وکیل شورای حل اختلاف

وکیل شورای حل اختلاف (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل شورای حل اختلاف

وکیل شورای حل اختلاف تهران

 وکیل شورای حل اختلاف

وکیل شورای حل اختلاف جز آن دسته از وکلایی است که در سال های اخیر بسیاری از افراد با او اشنایی نداشته اند و به خوبی نمی دانند که این وکیل چگونه می تواند به انها کمک کند تا جریان دادرسی پرونده هایشان را به خوبی پیش ببرند و شرایط نسبتا خوبی برای آنها ایجاد کند. برای آنکه بتوانید در مورد وکیل شورای حل اختلاف اطلاعات لازم را بدست آورید و بدانید که این فرد حرفه ای و متخصص چگونه می تواند جریان پرونده های مختلف را مورد بررسی قرار دهد به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی مسائلی را که باید در این حوزه بدانید را به شما معرفی کنیم.

آیا شما میدانید که وکیل شورای حل اختلاف به چه کسی گفته می شود؟ وکیل شورای حل اختلاف چه کارهایی می تواند انجام دهد؟ وکیل شورای حل اختلاف دارای وظایفی است؟ وکیل شورای حل اختلاف چه ویژگی ها و تخصص هایی دارد که می تواند با استفاده از آنها جریان قضایی پرونده های مختلف را به نتیجه برساند؟ وکیل شورای حل اختلاف با دیگر وکلای پایه یک دادگستری چه تفاوتی دارد و چگونه می تواند جریان پرونده های مختلف را پیگیری کرد؟

وکیل شورای حل اختلاف جز آن دسته از وکلای حرفه ای و متخصصی است که دارای توانایی های مختلفی است و می تواند جریان پرونده های مربوطه را در مدت زمانی کوتاه مورد پیگیری قرار داد. وکیل شورای حل اختلاف را می تواند بهترین و تخصصی ترین خدمات حقوقی را به نحوئی ارائه دهد که بسیاری از افراد بتوانند از آن استفاده کنند و هیچ گونه محدودیتی در این حوزه وجود نداشته باشد.

وکیل شورای حل اختلاف چه می کند؟

وکیل شورای حل اختلاف می تواند جریان دادرسی پرونده های بسیار زیادی را در جهت پیشبرد شرایط و منافع موکل خود پیش ببرد.شورای حل اختلاف یکی از مراجع  قانونی است که به حا اختلافات میان مردم می پردازد. وکیل شورای حل اختلاف در  جریان چنین پرونده ها و مسائلی می تواند از صفر تا صد کار را بر عهده گیرد و به موکل خود کمک کند تا در بهترین شرایط کاری اقدامات قانونی نسبتا خوبی داشته باشند.

وکیل شورای حل اختلاف از همان ابتدا جریان پرونده را مورد موشکافی قرار می دهد و سپس تمامی خدمات مشاوره ای لازم را به افراد ارائه می دهد تا انان بتوانند با دید نسبتا باز و روشن تری اقدام به تصمیم گیری کنند. وکیل شورای حل اختلاف از راه های مختلفی استفاده می کند تا تمامی اطلاعات لازم را به افراد ارائه دهد و دانش حقوقی آنان را رد مباحث مختلف افزایش دهد.

یکی از راه هایی که می توان با استفاده از آن از خدمات مشاوره حقوقی وکیل شورای حل اختلاف استفاده کرد آن است که ز خدمات مشاوره فوری استفاده کرد. خدمات مشاوره فوری بدین نحو است که افراد به راحتی می توانند با وکیل مورد نظر خود تماس بگیرند و سریعا تمامی سوالات خود را از او بپرسند تا راه حلی مناسب به آنها پیشنهاد شود. بسیاری از افرادی که با وکیل شورای حل اختلاف آشنایی ندارند و نمی دانند که این وکیل حرفه ای و متخصص را چگونه پیدا کنند بهتر است از موسسات معتبر و حرفه ای مانند گروه وکلای عدالت نویسان کمک بگیرند تا مشکل را تا حد زیادی مورد حل و فصل قرار دهند.

وکیل شورای حل اختلاف دارای توانایی های متعددی است و تخصص های مختلفی دارد. این وکیل حرفه ای به خوبی می داند که چگونه باید اسناد حقوقی مختلف را برای جریان پرونده های شورای حل اختلاف آماده کند و آنها را به چه نحوی تنظیم کند تا مورد تایید قانونی قرار گیرند. وکیل شورای حل اختلاف با دیگر وکلایی که برای رسیدگی به جریان پرونده های حقوقی که در شورا مطرح می گردند دارای تفاوت هایی که گاهی نادیده انگاشته می شوند. اولین و مهمترین تفاوت میان وکیل شورای حل اختلاف با دیگران است که این وکیل متخصص می تواند جریان دادرسی پرونده های گوناگونی که در روند دادرسی قرار می گیرند را تکیه بر تجربیات خود مورد بررسی قرار دهید تا آنها را به نتیجه برساند.

وکیل شورای حل اختلاف علاوه بر آنکه روند پرونده را آغاز می کند این توانایی را دارد تا با تکیه بر دانش و اطلاعاتی که دارد این موارد را پس از حکم شورا نیز مورد تحلیل قرار دهد و برای ارجاع پرونده به محاکم دیگر قانونی اقدام کند یا حتی پس از صدور حکم نیز برای تغییر حکم آن و تجدید نظر خواهی اقدامات لازم را انجام دهد.

افراد باید این موضوع را در نظر داشته باشند که با کمک وکیل شورای حل اختلاف به راحتی می توانند مشکلات مربوط به پرونده های شورای اختلاف را حل کنند. دقت داشته باشید که پرونده هایی که به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشوند معمولا دارای روند دادرسی نسبتا طولانی هستند و گاهی دچار اطاله دادرسی نیز می شوند. در چنین مواردی وکیل شورای حل اختلاف می تواند به آنها کمک کند تا موضوع پرونده سریعا بررسی شود و به نتیجه برسد.

وکیل شورای حل اختلاف را بشناسید.

یکی از مهم ترین و اساسی ترین مسائلی که افراد باید به آن توجه داشته باشند آن است که قبل از هرگونه اقدامی د رابتدا وکیل شورای حل اختلاف را بشناسند تا بتوانند پرونده خود را به این فرد واگذار کنند و برای انعقاد قرارداد وکالت اقدام کنند. وکیل شورای حل اختلاف یکی از انواع وکلای پایه یک دادگستری است که دارای تجربه کاری نسبتا خوبی در زمینه پرونده های مربوط به شورای حل اختلاف است و میتواند بهتر از هر کس دیگری این پرونده ها را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد و آنها را به طور دقیق تحلیل کند. وکیل شورای حل اختلاف دارای تخصص ها و مهارت هایی است که بسیاری دیگر از وکلای پایه یک دادگستری با آن آشنایی دارند و نمی دانند که چگونه باید این مهارت ها را بدست آورند و همین موضوع باعث می شود تا زمان و هزینه آنها در این زمینه به هدر برود و نتوانند اقدامات نسبتا خوبی انجام دهند.

وکیل شورای حل اختلاف بهترین و متخصص ترین کسی است که می توان به او اطمینان کرد و شرایط پرونده خود را با حضور این وکیل حرفه ای و متخصص مورد حل و فصل قرارداد. وکیل شورای حل اختلاف می تواند شرایط بسیاری از پرونده هایی را که دارای مشکلات مختلف هستند را به بهترین نحو ممکنم مورد پیگیری قرار دهد.

شاید اکنون این چالش ذهنی برای بسیاری از افراد پیش آید که الان دقیقا نمی دانند که چگونه باید وکیل متخصص برای جریان پرونده خود پیدا کنند. در چنین مواقعی به شما پیشنهاد می کنیم که در اولین مرحله بهتر است شما موضوع پرونده خود را شناسایی کنید. بعد از آنکه موضوع پرونده ای که در دست دارید مورد بررسی قرار گرفت و حوزه کاری آن مشخص شد نوبت به آن میرسد که شما به دنبال کسی باشید که در زمینه پرونده شما دارای تخصص باشد و بتواند بهترین عملکرد را از خود نشان دهد.

حقیقت آن است که در سال های اخیر این موضوع ثابت شده ای که افراد متخصص بهتر از هرکس دیگری می توانند پرونده های مختلف را مورد بررسی قرار دهند و آنها را به طور کاملا دقیق موشکافی کنند تا نتیجه نسبتا مناسبی برای آن پیدا کنند. بنابراین با پیدا کردن وکیل متخصص هر حوزه شما می توانید در صرف زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید و شرایط نسبتا خوبی را برای جریان پرونده خود ایجاد کنید.

بهترین وکیل شورای حل اختلاف در تهران

در مورد پرونده های مربوط به حوزه شورای حل اختلاف نیز این موضوع صدق می کند. تمامی پرونده هایی که مربوط به حوزه شورای حل اختلاف هستند باید توسط وکیل شورای حل اختلاف بررسی شوند. وکیل شورای حل اختلاف به دلیل تجربه کاری که دارد بهتر از هر کس دیگری می تواند پرونده های مختلف را به نحوی مناسب بررسی کند و در جهت احقاق حقوق موکل قدم بردارد. یکی از بهتری راهکارهایی که می توان با استفاده از آن وکیل شورای حل اختلاف متخصص را پیدا کرد آن است که به تجربیات کاری این وکیل حرفه ای نگاهی انداخت و جریان پرونده هایی را که به نتیجه رسانده است به طور دقیق تحلیل کرد.

کمک گرفتن از موسسات حقوقی معتبر در این زمینه می تواند بسیار کارآمد باشد و از به هدر رفتن زمان و هزینه افراد جلوگیری کند.و گروه وکلای عدالت نویسان بهترین انتخابی است که افراد می توانند در این زمینه داشته باشند. این گروه حقوقی متخصص بهترین وکیل شورای حل اختلاف در تهران را شناسایی میکند و سپس او را به موکل معرفی می کند.

برخی از افراد با خود فکر می کنند که هزینه وکیل شورای حل اختلاف برای رسیدگی به مسائل مربوط به حیطه پرونده نسبتا زیاد است و ترجیح می دهند که خود به تنهایی جریان پرونده را رسیدگی کنند. شاید این نکته رد ظاهر ساده به نظر برسد که همه افراد خود به تنهایی می توانند جریان پرونده هایی را که با ان درگیر هستند را مورد حل و فصل قرار دهند اما این موضوع کاملا اشتباه است و همین مووضوع باعث میشود تا پرونده هایی که در حوزه شورای حل اختلاف مطرح می گردند دارای نتنایج نسبتا خوبی نباشند و افراد بتوانند به راحتی آنها را مورد پیگیری قرار دهند و زمان و هزینه آنها در این راستا به هدر رود.

وکیل شورای حل اختلاف کسی است که می تواند این پرونده ها را در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برساند و بهترین نتایج را برای آن بوجود آورد. بنابراین کاملا طبیعی ایست در چنین حالتی در هزینه افراد بسیار صرفه جویی شود و شرایط نسبتا مطلوبی برای آنها ایجاد شود. با توجه به این موضوعات و مسائل به خوبی می توان این موضوع را درک کرد که حضور یک وکیل شورای حل اختلاف دارای اثرات بسیار مطلوبی است و خدماتی که وکیل شورای حل اختلاف ارائه می دهد در مقابل هزینه ای که دریافت می کند بسیار مقرون به صرفه می باشد.

وکیل شورای حل اختلاف و مشاوره فوری

گاهی برای بسیاری از افراد پیش می آید که به وکیل شورای حل اختلاف احتیاج پیدا می کنند و نمی دانند که چگونه باید از او به صورت فوری کمک بگیرند و سوالات خود را بپرسند. گاهی شرایطی پیش می آید که افراد نمی توانند به راحتی به وکیل شورای حل اختلاف مراجعه کنند و جریان پرونده خود را با او در میان بگذارند. در چنین مواردی شما باید این موضوع را بدانید که وکیل شورای حل اختلاف می تواند به افراد به صورت فوری نیز خدمات مشاوره ای ارائه دهد.

خدمات مشاوره ای فوری وکیل شورای حل اختلاف به نحوی است که افراد می توانند بدون در نظر گرفتن محدودیت های زمانی و مکانی به راحتی با او تماس بگیرند یا به صورت اینترنتی چه کنند و سوالات خود را به صورت دقیق بپرسند. هیچ نگرانی بابت مسافت دور از دفتر وکالت وکیل شورای حل اختلاف وجود ندارد. همه افراد می توانند در هر نقطه ای که هستند و در هر زمانی که قرار دارند به راحتی سوالات خودت را بیان کنند.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به صورت ناگهانی مجبور شوید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و از روند آن هم آگاهی نداشته باشید. در چنین مواردی به راحتی می توانید به وکیل شورای حل اختلاف زنگ بزنید و به صورت فوری سوالات خود را بیان کنید تا دچار آسیب و خسارت نشوید.

یکی دیگر از مزایای مشاوره فوری با وکیل شورای حل اختلاف آن است که قبل از انعقاد قرارداد وکالت می توانید با این وکیل صحبت کنید تا از میزان مهارت ها و تخصص های او آگاهی پیدا کنید.

وکیل شورای حل اختلاف و قوانینی که باید بدانید:

 وکیل شورای حل اختلاف  از تمامی قوانین مربوط به جریان دادرسی پرونده های شورا اطلاع دارد. به چند مورد از این موارد اشاره میکنیم تا در مورد آن اطلاع پیدا کنید:

به‌ منظور حل اختلاف و صلح و سازش بین اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی، شوراهای حل اختلاف که در این قانون به اختصار «شورا» نامیده می‏شوند، تحت نظارت قوه قضائیه و با شرایط مقرر در این قانون تشکیل می‏گردد. تعیین محدوده فعالیت جغرافیایی شورا در هر حوزه قضایی به عهده رئیس همان حوزه قضائی می‏باشد.

 شوراهای حل اختلاف در شهرها و در صورت لزوم در روستاها به تعداد لازم تشکیل می‏گردد. رئیس قوه قضائیه می‌تواند برای رسیدگی به  امور خاص به ترتیب مقرر در این قانون شوراهای تخصصی تشکیل دهد. هر شورا دارای رئیس، دو نفر عضو اصلی و یک‌ نفر عضو علی ‏البدل  است و در صورت نیاز میتواند برای انجام وظایف خود دارای مسئول دفتر باشد که توسط رئیس حوزه قضائی مربوط پیشنهاد و ابلاغ آن از سوی رئیس کل دادگستری استان یا معاون ذیربط وی صادر می‏شود.

در هر حوزه قضائی یک یا چند نفر قاضی دادگستری که قاضی شورا نامیده می‏شوند، مطابق مقررات این قانون انجام وظیفه می‏نمایند. قوه‌قضائیه می‏تواند برای تامین قضات شورا از میان قضات شاغل یا بازنشسته استفاده نماید. مرکز امور شوراها می‏تواند از قضات شورا به‌ صورت تمام‌ وقت یا پاره‌ وقت استفاده نماید. رئیس قوه قضائیه می‌تواند یک قاضی را برای چند شورا تعیین کند.

حکم انتصاب قاضی شورا توسط رئیس قوه‌قضائیه و حکم انتصاب هریک از اعضای شورا پس از احراز شرایط  مقرر در این قانون، با پیشنهاد رئیس کل دادگستری توسط رئیس مرکز امور شوراها صادر می‏شود. اعضای شورا باید دارای شرایط زیر باشند:

متدین به دین مبین اسلام تابعیت جمهوری اسلامی‌ایران- التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه فقیه -حسن شهرت به امانت و دیانت و صحت عمل- عدم استفاده از مشروبات الکلی و عدم اعتیاد به مواد مخدر یا روانگردان- حداقل سی‌سال سن تمام- کارت پایان‌ خدمت وظیفه عمومی ‌یا معافیت از آن برای مشمولان- حداقل مدرک کارشناسی یا مدرک حوزوی معادل برای تمام اعضای شورای حل اختلاف شهر و در شورای روستا سواد خواندن و نوشتن و ترجیحاً داشتن دیپلم و بالاتر- متاهل بودن- سابقه سکونت در حوزه شورا حداقل به مدت شش‌ماه و تداوم سکونت پس از عضویت- نداشتن سابقه محکومیت مؤثر کیفری و عدم محرومیت از حقوق اجتماعی.

برای عضویت در شورا دارندگان مدرک دانشگاهی یا حوزوی در رشته‌های حقوق قضائی یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی در اولویت هستند و حداقل یک‌ نفر از اعضای شورای حل اختلاف شهر باید از میان دارندگان مدارک تحصیلی فوق باشد.

اعضای شورا قبل از شروع به‌کار مکلفند مطابق سوگند نامه‌ای که توسط رئیس قوه قضائیه تهیه و تصویب می‌شود، سوگند یاد نمایند. قضات، وکارکنان دادگستری، وکلا و مشاوران حقوقی، کارشناسان رسمی دادگستری و کارکنان نیروهای نظامی ‌و انتظامی‌جمهوری اسلامی ‌ایران و نیروهای اطلاعاتی تا زمانی که در سمتهای شغلی خود هستند حق عضویت در شورا را دارند.

در موارد زیر شوراها با تراضی طرفین برای صلح و سازش اقدام می‏نمایند: الف ـ  کلیه امور مدنی و حقوقی ب ـ  کلیه جرائم قابل گذشت پ ـ  جنبه خصوصی جرایم غیرقابل گذشت.

در صورتی‌که رسیدگی شورا با درخواست یکی از طرفین صورت پذیرد و طرف دیگر تا پایان جلسه اول عدم تمایل خود را برای رسیدگی در شورا اعلام نماید، شورا درخواست را بایگانی و طرفین را به مرجع صالح راهنمایی می‏نماید. هیات رسیدگی‏ کننده به تخلفات اعضای شورا مرکب از یک‌ نفر قاضی با انتخاب رئیس کل دادگستری استان و رئیس شورای حل اختلاف استان و مسئول حفاظت و اطلاعات دادگستری استان می‌باشد.

در مورد قانون شورای حل اختلاف دقت کنید:

 چنانچه قاضی شورا در انجام وظایف قانونی مربوط به شورا، مرتکب تخلف شود، مراتب توسط رئیس حوزه قضائی به دادسرای انتظامی قضات اعلام می‏شود تا مطابق مقررات مربوط به تخلفات و جرائم قضات رسیدگی شود. برای کسب اطلاعات بیشتر وکیل شورای حل اختلاف می تواند به شما کمک کند.

 چنانچه اعضای شورا در آزمون استخدام قضات، وکالت دادگستری، مشاور حقوقی یا کارشناس رسمی ‌دادگستری پذیرفته شوند و حداقل سه‌ سال سابقه همکاری با شورا داشته باشند و حسن سابقه آنان به تأیید رئیس کل دادگستری استان برسد مدت کارآموزی آنان به نصف، تقلیل می‌یابد.

 پرونده‏ هایی که تا زمان اجرای این قانون منتهی به اتخاذ تصمیم نشده باشد، با رعایت مقررات این قانون در شوراها رسیدگی و نسبت به آنها اتخاذ تصمیم می‌شود. در مواردی که شورا به عنوان داور مورد توافق طرفین به دعاوی و اختلافات رسیدگی می‏کند، رعایت مقررات مربوط به داوری مطابق قانون آیین‌دادرسی دادگاه های عمومی‌ و انقلاب در امور مدنی الزامی است.

جهت تقویت و توسعه شوراها، وزارتخانه‏ ها و سازمان‏ها و نهادهای دولتی و عمومی و قضائی، ملزم به همکاری با این نهاد، به‌ویژه تامین و تخصیص نیروی اداری و قضائی لازم از طریق مامور به خدمت‌ شدن کارکنان دولت در شوراها هستند. رئیس قوه قضائیه می‌تواند حسب نیاز، سالانه تعدادی از کارآموزان قضائی را به‌عنوان قاضی شورا تعیین نماید و نقل و انتقال آنان مطابق نقل و انتقال قضات می‌باشد.

دقت کنید:

رئیس قوه قضائیه، هیئت یاد شده را برای مدت سه‌ سال منصوب می‌کند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است.  تخلفات اعضاء و کارکنان شورا به قرار زیر است:

اعمال و رفتار خلاف شئون شغلی یا عضویت- عدم رعایت قوانین و مقررات مربوط- ایجاد نارضایتی در ارباب‌رجوع یا انجام ندادن یا تاخیر در انجام وظایف قانونی بدون دلیل- تبعیض یا اعمال غرض یا برقراری روابط خارج از عرف اداری با اشخاص مراجعه‌ کننده- ترک خدمت در خلال ساعات موظف اداری بدون مجوز- غیبت غیرموجه، تکرار در تأخیر ورود به محل کار یا تکرار در تعجیل خروج از آن بدون کسب مجوز- کم‌ کاری یا سهل‌انگاری در انجام وظایف محول‌شده.

 عدم رعایت حجاب اسلامی- عدم رعایت شئون و شعائر اسلامی- اخذ هرگونه وجه، مال یا امتیاز من‌غیرحق- تسامح در حفظ اموال و اسناد و ایراد خسارت به اموال بیت‌ المال- ارائه گواهی یا گزارش خلاف در امور مربوط به شورا- تسلیم مدارک به اشخاصی که حق دریافت آن را ندارند یا خودداری از تسلیم مدارک به اشخاصی که حق دریافت آن را دارند- اعتیاد به مواد مخدر یا روانگردان و استعمال آنها- غیبت غیرموجه به‌صورت متناوب یا متوالی تا چهار جلسه برای اعضاء و چهار روز برای کارکنان در طول ماه- کارشکنی، شایعه پراکنی، وادار ساختن و تحریک دیگران به کارشکنی یا کم‌ کاری و یا اعمال فشارهای فردی برای تحصیل مقاصد غیر قانونی- عضویت در یکی از فرقه‌های ضالّه که مبانی آن از نظر اسلام مردود شناخته شده است- عضویت در سازمان‌هایی که مرامنامه یا اساسنامه آنها مبتنی بر نفی ادیان الهی است یا طرفداری و فعالیت به نفع آنها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×