهد.

 اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که می خواهید در مورد وکیل جاسوسی تحقیق کنید بهتر است از یک موسسه حقوقی با تجربه در این زمینه کمک بگیرید تا اطلاعات لازم را به شما ارائه دهد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید معمولا کسانی که مرتکب جرم می شوند از برخی از مجازات های احتمالی آن آگاهی ندارند و نمی دانند که چگونه باید در جریان چنین پرونده هایی نقش موثر و اساسی را ایفا کنند. وکیل جاسوسی به دلیل دانش حقوقی و تخصصی که دارد از تمامی این مسائل به خوبی آگاهی دارد و میداند که چگونه می تواند جریان این پرونده ها را سازماندهی کند و آنها را در جریان دادرسی مورد بررسی قرار دهد. از طرفی دیگر مسئله مهمی که وجود دارد آن است که بهترین منبع و اساسی ترین مرجعی که می توان با کمک آن از مسائل و جزئیات مربوط به قوانین جرایم علیه امنیت ملی اطلاع پیدا کرد، وکیل جاسوسی است.

وکیل جاسوسی می تواند در جریان دادرسی پرونده های مختلفی که بر عهده می گیرد تمامی اطلاعات  دانش حقوقی لازم را به موکلان خود با زبانی ساده توضیح دهد و آنها را مورد تحلیل قرار دهد. در لت کلی در مورد تعریف جرم جاسوسی بیاد بگوییم که یکی از ویژگی های کلی این جرم، سازمان یافته بودن و فراملی بودن آن است، به همین دلیل نیز نباید انتظار داشته باشی که هر وکیلی بتواند این پرونده ها را مورد بررسی قرار دهد و انها را به نتیجه برساند. تنها وکلایی می توانند در این زمینه فعالیت کنند که دارای تجربه و دانش حقوقی باشند. در جریان جرایم جاسوسی معمولا اطلاعات حیاتی و فوق العاده سری یک دولت و کشور از طریق یک سری نیروی سازمان یافته انسانی در طی اقدامات خاصی به کشورهای دیگر انتقال داده می شود.

یک جاسوس حرفه ای معمولا سعی می کند با عناوینی که هیچ یک از اها واقعی نیستند و کاملا متقلبانه هستند، اقدام به کسب تمامی اطلاعات لازم در مورد اسناد، نقشه ها، اسرار اقتصادی، نظامی و…. را در اختیار یک کشور بیگانه قرار دهد. در چنین مواقعی تنها فرد متخصصی که می تواند موضوع این جرایم را در کوتاه ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار دهد، وکیل جاسوسی است.

وکیل جاسوسی (3)
وکیل جاسوسی (3)

وکیل جاسوسی را از کجا پیدا کنیم؟

از دیگر دغدغه هایی که معمولا در جرایم علیه امنیت ملی بوجود می آید و باعث ایجاد مشغله ذهنی برای بسیاری از افراد می شود آن است که نمی دانند که وکیل جاسوسی را باید از کا پیدا کرد و جریان پرونده های مختلف را به او واگذار کرد. وکیل جاسسی جر امن دسته از وکلایی است که برای انتخاب او باید کاملا دقت کرد و با تجربه عمل کرد. کسانی که اطلاعات دقیق و کاملی در مورد وکیل جاسوسی ندارند به هیچ عنوان نمی توانند انتخاب خوبی داشته باشند و همین موضوع باعث می شود تا شرایط پرونده آنها دچار مشکلات متعددی شود.

یکی از بهترین موسسات حقوقی که دارای تجربه کافی در زمینه جرایم سیاسی است، موسسه حقوقی وکلای عدالت نویسان است. اگر شما نیز می خواهید اطلاعات کاملی در مورد وکیل جاسوسی بدست آورید بهتر است به سراغ گروه وکلای عدالت نویسان بروید تا اطلاعات لازم در این زمینه را به شما ارائه دهد.

قانون مجازات در مورد وکیل جرایم سیاسی چه می گوید؟

وکیل جرایم سیاسی یکی از بهترین و متخصص ترین کسانی است ک اطلاعات کاملی در ورد تمامی قوانین و مجازات های جرایم امنیت ملی همچون جاسوسی دارد و میتواند آنها را به موکلان خود نیز ارائه دهد. بر اساس مفاد 501 الی 507 قانون مجازات اسلامی می توان گفت:

هر کس نقشه‌ ها یا اسرار یا اسناد و تصمیمات راجع به سیاست داخلی یا خارجی کشور را عالما و عامدا در اختیار افرادی که صلاحیت ‌دسترسی به آنها را ندارند قرار دهد یا از مفاد آن مطلع کند به نحوی که متضمن نوعی جاسوسی باشد، نظر به کیفیات و مراتب جرم به یک تا ده سال‌حبس محکوم می ‌شود.

هر کس به نفع یک دولت بیگانه و به ضرر دولت بیگانه دیگر در قلمرو ایران مرتکب یکی از جرایم جاسوسی شود به نحوی که به امنیت ‌ملی صدمه وارد نماید به یک تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد.

هر کس به قصد سرقت یا نقشه‌ برداری یا کسب اطلاع از اسرار سیاسی یا نظامی یا امنیتی به مواضع مربوطه داخل شود و همچنین ‌اشخاصی که بدون اجازه مأمورین یا مقامات ذیصلاح در حال نقشه‌ برداری یا گرفتن فیلم یا عکس برداری از استحکامات نظامی یا اماکن ممنوعه دستگیر‌شوند به شش ماه تا سه سال حبس محکوم می‌ شوند.

هر کس نیروهای رزمنده یا اشخاصی را که به نحوی در خدمت نیروهای مسلح هستند تحریک موثر به عصیان، فرار، تسلیم یا عدم اجرای ‌وظایف نظامی کند در صورتی که قصد براندازی حکومت یا شکست نیروهای خودی در مقابل دشمن را داشته باشد محارب محسوب می‌ شود و الا ‌چنانچه اقدامات وی موثر واقع شود به حبس از دو تا ده سال و در غیر این صورت به شش ماه تا سه ساله حبس محکوم می‌ شود.

هر کس با هدف برهم زدن امنیت کشور به هر وسیله اطلاعات طبقه ‌بندی شده را با پوشش مسئولین نظام با مامورین دولت یا به نحو دیگر ‌جمع‌ آوری کند چنانچه بخواهد آن را در اختیار دیگران قرار دهد و موفق به انجام آن شود به حبس از دو تا ده سال و در غیر این صورت به حبس از یک ‌تا پنج سال محکوم می ‌شود.

چنانچه مأموران دولتی که مسئول امور حفاظتی و اطلاعاتی طبقه‌ بندی شده می باشد و به آنها آموزش لازم داده شده است در اثر ‌بی ‌مبالاتی و عدم رعایت اصول حفاظتی توسط دشمنان تخلیه اطلاعاتی شوند به یک تا شش ماه حبس محکوم می ‌شوند.

هر کس داخل دستجات مفسدین یا اشخاصی که علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور اقدام می‌ کنند بوده و ریاست یا مرکزیتی نداشته ‌باشد و قبل از تعقیب، قصد جنایت و اسامی اشخاصی را که در فتنه و فساد دخیل هستند به مأمورین دولتی اطلاع دهد و یا پس از شروع به تعقیب با‌ مامورین دولتی همکاری مؤثری بعمل آورد از مجازات معاف و در صورتی که شخصاً مرتکب جرم دیگری شده باشد فقط به مجازات آن جرم محکوم‌ خواهد شد.

در مورد جرایم سیاسی دقت کنید:

هر کس یا گروهی با دول خارجی متخاصم بهر نحو علیه جمهوری اسلامی ایران همکاری نماید، در صورتی که محارب شناخته نشود ‌به یک تا ده سال حبس محکوم می‌ گردد. وکیل جرایم سیاسی می تواند تمامی مسائل مربوط به این زمینه را به شما توضیح دهد.

  هر کس در زمان جنگ مرتکب یکی از جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی موضوع این فصل شود به مجازات اشد همان جرم محکوم ‌می‌ گردد.

  هر کس به قصد بر هم‌ زدن امنیت ملی یا کمک به دشمن، جاسوسانی را که مامور تفتیش یا وارد کردن هر گونه لطمه به کشور بوده ‌اند ‌شناخته و مخفی نماید یا سبب اخفای آن ‌ها بشود به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم می ‌شود.

 هر کس بدون آنکه جاسوسی کند و یا جاسوسان را مخفی نماید، افرادی را به هر نحو شناسائی و جذب نموده و جهت جاسوسی علیه ‌امنیت کشور به دولت خصم یا کشورهای بیگانه معرفی نماید به شش ماه تا دو سال حبس محکوم میشود.

هر کس به قصد بر هم‌ زدن امنیت کشور و تشویش اذهان عمومی تهدید به بمب‌ گذاری هواپیما، کشتی و وسایل نقلیه عمومی نماید یا ادعا‌ نماید که وسایل مزبور بمب ‌گذاری شده است علاوه بر جبران خسارت وارده به دولت و اشخاص به شش ماه تا دو سال حبس محکوم می ‌گردد.

هر کس مردم را به قصد بر هم زدن امنیت کشور به جنگ و کشتار با یکدیگر اغوا یا تحریک کند صرفنظر از اینکه موجب قتل و غارت‌ بشود یا نشود به یک تا پنج سال حبس محکوم می ‌گردد.

در جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور در صورت همکاری مؤثر مرتکب در کشف جرم و شناسایی سایر متهمان، تعلیق بخشی از مجازات بلامانع است. همچنین تعلیق مجازات جرائم علیه عفت و کلاهبرداری و کلیه جرایم در حکم کلاهبرداری و جرائمی که مجازات کلاهبرداری درباره آنها مقرر شده یا طبق قانون کلاهبرداری محسوب می ‌شود و شروع به جرایم مقرر در این تبصره، بلامانع است.

تعلیق مجازات در جرایم امنیت ملی توسط وکیل جاسوسی

وکیل جاسوسی می تواند در جریان تعلیق مجازات پرونده های امنیت ملی نقش اساسی داشته باشد. با استناد به قانون مجازات در مورد این موضوع می توان گفت:

تعلیق مجازات با رعایت مقررات مندرج در تعویق صدور حکم، ممکن است به ‌طور ساده یا مراقبتی باشد. قرار تعلیق اجرای مجازات به‌ وسیله دادگاه ضمن حکم محکومیت‌ یا پس از صدور آن صادر می‌ گردد. کسی که اجرای حکم مجازات وی به ‌طورکلی معلق شده است، اگر در بازداشت باشد فوری آزاد می‌ گردد.

چنانچه محکومی ‌که مجازات او معلق شده است در مدت تعلیق بدون عذر موجه از دستورهای دادگاه تبعیت نکند، دادگاه صادرکننده حکم قطعی می ‌تواند به درخواست دادستان یا قاضی اجرای احکام، برای بار اول یک تا دو سال به مدت تعلیق اضافه یا قرار تعلیق را لغو نماید. تخلف از دستور دادگاه برای بار دوم، موجب الغای قرار تعلیق و اجرای مجازات می ‌شود.

تعلیق اجرای مجازات محکوم نسبت به حق مدعی خصوصی تأثیری ندارد و حکم پرداخت خسارت یا دیه در این موارد اجراء می‌ شود. هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق، مرتکب جرم عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت نشود، محکومیت تعلیقی بی‌ اثر می‌ شود.

در صورتی‌ که قسمتی از مجازات یا یکی از مجازات‌ های مورد حکم معلق ‌شود، مدت تعلیق از زمان خاتمه اجرای مجازات ‌غیرمعلق محاسبه می‌ گردد. در مواردی که به موجب قوانین اداری و استخدامی، محکومیت کیفری موجب انفصال است در صورت تعلیق، محکومیت‌ معلق، موجب انفصال نمی‌ گردد، مگر آنکه در قانون تصریح یا قرار تعلیق لغو شود.

هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق، مرتکب یکی از جرایم عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت شود، پس از قطعیت حکم اخیر، دادگاه قرار تعلیق را لغو و دستور اجرای حکم معلق را نیز صادر و مراتب را به دادگاه صادرکننده قرار تعلیق اعلام می‌ کند. دادگاه به هنگام صدور قرار تعلیق به‌ طور صریح به محکوم اعلام می‌ کند که اگر در مدت تعلیق مرتکب یکی از جرایم فوق شود، علاوه بر مجازات جرم اخیر، مجازات معلق نیز درباره وی اجراء می‌ شود.

هرگاه پس از صدور قرار تعلیق، دادگاه احراز نماید که محکوم دارای سابقه محکومیت کیفری مؤثر یا محکومیت‌ های قطعی دیگری بوده است که در میان آنها محکومیت تعلیقی وجود داشته و بدون توجه به آن اجرای مجازات معلق شده است، قرار تعلیق را لغو می‌ کند. دادستان یا قاضی اجرای احکام نیز موظف است در صورت اطلاع از موارد فوق، لغو تعلیق مجازات را از دادگاه درخواست نماید. حکم این ماده در مورد تعویق صدور حکم نیز جاری است.

هرگاه مرتکب جرم در حین ارتکاب، مجنون باشد یا در جرایم موجب تعزیر پس از وقوع جرم مبتلا به جنون شود چنانچه جنون و حالت خطرناک مجنون با جلب ‌نظر متخصص، ثابت و آزاد بودن وی مخل نظم و امنیت عمومی ‌باشد به دستور دادستان تا رفع حالت خطرناک در محل مناسب نگهداری می‌ شود.

نکته مهم قانونی که باید در مورد جرایم جاسوسی بدانید:

وکیل جاسوسی می تواند تمامی نکات لازم در مورد جرایم امنیت ملی را در جلسات مشاوره حقوقی به شما توضیح دهد. شخص نگهداری شده یا خویشاوندان او می ‌توانند در دادگاه به این دستور اعتراض کنند که در این صورت، دادگاه با حضور معترض، موضوع را با جلب ‌نظر کارشناس در جلسه اداری رسیدگی می ‌کند و با تشخیص رفع حالت خطرناک در مورد خاتمه اقدام تأمینی و درغیراین ‌صورت در تأیید دستور دادستان، حکم صادر می ‌کند. این حکم قطعی است ولی شخص نگهداری‌ شده یا خویشاوندان وی، هرگاه علائم بهبود را مشاهده کردند حق اعتراض به این حکم را دارند.

این امر مانع از آن نیست که هرگاه بنا به تشخیص متخصص بیماری ‌های روانی، مرتکب، درمان شده باشد برحسب پیشنهاد مدیر محل نگهداری او دادستان دستور خاتمه اقدام تأمینی را صادر کند.

 هرگاه مرتکب یکی از جرایم موجب حد پس از صدور حکم قطعی دچار جنون شود حد ساقط نمی‌ شود. در صورت عارض شدن جنون قبل از صدور حکم قطعی در حدودی که جنبه حق‌ الهی دارد تعقیب و محاکمه تا زمان افاقه به تأخیر می ‌افتد. نسبت به مجازات‌ هایی که جنبه حق ‌الناسی دارد مانند قصاص و دیه و همچنین ضرر و زیان ناشی از جرم،‌ جنون مانع از تعقیب و رسیدگی نیست.

قوه‌ قضاییه موظف است مراکز اقدام تأمینی را در هر حوزه قضایی برای نگهداری افراد موضوع این ماده تدارک ببیند. تا زمان شروع به کار این اماکن، قسمتی از مراکز روان ‌درمانی بهزیستی یا بیمارستانی موجود به این افراد اختصاص داده می ‌شود.

جاسوسی در جرائم رایانه ای

 وکیل جاسوسی می تواند در مورد انواع و شیوه های مختلف ارتکاب به جرم جاسوسی به شما کمک کند. وکیل جاسوسی می تواند تمامی مسائل مربوط به جرائم رایانه ای را به ما توضیح دهد. در مورد قانون جرائم جاسوسی رایانه ای می توان گفت:

 هر كس به طور غیرمجاز نسبت به داده‌های سری درحال انتقال یا ذخیره‌شده در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده مرتكب اعمال زیر شود، به مجازاتهای مقرر محكوم خواهد شد:

الف) دسترسی به داده‌های مذكور یا تحصیل آنها یا شنود محتوای سری در حال انتقال، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا شصت میلیون (60.000.000) ریال یا هر دو مجازات.

ب) در دسترس قرار دادن داده‌های مذكور برای اشخاص فاقد صلاحیت، به حبس از دو تا ده سال.

ج) افشاء یا در دسترس قرار دادن داده‌های مذكور برای دولت، سازمان، شركت یا گروه بیگانه یا عاملان آنها، به حبس از پنج تا پانزده سال.

داده‌های سری داده‌هایی است كه افشاي آنها به امنیت كشور یا منافع ملی لطمه می‌زند. هركس به قصد دسترسی به داده‌های سری، تدابیر امنیتی سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی را نقض كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

 چنانچه مأموران دولتی که مسئول حفظ داده‌های سامانه‌های مربوط هستند و به آنها آموزش لازم داده شده است یا داده‌ها یا سامانه‌های مذكور در اختیار آنها قرار گرفته است بر اثر بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی یا عدم رعایت تدابیر امنیتی موجب دسترسی اشخاص فاقد صلاحیت به داده‌ها، حاملهای داده یا سامانه‌های مذكور شوند، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات و انفصال از خدمت از شش ماه تا دو سال محكوم خواهد شد. وکیل جاسوسی می تواند در مورد جزای این مجازات توضیحات لازم را به شما ارائه دهد.

 هر كس به طور غیرمجاز مرتكب اعمال زیر شود، جاعل محسوب و به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یکصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد:

الف) تغییر یا ایجاد داده‌های قابل استناد یا ایجاد یا وارد كردن متقلبانه داده به آنها.

ب) تغییر داده‌ها یا علائم موجود در کارتهای حافظه یا قابل پردازش در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا تراشه‌ها یا ایجاد یا وارد كردن متقلبانه داده‌ها یا علائم به آنها.

 هركس با علم به مجعول بودن داده‌ها یا كارتها یا تراشه‌ها از آنها استفاده كند، به مجازات مندرج در ماده فوق محكوم خواهد شد. هركس به طور غیرمجاز داده‌های دیگری را از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیر قابل پردازش كند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×