وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری (7)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل پایه یک دادگستری

 وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری را تا چه اندازه می شناسید و با او آشنایی دارید؟ آیا تاکنون به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کرده اید و جریان پرونده خود را به او واگذار کرده اید؟ قرارداد وکالتی که با وکیل پایه یک دادگستری باید دارای چه ویژگی هایی باشد و چه شرایط قانونی داشته باشد؟ وکیل پایه یک دادگستری را چگونه باید انتخاب کنیم؟ وکیل پایه یک دادگستری باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوانیم او را به عنوان یک فرد متخصص و حرفه ای شناسایی کنیم؟ وکیل پایه یک دادگستری در چه حوزه هایی فعالیت می کند؟

وکیل پایه یک دادگستری یکی از بهترین و متخصص ترین کسانی است که در زمینه پرونده های حقوقی فعالیت می کند و می توان در جریان دادرسی پرونده های حقوقی متعددی را بر عهده گیرد. شاید در ظاهر اینطور به نظر بیاید که تعداد وکیل پایه یک دادگستری در اطراف ما بسیار زیاد است اما مسئله ای که وجود دارد آن است که همه این وکلا دارای تخصص یکسانی نیستند و دارای توانایی های کاملا منطبق با یکدیگر نمی باشند. بنابراین شما باید دقت کنید تا بتوانید وکیلی را انتخاب کنید که دارای توانایی های نسبتا خوبی باشد که بتواند وکالت پرونده شما را بر عهده بگیرد و آن را در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو به نتیجه برساند.

وکیل پایه یک دادگستری کیست؟

وکیل پایه یک دادگستری یکی از اون دسته افراد متخصص و حرفه ای است که در زمینه رشته حقوق به فعالیت میپردازد و می تواند در این رشته فعالیت گسترده ای داشته باشد. وکیل پایه یک دادگستری کسی است که سالهای زیادی را در رشته حقوق تحصیل کرده است و مدرک کارشناسی خود را در این حوزه بدست آورده است و پس از شرکت در آزمون وکالت توانسته است نمره قبولی در این آزمون را بدست آورد و سپس برای اخذ پروانه وکالت اقدام کند.

وکیل پایه یک دادگستری دارای انواع مختلفی است و هر یک از وکلا دارای توانایی ها و تجربیات متعددی هستند، پس بهتر است انتظار نداشته باشید که همه وکلا بتوانند جریان پرونده های شما را بر عهده گیرند و دادرسی آنها را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. امروزه مراحل دادرسی پرونده های مختلف دارای پیچیدگی ها و سختی های نسبتا زیادی هستند و افراد نمی توانند به تنهایی این چالش های قانونی را پشت سر بگذارند. بنابراین بهتر است تا افراد از همان ابتدا جریان دادرسی پرونده هایی که با ان روبرو می شوند را بر عهده یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص بگذارند تا این فرد بتواند جریان را در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

وکیل پایه یک دادگستری در سال های اخیر توانسته است رزومه کاری نسبتا خوبی را جمع آوری کند و شرایط نسبتا مطلوبی را رد جریان پرونده خود بوجود آورد. وکیل پایه یک دادگستری می تواند جریان پرونده های مختلف را با استفاده از راههای مختلف قانونی رسیدگی کنند و آنها را در جریان دادرسی مورد وکالت قرار دهد.

از آنجایی که تعداد وکیل پایه یک دادگستری بسیار زیاد است به افراد توصیه می کنیم که اطلاعات جامع و کاملی را درمورد وکیل پایه یک دادگستری  بدست آورند و به ملاک های متعددی توجه نمایند تا بتوانند بهترین انتخاب را در زمینه انتخاب وکیل پایه یک دادگستری داشته باشند. تجربه این موضوع را ثابت کرده است هرگونه خطا و اشتباه در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری باعث می شود تا جریان دادرسی پرونده به  خطر بیفتد و از طرفی دیگر نیز هزینه و زمان افراد نیز از دست برود.

وکیل پایه یک دادگستری و ملاک های انتخاب او

وکیل پایه یک دادگستری باید دارای ویژگی ها و تخصص هایی باشد تا افراد بتونن به عنوان ملاک های انتخابی به آنها توجه کنند و قبل از انعقاد قرارداد وکالت با استفاده از آنها اقدامات لازم را انجام دهند. به چند مورد از اساسی ترین ملاک های که باید در هنگام انتخاب وکیل پایه یک دادگستری به آنها توجه داشته باشید اشاره می کنیم تا اطلاعات شما در این زمینه افزایش پیدا کند و شرایط نسبتا مطلوبی برای شما ایجاد شود:

اولین ملاک انتخاب وکیل پایه یک دادگستری، میزان تخصص و دانش حقوقی این وکیل متعهد است. شاید شما برخی از وکلا را دیده باشید که دارای دانش حقوقی نسبتا خوبی باشند و توانایی های متعددی داشته باشند اما دارای تخصص نباشند و مشخص نباشد که جریان چه پرونده ای را می توانند مدیریت کنند. مهم ترین و اساسی ترین ویژگی یک وکیل متخصص، میزان تخصص او است. پس این موضوع را جدی بگیرید و در هنگام انتخاب وکیل پایه یک دادگستری به این موضوع توجه داشته باشید.

از دیگر ملاک ها و اساسی ترین ویژگی هایی که باید افرادی که به سراغ وکیل پایه یک دادگستری به آن دقت داشته باشند آن است که این وکیل دارای تجربه کاری نسبتا خوبی باشد. وکیلی که دارای دانش حقوقی باشد و سال های زیادی را در زمینه پرونده های مختلف فعالیت کرده باشد، بهتر از هرکس دیگری می تواند از این تجربیات کاری که دارد استفاده کند تا جریان دادرسی پرونده های مختلف را پیش ببرد. وکیل پایه یک دادگستری می تواند تمامی مراحل دادرسی را به موکلان خود توضیح دهد و تمامی مسائل را برای آنها تشریح کند تا افراد کمتر دچار مشکل شوند و اطلاعات نسبتا خوبی را در این زمینه به دست آورند.

سومین ملاک انتخاب وکیل پایه یک دادگستری، توانایی تنظیم لایحه و دیگر اسناد حقوقی است. همانطور که میدانید در هر مرحله از دادرسی پرونده های مختلف لازم است تا افراد اسناد مختلفی همچون لایحه، دفاعیه از، دادخواست ها و… را ارائه دهند. برای انکه بتوان چنین اسنادی را به بهترین نحو ممکن تنظیم کرد لازم است تا وکیل پایه یک دادگستری دارای مهارت و تجربه باشد. وکیلی که نتواند چنین اسنادی را تنظیم کند و آنها را به محاکم دادگستری ارائه دهد به هیچ عنوان نمی تواند عملکرد خوبی از خود  نشان دهد و همین موضوع باعث میشود تا نتواند رضایت موکلان خود را بدست آورد.

وکیل پایه یک دادگستری باید دارای صبر و حوصله فراوان باشد و برای موکلان و متقاضیان خود زمان بگذارد. برخی از انواع وکیل پایه یک دادگستری با وجود آنکه دارای تخصص و مهارت هستند و تجربیات نسبتا خوبی در زمینه پرونده های مختلف دارند، برای موکلان خود زمان نمی گذارند و پرونده آنها را با دقت مورد بررسی و تحلیل قرار نمی دهند و همین مووع باعث می شود تا انان دچار مشکلات فراوانی شوند و به خوبی جریان دادرسی پرونده ها پیش نرود و هزینه و زمان افراد از دست برود.

وکیل پایه یک دادگستری و مزایای مراجعه به او

وکیل پایه یک دادگستری دارای توانایی های متعددی است و افرادی که به این وکیل حرفه ای مراجعه می کنند به راحتی می توانند از مزیت های انعقاد قرارداد وکالت با این وکیل استفاده کنند و شرایط پرونده خود را به بهترین نحو ممکن پیش ببرند. اگر شما بتوانید بهترین وکیل پایه یک دادگستری را پیدا کنید به راحتی می توانید از مزیت های مختلف سپردن پرونده وکالت خود به او  بهره مند شوید. به چند مورد از اساسی ترین مزایای مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و با دید روشن تری نسبت به این موضوع اقدام کنید:

وکیل پایه یک دادگستری به راحتی می تواند جریان پرونده های مختلف را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسانید و از بوجود آمدن مسائل و مشکلاتی همچون اطاله دادرسی جلوگیری کند. اطاله دادرسی به عنوان یکی از آفت های بسیار مهمی است که باعث به خطر افتادن جریان دادرسی پرونده های مختلف می شود و شرایط نسبتا نا مساعدی را برای جریان پرونده های مختلف بوجود می آورد. اگر شما جزو کسانی هستید که زنانتان برایتان مهم است و می خواهید پرونده خود را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسانید به شما پیشنهاد می دهیم که به سراغ وکیل پایه یک دادگستری بروید.

وکیل پایه یک دادگستری با حضور خود در جلسات دادگاه می تواند به راحتی جریان دادرسی را پیگیری کند و دیگر نیازی نیست تا افراد به صورت حضوری در دادگاه حضور یابند. بنابراین کاملا طبیعی است که وکیل پایه یک دادگستری بتواند بدون حضور در دادگاه جریان پرونده را پیش ببرد و شرایط نسبتا خوبی را برای پرونده موکل خود بوجود آورد.

وکیل پایه یک دادگستری تمام اسناد حقوقی و. مدارک قانونی را مورد بررسی و پیگیری قرار می دهد و آنها را به بهترین نحو ممکن مورد وکالت قرار می دهد تا هیچگونه خلا قانونی در جریان دادرسی انها وجود نداشته باشد. هرگونه خلا قانونی و مشکلات حقوقی می تواند باعث بوجود امدن مشکلات متعددی برای افراد مختلف شوند.

نیاز عمومی مردم به وکیل پایه یک دادگستری

تا کنون به این سوال فکر کرده اید که اساسا چرا به یک وکیل پایه یک دادگستری در بسیاری از امور قانونی و حقوقی نیازمندیم؟ در واقع روی بهتر سوال این است که بپرسیم کارایی وکیل پایه یک دادگستری چیست و در چه مواردی می توانیم سراغ او برویم؟ در ادامه با ما همراه باشید که می خواهیم به نوعی به این سوالات پاسخ دهیم.

برای این که بتوانیم دقیق تر و ساده تر به این سوالات پاسخ دهیم بهتر است که از زاویه دید دیگری به این مسئله نگاه کنیم. در واقع ابتدا ما باید بدانیم که قانون چه کارکردی در اجتماع دارد. چرا که وکیل پایه یک دادگستری مفهومی کاملا تنیده شده با قانون است. بنابراین فهم درست قانون می تواند ما را به نفهمی بهتر از وکیل پایه یک دادگستری و کارکرد او برساند با ما در ادامه همراه باشید.

بیان قانون توسط وکیل پایه یک دادگستری

نظر شما درباره قانون چیست؟ قانون چه کارکردی دارد و جامعه چه نیازی به آن دارد؟ اگر بخواهیم ساده و یک خطی به این سوال پاسخ دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که قانون سازنده اصلی جامعه و تمدن است. در واقع این قانون است که باعث می شود انسان ها در کنار یکدیگر قرار بگیرند و به سوی یک هدف کلی حرکت کنند.

بگذارید کمی ساده تر توضیح دهیم. انسان ذاتا موجودی فردی است و نمی تواند به صورت غریزی در یک دسته یا تشکیلات قرار بگیرد. در واقع بر خلاف حیواناتی و حشرات مختلفی که به صورت دسته جمعی زندگی می کنند انسان نمی تواند به صورت غریزی این چنین دسته هایی را تشکیل دهد. این غریزه مورچه است که باعث می شود بتوانند در کنار یکدیگر قرار بگیرند. اما انسان از این قدرت طبیعی بی بهره است.

اما از طرف دیگر انسان ها به خوبی می دانند که مادامی که در یک اجتماع قرار نگرفته باشند نمی توانند بخش عمده ای از نیازهای خودشان را پاسخ دهند. بنابراین لازم است که انسان بتواند جامعه ای را ایجاد کند. اما به سبب به این که توانایی غریزی در این حوزه ندارد باید از ابزار مهمی تحت عنوان قانون برای تشکیل این اجتماع استفاده کند.

به بیان ساده تر انسان به یک نوع عامل محدود کننده نیاز دارد تا بتواند جامعه ای از انسان ها را ایجاد کند. علت این موضوع نیز همان تفاوت میان غریزی و اختیاری بودن رفتار حیوانی و انسانی است. به بیان ساده تر انسان موجودی مختار محسوب می شود و می تواند در هر ثانیه تصمیم های مختلف و حتی دور از ذهنی داشته باشد. بنابراین نمی توان بدن هیچ محدود کننده این اختیارات اجتماع را تشکیل داد. زیرا لازم است که در جامعه هر کس کار خاصی را برعهده بگیرد و نقش مشخصی را ایفا کند. از این رو قانون به عنوان یک عامل محدود کننده و تنظیم کننده روابط سعی می کند این قدرت اختیار را تحت یک چارچوب قرار دهد و بر اساس این چارچوب به انسان ها قدرت عمل بدهد.

بدین ترتیب قانون را می توان اصلی ترین و مهمترین ابزار ایجاد یک جامعه دانست. زیرا بر اساس ذات محدود کننده خود توانسته روابط انسان را به نوعی تنظیم کند که انسان ها بتوانند برای تامین نیازهای خود در کنار یکدیگر قرار بگیرند. همچنین قوانین معمولا در جهت هدف نهایی حکومت یا دولت تدوین می شود. بنابراین در نهایت افراد جامعه بر اساس این قوانین در مسیری قرار می گیرند که حاکمیت یا جامعه به دنبال آن است. حال در این بین نقش وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

قانون  به عنوان تنظیم کننده روابط اجتماعی

همانطور که در بالاتر بیان کردیم قوانین چیزی جز تنظیم کننده قوانین نیستند. به بیان ساده تر این قوانین هستند که باعث می شود انسان ها بتوانند در کنار یکدیگر تشکیل اجتماع بدهند.

اما مسئله ای که وجود دارد این است که این قوانین را روابط انسانی تشکیل می دهد. یعنی قوانین بر اساس روابط انسان با سایر مفاهیم موجود در اجتماع تدوین می شود.

بر اساس همین موضوع و بر اساس این که روابط در هر دوره ای پیچیده تر و گسترده تر می شود می توان به این نتیجه رسید که قوانین نیز در هر دوره ای پیچیدگی های خاص خودش را دارد. به بیان ساده تر امروز در دوره ای قرار داریم که قوانین در پیچیده ترین و سخت ترین حالت های خودش قرار دارد. از این رو نمی توان به سادگی انتظار داشت که هر کسی این مفهوم را درک کند یا بتواند با آن کنار بیاید.

به بیان ساده تر با وجود این که تک تک افراد جامعه باید بتوانند قوانین را به درستی درک کنند تا بر اساس آن رفتار های خود را هماهنگ کنند. اما سختی قوانین و پیچیدگی های مختلفی که دارند عملا باعث شده است بسیاری از افراد حتی از روخوانی عادی قانون نیز عاجز باشند. همین مسئله به عنوان یک چالش همواره پیش روی جامعه قرار دارد.

دو راه حل برای یک مشکل

همانطور که گفتیم مهمترین چالش و مشکلی که در این بین وجود دارد این است که با وجود این که انسان ها باید بتوانند در جامعه قوانین مربوط به آن جامعه را درک کنند، اما پیچیدگی و سختی این مسئله عملا مانع از این چنین کاری می شود. در این حالت دو راه حل اساسی وجود دارد.

اول این که این انتظار را داشته باشیم که تک تک افراد جامعه تمام عمر و وقت خود صرف آموزش و یادگیری قانون کنند. بدین ترتیب احتمالا جامعه ای دیگر نخواهیم داشت. چرا که در جامعه افراد هر کدام نقش های مختلفی بر عهده دارند و نمی توان این انتظار را داشت که این نقش ها همه فدای یادگیری قانون و فهم آن شود.

اما راه حل دوم که کاملا منطقی تر و البته ساده تر است این است که بخواهیم از فردی آگاه به این مسئله کمک بگیریم. یعنی افرادی در جامعه حضور دارند که عمر و وقت خود را صرف فهم قانون کرده اند. این افراد به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند و به خوبی با قوانین و پیچیدگی های مختلف آن آشنایی دارند. به طور کلی به این افراد وکیل یا همان وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود.

وکیل پایه یک دادگستری را می توان به عنوان یک مترجم قانون در جامعه دانست. بدین معنی که قوانین سخت و پیچیده را بر اساس فهم خود و متناسب با فهم جامعه با زبانی ساده تر و روان تر بیان می کند.

متخصص ترین وکیل پایه یک دادگستری

همه افراد ترجیح میدهند برای جریان دادرسی پرونده خود کسی را پیدا کنند که علاوه بر داشتن دانش حقوقی دارای تخصص باشد و به عنوان بهترین وکیل پایه یک دادگستری شناخته شود. با انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری می توان در صرف هزینه و زمان صرفه جویی کرد. متخصص ترین و حرفه ای ترین وکیل پایه یک دادگستری را می توان از طریق گروه وکلای عدالت نویسان پیدا کرد.

گروه وکلای عدالت نویسان دارای کادری حرفه ای و متخصص از بهترین وکلای پایه یک دادگستری است که همه زنان می توانند بهترین و حرفه ای ترین خدمات حقوقی را ارائه دهند و شرایط نسبتا خوبی را برای موکل خود ایجاد کنند.

برای آنکه بتوانید در صرف هزینه و زمان خود صرفه جویی کنید به شما پیشنهاد می دهیم که در سریعترین زمان ممکن با گروه وکلای عدالت نویسان تماس بگیرید تا بتوانید با بهترین وکیل پایه یک دادگستری آشنا شوید و جریان پرونده خود را به او بسپارید.

قانون در مورد درجه بندی وکیل پایه یک دادگستری چه می گوید؟

وکیلی که به حکم دادگاه انتظامی به تنزل پایه محکوم شده است؛ وکیل پایه دو محسوب و حق وکالت در دیوان عالی کشور و دعاوی در صلاحیت دادگاه کیفری یک را ندارد. با احراز شرایط زیر وکیل پایه دو به پایه یک ترفیع می‌یابد:

۱- اشتغال به وکالت به مدت سه سال در پایه دو، مشروط بر اینکه پروانه همه‌ساله تمدید اعتبار شده باشد. مدت تعلیق و ممنوعیت از وکالت و تودیع پروانه، جزء مدت مذکور محاسبه نمی‌شود.

۲- نداشتن محکومیت انتظامی درجه چهار و پنج و پرونده انتظامی منجر به تنظیم کیفرخواست.

٣- رعایت ضوابط وکالت، طبق قوانین و مقررات.

۴- ارائه گواهی نداشتن محکومیت موثر کیفری در دوره اشتغال به وکالت پایه دو.

مدت انتظار ترفیع وکلایی که قبل از ابلاغ این آیین‌نامه به تنزل پایه وکالت محکوم شده‌اند، سه سال از تاریخ شروع اجرای حکم است. در اجرای ماده ۱۱ لایحه استقلال، وکلای متقاضی ترفیع علاوه بر دارا بودن شرایط مقرر قانونی، باید حسن انجام‌وظیفه وکالتی آنان حسب مورد به گواهی رئیس حوزه قضایی و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان محل پروانه فعالیت آن‌ها برسد و درصورتی‌که محل پروانه فعالیت وکیل در مرکز استان باشد، حسن انجام‌وظیفه وکالتی باید به تایید رئیس کل دادگستری

استان و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مربوط برسد. مقامات قضایی یاد شده با اهتمام کافی و پس از استعلام از مراجع قضایی تابعه و احراز موضوع، حسن انجام‌وظیفه وکیل را گواهی می‌کنند.

درخواست ترفیع با رعایت شرایط مقرر در ماده ۷۲ این آیین‌نامه به دفتر کانون تسلیم و جهت بررسی به کمیسیون ترفیع ارجاع می‌شود. گواهی حسن انجام‌وظیفه در مراجع قضایی حسب مورد از مقامات قضایی مذکور در ماده ۷۳ این آیین‌نامه، گواهی حسن انجام کارهای معاضدت قضایی یا عدم ارجاع امر معاضدت قضایی از شعبه معاضدت قضایی کانون و گواهی رعایت مقررات و نظامات و سوابق محکومیت انتظامی یا پرونده‌های انتظامی از دادسرای انتظامی باید ضمیمه تقاضا باشد. کمیسیون ترفیع حداکثر ظرف یک ماه پس از ارجاع درخواست را بررسی و با توجه به شرایط مقرر، نظر خود را بر قبول یا رد تقاضای ترفیع اعلام می‌کند.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×