وکیل نفی نسب

وکیل نفی نسب (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل نفی نسب

وکیل نفی نسب

وکیل نفی نسب به چه کسی گفته می شود و این وکیل حرفه ای با توجه به چه مسائل و موضوعاتی می تواند جریان پرونده های مختلف مربوط به اثبات نسب را به جریان بیندازد و آنها را از طریق مراکز مختلف قضایی مورد پیگیری قرار دهد؟ آیا اصلا شما میدانید که وکیل نفی نسب دارای چه ویژگی هایی است و چگونه می تواند به موکل خود کمک کند؟ آیا برای شماره تاکنون پیش آمده است که به وکیل نفی نسب مراجعه کنید و جریان پرونده های خود را به او بسپارید تا مورد پیگیری قرار دهد؟ ویل نفی نسب را چگونه باید شناسایی کنیم و برای انعقاد قرارداد وکالت با او اقدام کنیم؟

وکیل نفی نسب یکی از بهترین وکلایی ممحسوب می شود که با حقوق خانواده به خوبی آگاهی دارد و میتواند در جریان این پرونده ها بهترین و تخصصی ترین خدمات را ارائه دهد. وکیل نفی نسب در سال ههای اخیر در میان مردم بسیار طرفدار پیدا کرده است و تعداد زیادی از پرونده های مختلف مربوط به حوزه خانواده و اثبات نسب را به نتیجه رسانده است و آنها را در جریان دادرسی مورد بررسی قرار داده است.

 اگر شما جز  آن دسته از کسانی هستید که با خود فکر می کنید نیاز دارید تا از خدمات حقوقی یک وکیل حرفه ای و متخصص استفاده کنید به شما توصیه می کنیم که به سراغ وکیل نفی نسب بروید و جریان پرونده خود را به او بسپارید تا رد مدت زمانی کوتاه پیگیری های قانونی لازم در رابطه با این مسئله مهم توسط یک فرد متخصص انجام گیرد.

 وکیل نفی نسب چه کسی است؟

وکیل نفی نسب به چه کسی گفته می شود  این وکیل متخصص دقیقا دارای چه تفاوت ها و شباهت هایی با دیگر وکلای پایه یک دادگستری است و افرا باید چگونه این وکیل حرفه ای را از میان دیگر افراد شناسایی کنند تا بتوانند جریان دادرسی پرونده ها را به بهترین نحو ممکن به این فرد متخصص واگذار نند و از او کمک بگیریند؟

وکیل نفی نسب یکی از انواع وکلای پایه یک دادگستری است که  بسیاری از افراد او را نمی شناسند و دقیقا نمی دانند که چگونه باید این فرد حرفه ای و متخصص را پیدا کنند و جریان دادرسی پرونده های خود  را به او بسپارند.

وکیل نفی نسب در سال های اخیر توانسته است در جریان دادرسی پرونده های بسیار زیادی حضور داشته باشد و جریان بسیاری از پرونده های مختلف را به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار دهد و آنها را پیگیری کند. وکیل نفی نسب در رشته حقوق تحصیل کرده است و مانند دیگر وکلای پایه یک دادگستری دارای پروانه وکالت است اما تفاوت اصلی و بسیار مهم این وکیل با دیگر وکلایی که در جریان پرونده های مختلف به فعالیت میپردازند آن است که وکیل نفی نسب به صورت تخصصی در زمینه پرونده های مربوط به نفی نسب فعالیت کرده است و سال های زیادی از دوره وکالت خود  را در این راستا به ارائه خدمات حقوقی  پرداخته است.

برای انکه بتوانید وکیل نفس نسب را به خوبی شناسایی کنید و از او کمک بگیرید به شما توصیه می کنیم که در ابتدا در مورد جریان پرونده و اطلاعات لازم را کسب کنید و سپس به این فرد متخصص حرفه ای مراجعه کنید. تمامی وکلای پایه یک دادگستری دارای تجربیات زیادی هستند و به عبارتی بهتر دارای رزومه کاری  نسبتا قوی هستند که افراد می توانند قبل از انعقاد قرارداد در ابتدا اطلاعات لازم را در مورد توانایی های این فرد متخصص بدست آورند و تحقیقات لازم را در زمینه توانایی های او انجام دهند و سپس جریان پرونده خود را به کمک این وکیل متخصص مورد پیگیری قرار دهند.

وکیل نفی  نسب دارای توانایی ها و تخصص هایی است که شاید در دیگر وکلای پایه یک دادگستری بتوان آنها را پیدا کرد و جای تعجبی هم وجود ندارد، چرا که این تخصص ها و توانایی ها به نحوی هستند که تنها در اختیار وکیل نفی نسب قرار دارند و هیچ کس جز این وکیل متخصص نمی تواند جریان پرونده ها را به خوبی مورد بررسی قرار دهد.

وکیل نفی نسب و توانایی هایی که دارد.

وکیل نفی نسب دارای توانایی ها و تخصص هایی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت و از آنها چشم پوشی کرد. وکیل نفی نسب از جمله کسانی است که در جریان پرونده های اثبات نسب که دارای حساسیت بسیار زیادی هستند می تواند فعالیت کند و جریان این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار دهد. اما سوالی که اکنون ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کند و باعث  بوجود آمدن سوالا ذهنی  متعددی برای شما شود آن است که توانایی ها و تخصص های وکیل نفی  نسب دقیقا به چه مواردی تقسیم می شود و چگونه می توان این تخصص ها را شناسایی کرد و از آنها استفاده کرد؟

وکیل نفی نسب بر اساس نوع پرونده ها و جریان دادرسی آنها دارای تجربه می گردد و تخصص نسبتا خوبی را بدست می اورد. به طور کلی به چند مورد از اساسی ترین و مهمترین ویژگی های وکیل نفی نسب اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و اطلاعات لازم را در مورد آنها بدست آورید:

وکیل نفی نسب دارای توانایی و تجربه کافی در زمینه پرونده های مختلف حقوقی  مربوط به اثبات نسب است و می تواند این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار دهد. این وکیل متخصص دارای توانایی لازم در زمینه طراحی انواع دادخواست ها و اسناد حقوقی  است و می تواند این اسناد را به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای تنظیم کرده و در اختیار مراکز قضایی قرار دهد. شما باید به این نکته توجه داشته باشید که نحوه تنظیم دادخواست ها و اسناد حقوقی با یکدیگر متفاوت است و به همین عل لازم است تا این اسناد توسط فردی متخصص و حرفخ ای تنظیم شوند تا افراد بتوانند از اعتبار قانونی آنها در جریان دادرسی پرونده های مختلف استفاده کنند.

وکیل نفی نسب علاوه بر آنکه میتواند تمامی مدارک و اسناد قابل استناد را جمع اوری کند، این توانایی را دارد تا در جریان دادرسی پرونده های مختلف به جای موکل خود حضور یابد و به ارائه لایحه دفاعیه از جانب او بپردازد لایحه دفاعیه ای که توسط وکیل نفی نسب تنظیم می شود باید دارای نکات قانونی و حقوقی بسیار مهمی باشند که قابلیت استناد  داشته باشند.

وکیل نفی  نسب در سال های اخیر توانسته است بسیاری از قوانین و لوایح را به خوبی تنظیم کند و آنها را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد و در جریان جلسات مشاوره حقوقی مفاهیم آنان را به موکلان خود ارائه دهد. مین موضوع باعث شده است تا امروزه افراد بسیار زیادی برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی و یادگیری مباحث قانونی به وکیل نفی نسب مراجعه کنند و از کمک های این فرد حرفه ای و متخصص استفاده کنند. اگر شما نیز جز کسانی هستید که احساس میکنید به مشاوره حقوقی با وکیل نفی نسب احتیاج دارید و می خواهید از خدمات او استفاده کنید به شما پیشنهاد می دهیم که به موسسه حقوقی وکلای عدالت نویسان مراجعه کنید و از خدمات این گروه حقوقی استفاده کنید. گروه وکلای عدالت نویسان سال های زیادی است که در زمینه پرونده های حقوقی  مختلف مشغول فعالیت است و به دلیل تجربه ای که در این زمینه دارد می تواند  بهترین وکیل نفی نسب را به افراد معرفی  کند.

وکیل نفی نسب دارای فن بیان است و می تواند در جلسات مختلف مشاوره ای برای مذاکره حضور  یابد و در جریان دادرسی پرونده های مختلف برای دفاع از حقوق موکل خود حضور یابد. اگر شما جز کسانی هستید که می خواهید وکیل نفی  نسب در جلسات دادگاه برای دفاع از شما حضور  یابد بهتر است به سراغ یک فرد حرفه ای و متخصص در این زمینه بروید.

اهمیت حضور وکیل نفی نسب در جریان دادرسی پرونده های مختلف

نفی نسب یکی از مهم ترین موضوعات حقوقی است که دارای اهمیت بسیار زیادی برای بسیاری از افراد است و ممکن است تعداد زیادی از کسانی که درگیر ماجراهای مربوط به نفی نسب می شوند نتوانند اقدامات موثری را در جهت پیشبرد اهداف خود انجام دهند و از آینده درگیری در چنین پرونده هایی واهمه داشته باشند که کاملا هم چنین ترس و احساس نگرانی بجا است؛ چراکه نفی کردن نسب حتی در قانون و شرعیات دین اسلام نیز دارای شرایط خاص و پیچیده ای است و قوانین گسترده ای دارد. از آنجایی که جریان این پرونده ها دارای حساسیت بسیار زیادی هستند همه افراد نمی توانند آنها را پیگیری کنند و برای پیگیری جریان این پرونده ها به یک فرد متخصص و حرفه ای همچون وکیل نفی نسب نیاز است.

وکیل نفی نسب یکی از بهترین و متخصص ترین کسانی است که می تواند در جریان دادرسی و موضوعات حقوقی اقدامات موثری داشته باشد و از آنجایی که دارای تجربه بسیار زیادی در این زمینه است می تواند موضوع این پرونده ها را بهتر از هر شخص دیگری پیگیری کند و مورد بررسی قرار دهد. از آنجایی که اثبات نسب یا مسائل مربوط به نفی نسب دارای شرایط مختلفی هستند و برای انجام این اقدامات نیاز است تا با مشورت با یک فرد با تجربه تمامی این مراحل قانونی را سپری کرد.

هرگونه ناتوانی در اثبات کردن نفی  نسب و عدم ارائه مدارک کافی می تواند باعث  بوجود امدن مشکلات و چالش های قانونی فراوانی شود و شرایط افراد را تا حد زیادی دچار خطر کند. امروزه تمامی کسانی  که می خواهند در جریان دادرسی این پرونده ها شرکت کنند و از مراحل دادرسی مربوط به آن آگاهی ندارند به راحتی می توانند قبل از هرگونه اقدامی به وکیل نفی نسب مراجعه کنند و از راهنمایی های او در جهت رفع مشکل استفاده نمایند.

 وکیل نفی نسب و مشاوره حقوقی با او

از جمله خدمات مهم و اساسی وکیل نفی نسب، خدمات مشاوره ای است. شاید هنگامی که در مورد خدمات مشاوره ای وکیل نفی نسب صحبت می کنیم، اولین چیزی که به ذهن شما میرسد آن است که چگونه باید یک وکیل حرفه ای و متخصص را شناسایی کرد و از او کمک گرفت؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم کخ شناسایی یک وکیل حرفه ای و متخصص کار سختی نیست و تقریبا همه افراد می توانند با شرکت در جلسات مشاوره ای این کار را انجام دهند. اگر شما جز سانی هستید که  فکر می کنید جلسات مشاوره حقوقی نمی  تواند برای شما کار آمد باد باید بگوییم که این تصور کاملا اشتباه است.

جلسات مشاوره حقوقی یا وکیل نفی نسب علاوه بر آنکه دارای کارایی های متعددی است می تواند تا حد زیادی باعث شناخت وکیل به افراد شود. بنابراین اگر شما می  خواهید با یک وکیل متخصص و حرفه ای شانا شوید و از تخصص و توانایی های او در جهت پیشبرد منافع خود  استفاده کنید به شما پیشنهاد می دهیم که در اولین مرحله حتما در جلسات مشاوره حقوقی شرکت کنید. جلسات مشاوره حقوقی دارای مزیت های بسیار زیادی هستند.

اولین و مهمترین مزیت جلسات مشاوره حقوقی آن است که شما می توانید به راحتی چالش ها و مشکلات حقوقی که در جریان دادرسی  پرونده تان پیش آمده است را مطرح کنید تا یک راه حل مناسب توسط  وکیل به شما ارائه شود. وکیل نفی نسب علاوه بر آگاهی های حقوقی که دارد می تواند بر اساس تجربیات خود راه های مختلفی را برای حل مشکل پرونده به شما پیشنهاد دهد.

با کمک وکیل نفی نسب می توان از مسائل و چالش های حقوقی مختلف آگاهی پیدا کرد و برای حل این مشکلات اقدامات گسترده ای انجام داد. امروزه تعداد کسانی  که به دنبال پاسخ سوالات حقوقی خود می گردند کم نیست و همه این افراد می توانند برای یافتن پاسخ سوالات خود در مورد نفی نسب  به وکیل متخصص در این حوزه مراجعه کنند.

وکیل نفی نسب تنها کسی است که می تواند با ارائه راه حل های مناسب حقوقی به افراد کمک کند تا احتمال شکست آنها در جریان پرونده های مختلف کاهش یابد و در مسیر احقاق حقوق خود قدم بردارند. شما می توانید با کمک گروه حقوقی وکلای عدالت نویسان از خدمات مختلف وکیل نفی نسب استفاده کنید و در جلسات مشاوره حقوقی با او شرکت کنید.

انواع مشاوره حقوقی با وکیل نفی نسب

انواع جلسات مشاوره حقوقی با وکیل نفی نسب را می توان به طور کلی به دو نوع حضوری و غیر حضوری تقسیم کرد. جلسات مشاوره حضوری با وکیل نفی نسب یکی از رایج ترین و ساده ترین راه های مشاوره با این وکیل است که معمولا افرادی که دارای پرونده های حقوقی حساسی هستند و می خواهند جریان پرونده خود را به نحوی مناسب مورد حل و فصل قرار دهند و سوالات حقوقی و متعددی از وکیل نفی نسب بپرسند از این روش استفاده می کنند. حقیقت آن است که استفاده از روش مشاوره حضوری با وکیل نفی نسب دارای مشکلات متعددی است که باعث شده است برخی از افراد به دلیل محدودیت های زمانی و مکانی که دارند می توانند از آن استفاده کنند.

در چنین حالتی وکیل نفی نسب راه دیگری را نیز برای ارائه خدمات مشاوره ای در نظر گرفته است. خدمات مشاوره ای غیر حضوری با وکیل نفی نسب نیز جزء  آن دسته از خدمات پرکاربرد است که امروزه تعداد زیادی از افراد ترجیح می دهند ا ان استفاده کنند. کسانی که می خواهند از خدمات مشاوره ای غیر حضوری با وکیل نفی نسب بهره مند شوند می توانند به صورت تلفنی یا اینترنتی با این وکیل متخصص ارتباط برقرار کنند و سوالات خود را بپرسند.

از آنجایی که امروزه در عصر ارتباطات زندگی می کنیم و بسیاری از کارها با استفاده از خدمات اینترنتی انجام می شود، میزان نگرانی افراد تا حد زیادی برطرف شده است؛ چرا که آنان می توانند به راحتی در هرکجا و هر زمانی که هستند با وکیل نفی نسب ارتباط برقرار کنند و از راهنمایی ها و مشورت های او در جهت رفع نیاز های خود استفاده کنند. کسانی که به وکیل نفی نسب دسترسی ندارند و نمی دانند چگونه می توانند از این وکیل متخصص کمک بگیرند به راحتی می توانند از طریق تلفن همراه یا ثبت خود با این وکیل حرفه ای تماس بگیرند و از خدمات مشاوره ای بره مند شوند.

وکیل نفی نسب را چگونه پیدا کنیم؟

وکیل نفی نسب یکی از ان دسته وکلای حرفه ای و متخصصی است که شما نمی توانید  او را در هر جایی پیدا کنید. به عبارتی بهتر باید بگوییم که وکیل نفی نسب دارای موفقیت های بسیار زیادی در زمینه پرونده های مختلف حقوقی است و میتواند به صورت حرفه ای در جریان این پرونده ها فعالیت کند و به ارائه خدمات بپردازد.

البته باید این موضوع را نیز در نظر داشت که امروزه تعداد سودجویان و کلاهبردارانی که با توسل به دروغ ممکن است خود را وکیل نفی نسب معرفی کنند هم کم نیست و بسیاری از مردم نیز به دلیل عدم آگاهی و کمبود اطلاعات ممکن است اظهارات این افراد را باور کنند و به اشتباه وکیلی را برای جریان پرونده خود انتخاب کنند که هیچ آگاهی و اطلاعات و تجربه ای در این زمینه ندارد.

برای پیدا کردن بهترین وکیل نفی نسب شما نیاز دارید تا شخصی متعهد و متخصص شما را در این زمینه یاری کند. گروه وکلای عدالت نویسان یکی از بهترین و متخصص ترین موسسات حقوقی است که دارای سالها سابقه درخشان در زمینه پرونده های مختلف حقوقی است و می تواند به شما کمک کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن با بهترین وکیل نفی نسب آشنایی پیدا کنید و در جلسات مشاوره حقوقی با او شرکت کنید و شرایط پرونده خود را با این وکیل حرفه یا در میان بگذارید و از خدمات او استفاده کنید.

شما می توانید بهترین وکلای پایه یک دادگستری را در گروه وکلای عدالت نویسان پیدا کنید و برای پیشبرد جریان پرونده های خود از او کمک بگیرید. وکیل نفی نسب این توانایی را دارد تا شما را از ابتدای جریان پرونده های مربوط به نفی نسب تا انتهای و اخذ رای مطلوب همراهی کند.

هزینه وکیل نفی نسب چگونه محاسبه می شود؟

یکی دیگر از چالش های ذهنی که در مورد وکیل نفی نسب و پرونده های مربوط به حوزه کاری  این وکیل ممکن است برای مردم پیش آید آن است که اصلا هزینه وکیل نفی نسب چقدر است و چگونه می توان از  خدمات مختلف این وکیل حرفه ای و متخصص با هزینه نسبتا پایینی استفاده کرد.

حقیقت آن است که دستمزد وکیل نفی نسب در پرونده های مختلفی که دارای موضوعات مختلفی هستند متفاوت است و نمی توان دقیقا مبلغ دقیقی را برای آنها در نظر گرفت. اگر شما میخواهید از میزان دستمزد وکیل نفی نسب اطلاع پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که در جلسه مشاوره حقوقی با وکیل نفی نسب شرکت کنید تا هزینه و میزان دستمزد این وکیل بر اساس شرایط پرونده شما محاسبه شود  به شما اطلاع داده شود.

در حالت کلی دستمزد وکیل نفی نسب بر اساس ملاک های مختلفی همچون: میزان تجربه این وکیل، توانایی هایی که دارد، جریان دادرسی پرونده مربوطه، شرایط دادرسی، موضوع پرونده و….. محاسبه می شود و نمی توان این مسائل را برای تعیین هزینه وکیل نفی نسب نادیده گرفت.

وکیل نفی نسب در  مقایسه با کارها  و فعالیت هایی که در جریان دادرسی پرونده های مختلف انجام می دهد، دستمزد نسبتا پایینی را دریافت می کند. شما توجه داشته باشید که نف کردن نسب کار راحتی نیست و در حالت کلی دارای شرایط بسیار زیادی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. یک وکیل متخصص و حرفه ای باید دارای توانایی ها و تخصص های نسبتا زیادی باشد تا بتواند جریان این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن به نتیجه برساند. وکیل نفی نسب در سال های اخیر توانسته است اعمال بسیار زیادی را برای به نتیجه رساندن پرونده های اثبات نسبیت در مدت زمان کوتاه انجام دهد و همین موضوع باعث شده است تا شرایط کاری حساسی داشته باشد.

یک نمونه لایحه تنظیم شده توسط وکیل نفی نسب

روسا و مستشاران محترم دیوانعالی کشور، با سلام احتراما اینجانب …. در خصوص دادنامه شماره …… صادره از شعبه  2 دادگاه تجدیدنظر استان تهران با موضوع خواسته بدوی نفی نسب، به جهات مشروحه زیر معترض بوده و نقض دادنامه صادره و صدور رای مقتضی از محضر شما عالیجنابان مورد تقاضا می باشد. به منظور شرح ماجرا ابتدائا به عرض میرسانم:

 به موجب رونوشت سند ازدواج پیوست، پدر و مادر مرحوم اینجانب در سال 1345 به عقد دائم یکدیگر درآمدند و در سند ازدواج اقرار و اظهار نموده اند که از آنجا که سابقا در عقد موقت یکدیگر بوده اند، حاصل این نکاح موقت دو دختر به نامهای کتایون (متولد 1343) و کمند (متولد 1344) می باشد.  گرچه خوانده ی دعوای نفی نسب (کوروش) مستندا به کپی شناسنامه متولد 1338 می باشد، با این وجود:

اولا:  در سند ازدواج  پدر و مادر(مورخ 1345) هیچ ذکری از کوروش به عنوان فرزند مشترک زوجین به میان نیامده است. در حالی که با توجه به این که کوروش متولد 1338 می باشد، اگر کوروش فرزند مشترک ایشان بود، مانند کتایون و کمند (اینجانب و خواهرم)، نام وی را هم در سند ازدواج به عنوان فرزند مشترکشان که در طول نکاح موقت به دنیا آمده است ذکر می نمودند.

ثانیا:  با وجود این که کوروش متولد 1338 و بزرگتر از دو فرزند اول خانواده (کتایون و کمند) می باشد ولی مستندا به کپی شناسنامه مادرمان که پیوست لایحه می باشد، در شناسنامه والدین، نام وی به عنوان سومین فرزند و پس از نام دو فرزند کوچک تر از او ثبت شده است.

ثالثا: مستندًا به کپی شناسنامه  کوروش، نام خانوادگی کوروش در سال 1341 (زمانی که وی سه ساله بوده است) به نام خانوادگی “راد ” تغییر یافته است و پیش از آن نام خانوادگی وی، صالحی بوده است. در حالی که نام خانوادگی فرزندان دیگر خانواده (چه آنهایی که در زمان ازدواج موقت والدین متولد شده اند و چه آنهایی که پس از نکاح دائم والدین متولد شده اند) از ابتدا “راد ” بوده است و اگر این گونه ادعا شود که چون در زمان تولد کوروش، ازدواج پدر و مادر ثبت نشده بوده به همین دلیل نام خانوادگی پدر در شناسنامه وی درج نشده است، ادعایی کذب و قابل خدشه می باشد. زیرا کتایون و کمد نیز قبل از ثبت ازدواج دائم والدین متولد شده اند اما نام خانوادگی ایشان از ابتدا راد ثبت شده است.

در پی اظهارات پیش از فوت مادرمان مبنی بر این که  کوروش فرزند ایشان نمی باشد و وی را به فرزندخواندگی گرفته اند و نیز اختلافات ایجاد شده ناشی از این مساله پس از فوت مادرمان، خود کوروش داوطلبانه به همراه دو تن از خواهران(نرگس و کتایون) با مراجعه به آزمایشگاه ژنتیک … که نتیجه آن پیوست لایحه می باشد مراجعه می نماید که به موجب این آزمایش ژنتیک، رابطه خویشاوندی میان کوروش و این دو خواهر از سوی مادری نفی می شود و از سمت مادری ناتنی تشخیص داده می شود. اما برای بررسی رابطه خویشاوندی از سوی پدر باید کوروش با برادرش آزمایش DNA  می داد که پس از منفی شدن نتیجه آزمایش نسب مادری، کوروش از انجام این آزمایش با برادرش (جهت این که مشخص شود با توجه به این که کوروش از سمت مادر با بقیه خواهرها و برادرش ناتنی است آیا حداقل از سمت پدر تنی است یا اینکه از سمت پدر هم رابطه خونی میان وی و سایر فرزندان مرحوم پدرومادرم وجود ندارد) ، خودداری نمود.

پس از فوت مادر، کوروش اقدام به طرح دعوای تقسیم ماترک مادری نمود و با توجه به این که  مستندا به جواب آزمایش DNA کوروش (صرفنظر از این که آیا از سوی پدری هم ناتنی است یا صرفا از سوی مادر ناتنی می باشد) مطمئنا فرزند مادر ما نمی باشد اینجانب اقدام به طرح دعوای نفی نسب نمودم.

5- متاسفانه دادگاه بدوی با این استدلال که : “پدر و مادر خواهان در زمان حیات خویش دعوای نفی ولد مطرح ننموده اند و چون پدر و مادر خواهان در زمان حیات خود دعوای نفی ولد مطرح نموده اند لذا زمان متعارف دعوای نفی ولد منقضی شده و حق ساقط شده ی مذکور قابل انتقال به وراث نبوده” و با استناد به مواد 1161 و 1162 قانون مدنی و قاعده فراش، حکم بطلان دعوای اینجانب را صادر نموده است و دادگاه تجدید نظر نیز بدون توجه به ادله ابرازی و دفاعیات مندرج در مرحله بدوی و دادخواست تجدیدنظرخواهی اینجانب و مجددا بدون توجه به درخواست ارجاع موضوع به پزشکی قانونی دادنامه بدوی را تایید نموده است.  این در حالی است که :

اولا: نظر به این که مستند قانونی اماره فراش،  ماده 1158 قانون مدنی می باشد که به موجب آن : “طفل متولد در زمان زوجیت ملحق به شوهر است، مشروط بر اینکه از تاریخ نزدیکی تا زمان تولد کمتر از شش ماه و بیشتر تر از ده ماه نگذشته باشد” ،  بنابراین فرزند در صورتی به استناد قاعده فراش مشروع و ملحق به پدر تلقی می شود که :

 تولد فرزند در زمان زوجیت باشد،یعنی پدر و مادر او در زمان تولد وی، زن و شوهر باشند.

کودک در فاصله ای کمتر از شش ماه و بیش از ده ماه از تماس جنسی و نزدیکی پدرو مادر نگذشته باشد، متولد گردد.

 وجود رابطه زناشویی بین پدر و مادر که مهمترین شرط مشروعیت فرزند آنان است ، یعنی طفلی که از رابطه آزاد زن و مرد به وجود آید فرزند مشروع و قانونی آنان شناخته نخواهد شد.

در حالی که در این پرونده مستندا به کپی شناسنامه زوجین و کوروش و رونوشت سند ازدواج زوجین که پیوست این لایحه میباشد، تولد کوروش مشمول قاعده فراش نمی باشد. زیرا تاریخ تولد کوروش پیش از رابطه زوجیت پدر و مادر اینجانب (اعم از موقت یا دائم) می باشد. بنابراین نمی توان با استناد به قاعده فراش،کوروش را فرزند والدین اینجانب دانست. اما متاسفانه دادگاه محترم بدوی و تجدیدنظر بر خلاف ماده 371 قانون آیین دادرسی مدنی و مخالف قوانین موضوعه و شرع اسلام و نیز استناد به قاعده ای که به هیچ وجه مقدمات و شرایط استناد به آن فراهم نیست نسب کوروش را ثابت و حکم به بطلان دعوای اینجانب صادر نموده است.

در ادامه متن این لایحه که توسط وکیل نفی نسب تنظیم شده است آمده:

استناد به مواد 1162 و 1161 قانون مدنی که دادگاه محترم به آن ها اشاره نموده است، صحیح نمی باشد زیرا دعوای نفی ولد متفاوت از دعوای نفی نسب می باشد و آنچه که در مواد مذکور مورد اشاره قرار گرفته است و برای آن مهلت تعیین شده است، دعوای نفی ولد است که صرفا توسط والدین قابل طرح می باشد. در حالی که دعوای نفی نسب از سوی هر ذینفعی در هر زمان قابل طرح می باشد و به موجب هیچ قانونی محدود به زمان معینی نشده است.

در خصوص این استدلال دادگاه محترم که :” زمان متعارف دعوای نفی ولد منقضی شده و حق ساقط شده ی مذکور قابل انتقال به وراث نبوده” لازم به ذکر است که در خصوص پرونده مطروحه، علاوه بر توضیح بند فوق مبنی بر این که این دعوا دعوای نفی نسب بوده و متفاوت از دعوای نفی ولد می باشد، ولو این که این دعوا توسط والدین طرح میشد باز هم استناد به ماده 1161 قانون مدنی در خصوص موضوع این پرونده صحیح نیست. زیرا در صدر این ماده اشاره نموده: (در مورد مواد قبل…) و لذا این ماده منصرف از این پرونده که اینجانب دارای دلیل پزشکی قطعی بر نفی نسب مادری کوروش می باشم می‌باشد و قاعده فراش در مورد فقدان دلیل قاطع بر نفی نسب حکومت می‌کند و با وجود دلیل قطعی بر نفی نسب، جای استناد به قاعده فراش و با تبع به مواد 1161 و 1162 نیست.

مستفاد از قاعده فراش در فقه و مواد مربوط به آن در قانون مدنی (مواد 1158 تا 1159)  این است که اگر رابطه زوجیت مشروعی بین یک زن و مرد برقرار باشد و نیز به‌صورت قطع یا احتمال؛ زوجه مذکور با فرد دیگر از طریق حرام رابطه زناشویی داشته باشد و سپس فرزندی از خانم مورد اشاره متولد شود و فرزند مزبور امکان الحاق به زوج مشروع و یا فرد دیگر را داشته باشد فرزند ملحق به زوج مشروع می‌باشد.

این امر در صورتی است که امکان الحاق فرزند به رابطه زناشویی مشروع و غیر آن وجود داشته باشد. لذا اگر فرض تولد فرزند از شوهر مستلزم حامله بودن زن به مدت کمتر از شش ماه یا بیشتر از یک‌سال باشد به تصریح مواد مزبور قاعده فراش جاری نمی‌شود.

همچنین ماده 1160 صراحت دارد که در صورت احتمال الحاق فرزند به شوهر قبلی و شوهر بعدی زن طفل ملحق به شوهر دوم است مگر آنکه امارات قطعیه بر خلاف آن دلالت کند. بنابراین قانونگذار علاوه بر شرط وجود حمل بین 6 ماه تا یکسال، وجود امارات قطعیه را هم دلیل بر نفی ولد گرفته است.

وکیل نفی نسب در این لایحه به موارد زیر هم اشاره کرده است:

به علاوه با توجه به عدم صراحت قوانین در مورد برخی از فروض و مسائل جدیدالاحداث مثل انجام آزمایش‌های ژنتیک DNA و امثال آن که از جهت پزشکی به‌طور قطع در مورد نفی نسب اظهار نظر می‌کند و حکم آن در قانون به صراحت ذکر نشده، برای قاضی رجوع به فتاوای معتبر ضرورت پیدا می‌کند و یکی از فتوای مسلم در فقه، ضرورت حمایت زوج از نصب صحیح و نفی نسب غیر صحیح است. همان‌طورکه امام خمینی (ره) در کتاب اللعان تحریرالوسیله در ذیل مسئله 5 فرموده است «نعم یجب علیه ان ینفیه ولو بالعین مع علمه بعدم تکونه منه من جهه علمه باختلال شروط الالتحاق به إذا کان بحسب ظاهر الشرع ملحقاً به لولا نفیه لیلا یلحق بشبه من لیس منه فی ترتب علیه حکم الولد» و در مسئله 5 می‌فرماید و «ان جاز له بل وجب علیه نفیه عن نفسه» که از مجموع این سخنان استفاده می‌شود در این‌گونه موارد که با دلیل قطعی علمی و پزشکی نفی نسب اثبات شده باشد، از مصب اماره فراش و شمول مواد مربوطه از قانون مدنی خارج می‌باشد. به‌خصوص با توجه به اینکه در هر دو ماده مورد استناد دادگاه محترم بدوی و تجدیدنظر، یعنی ماده 1161 و 1162 در صدر ماده، حکم مذکور در ماده را به عبارت «در مورد مواد قبل» تقیید نموده‌اند. بنابراین هیچ‌کدام از دو ماده مزبور شامل موضوع این پرونده که اینجانب دلیل قطعی پزشکی بر نفی نسب مادری ارائه نمودم و خواهان ارجاع به پزشکی قانونی در مورد اثبات نفی نسب پدری هم بوده ام نمی‌گردد. اما متاسفانه دادگاه مذکور به جای تلاش در جهت کشف واقع و ارجاع موضوع به پزشکی قانونی برای بررسی ژنتیکی که غیرقابل خدشه ترین دلیل در خصوص اثبات یا نفی نسب می باشد با صرف استناد به اماره فراش خود را از انجام این تکلیف قانونی راحت ساخته است.

خامسا:  دیگری بوده است، این سند زمانی برای اثبات نسب قابل استناد می باشد که نتیجه آزمایش DNA  موید امری خلاف مندرجات سند سجلی نباشد. و با توجه به این که بنابر اعلام متخصصین ژنتیک نتیجه آزمایش DNA با درصد خطای بسیار ناچیز و از طریق بررسی ژن های موجود در کروموزوم های افراد مورد آزمایش به دست می آید، پایین بودن ضریب خطا در این آزمایش به حدی است که نمی تواند در نتیجه تاثیرگذار باشد. بنابراین رد کردن قاطع این آزمایش به استناد اماره فراش به معنی کنارگذاشتن دلیل قطعی در تعارض دلیل قطعی (یا حداقل اماره قضایی)  با یک اماره قانونی و ظن می باشد که برخلاف مقررات فقهی و آیین دادرسی می باشد.

اماره فراش در صورت شک در تعیین نسب ایجاد می شود و وقتی از راه اماره فراش نتوان به حقیقت رسید می توان از راه های دیگر کمک گرفت، و اگر از نظر پزشکی قطعا یا به نحوی که موجب حصول اطمینان شود دلالت DNA  بر وجود یا عدم وجود رابطه فرزندی ثابت شود، آن را مطلقاً چه در اثبات و چه در نفی نسب می پذیریم. در خصوص این پرونده نیز با توجه به تاریخ تولد کوروش (که قبل از رابطه زناشویی والدین اینجانب می باشد) در مورد وجود خود اماره فراش نیز شبهه وجود دارد و مستندا به اصل عدم و استصحاب وضع سابق نمی توان به خود اماره فراش استناد نمود چه برسد به این که بر اساس آن ، دلیل قطعی آزمایش  DNA  را نادیده گرفت.

 بنا به مراتب مذکور و مستندا به بندهای 2 و 3 ماده 371 قانون آیین دادرسی مدنی به جهت مخالفت رای صادره با موازین شرعی و مقررات قانونی , عدم رعایت اصول دادرسی و حقوق اصحاب دعوا و نیز به جهت نقص تحقیقات و  عدم توجه به دلايل و مدافعات اینجانب نقض دادنامه صادره و صدور رأی شایسته و عادلانه از محضر شما مورد تقاضا می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×