وکیل پولشویی

وکیل پولشویی (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل پولشویی

 وکیل پولشویی را تا چه اندازه می شناسید؟ آیا تاکنون برای شما پیش امده است که مجبور شوید به دفتر وکالت وکیل پولشویی مراجعه کنید و از خدمات او استفاده کنید؟ وکیل پولشویی باید دقیقا دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوان به او اعتماد کرد و از خدمات حقوقی او استفاده کرد؟ همه این سوالات در ذهن افرادی که می خواهند به وکیل پولشویی مراجعه کنند وجود دارد و باعث ایجاد نوعی چالش ذهنی برای آنان می گردد. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید اطلاعات نسبتا جامع و کاملی در مورد وکیل پولشویی بدست آورید به شما پیشنهاد می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 وکیل پولشویی یکی از وکلایی است که امروزه در هر جامعه ای دارای طرفداران بسیار زیادی است و نمی توان این موضوع را نادیده گرفت. از آنجایی که جرائم مربوط به اختلاس و پولشویی روز به روز در حال افزایش است به همین خاطر نیز کاملا طبیعی است که افراد بسیار زیادی تمایل داشته باشند تا از خدمات حقوقی وکیل پولشویی استفاده کنند.

ما د راین مطلب سعی کرده ایم تا تمامی اطلاعات مورد نیاز شما در مورد وکیل پولشویی را بیان کنیم و قوانین و قواعد حقوقی مربوط به پولشویی را به طور تشریح کنیم. وکیل پولشویی باید دارای ویژگی های مختلفی باشد تا بتوان برای انعقاد قرارداد با او اقدام کرد. شما باید این ویژگی ها را بشناسید تا بتوانید به وکیل پولشویی اعتماد کنید.

 وکیل پولشویی و توانایی هایی که باید داشته باشد.

 وکیل پولشویی باید دارای توانایی های مختلفی باشد. هر وکیل پایه یک دادگستری که وارد عرصه کاری می شود باید دارای توانایی های گوناگونی باشد تا بتواند در زمینه ان پرونده به بهترین نحو ممکن عمل کند و جریان پرونده را به نفع موکل خود پیش ببرد. به برخی از توانایی های اساسی و بسیار مهم وکیل پولشویی اشاره می کنیم:

 وکیل پولشویی باید در رشته حقوق تحصیل کرده باشد و پروانه وکالت خود را دریافت کرده باشد. دریافت پروانه وکالت توسط وکیل پولشویی به معنای آن نیست که هر وکیل پایه یک دادگستری توانایی وکالت پرونده های مربوط به پولشویی را دارد. متاسفانه برخی از افراد بدون در نظر گرفتن چنین مسائل مهمی به سراغ نزدیکترین وکیل پایه یک دادگستری که در حیطه زندگی انسان قرار دارد میروند و همین موضوع باعث می شود تا دچار مشکلات متعدد و پیاپی شوند و در جریان پرونده حقوقی که با ان درگیر هستند سریعا شکست بخورند و آسیب های مالی فراوان متوجه حال آنان شود. همانطور که میدانید آسیب های مالی مختلف نیز دارای پیامدهای ناگواری مانند مشکلات روحی و روانی هستند و به همین خاطر نیز به شما توصیه می کنیم که از همان ابتدا قبل از انتخاب وکیل پولشویی، حتما اطلاعات لازم را در مورد این وکیل بدست آورید و سپس به سراغ او بروید.

 وکیل پولشویی یکی از متخصص ترین افرادی است که اطلاعات کافی در مورد پولشویی دارد و از آخرین قوانین و لوایح تکمیلی در مورد این جرم آگاهی دارد. کسانی که در سال های اخیر دچار مشکلات گسترده ای در زمینه پرونده های پولشویی شده اند باید این موضوع را بدانند که وکیل پولشویی تنها کسی است که می تواند بهترین و تخصصی ترین خدمات حقوقی را به آنها ارائه دهد و جریان پرونده آنان را به طور کلی تا حد زیادی تغییر دهد.

 وکیل پولشویی می تواند اسناد معتبر و قابل استنادی را برای پیشبرد انواع پرونده های حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن تهیه کند و بهترین استنادات را برای دفاع از حقوق موکل خود به کارگیرد. در سال های اخیر افراد بسیار زیادی برای کسب اطلاعات در مورد پولشویی و جزئیات مربوط به این جرم تلاش کرده اند و به سراغ افراد بسیاری رفته اند اما متاسفانه نتوانسته اند کسی را پیدا کنند که بتواند اطلاعات درستی در مورد جرم پولشویی در اختیار آنان قرار دهد. به همین خاطر نیز مسائل گوناگونی را تجربه کرده اند و آسیب های زیادی را متحمل شدند و این در حالی است که وکیل پولشویی می توانست تمامی اطلاعات لازم در این زمینه را در کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار آنان قرار دهد و اگاهی های افراد را در مورد تمامی جرائم مربوط به ارتشا و اختلاس بیان کند.

 وکیل پولشویی دارای صبر و حوصله بسیار زیادی است و میتواند جزئیات مربوط به یک پرونده را در کوتاهترین زمان ممکن بررسی کند و آنها را به طور کامل تشریح کند. از طرفی دیگر وکیل پولشویی این توانایی را دارد تا در جریان پرونده های مختلف در طی جلسات مشاوره ای که برگزار می کند مسائل مختلفی را به موکلان خود بیان کند و آنها را از تمامی جریان دادرسی که قرار است با ان روبرو شوند، آشنا کند. بسیاری از افراد به دلیل ناآگاهی از جریان دادرسی دچار شکست در جریان پرنده های مختلف می شوند و نمی توانند دیگر برای احقاق حقوق خود کاری کنند.

بهترین وکیل پولشویی در کنار عموم مردم

از آنجایی که جرم پولشویی جرمی نیست که از مردم دور باشد و افراد با ان روبرو نشوند به همین خاطر عموم مردم ممکن است به وکیل پولشویی نیاز داشته باشند تا بتوانند از خدمات حقوقی گسترده این وکیل حرفه ای استفاده کنند. اگر شما نیز جز کسانی هستید که به وکیل پولشویی نیاز دارید و میخواهید از خدمات گسترده این وکیل استفاده کنید به شما پیشنهاد میکنیم که از گروه وکلای عدالت نویسان کمک بگیرید.

گروه وکلای عدالت نویسان سال های زیادی است که در زمینه پرونده های مربوط به پولشویی فعالیت می کند و به همین خاطر نیز توانایی آن را دارد تا بهترین و اساسی ترین خدمات حقوقی در زمینه پرونده های مربوط به پولشویی را در اختیار افراد قرار داد تا کمتر دچار آسیب ها و مشکلات مختلف حقوقی شوند.

بهترین وکیل پولشویی دارای سابقه درخشانی در زمینه پرونده های مختلف مربوط به پولشویی است و توانایی آن را دارد تا در کوتاه ترین زمان ممکن پرونده های پولشویی را به بهترین نتیجه برساند. اگر شما نیز جز ان دسته از افراد یهستید که به وکیل پولشویی نیاز دارید و نمی دانید چگونه این وکیل متعهد و متخصص را پیدا کنید به شما پیشنهاد می دهیم که هم اکنون با گروه وکلای عدالت نویسان تماس بگیرید.

وکیل پولشویی و ویژگی هایی که باید داشته باشد.

 وکیل پولشویی باید کاملا دقیق عمل کند. به بیان ی بهتر باید بگوییم که وکیل پولشویی باید دقت نظر در انجام خدمات حقوقی در جریان پرونده های مختلف را داشته باشد تا بتواند بهترین و تخصصی ترین خدمات را به موکلان خود ارائه دهد. وکیل پولشویی که دقت نظر لازم را نداشته باشد به هیچ عنوان نمی تواند در جریان پرونده های مربوط به پولشویی مدارک و اسناد لازم را جمع اوری کنید و دلایل قانع کننده ای برای دفاع از حقوق موکل خود پیدا کند.

 وکیل پولشویی باید خدمات مشاوره حقوقی را به نام مراجعان مود ارائه دهد. برخی از وکلا هستند که گاهی بدون در نظر داشتن شرایط جامعه و متقاضیانی که به دفتر کاری او مراجعه می کنند خدمات مشاوره حقوقی زا تنها به کسانی ارائه می دهند که برای انعقاد قرارداد وکالت اقدام می کنند. قرارداد وکالت به معنای استفاده از خدمات وکالت یک وکیل است و هیچ ربطی به خدمات مشاوره ای ندارد. یک وکیل حرفه ای و متخصص در زمینه پولشویی معم‌ولت در طی جلسات مشاوره حقوقی، تمامی خدمات مشاوره ای را که شامل پرسش و پاسخ به موکلان میگردد را به تمامی مراجعان خود ارائه می دهد و هیچ تفاوتی میان کسانی که برای انعقاد قرارداد اقدام کرده امد یا نکرده اند، نمی گذارند.

وکیل پولشویی توانایی مذاکره دارد و با تمامی فنون مربوط به مذاکره آشنایی دارد و می تواند به راحتی در جلسات دادگاه و دیگر مسائل قانونی برای دفاع از حقوق موکل خود حاضر شود و با استفاده از فنون مذاکره تمامی ایرادات وارد بر پرونده و حقوق پایمال شده موکلش را به خوبی بیان کنم. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید در مورد وکیل پولشویی و دیگر ویژگی هایی که دازد اطلاعات دقیق و صحیحی بدست اورید به شما پیشنهاد می کنیم که پر سریعترین زمان ممکن به دفتر وکالت بهترین وکیل پولشویی تهران مراجعه کنید.

وکیل پولشویی می تواند به شما کمک کند تا جریان پرونده شما در کوتاهترین زمان ممکن و بدون هیچگونه اتلاف وقت طی شود و شما بتوانید در کوتاه ترین زمان بهترین نتایج را بدست اورید‌.

امروزه در ظاهر اینطور به نظر می آید که تعداد وکیل پولشویی در سطح شهر بسیار زیاد است اما حقیقت چیز دیگری است و تعداد چنین وکلای متخصصی که توانایی و تجربه لازم در زمینه پرونده های مربوط به پولشویی را داشته باشند بسیار کم است و برای شناسایی چنین وکلایی نیاز است تا افراد تحقیقات گسترده ای انجام دهند و از تجربیات دیگران هم در این زمینه استفاده کنند.

 وکیل پولشویی را جدی بگیرید!

تمامی افرادی که درکیر پرونده های پولشویی می شوند در ابتدا دچار سردرگمی می شوند که چگونه باید جریان چنین پرونده هایی را پیگیری کنند. در چنین مواردی این افراد کاملا حق دارند. چرا که پرونده های پولشویی دارای پیچیدگی های بسیار زیادی هستند و نمی توان این پرونده ها را به افراد عادی واگذار کرد‌. افراد معمولی که هیچ اطلاعی از قوانین ندارند به هیچ عنوان نمی توانند عملکرد خوبی در جریان دادرسی داشته باشند.

همین موضوع باعث شده است که به بیشتر مردم پیشنهاد شود تا برای استفاده از، خدمات وکیل پولشویی از همان ابتدای جریان دادرسی پرونده اقدام کنند.

هنگامی که افراد از همان ابتدای جریان دادرسی پرونده های مربوط به پولشویی به سراغ وکیل پولشویی می روند، دیگر احتمال خطا بسیار کمتر است و جریان پرونده با سرعت بیشتری طی می شود و امکان موفقیت آن نیز بیشتر می شود.

 وکیل پولشویی بر اساس تجربیاتی که دارد این تخصص و مهارت را دارد تا بهترین و کوتاه ترین راه حل ممکن زا برای حل و فصل جریانات مختلف پرونده های گوناگون پیدا کند. پس بهار است یه جای هدر دادن وقت خود به وکیل پولشویی اعتماد کنید و از خدمات او استفاده کنید.

هزینه وکیل پولشویی

یکی از نگرانی های بسیاری از مردم آن است که نمی دانند باید چه مبلغی را به وکیل پولشویی بپردازند تا جریان پرونده آنان در کوتاه ترین زمان ممکن پیگیری شود. حقیقت آن است که دستمزد وکیل پولشویی بر اساس مسائل خاصی مورد بررسی قرار می گیرد و تعیین می شود. بنابراین کاملا طبیعی است که هزینه وکیل پولشویی در تمامی پرونده ها یکسان نباشد. اکنون ممکن است این سوال برای بسیاری از افراد پیش اید که هزینه وکیل پولشویی چگونه محاسبه می شود و ملاک های انتخاب آن چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم مواردی همچون: تجربه وکیل، نوع پرونده، موضوع پرونده، میزان جرم فرد متهم و…. بستگی دارد.

پولشویی در اقتصاد به چه معنی است؟

برای درک درست و بهتر مفهوم وکیل پولشویی ابتدا باید با مفهوم پولشویی آشنا شویم. در واقع باید بدانیم که پولشویی چیست و چرا به عنوان یک جرم شناخته می شود؟ برای پاسخ به این سوال باید کمی به مفاهیم اقتصادی وارد شویم.

اما از آنجایی که اقتصاد علم پیچیده و نسبتا سنگینی محسوب می شود و بسیاری از ما نمی توانیم مفاهیم پیچیده و اصطلاحات مختلف آن را درک کنیم، ناچار به ساده سازی و استفاده از مثالی ملموس هستیم.

فرض کنید که اقتصاد چیزی شبیه به یک ماشین بزرگ است. ماشینی که در دل خود از انواع چرخ دنده های مختلف تشکیل شده است. این ماشین بزرگ به واسطه حرکت چرخ دنده ها به حرکت در می آید. بنابراین زمانی که گفته می شود اقتصاد یک جامعه پویا است بدین معنی است که چرخ دنده های این ماشین به خوبی حرکت می کنند و رو به جلو می روند.

هر کدام از این چرخ دنده ها نمادی از یک بنگاه اقتصادی است. به طور مثال یک کارخانه خودروسازی مطرح یا یک سوپرمارکت کوچک محلی هر کدام یک چرخ دنده در دل این ماشین اقتصادی محسوب می شود. اما تفاوتی که بین آن ها وجود دارد این است که سوپرمارکت محلی یک چرخ دنده ریز و کوچک و خودروسازی یک چرخ دنده بزرگ و اساسی محسوب می شود.

مفهوم دیگری که در دل این ماشین بزرگ وجود دارد، سرمایه است. در واقع سرمایه یا پول همان مولوی است که از دل چرخ دنده ها می گذرد و باعث می شود این چرخ دنده ها شروع به حرکت کند.

حال بیایید به صورت نمادین فعالیت یکی از این بنگاه های اقتصادی را رصد کنیم. این گونه می توانیم بیشتر با فعالیت ماشین اقتصاد آشنا شویم. فرض کنیم شما به عنوان یک فرد عادی در جامعه از سوپرمارکت محله خودتان مقداری اجناس تهیه می کنید. برای تهیه این اجناس شما باید هزینه ای پرداخت کنید. این هزینه وارد چرخ دنده سوپرمارکت می شود. این همان عامل مولودی است که باعث می شود چرخ دنده شروع به حرکت کند. اما نکته بسیار مهم اینجاست که بر اساس حرکت این چرخ دنده سایر چرخ دنده ها نیز شروع به حرکت می کنند. به طور مثال با خرید شما از سوپر مارکت، صاحب این بنگاه اقتصادی باید برای تهیه اجناس مورد نظر بخشی از این سرمایه به دست آمده را به تولید کننده یا چرخ دنده واسط بدهد. یعنی برای تهیه شیر مورد نظر شما، باید درصد زیادی از این هزینه ای که پرداخت می کنید به چرخ دنده های بالادستی برسد. هرچقدر چرخ دنده بزرگ تر باشد، میزان سرمایه مورد نیاز برای چرخش بیشتری می خواهد.

پس اقتصاد سالم اقتصادی است که تمامی چرخ دنده ها در ارتباط با یک دیگر قرار داشته باشد و جریان سرمایه به درستی بین چرخ دنده ها به چرخش در بیاید. در این بین دولت به عنوان متولی اصلی مسئول هدایت این جریان سرمایه ای محسوب می شود. دولت باید چرخ دنده های هرزگرد و یا چرخ دنده هایی که به نظر مضر می آیند را از مسیر جریان سرمایه حذف کند. از آن جایی که اقتصاد یک ابزار و عامل بسیار مهم در جامعه محسوب می شود و تاثیر مهمی در زندگی افراد جامعه دارد، هر چرخ دنده ای که بخواهد به شکل عمد یا سهو اخلالی در جریان سرمایه ای ایجاد کند مجرم شناخته می شود.

نقش پولشویی در مثال بالا

تا به اینجا به شکل نمادین با اقتصاد و مفهوم اصلی آن آشنا شدیم. حال سوال اصلی این است که پولشویی در کجای این ماکت قرار می گیرد؟

در واقع شما می توانید هر مفهوم اقتصادی یا هر جرم اقتصادی را در این ماکت جای دهید. قاچاق کالا، دزدی، اختلاس و … هر کدام می تواند نمادی در این ماشین داشته باشد. پولشویی نیز از این داستان مستثنی نمی باشد.

همانطور که در بالا گفتیم دولت متولی اصلی مدیریت جریان سرمایه اقتصادی محسوب می شود. این جریان سرمایه به اندازه ای بزرگ است که می تواند هر فرد یا گروهی را وسوسه کند. دولت موظف است که نگذارد جریان سرمایه منحرف شود. اگر این جریان به درستی چینش شده باشد اصولا تمامی چرخ دنده های اقتصادی کشور شروع به حرکت می کند. از آن جایی که هر کدام از افراد جامعه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به یکی از این چرخ دنده ها وابسته هستند، می توان گفت با چرخش تمامی چرخ دنده های اقتصادی، ثروت بین تمامی افراد جامعه پخش می شود.

بنابراین هرگونه اخلال در این بین به عنوان یک جرم شناخته می شود. این مسئله ای است که همه افراد جامعه از جمله اخلال گران اقتصادی به خوبی می دانند. بنابراین این افراد برای این که بتوانند به اهداف خود برسند بدون آن که دیده شوند باید کاری انجام دهند.

همانطور که گفتیم در ماشین اقتصادی هر چرخ دنده به چرخ دنده های متعددی متصل است و هر چرخش در یکی از آنها می تواند به ترتیب همه آن ها را به چرخش در بیاورد و این را نماد یک اقتصاد سالم دانستیم.

پس کار ساده است. اگر یک اخلالگر اقتصادی بتواند چند چرخ دنده به شکل های مختلف در کنار یکدیگر قرار دهد عمل می تواند سرمایه ای دروغین را به چرخه بیاندازد. به بیان ساده تر پولشویی مجموعه ای از چرخ دنده هایی است که عملا سرمایه را درون خود حبس می کنند. این مجموعه اجازه نمی دهد ماشین اقتصادی از این سرمایه سهمی داشته باشد. از طرف دیگر در دید اول این ها تنها چرخ دنده هایی هستند که در حال گردش سرمایه می باشند. اما با دید دقیق تر می توان متوجه شد که این مجموعه عملا به نقطه ای متصل نیست و تنها جریان سرمایه را به درون خود می بلعد و خروجی ندارد. این همان مفهومی است که در اقتصاد و علم حقوق به آن پولشویی گفته می شود.

واقعیتی از پولشویی که باید بدانید.

اما بیایید کمی واقعی تر با مفهوم پولشویی آشنا شویم. تا این جا دانستیم که پولشویی چه کاری انجام می دهد. اما بیایید کمی دقیق تر و واقعی تر با این مفهوم آشنا شویم.

فرض کنید یک اخلالگر اقتصادی به هر نحوی اقدام به اختلاس کرده باشد. این اخلالگر اقتصادی به خوبی می داند که این سرمایه به شکل خام قابل رهگیری است و هر کسی می تواند به سادگی متوجه شود که این فرد بدون در اختیار داشتن چرخ دنده اقتصادی متناسب، سرمایه ای بزرگ ایجاد کرده است. پس این فرد ناچار است این سرمایه را در گردش نگه دارد. اما نه در دل ماشین اقتصاد، بلکه در دل اقتصادی کوچک تر!

در واقع اخلالگر اقتصادی شروع به ساخت یک مجموعه ای کوچک و مرتبط با یک دیگر می کند. این مجموعه ها از یک دیگر مجزا هستند اما با هم ارتباط دارند. نکته مهم اینجاست که هیچ ارتباطی بین این مجموعه و اقتصاد کلان وجود ندارد. این فرد با تزریق سرمایه اختلاس شده به دل این مجموعه فرایند اقتصادی را شروع می کند که در آن سرمایه شروع به چرخش می کند. این چرخش باعث می شود کم کم رنگ و شکل سرمایه اختلاس شده عوض شود و اصطلاحا پول شسته شود. بدین ترتیب فرد بدون این که کار خاصی انجام دهد به راحتی می تواند از این سرمایه در گردش لذت ببرد.

این موضوع به اندازه ای برای دولت اهمیت دارد که هنگام افتتاح حساب از افراد خواسته می شود تعهد نامه ای مبنی بر عدم سوء استفاده پولشویی امضا کنند. این تعهدنامه از این جهت است که اساسا در صورت بروز هر نوع مشکل و پیدا شدن مجرم بتوان از این تعهدنامه به عنوان یک سند قابل استناد در دادگاه استفاده کرد.

پس همانطور که می بینید پولشویی درست شبیه به یک غده سرطانی است که می تواند اقتصاد را فلج کند. از این روست که همه دستگاه های حکومتی اعم از دولتی و قضایی در تلاش هستند تا جلوی این بیماری اقتصادی را بگیرند.

برای مبارزه با پولشویی باید چه کرد؟

اولین و مهمترین راه حلی که معمولا وکیل پولشویی آن را پیشنهاد می دهد آن است که شناسایی کامل ارباب رجوع در دستگاههای دولتی به طور کامل انجام شود. در رابطه با این موضوع وکیل پولشویی طبق قانون به موارد زیر استناد می کند:

مؤسسات اعتباری، بیمه‌ها و شرکت بورس موظفند هنگام ارائه تمامی خدمات و انجام عملیات پولی و مالی حتی کمتر از سقف مقرر ازجمله انجام هرگونه دریافت و پرداخت، حواله وجه، صدور و پرداخت چک، ارائه تسهیلات، صدور انواع کارت دریافت و پرداخت، صدور ضمانت‌نامه، خرید و فروش ارز و اوراق گواهی سپرده و اوراق مشارکت، قبول ضمانت و تعهد ضامنان به هر شکل از قبیل امضای سفته، بروات و اعتبارات اسنادی، خرید و فروش سهام نسبت به شناسایی اولیه ارباب رجوع  اقدام نموده و اطلاعات آن را در سیستمهای اطلاعاتی خود ثبت نمایند.

پرداخت قبوض دولتی و خدمات شهری کمتر از سقف مقرر نیازی به شناسایی ندارد. تمامی اشخاص مشمول مکلف به شناسایی اولیه ارباب رجوع هنگام انجام هرگونه معامله، عملیات و ارائه خدمات بیش از سقف مقرر و یا هنگام وجود ظن به انجام پولشویی، به شرح زیر می‌باشند:

شناسایی اولیه شخص حقیقی:  شناسایی اولیه شخص حقیقی براساس شماره ملی و کدپستی محل سکونت و تطابق آن با اصل کارت ملی در حد متعارف صورت می‌پذیرد. در صورت ارتباط برخط اشخاص مشمول با سازمان ثبت احوال کشور و تطبیق از آن طریق، اخذ شناسنامه عکسدار یا گواهینامه رانندگی یا گذرنامه معتبر بلامانع می‌باشد.

 درخصوص اتباع خارجی، گذرنامه معتبر کشور متبوع که دارای مجوز ورود و اقامت باشد یا کارت هویت و یا برگ آمایش اتباع خارجی معتبر، مدارک شناسایی محسوب می‌گردد. اجرای تمامی تکالیف مذکور در آیین‌نامه اجرایی قانون الزام اختصاص شماره ملی و کدپستی برای کلیه اتباع ایرانی همچنان الزامی است.

شناسایی اولیه شخص حقوقی: شناسایی اولیه شخص حقوقی براساس شناسه ملی و کدپستی اقامتگاه قانونی شخص حقوقی و تطبیق آن با اصل یا تصویر مصدق کارت شناسه  صورت می‌گیرد.

درخصوص شخص حقوقی خارجی، شناسایی با اخذ مدارک مجوز فعالیت معتبر در ایران و شماره اختصاصی اتباع خارجی مأخوذه از پایگاه ملی اطلاعات اتباع خارجی صورت خواهد گرفت. شناسایی اولیه شخص حقیقی معرفی شده از سوی شخص حقوقی برابر ضوابط مقرر در مورد اشخاص حقیقی صورت خواهد پذیرفت.

 متصدیان شناسایی اولیه ارباب رجوع موظفند در مواردی که نسبت به اصالت مدارک شناسایی ارائه شده توسط ارباب رجوع ابهام داشته باشند، از طریق تحقیق از سایر نظامها و پایگاههای اطلاعاتی و یا استعلام از مراجع ذی‌ربط قانونی مطلع نسبت به رفع ابهام و شناسایی اقدام نمایند. به هر حال، ارائه خدمت تا رفع ابهام متوقف می‌گردد.

شناسایی اولیه در موارد غیر بانکی: تمامی اشخاصی که عهده‌دار ارائه خدمات مربوط به صندوق امانات و صندوق پستی در کشور هستند، به هنگام ارائه خدمت موظف به شناسایی ارباب رجوع می‌باشند.

 تمامی اشخاصی که در زمینه قبول یا جابجایی امانات و ارائه خدمات پستی به ارباب رجوع فعالیت دارند، موظفند در مواردی که ارزش امانات و محموله‌های پستی از سوی ارباب رجوع بیش از سقف مقرر اعلام می‌گردد، نسبت به شناسایی ارباب رجوع اقدام نمایند.

 تمامی اصنافی که به تشخیص شورا در معرض استفاده پولشویان قرار دارند، موظفند در تمامی معاملات بیش از سقف مقرر نسبت به شناسایی اولیه مشتریان اقدام و آن را ثبت نمایند. این عده همچنین موظف به درج شماره منحصر به فرد اشخاص در فاکتور فروش هستند.

نکات دیگری که معمولا وکیل پولشویی به انها اشاره می کند:

شناسایی کامل اشخاص حقیقی اشخاص مشمول موظفند به هنگام ارائه خدمات پایه (به ویژه در زمان افتتاح حساب

بانکی) علاوه بر شناسایی اولیه (مذکور در بند الف این ماده) نسبت به شناسایی کامل ارباب رجوع و تخمین سطح فعالیت مورد انتظار وی به شرح زیر اقدام نمایند:

 اخذ معرفی‌نامه معتبر با امضای حداقل یک نفر از مشتریان شناخته شده یا اشخاص مورد اعتماد یا معرفی‌نامه از یکی از موسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمانهای دولتی و یا نهادها و کانونهای حرفه‌ای رسمی.

 اخذ اطلاعات از ارباب رجوع در مورد سوابق ارتباط با اشخاص مشمول و استعلام از اشخاص مذکور به منظور تعیین صحت اطلاعات ارائه شده از سوی ارباب رجوع.

 اخذ جواز کسب معتبر به ویژه در مورد مشاغل غیر مالی که بیشتر در معرض پولشویی قرار دارند از قبیل طلافروشان، فروشندگان اشیای گرانقیمت، بنگاههای معاملات املاک و خودرو.

 اخذ گواهی اشتغال به کار از اشخاص حقیقی دارای جواز کسب و یا از اشخاص حقوقی دارای شناسه ملی.

اخذ اطلاعات در مورد نوع و میزان فعالیت ارباب رجوع جهت تعیین سطح گردش مورد انتظار ارباب رجوع در حوزه فعالیت خود.

 شناسایی کامل اشخاص حقوقی اخذ اطلاعات راجع به نوع، ماهیت و میزان فعالیت ارباب رجوع به منظور تخمین سطح فعالیت مورد انتظار.

 اخذ اطلاعات در خصوص اساسنامه، شرکت‌نامه، سهامداران عمده، نوع فعالیت، تأمین‌کنندگان منابع مالی شخص حقوقی، مؤسسان، مدیران، بازرسان، حسابرسان و نشانی اقامتگاه آنان.

اخذ اطلاعات مربوط به رتبه‌بندی شرکت از مراجع ذی‌ربط (از قبیل شرکتهای سنجش اعتبار، رتبه‌بندی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور و یا سایر مراجع حرفه‌ای.

در صورت عدم رتبه‌بندی شرکت، شخص مشمول باید رأساً از طریق بررسی صورتهای مالی تایید شده توسط یکی از اعضای جامعه حسابداران رسمی نسبت به تعیین سطح فعالیت مورد انتظار ارباب رجوع اقدام نماید و در صورت عدم الزام شخص حقوقی به انتخاب یکی از اعضای جامعه حسابداران رسمی آخرین صورتهای مالی معتبر شرکت مستقیماً مورد بررسی قرار می‌گیرد.

اخذ تعهد از مدیران و صاحبان امضاء مبنی بر اینکه آخرین مدارک و اطلاعات مربوط به شخص حقوقی را ارائه داده‌اند و متعهد گردند هر نوع تغییر در موارد مذکور را بلافاصله اطلاع دهند.

نقش دبیرخانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی در جریان پرونده های پولشویی

اگر به وکیل پولشویی مراجعه کنید متوجه این نکته می شوید که یکی از مراجع قضایی و قانونی که مسئولیت رسیدگی به پرونده های پولشویی را بر عهده دارد، نقش دبیرخانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی است. وکیل پولشویی در مورد این موضوع معمولا در جلسات حقوقی اطلاعات لازم را به افراد ارائه می دهد. در مورد نقش دبیرخانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی دقت داشته باشید، دبیرخانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود و عهده‌دار وظایف زیر خواهد بود:

 انجام امور اداری مربوط به تشکیل جلسات شورا، ابلاغ و پیگیری مصوبات، حضور فعال در مجامع بین‌المللی و تشریح اقدامات کشور در مبارزه با پولشویی.

پیگیری اجرا و اخذ گزارش عملکرد اشخاص مشمول، نظارت و بازرسی (دوره‌ای، اتفاقی و موردی) از اشخاص مشمول به‌منظور اطمینان از اجرای آیین‌نامه‌ها و دستورالعملهای مصوب در حوزه مسئولیت اشخاص مشمول و مشاغل غیرمالی مشمول و تهیه گزارش اجرای قانون و مقررات مربوط هر شش ماه یک بار و ارسال به شورا.

 رتبه‌بندی سالانه اشخاص مشمول در مورد میزان رعایت مقررات مربوط به پولشویی و در صورت تصویب شورا، اعلام عمومی آن. پاسخگویی به مراجع ذیصلاح، اعلام مواضع، تبلیغات، پشتیبانی از دیدارگاه الکترونیک دبیرخانه و توجیه عمومی مردم با هماهنگی مراجع مسئول.

هماهنگی در تشکیل دوره‌های آموزشی در داخل و خارج کشور و تدوین و انتشار جزوات آموزشی.  برنامه‌ریزی سالانه اجرای قانون و آیین‌نامه‌های ذی‌ربط توسط مجریان و اشخاص مشمول.

 حمایت مادی و معنوی از اشخاص مشمول و کارکنان ذی‌ربط که در راستای انجام وظایف خود در اجرای مقررات مبارزه با پولشویی مورد شکایت و تعرض ارباب رجوع قرار گیرند.

به روزرسانی آیین‌نامه‌ها و دستورالعملهای ذی‌ربط از طریق مراجع قانونی. تهیه پیش‌نویس آیین‌نامه‌های لازم و اعلام‌نظر در مورد دستورالعملهای پیشنهادی اشخاص مشمول. اعلام راهها و فرآیندهای جدید پولشویی و تأمین مالی تروریسم در کشور و پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعملها در صورت نیاز.

توجه کنید:

 وکیل پولشویی تمامی اطلاعات لازم در مورد واحد امور مالی را ارائه می دهد. واحد اطلاعات مالی به منظور انجام اقدامات زیر در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌گردد:

 جمع‌آوری و اخذ اطلاعات معاملات مشکوک، ارزیابی، بررسی و تحلیل اطلاعات گزارشها و معاملات مشکوک، درج و طبقه‌بندی اطلاعات در سیستمهای مکانیزه، اعـلام مشخصات اشخاص دارای سابقه پولشویی و یا تأمین مالی تروریسم به اشخاص مشمول جهت مراقبت بیشتر و یا قطع همکاری، در صورت درخواست مراجع ذی‌ربط.

تأمین اطلاعات تحلیل شده مورد نیاز مراجع قضایی، ضابطان و دستگاههای مسئول مبارزه با تروریسم در کشور در صورت درخواست مراجع ذی‌ربط، تهیه آمارهای لازم از اقدامات صورت گرفته در جریان مبارزه با پولشویی.

تهیه نرم‌افزارها و سیستمهای اطلاعاتی مورد نیاز، تأمین امنیت اطلاعات جمع‌آوری شده، تبادل اطلاعات با سازمانها و نهادهای بین‌المللی طبق مقررات، جمع‌آوری و اخذ تجارب بین‌المللی، ارسال گزارش هایی که به احتمال قوی صحت دارد یا محتمل آن از اهمیت برخوردار است به دستگاه قضایی.

پیگیری گزارشهای ارسالی در مراجع قضایی، تهیه پیش‌نویس برنامه سالانه واحد اطلاعات مالی جهت تصویب شورا، پاسخ به استعلام اشخاص مشمول در اسرع وقت، اعلام نظر در مورد صلاحیت تخصصی مسئولان واحدهای مبارزه با پولشویی پیشنهادی از سوی مدیران اشخاص مشمول.

دیگر مواردی که باید طبق قانون پولشویی در مورد نقش دبیرخانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی بدانید:

نصب و عزل دبیر با پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی، تصویب شورا و حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی صورت خواهد گرفت. واحد اطلاعات مالی زیر نظر دبیر به انجام وظایف محول شده خواهد پرداخت. تمامی پستهای دبیرخانه، واحد اطلاعات مالی و واحدهای زیر مجموعه، مشاغل حساس محسوب شده و تابع مقررات مربوط خواهند بود.

معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور موظف است به پیشنهاد شورا ظرف سه ماه ساختار سازمانی و شرح وظایف دبیرخانه و سایر واحدهای مورد نیاز را با ملاحظه تامین نیروی انسانی مجرب جهت اجرای کامل قانون و افزایش حداقل در تشکیلات اداری ابلاغ نماید. تمامی دستگاههای اجرایی موظفند نسبت به تامین نیروهای متخصص و مجرب با وزارت امور اقتصادی و دارایی همکاری داشته باشند.

شورا می‌تواند کارگروه خاصی را تعیین نماید تا بر حسن اجرای وظایف و تکالیف محول شده به دبیرخانه و واحد اطلاعات مالی نظارتی داشته و گزارش بازرسیهای خود را به شورا ارائه نمایند.

وزارت امور اقتصادی و دارایی مسئول تأمین امکانات لازم و پشتیبانی مورد نیاز واحد اطلاعات مالی و دبیرخانه خواهد بود. تمامی اشخاص مشمول موظفند ظرف سه ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه نسبت به تهیه پیش‌نویس دستورالعملهای لازم برای اجرای قانون و این آیین‌نامه و به ویژه دستورالعمل تشخیص عملیات و معاملات مشکوک اقدام و به دبیرخانه ارسال نمایند.

دستورالعملهای مذکور و تغییرات احتمالی آنها در آینده، پس از تصویب در شورا باید ظرف سه ماه به تمامی کارکنان تحت امر اشخاص مشمول ابلاغ و آموزشهای لازم به آنها داده شود.

در مورد مشاغل غیر مالی، وزارت بازرگانی با همکاری اتاقهای بازرگانی و تعاون و اتحادیه‌های صنفی به درخواست شورا اقدام خواهند نمود. یک ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه‌، پرداخت وجه نقد بیش از سقف مقرر در هر روز، توسط اشخاص مشمول (به ویژه مؤسسات اعتباری)، به ارباب رجوع ممنوع است. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است تدابیر و ساز و کار لازم را جهت تسهیل امور فراهم سازد.

تمامی اشخاص مشمول مکلفند هنگام صدور مجوز یا تمدید مجوزهای قبلی برای مشاغل غیر مالی در بخشهای مختلف، از متقاضیان تعهدات لازم را برای اجرای قانون و آیین‌نامه‌های مبارزه با پولشویی وتامین مالی تروریسم اخذ و در پرونده آنها بایگانی نمایند. درج این تعهد در مواردی که شورا اعلام می‌کند، می‌تواند در اساسنامه اشخاص حقوقی نیز الزامی شود.

در صورت ضرورت، شورا ضوابط و دستورالعملهای لازم برای حسن اجرای این آیین‌نامه را تصویب و از طریق دبیرخانه به مبادی، مراجع و اشخاص و صنوف ذی‌ربط ابلاغ خواهد نمود.

تمامی اشخاص مشمول موظفند اطلاعات مورد درخواست واحد اطلاعات مالی در موضوع مبارزه با پولشویی را به نحوی که آن واحد تعیین کند جهت انجام وظایف محول شده تامین نمایند.

به منظور سهولت دسترسی به اطلاعات مشتریان و احراز صحت اسناد و اطلاعات ارائه شده از سوی افراد، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است نسبت به راه‌اندازی سامانه اطلاعات مشتریان مشتمل بر اطلاعات زیر اقدام نماید:

اطلاعات ثبتی و صورتهای مالی مشتریان (حقوقی و حقیقی). اطلاعات شماره حسابها و تسهیلات ارائه شده به آنان و موارد سررسید و معوق شده)موضوع دستورالعمل تنظیم فرمهای اعطای تسهیلات و تعهدات بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران).

اطلاعات چکهای برگشتی.اطلاعات مربوط به اظهارنامه مالیاتی مشتریان.ـ اطلاعات محکومیتها و سفته‌های واخواستی اشخاص حقیقی و حقوقی که اسامی آنها در سیستم ثبت شده است.اطلاعات سجلی ارائه شده توسط مشتریان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×