تجدید نظر خواهی

تجدید نظر خواهی (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

تجدید نظر خواهی

درخواست تجدید نظر خواهی  از سوی محکوم علیه کاملا قانونی است و دادگاه ملزم به اجرای آن است. تجدید نظر خواهی یعنی شروع مراحل آیین دادرسی است . معمولا درخواست تجدید نظر از سوی  وکیل  درخواست می گردد. وقتی یکی از طرفین دعوی تشخیص دهد که ادله دعوی مستندات قوی ندار د و مسیر دعوی بسوی یک رأي یکطرفه کشیده شده است، می تواند از دادگاه درخواست تجدید نظر کند در قانون تجدید نظر خواهی  در همه دادگاه ها مورد قبول می باشد و شامل دادگاه های خاصی نیست. در دادگاه مدنی و دادگاه جزایی و دادگاه های حق محکوم علیه است که رأي صادره را نقض و اعتراض نماید. در دادگاه نظامی نیز نظامیان می توانند به رأي دادگاه اعتراض و از دادگاه بخواهند تا در مورد پرونده تجدید نظر نماید. قوانین تجدید نظر بسیار وسیع و جامع است و وکیل خوب می تواند به وسیله آن مسیر پرونده را تغییر دهد.

تجدید نظر خواهی چیست ؟ و نقش وکیل چگونه است ؟

یک وکیل خوب می تواند به وسیله علم حقوق و تجربیات خودش و با استفاده از قوانین تجدید نظر  خواهی و آیین دادرسی به  رسیدگی به پرونده سرعت و یا رسیدگی به پرونده را کند نماید. و این سرعت و کند شدن پرونده به تشخیص وکیل و به نفع موکل خواهد بود. بسیاری از افراد از سرعت و کند شدن پرونده مسیر پرونده را به نفع خود تغییر داده اند. این تجربیات در همه کشورها و همه سال ها بوده و بستگی به    تیزهوشی  و زرنگی وکیل و قوی بودن وکیل می باشد. برای همین انتخاب وکیل خوب در آیین دادرسی مدنی و کیفری و حتی نظامی دارای اهمیت ویژه ای است و قطعا هر شخص  وکیل بهتری دارد در مسیر آیین دادرسی موفق می باشد و مسیر پرونده به نفع او خواهد بود .

تجدید نظر  خواهی چیست؟ و در  اثبات بی گناهی متهمین چه تأ ثیری  دارد ؟

تجدید نظر خواهی یکی از راه های نجات  بی گناهان است که در اثر بی مهری و اتهام دیگران گاهی با دور زدن و سوء استفاده از قانون مورد اتهام قرار می گیرند. در آیین دادرسی مدنی اموال افراد از دست می  رود و در آیین دادرسی کیفری حتی ممکن است به صدور حکم اعدام کشیده شود و همچنین در دادگاه نظامی باعث زندانی نظامیان یا تنزل درجه آنان شود. برای همین قانونگذار برای افراد بی گناه راه تجدید نظر خواهی را باز نموده تا به وسیله این قانون و گرفتن وکیل قوی  راه نجات و بی گناهی آنان اثبات شود. قطعا ک وکیل خوب باید فوری آماده درخواست تجدید نظر خواهی باشد تا قبل از اتمام مهلت قانونی درخواست تجدید نظر خواهی ثبت شود. یک وکیل خوب باید به شکل  آنلاین مسیر پرونده را زیر نظر بگیرد و در کمین رای دادگاه باشد. و با تکنیک های قانونی مسیر پرونده را تغییر دهد.

تجدید نظر خواهی چیست؟ و مرجع رسیدگی در کجاست؟

اگر  رأ ي دادگاه حکم  باشد و با تجدید نظر خواهی او را بی گناه بداند رأي دادگاه نقض و متهم با راي دادگاه تبرئه می شود حتی اگر متهم درخواست تجدید نظر خواهی نکرده باشد و دادگاه و یا دادستان اورا بی گناه تشخیص دهد رای دادگاه نقض و متهم آزاد یا تبرئه می شود. بنابراین مسئله تجدید نظر خواهی بسیار اهمیت دارد و راهی برای اثبات بیگناهی به شمار می آید. در آیین دادرسی مدنی و آیین دادرسی کیفری تجدید نظر خواهی از موارد  بارز قوانین دادگاه ها به شمار می آید. وکیل می تواند با رابطه شخصی و علم حقوق و ارتباط دوستانه با دادستان بی گناهی متهمین را ثابت نماید. نظر وکیل در دادگاه و دادستان مسموع  است. قاضی دادگاه و یا دادستان از اطمینانی که به وکیل دارد در جهت اثبات بی گناهی متهمین همکاری می کند و همچنین عکس آن نیز دیده شده است که اگر متهم گناهکار باشد در جهت محکوم  کردن و اثبات گناه به  متهم نیز با وکیل همکاری شده است. اصولا هم وکیل و هم دادستان و یا قاضی در جهت کشف حقیقت با همدیگر همکاری می کنند تا حق کسی ضایع نگردد.

تجدید نظر خواهی و نقش قاضی چیست؟

اگر قاضی متوجه رای اشتباه خود شده باشد می تواند تجدید نظر  خواهی نماید و حکم خود را نقض کند طبیعی است که نقش وکیل در این مورد بسیار اهمیت دارد و در جایی که قاضی متوجه اشتباه خود نشده است می تواند به او تذکر دهد و قاضی که یک انسان است و بر اثر حجم زیاد پرونده ها ممکن است متوجه اشتباه خود نشده باشد حکم خود را نقض نموده و حکم بر برائت یا تجدید نظر خواهد  داد. در صورتی که در دادگاه کیفری یک و دو و یا دادگاه مدنی یک و دو تجدید نظر خواهی درخواست داده شود، دادگاه تجدید نظر هم عرض خواهد بود. اگر اشتباه توسط یک قاضی صورت گیرد و قاضی دیگری متوجه اشتباه او شود قاضی می تواند حکم قاضی را نقض کند و حکم برائت صادر کند.

تجدید نظر خواهی چیست ؟ و مراحل آیین دادرسی را توضیح دهید؟

بنابر این مراحل آیین دادرسی و قوانین تجدید نظر خواهی با پیچیدگی های حقوقی همراه است که لازمه یک وکیل با سواد و بیدار و آماده باش است که در وقت لازم و زمان مناسب اقدام به کارهای حقوقی کند. در آیین دادرسی مدنی و کیفری و حتی نظامی به یک حقوقدان نیاز است تا از راه ارتباط دوستانه با قضات دادگاه اقدام به بررسی قوانین و پیدا کردن حقیقت کند. در صورت ورود به دعاوی حقوقی بدون داشتن وکیل ممکن است باعث شکست پرونده خود شوید هرچند که احساس می کنید که رأی به نفع شما صادر خواهد شد اما این خطر وجود دارد که مسیر پرونده شما بسوی مجهول تغییر مسیر دهد و با تاکتیک های حقوقی از سوی طرف مقابل وضعیت پرونده شما  علیه خودتان پایان یابد. شما با استفاده از مشاوره وکیل حقوقی و استفاده از علم و تجربیات او اقدام به ورود به دعاوی حقوقی شوید. آیین دادرسی مدنی و آیین دادرسی کیفری حتی نظامی دارای پیچیدگی های زیادی است و شاید یکی از اطاله دادرسی همین پیچیدگی ها باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×