وکیل بانکی

وکیل بانکی (6)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل بانکی

وکیل بانکی

وکیل بانکی در راستای کاهش دعاوی بانکی فعالیت می کند و می تواند در این زمینه اقدام به اخذ حقوق موکلین خود کند. شاید هنگامی که در مورد وکیل زبانی صحبت می کنیم، بسیاری از افراد با خود فکر کنند که اصلا چنین وکیل حرفه ای و متخصص وجود دارد؟ آیا وکیل بانکی با دیگر وکلای پایه یک دادگستری تفاوت دارد؟ وکیل بانکی چگونه می تواند  جریان پرونده های مختلف را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد و آنها را به بهترین نحو ممکن سازماندهی کند؟ آیا عموم کسانی که در جریان پرونده های مختلف مربوط به بانک دچار مشکل شده اند این اختیار قانونی را دارند که به وکیل بانکی مراجعه کنند یا خیر؟

وکیل بانکی دارای تواناهایی های متعددی است و جز افراد متخصصی است که می تواند به تمامی کسانی که در  جریان پرونده های بانکی دچار مشکل میشوند کمک کند تا جریان این پرونده ها به بهترین نحو ممکن و در کوتاه ترین زمان به نتیجه برسد. وکیل بانکی در سال های اخیر توانسته است رزومه کاری بسیار موفقی را جمع آوری کند و به همین خاطر هم دارای تجربیات بسیار خوبی در زمینه پرونده های مختلف است و می تواند تمامی پرونده های گوناگون را به نحوی درست مورد حل و فصل قرار دهد و از تضییع حقوق موکلان خود  جلوگیری کند.

وکیل بانکی و اهمیت حضور او در جامعه

وکیل بانکی یکی از ان دسته از وکلایی است که بسیاری از افراد به طور دقیق با او آشنایی ندارند اما به شدت به خدمات او احتیاج دارند و می خواهند تا یک وکیل متخصص و حرفه ای به آنها کمک کند تا امور بانکی خود  را تا حد زیادی مورد بررسی و تحلیل قرار دهند. وکیل بانکی برای عموم مردم دارای اهمیت بسیار زیادی است و تنها مسئله ای که باعث می شود تابه این وکیل حرفه ای کمتر دسترسی پیدا کرد و جریان پرونده های خود  را به او واگذار کرد آن است که این وکیل متخصص معمولا در میان مردم کمتر شناخته است و افراد کمتری با او اشنایی دارند.

 در چنین حالتی بهترین راهکاری که می توان با استفاده از آن یک فرد حرفه ای را پیدا کرد آن است که از افرادی که از خدمات این وکیل حرفه ای استفاده کرده اند کمک گرفت تا جریان پرونده تا حد زیادی با موفقیت روبرو شود. اما چالش اصلی آن است که چگونه باید وکیل بانکی را پیدا کرد و از او کمک گرفت تا جریان پرونده های خود را پیش برد؟ اصلا پیدا کردن بهترین وکیل بانکی کار راحتی است یا باید زمان و هزینه بسیار زیادی را صرف کنیم؟

در پاسخ به این سوالات باید  بگوییم اگر شما موسسات حقوقی معتبری را بشناسید که در زمینه معرفی بهترین وکیل بانکی به شما دارای تخصص و مهارت باشند دیگر هیچ مشکلی وجود نخواهد  داشت و شما به راحتی می توانید با اعتماد به این موسسات معتبر جریان دادرسسی پرونده ههای خود را به انها واگذار ککنید و در زمینه دعاوی بانکی از خدمات یک وکیل حرفه ای و متخصص استفاده کنید.

مسلما همه افراد دوست دارند تا جریان پرونده های  خود را به بهترین وکیل بانکی بسپارند  تا مورد بررسی قرار گیرد و در مدت زمانی کوتاه به نتایجی مطلوب  برسد اما مسئله اصلی  و بسیار مهمی که وجود دارد آن است که پیدا کردن بهترین وکیل متخصص کار راحتی نیست و افراد باید زمان زیادی را صرف کنند تا بتوانند چنین فردی را پیدا کنند.

موسسه حقوقی عدالت نویسان یکی از ان دسته موسسات حقوقی معتبری است که در مورد تمامی مسائل مربوط به پرونده های مختلف قانونی آگاهی دارد  و دارای کادری  مجرب و حرفه ای از بهترین وکلای پایه یک دادگستری است تا جریان چنین پرونده هایی را به بهترین نحو ممکن مورد  بررسی قرار دهند و شرایط مساعدی را برای پیشبرد جریان دادرسی این پرونده ها ایجاد کنند. عموم مردم به راحتی می توانند بدون هیچگونه دغدغه و مشکلی با کمک گروه وکلای عدالت نویسان در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین وکیل بانکی را پیدا کنند و جریان دادرسی پرونده های خود را به او واگذار کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن به نتایج صحیحی دست پیدا کنند.

وکیل بانکی کیست؟

وکیل بانکی از جمله وکلایی محسوب می شود که در حوزه قانون تجارت فعالیت می کنند. این دسته از وکلا با توجه به تخصص و تجربه ای که در حوزه اقتصاد و قانون بانکی دارند می توانند در دعاوی و تعارض های قانونی ایجاد شده مابین بانک و مشتریان یا سایر دعاوی مربوط به بانک نقش قابل توجهی ایفا کنند. در ادامه قصد داریم با یک دیگر بیشتر با نقش وکیل بانکی آشنا شویم و بدانیم که اساسا از این وکیل چه انتظاراتی می توانیم داشته باشیم.

برای شروع این بحث بهتر است ابتدا کمی از مفهوم قوانین بانکی و دیدگاه قانون نسبت به این مسئله صحبت کنیم. سپس بر اساس آن سعی کنیم رفته رفته نقش وکیل در این بین را کشف کنیم و ببینیم که در چه تعارضاتی می توانیم از یک وکیل بانکی استفاده کنیم. در نهایت نیز سعی می کنیم بر اساس ویژگی ها و شرایط بیان شده راه های پیدا کردن یک وکیل خوب و مجرب را برای شما بیان کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

وکیل بانکی حرفه ای باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

وکیل بانکی باید دارای ویژگی های مختلفی باشد تا بتوانیم به او اعتماد کنیم و به عنوان یک فرد متخصص از خدمات حقوقی او استفاده کنیم. امروزه تعداد  وکلایی که در جامعه به فعالیت میپردازند بسیار زیاد است اما مسئله اصلی آن است که نمی توان به تمامی این افراد اعتماد کرد و جریان پرونده های خود را به آنها واگذار کردم؛ به همین علت بهتر است در ابتدا تحقیقات مختلفی در زمینه انتخاب وکیل بانکی داشت تا بتوان به چنین وکیلی اعتماد کرد و جریان پرونده های خود را به او واگذار کرد. اولین و اصلی ترین مسئله ای که در مورد وکیل بانکی وجود دارد و باید به آن توجه کرد، ویژگی های مختلف این وکیل متخصص و حرفه ای است. برای آنکه بتوانید این موضوع را به طور کامل درک کنید اطلاعات دقیقی در مورد ان بدست اورید به طور خلاصه به ویژگی های اصلی وکیل بانکی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

وکیل بانکی باید دارای تخصص و مهارت کافی باشد تا بتواند در جریان پرونده هایی که افراد با آنها مواجهه می شوند به آنها کمک کندتا نتایج صحیح و درستی را بدست آورند. امروزه برخی از افرادی که دارای تخصص و مهارت کافی نیستند نمی توانند به راحتی جریان دادرسی پرونده های خود را به نتیجه برسند و همین موضوع باعث ایجاد آسیب و صدمات مالی و غیر مالی بسیار زیادی می شود.

وکیل بانکی باید دارای تجربیات متعددی باشد و بتواند با تکیه بر تجربیاتی که دارد جریان دادرسی پرونده های مختلف را در مدت زمانی کوتاه طی کند و انها را به نتیجه برساند. اگر شما جزو کسانی هستید که در مورد تجربیات وکیل بانکی اطلاعات  کافی ندارید به شما توصیه می کنیم از همان ابتدا رزومه کاری و میزان موفقیت های وکیل بانکی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید تا بتوانید عملکرد نسبتا خوبی را از خود نشان دهید.

وکیل بانکی باید توانایی ارائه خدمات مختلف حقوقی مانند خدمات مشاوره ای را داشته باشد. خدمات مشاوره حقوقی به نحوی ارائه می گردند که همه افراد بتوانند در هر شرایطی از خدمات این وکیل حرفه ای و متخصص استفاده کنند. افراد در جلسات مشاوره حقوقی می توانند تمامی اطلاعات مورد نیازشان را از وکیل بانکی بگیرند و با کمک او جریان دادرسی پرونده های خود را به نحوی صحیح بگذرانند. وکیل بانکی باید دارای دانش حقوقی کامل باشد و بر تمامی قوانین حقوقی تسلط داشته باشد تا بتواند به افراد کمک کند که شرایط خوبی را در جریان دادرسی پرونده های خود بگذرانند.

بانک و قانون

رابطه بین بانک و قانون درست مانند رابطه بین زندگی و اکسیژن است. در واقع اگر بخواهیم کمی کلی تر بیان کنیم این قوانین هستند که جامعه را می سازند و بدون قانون هیچ جامعه ای قدرت ایستادن و ساخته شدن پیدا نمی کند.

به بیان ساده تر این قوانین هستند که روابط میان انسان ها و انسان با سایر مفاهیم موجود در جامعه را تنظیم می کند. از آن جایی که یکی از مهمترین روابط ایجاد شده در جامعه رابطه اقتصادی و تجاری است مسلما می توان انتظار داشت که قانون تجارت یا همان قانون بانکی از مهمترین بخش های قوانین هر جامعه باشد.

بگذارید کمی بهتر بیان کنیم. عمده دلیلی که گروهی از انسان ها در کنار یکدیگر شروع به تشکیل جامعه یا گروه می دهند چیزی جز نیاز به بقا نیست. در گذشته های دور این بقا بر اساس تامین نیاز خورد و خوراک تامین می شود. یعنی گروهی از انسان ها با یک دیگر با هدف شکار و به دست آوردن غذا همراه می شدند. امروز نیز این بقا در گروه نیازهای مختلفی از جمله پوشاک، غذا، خانه و … است. اما روش پاسخ گویی به این نیاز ها نسبت به دوره های گذشته متفاوت شده است.

امروز در کمتر جامعه ای می توان همان راه و روش های سنتی شکار کردن برای تامین نیاز را پیدا کرد. امروز پول یا سرمایه به عنوان اصلی ترین پاسخ تامین نیاز شناخته می شود. بنابراین اگر بخواهیم واقع بینانه تر به این موضوع نگاه کنیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که امروز پول و سرمایه یکی از ارکان مهم تشکیل جامعه محسوب می شود. از آنجایی که قانون مفهومی جز تنظیم کننده روابط نیست، بنابراین وقتی از قوانین مربوط به تجارت یا بانک ها صحبت می کنیم منظورمان این است که قانون برای سرمایه و گردش آن در دل جامعه چارچوب هایی تعیین کرده است. بانک به عنوان اصلی ترین و نزدیک ترین نهاد اقتصادی دولت به جامعه موظف است این قوانین را در دل جامعه جریان بدهد.

یادتان باشد عمده تغییرات قوانین در کشورهای مختلف و در دوره های مختلف مربوط به همین قوانین است. هر دولت یا هر حکومتی در هر دوره ای سعی می کند بر اساس اهدافی که دنبال می کند قوانین مربوط به بانک ها و نحوه گردش سرمایه را تعیین کند. بدین ترتیب می توان قوانین تجارت و بانک ها را همواره از به روزترین دسته قوانین دانست.

وکیل بانکی و قانون

همانطور که گفتیم قوانین تنظیم کننده روابط میان انسان با سایر مفاهیم است. یکی از این روابط را روابط اقتصادی یا بانکی می گویند. نکته مهمی که شما باید بدانید این است که بانک یک نهاد منفک از جامعه یا اجتماع محسوب نمی شود. در واقع بانک ها تنها به عنوان نگهدارنده سرمایه در جامعه مطرح نیست. بلکه کار اصلی هر بانک این است که بتواند سرمایه را به درستی در جامعه جریان بدهد. در برخی مواقع بانک ها اقدام به جمع آوری سرمایه و برخی مواقع اقدام به پخش سرمایه می کنند. اما نکته ای که وجود دارد این است که سرمایه تحت اختیار بانک ها به اندازه ای زیاد است که می تواند به طور کلی اقتصاد یک کشور یا حتی یک منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.

از این رو قوانین نسبت به حرکت بانک ها بسیار حساس تر هستند. از طرف دیگر بانک ها به عنوان نماینده های اقتصادی دولت در جامعه حضور دارند و به نوعی هر اقدامی که انجام می دهند بر اساس دستوراتی است که از سمت دولت به آنها ابلاغ شده است.

نکته مهم دیگر که باید بدانید این است که قوانین بانک روز به روز تغییر می کند و به نوعی به روز رسانی می شود. علت این موضوع را می توان ایجاد مسائل جدید در اقتصاد دانست. به هر حال دولت و قوه مقننه دوست ندارد قدرت کنترل اقتصاد از دست دولت خارج شود. از این رو هر روز قوانین جدید و محدود کننده های سخت تری برای بانک ها و به طور کلی بازار سرمایه ایجاد می شود.

اما در این بین نقش وکیل بانکی چیست؟ تاکنون چند بار به بانک ها مراجعه کرده اید؟ در این تعداد مراجعه آیا به این نکته فکر کرده اید که رابطه اقتصاد و تجاری که در بانک ها وجود دارد تا چه اندازه می تواند پیچیده باشد؟ درست است. این دسته از روابط گاهی به اندازه ای پیچیده می شود که حتی کارکنان خود بانک ها نیز گاهی دچار مشکل و اشتباه می شوند. بنابراین وقتی ما از مجموعه روابطی صحبت می کنیم که تا به این اندازه پیچیده و سخت طراحی شده نمی توان انتظار داشته باشیم که قوانین مربوط به آن ها نیز ساده باشد. به هر حال این قوانین هم از نظر حقوقی و هم از نظر اقتصادی یا تجاری سختی ها و پیچیدگی های خاص خودش را دارد. این پیچیدگی ها به اندازه ای است که باعث شود بسیاری از افراد جامعه مانند شما اطلاعات چندانی در این باره نداشته باشند و حنی نتوانند آن را به خوبی مطالعه کنند. در این چنین شرایطی نمی توان انتظار داشت که بدون کمک یا بدون استفاده از وکیل بانکی مسیر قانونی مربوط به امور بانکی را انجام داد.

از وکیل بانکی چه انتظاری داریم؟

شما هر اقدام تجاری یا اقتصادی که انجام دهید در نهایت به یک بانک ختم می شود. بنابراین هر قدم اقتصادی ما را به یک بانک می رساند. در نگاه اول به نظر نمی رسد تعارضی میان بانک و مشتریان یا بانک با سایر مفاهیم پیش بیاید. اما واقعیت کمی متفاوت تر از این است.

به طور کلی این تعارضات عمدتا در سرمایه های درشت یا در کارهای مهم خودش را نشان می دهد. برخی از کارهای اقتصادی و تجاری میان مشتریان و بانک بر اساس تفاهم ایجاد می شود و در این بین قوانین مدون خاصی وجود ندارد. به بیان ساده تر بین بانک و مشتریان به ازای هر کاری قراردادی پنهان یا آشکار منعقد می شود.

مثلا شما می خواهید حسابی در بانکی باز کنید. برای این کار باید قراردادی را که به شما داده شده امضا کنید تا بر اساس این قرارداد امکان افتتاح حساب برای شما ایجاد شود.

اما نکته مهم این است که ذات قرارداد بدین معنی است که طرفین نسبت به یک دیگر تعهدات مختلفی را برعهده گرفته اند که در صورت نقض این تعهدات به دست یکی از طرفین قرارداد می تواند حق شکایت را برای طرف دیگر قرارداد ایجاد کند. بنابراین وکیل بانکی بر اساس این قرارداد و رابطه شما با بانک وارد عمل می شود. زیرا این قرارداد مشخص می کند که طرفین چه تعهداتی نسبت به یکدیگر داشته و دارند و بر اساس نقض کدام بند است که این تعارض قانونی ایجاد شده است.

البته وکیل بانکی در کارهای کلان اقتصادی در سطح کشوری نیز می تواند فعالیت داشته باشد. به طور مثال یک بانک یا یک شعبه تخلفات مالی فراوانی انجام داده است. یک وکیل بانکی می تواند با کمک تجربه و دانشی که در اختیار دارد این مسئله را بررسی و آن را حل کند.

به طور مثال در مورد اختلاس های بانکی که طی سال های گذشته صورت گرفته این وکیل بانکی است که در حال پیگیری و پیگرد متهم یا متهمان پرونده است. به بیان ساده تر این کار وکیل بانکی است که بتواند مانع از این چنین اقداماتی شود و در صورت بروز تعارض راه حل های سریع برای پاسخ به آن داشته باشد. این تمام کاری است که ما می توانیم از یک وکیل بانکی انتظار داشته باشیم برای ما انجام دهد. نظر شما در این باره چیست؟

بررسی جوانب حقوقی موسسات بانکی در قانون تجارت کشور ما

موسسات بانکی و تمامی بانک هایی که به ارائه تسهیلات می پردازند در جامعه ما و برای قانونگذار کشور ما دارای اهمیت بسیار زیادی هستند و همین موضوع باعث شده است تا در قانون تجارت نیز به این مسئله اشاره شود. وکیل بانکی یکی از بهترین کسانی است که می تواند تمامی اطلاعات لازم را در مورد موسسات بانکی و پرونده های مربوط به قانون تجارت بدست آورد. بر اساس قانون تجارت کشور ما می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدیر عامل شرکت و اعضاء هیئت مدیره باستثناء اشخاص حقوقی حق ندارند هیچگونه وام یا اعتبار از شرکت تحصیل نمایند و‌شرکت نمیتواند دیون آنان را تضمین یا تعهد کند. اینگونه عملیات به خودی خود باطل است. در مورد بانکها و شرکتهای مالی و اعتباری معاملات‌مذکور در این ماده بشرط آنکه تحت قیود و شرایط عادی و جاری انجام گیرد معتبر خواهد بود.

 اعلامیه پذیره‌نویسی سهام جدید باید علاوه بر روزنامه کثیرالانتشار که آگهی‌های شرکت در آن نشر میگردد اقلاً در دو روزنامه ‌کثیرالانتشار دیگر آگهی شود و نیز در بانکی که تعهد سهام در نزد آن بعمل می آید در معرض دید علاقمندان قرار داده شود. در اعلامیه پذیره‌نویسی باید‌ قید شود که آخرین ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت که به تصویب مجمع عمومی رسیده است در نزد مرجع ثبت شرکتها و در مرکز شرکت برای ‌مراجعه علاقمندان آماده است.

هرگاه افزایش سرمایه شرکت تا نه ماه از تاریخ تسلیم طرح اعلامیه پذیره‌نویسی مرجع ثبت شرکتها به ثبت‌نرسد درخواست هر یک از پذیره‌نویسان سهام جدید مرجع ثبت شرکت که طرح اعلامیه پذیره‌نویسی به ان تسلیم شده است گواهینامه‌ای حاکی از‌عدم ثبت افزایش سرمایه شرکت صادر و بانکی که تعهد سهام و تأدیه وجوه در آن بعمل آمده است ارسال می دارد تا اشخاصی که سهام جدید را‌پذیره‌نویسی کرده‌اند بانک مراجعه و وجوه پرداختی خود را مسترد دارند. در این صورت هر گونه هزینه‌ایکه برای افزایش سرمایه شرکت پرداخت یا‌تعهد شده باشد به عهده شرکت قرار می گیرد.

پس از اعلام ختم تصفیه مدیران تصفیه باید وجوهی را که باقیمانده است در حساب مخصوصی نزد یکی از بانکهای ایران تودیع و‌صورت اسامی بستانکاران و صاحبان سهامی را که حقوق خود را استیفاء نکرده‌اند نیز بآن بانک تسلیم و مراتب را طی آگهی مذکور در همان ماده باطلاع اشخاص ذینفع برسانند تا برای گرفتن طلب خود به بانک مراجعه کنند. پس از انقضاء دوسال از تاریخ انتشار آگهی ختم تصفیه هر مبلغ از وجوه که‌ در بانک باقی مانده باشد در حکم مال بلاصاحب بوده و از طرف بانک با اطلاع دادستان شهرستان محل خزانه دولت منتقل خواهد شد.

هر گاه تاجر ورشکسته فته ‌طلبی داده یا براتی صادر کرده که قبول نشده یا براتی را قبولی نوشته سایر اشخاص که مسئول تأدیه وجه ‌فته ‌طلب یا برات می باشند باید با رعایت تخفیفات مقتضیه نسبت بمدت وجه آن را نقداً بپردازند یا تادیه آن را در سر وعده تامین نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×