وکیل اتباع خارجی

وکیل اتباع خارجی (7)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل اتباع خارجی

وکیل اتباع خارجی در تهران

وکیل اتباع خارجی

وکیل اتباع خارجی را می توان از راه های مختلفی شناسایی کرد و جریان پرونده های مربوط به به این حوزه را به او واگذار کرد. وکیل اتباع خارجی یکی از بهترین و متخصص ترین کسانی است که بسیاری از افراد می توانند به راحتی از او کمک بگیرند و مسائلی که مربوط به قانون بین الملل خصوصی و عمومی می شود را با او در میان بگذارند. آیا شما تاکنون با وکیل اتباع خارجی جلسه مشاوره داشته اید؟ آیا شما میدانید که وکیل اتباع خارجی چگونه می تواند جریان دادرسی پرونده های مختلف را رد مراجع قضایی پیگیری کند؟ آیا شما میدانید که وکیل اتباع خارجی باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوان به او اطمینان کرد و پرونده خود را به طور کامل به او واگذار کرد؟ چه کسانی می توانند از وکیل اتباع خارجی کمک بگیرند؟

وکیل اتباع خارجی جز آن دسته از وکلای پایه یک دادگستری است که به طور معمول جریان دادرسی پرونده های بسیاری را در حوزه بین الملل به نتیجه رسانده است و با روند قانونی این پرونده ها به خوبی آشنایی دارد و میداند که چگونه می تواند به افراد مختلف کمک کند تا آنها در زمینه مسائل مختلف قانونی کمتر دچار آسیب و خسارت شوند و جریان پرونده های آنها با نتایج چشمگیر و موفقیت آمیز بهتری روبرو گردد.

وکیل اتباع خارجی کیست؟

وکیل اتباع خارجی نیز همانند دیگر وکلا دارای مدرک پایه یک دادگستری است و توانایی های متعددی دارد. وکیل اتباع خارجی را می توان از طریق راه های مختلفی پیدا کرد و به او اطمینان کرد و جریان دادرسی پرونده خود را به او واگذار کرد. قبل از آنکه به وکیل اتباع خارجی مراجعه کنید به شما توصیه می کنیم که در ابتدا اطلاعات لازم را در مورد این وکیل متخصص بدست آورید و پس از آنکه اطلاعات کاملی در مورد او بدست آورید سپس به دفتر وکالت او مراجعه کنید و جریان دادرسی را با او بازگو کنید تا راه حلی مناسب به شما پیشنهاد شود.

وکیل اتباع خارجی به دلیل تجربیات و تخصص بسیار بالایی که دارد می تواند به راحتی بهترین راهکار های ممکن را به شما معرفی کند و به شما کمک کند تا در طول پرونده با دید نسبتا روشنی جریان دادرسی را پیگیری کنید و به نتیجه برسانید.

وکیل اتباع خارجی بهترین و متخصص ترین کسی است که می تواند جریان بسیاری از پرونده ها را پیگیری کند و آنها را تا حد زیادی به نفع موکل خود پیش ببرد و در جهت جلوگیری از تضییع حقوق موکل خود حرکت کند. وکیل اتباع خارجی بهترین و حرفه ای ترین کسی است که بر تمامی مفاد قانون بین الملل خصوصی و عمومی تسلط دارد و می تواند با زبانی ساده و تحلیلی این موارد را به موکل خود نیز انتقال دهد.

اگر شما جز کسانی هستید که با وکیل اتباع خارجی آشنایی دارید و می دانید که چگونه می توان این فرد حرفه ای و متخصص را پیدا کرد به شما توصیه می کنیم که تمامی رزومه کاری او را نیز بررسی کنید. برخی از وکلا با وجود آنکه دارای رزومه کاری بسیار خوبی هستند و توانایی های متعددی دارند اما نمی توانند جریان پرونده های مختلف را به خوبی مورد بررسی قرار دهند؛ چرا که دارای اطلاعات کافی نیستند.

وکیل اتباع خارجی با دیگر وکلای دادگستری دارای تفاوت بسیار زیادی است. یکی از اساسی ترین تفاوت هایی که وکیل اتباع خارجی با دیگر وکلا دارد آن است که دارای مهارت و تخصص کافی در زمینه پرونده های مربوط به اتباع خارجی ایت و به همین دلیل هم از تمامی مراحل دادرسی آن آگاهی دارد. چنین وکیل متخصص و حرفه ای می تواند در تمامی موارد بهترین عملکرد را از خود نشان دهند.

دقت داشته باشید که کمک گرفتن از افراد متخصص همیشه بسیار بهتر از کمک گرفتن از افراد غیر حرفه ای است و به همین دلیل هم بیشتر افراد ترجیح می دهند تا با توجه به موضوع پرونده ای که دارند به سراغ افراد متخصص و حرفه ای بروند و جریان دادرسی پرونده خود را به این فرد بسپارند. سپردن پرونده های مربوط به امور بین الملل خصوصی به وکیل اتباع خارجی می تواند یکی از هوشمندانه ترین کارهایی باشد که هر فرد می تواند انجام دهد؛ چراکه از این طریق جریان دادرسی پرونده بسیار بهتر پیش خواهد رفت و در مدت زمان نسبتا کوتاهی نتایج بسیار خوبی حاصل می گردد.

وکیل اتباع خارجی و ویژگی هایی که باید داشته باشد.

وکیل اتباع خارجی باید دارای ویژگی های مختلفی باشد که بسیاری از افراد از آن اطلاع ندارند. همین موضوع باعث می شود تا اشتباهات متعددی داشته باشند و نتوانند شرایط نسبتا خوبی را برای خود ایجاد کنند. در چنین مواردی بهترین راه آن است که در ابتدا ویژگی های وکیل اتباع خارجی متخصص را شناسایی کرد و سپس به سراغ او رفت. به چند مورد از اساسی ترین و بهترین ویژگی های وکیل اتباع خارجی اشاره می کنیم تا شما نیز با انها اشنا شوید:

وکیل اتباع خارجی باید دارای تحصیلات و دانش حقوقی باشد. از آنجایی که وکیل اتباع خارجی باید دارای دانش حقوقی و تحصیلات کافی باشد تا بتواند جریان پرونده های مختلف را مورد بررسی قرار دهد به همین دلیل نیز بهتر است در ابتدا به نوع تحصیلات این وکیل دقت کنید و توجه داشته باشید که آیا این فرد متخصص دارای پروانه وکالت است یا خیر. در برخی از موارد نیز این موضوع مشاهده می شود با وجود اینکه وکیل اتباع خارجی دارای دانش حقوقی است پروانه وکالت نیز دارد اما پروانه او باطل شده است یا دارای مدت اعتبار نیست. در چنین مواردی افراد باید توجهات لازم را رد ابتدای کار داشته باشند تا دچار پشیمانی نشوند و هزینه های آنها از دست نرود.

از دیگر ویژگی هایی که وکیل اتباع خارجی باید داشته باشد آن است که این فرد متخصص باید دارای تجربه کاری باشد. فردی که دارای تجربه کاری نباشد و پرونده های مختلف را در زمینه بین الملل خصوصیی به نتیجه نرسانده باشد به هیچ عنوان نمی تواند عملکرد خوبی در روند دادرسی داشته باشد و همین موضوع باعث می شود تا اطاله دادرسی صورت گیرد. اطاله دادرسی باعث اطناب جریان پرونده می شود و هزینه و زمان افراد را نیز از بین می برد.

وکیل اتباع خارجی می تواند اسناد مختلف حقوقی مربوط به هر مرحله دادرسی از پرونده های مختلف را تهیه و تنظیم نماید. وکیل اتباع خارجی قادر است تا از همان ابتدای یک پرونده که با تهیه دادخواست اقامه دعوی آغاز می شود در کنار موکل خودذ باشد و تمامی دفاعیه ها و لوایح قانونی را نیز تنظیم کند. تمامی کسانی که به وکیل اتباع خارجی نیاز دارند باید این موضوع را بدانند که تهیه و تنظیم اسناد حقوقی دارای چهارچوب و قوانین خاصی است که هر فردی نمی تواند آنها را اجرا کند و با انها اشنایی ندارد به همین دلیل نیز باید از وکیل اتباع خارجی کمک گرفت تا این اسناد قانونی را به بهترین نحو ممکن و در مدت زمانی کوتاه آماده کند.

وکیل اتباع خارجی باید دارای صبر و حوصله باشد و جریان پرونده های مختلف را در مدت زمانی کوتاه مورد بررسی کامل قرار دهد. برخی از افرادی که با وکیل اتباع خارجی آشنایی دارند نمی دانند که یک وکیل باید دارای صبر و حوصله باشد و همین موضوع باعث می شود تا پرونده های خود را به فردی که دارای تخصص کافی نیست بسپارند و د رنهایت نیز مشکلات بسیاری برای آنان ایجاد میشود و هزینه و زمان آنها از دست می رود.

وکیل اتباع خارجی و مشاوره با او

یکی از سوالاتی که ممکن است باعث ایجاد چالش های ذهنی متعددی در ذهن افراد شود باعث ایجاد شرایط ذهنی نامساعدی برای آنان گردد آن است که نمی داننند خدمات وکیل اتباع خارجی به چه مواردی تقسیم می شود. در چنین مواقعی باید بگوییم که به جز وکالت پرونده های متعدد یکی از مهم ترین و اساسی ترین خدماتی که توسط وکیل اتباع خارجی ارائه می گردد، مشاوره حقوقی است. مشاوره حقوقی با وکیل اتباع خارجی به دو نوع حضوری و غیر حضوری تقسیم می شود.

به افرادی که قصد انعقاد قراردادهای وکالت را دارند توصیه می شود که از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل اتباع خارجی استفاده کنند و سپس برای انعقاد قرارداد وکالت اقدام کنند. اگر شما نیز جز کسانی هستید که با وکیل اتباع خارجی آشنایی دارید و می خواهید قرارداد وکالت با او تنظیم کنید به شما توصیه می کنیم که در ابتدا در جلسات مشاوره ای شرکت کنید. برای شرکت در جلسات مشاوره ای نیازی نیست تا شما حتما جز موکلان باشید. همه مراجعان می توانند از وکیل اتباع خارجی کمک بگیرند و جریان دادرسی پرونده های خود را تا حد زیادی پیش ببرند و سوالات خود را از وکیل بپرسند.

یکی از قدیمی ترین روش هایی که بسیاری از افراد از آن استفاده میکردند تا جریان دادرسی پرونده خود را با وکیل اتباع خارجی در میان بگذارند، مراجعه به دفتر وکالت است اما امروزه بدون مراجعه حضوری نیز می توان از خدمات وکیل اتباع خارجی استفاده کرد. شما به راحتی می توانید از طریق تلفن همراه خود با وکیل اتباع خارجی تماس بگیرید و از مزایای مشاوره تلفنی با وکیل اتباع خارجی استفاده کنید یا به صورت اینترنتی به چت با وکیل اتباع خارجی بپردازید.

وکیل اتباع خارجی بهترینی کسی است که شما می توانید به او اطمینان کنید و جریان پرونده های بین الملل خصوصی را به او بسپارید. وکیل اتباع خارجی بهتر از هر کس دیگری می تواند به شما کمک کند و شرایط نسبتا خوبی برای پرونده های حقوقی شما ایجاد کند.

وکیل اتباع خارجی را از کجا پیدا کنیم؟

یکی از چالش های اساسی که باید به آن پاسخ دهیم و آن را مورد بررسی قرار دهیم آن است که وکیل اتباع خارجی را از کجا باید پیدا کنیم و جریان پرونده خود را به او بسپاریم؟ رد پاسخ به این سوال باید بگوییم که برخی از موسسات حقوقی معتبر مانند وکیل اتباع خارجی می توانند بهترین و حرفه ای ترین وکلا را در هر زمینه ای به شما معرفی کنند. یکی از بهترین و قابل اطمینان ترین موسساتی که می توانید برای پیدا کردن وکیل اتباع خارجی به او اطمینان کنید، گروه متخصص وکلای عدالت نویسان است.

عموم مردم می توانند در هر شرایط و موقعیتی که هستند با گروه وکلای عدالت نویسان تماس بگیرند و با توجه به موضوع پرونده ای که با ان درگیر هستند، وکیل مورد نظر خود را پیدا کنند و وکالت پرونده خود را به او بسپارند تا مورد بررسی قرار گیرد. وکیل اتباع خارجی دارای تخصص و مهارت بسیار خوبی است که می تواند از آنها در جهت جلوگیری از تضییع حقوق موکلان خود استفاده کند.

وکیل اتباع خارجی  و حقوق بین الملل در ایران

یکی از اساسی ترین و مهم ترین توانایی هایی که باید وکیل اتباع خارجی  داشته باشد آن است که بر تمامی نکات قانونی حقوق بین الملل تسلط داشته باشد و بتواند آن را به موکلان خود نیز اطلاع دهید. به چند مورد از موارد اساسی و نکاتی که باید در مورد قوانین بین الملل بدانید اشاره می کنیم:

براي پيدايش اين رشته‌ي حقوقي، چند عامل مهم ضروري مي‌باشد كه نبود يكي از آنها موجب فقدان اين رشته است. حقوق بين‌الملل خصوصي بر اساس پديده‌ي مرز عنوان پيدا مي‌كند. به اين مفهوم كه اگر مرز نبود و جهان به قطعات كوچك جغرافيايي به نام «كشور»[12] تقسيم نمي‌گرديد، حقوق بين‌الملل خصوصي نيز ضرورت وجودي نمي‌يافت؛ زيرا در اين وضعيت روابط افراد صرفا روابط داخلي بود. اما واقعيت اين است كه امروزه جهان به بالغ از 190 كشور تقسيم گرديده است كه هر كدام داراي مرز مشخص و «حاكميت» به اصطلاح مستقل مي‌باشند. در عين حال، هر يك از اينها، حقوق و قوانين خاص خود را دارند. امروزه بيگانه و خودي، در وجود مرز تبلور پيدا مي‌كند. بنابراين، در چنين وضعيتي است كه بايد قواعدي وجود داشته باشد تا بيگانه و خودي را از يكديگر تفكيك و روابط حقوقي آنان را تنظيم كرد.

امروزه در سه محور عمده‌ي نقل و انتقال، جابجايي افراد و مبادله‌ي اطلاعات علمي و فني، روابط بين‌المللي در سطح بسيار گسترده‌اي وجود دارد؛ لذا از يك طرف كشورها مجبورند داراي مرزي مشخص باشند و از طرف ديگر نمي‌توانند مانع ورود و خروج افراد شوند. بنابراين، بايد تدبيري بيانديشند تا وضع افراد در اين صحنه‌ي روابط بين‌المللي، دچار تلاطم نشود. به عنوان مثال، افراد به جهات مختلفي از قبيل جستجوي كار، تجارت، تحصيل، انجام شعائر مذهبي، فرار از خدمات اجباري مثل سربازي و… بعضا در كشورهايي غير از كشور اصلي خود به سر مي‌برند. براي اينكه افراد از وضعيت حقوقي ثابت يا حداقل مشخصي برخوردار باشند، حقوق بين‌الملل خصوصي بكار گرفته مي‌شود تا اين روابط را تنظيم كند.

وکیل اتباع خارجی و روش های حل مشکل قانون بین الملل

وکیل اتباع خارجی از تمامی روش های حل مشکلات قانونی اطلاع دارد. به طور خلاصه باید بگوییم که حقوق بين‌الملل خصوصي از دو روش براي حل موضوعات خود بهره مي‌برد:

يكي به شيوه‌ي حقوق داخلي كه همان حل قضايا و استنتاج احكام از قواعد ماهوي مي‌باشد. بدين مفهوم كه پاره‌اي از قواعد حقوق بين‌الملل خصوصي مستقيما حل و فصل دعاوي مي‌كنند. به عنوان مثال هر گاه قاضي ايراني بخواهد بداند كه فردي تبعه‌ي ايران است يا نه، راه حل قضيه آن است كه مستقيما به قواعد تابعيت ايران مراجعه نمايد. اگر وضعيت فرد با آن قواعد هماهنگ بود، حكم به ايراني بودن وي مي‌كند و گر نه وي را فردي خارجي تلقي خواهد كرد. ملاحظه مي‌شود كه در اين مساله، قاضي ايراني مشابه موضوعات حقوق داخلي با مراجعه‌ي مستقيم به قواعد ماهوي حقوق ايران حكم قضيه را صادر مي‌كند.

روش ديگر، «تعارض قوانين» است كه روش اختصاصي حقوق بين‌الملل خصوصي است. در اين شيوه، مستقيما حل و فصل دعاوي نمي‌شود، بلكه قاضي مي‌بايست از ميان دو يا چند قانون معارض با يكديگر، ابتدا مناسب‌ترين قانون را انتخاب و سپس با مراجعه به قواعد مندرج در آن قانون، حكم قضيه را صادر نمايد. اين قانون مناسب ممكن است قانون دولت متبوع قاضي باشد و ممكن است قانوني بيگانه باشد. مثلا فرض كنيد زن و شوهري فرانسوي مقيم ايران در دادگاه ايران اقامه‌ي دعوي طلاق نمايند. قاضي ايراني براي حل اين مساله، به حقوق بين‌الملل خصوصي ايران كه اصطلاحا قواعد حل تعارض ناميده مي‌شود مراجعه مي‌كند. قاعده‌ي حل تعارض ايراني مقرر مي‌دارد: «اتباع خارجه از حیث احوال شخصیه و حقوق خانواده، تابع قانون دولت متبوع خویش مي‌باشند». به موجب اين قاعده، قاضي مناسب‌ترين قانون را براي اجرا در خصوص اين مساله، قانون فرانسه خواهد دانست و پس از آن است كه با مراجعه به حقوق خانواده ي كشور فرانسه، حكم قضيه را صادر خواهد كرد. ملاحظه مي‌شود كه در اين مورد، دادگاه ايران و قاضي دادگاه نيز ايراني است ولي قانون ماهوي كه دادگاه اجرا مي‌كند، قانون دولت متبوع زوجين است. در اين روش ملاحظه مي‌شود كه به طور غير مستقيم حل و فصل اختلاف مي‌شود؛ يعني اول بايد مناسب‌ترين قانون انتخاب و سپس حكم قضيه از قانون مناسب استنتاج شود. قسمت اعظم قواعد حقوق بين‌الملل خصوصي از اين دسته‌اند.

مي‌دانيم كه در رشته‌ي حقوق بين‌الملل و بويژه در روابط بين‌المللي با حاكميت‌هاي مساوي و مستقل سر و كار داريم. قوانين كشورها ناشي از تجارب گذشته‌ي آنان است و عوامل مختلفي در وضع آن دخالت دارد. به همين دليل، از قديم‌الايام، اصلي وجود داشته كه قوانين هر كشوري بر كليه‌ي افراد و اشياي حاضر در سرزمين كشور لازم‌الاجرا بوده است و هيچ دولتي ملزم به اين نيست كه قوانين ديگر كشورها را در قلمرو خود اعمال نمايد.

در مورد وکیل اتباع خارجی و قانون بین الملل توجه داشته باشید:

امروزه، ممكن است دولت‌ها با توجه به گسترش روابط بين‌المللي ساعي نمايند قوانين ديگر كشورها را در قلمرو خود رعايت كنند و در كشور خود به آن اجازه‌ي اجرا بدهند و وکیل اتباع خارجی از تمامی این مباحث آگاهی دارد. ولي ملاك اجراي اين اجازه تا آنجاست كه قانون خارجي مخالفتي با عفت و «نظم عمومي» جامعه‌ي محل اجرا نداشته باشد. به عنوان مثال، ممكن است با توجه به پيشينه‌ي يك كشور، تاسيس حقوقي خاصي در آن كشور پذيرفته شده باشد كه در كشور ديگر آن تاسيس مورد قبول و پذيرش نباشد. به عبارت ديگر، ممكن است يك امر حقوقي در كشور ارزش و در كشور ديگري ضد ارزش تلقی شود. مثلا در حقوق ايران تاسيس حقوقي «تعدد زوجات» پذيرفته شده است كه چنين تاسیسی در حقوق فرانسه وجود ندارد. حال فرض كنيم يك مرد متاهل ايراني به دادگاه فرانسه دادخواست اجازه‌ي ازدواج مجدد تقديم كند، در حقوق فرانسه مشابه حقوق ايران قاعده‌اي وجود دارد كه احوال شخصيه‌ي بيگانگان كه حقوق خانواده از آن جمله است، تابع قانون دولت متبوعشان است. بنابراين به موجب اين قاعده، قاضي فرانسوي در مقام حل تعارض قوانين براي حاكميت بر موضوع، قانون ايران را صالح تشخيص خواهد داد و چون در حقوق ايران تعدد زوجات مجاز است لذا حق اين است كه به خواهان ايراني اجازه‌ي ازدواج مجدد اعطا كند، ولي به دليل اينكه صدور و اجراي چنين اجازه‌اي در قانون فرانسه مخالف نظم عمومي آن است، لذا قاضي فرانسوي حكم رد چنين دادخواستي را صادر خواهد كرد.

وقتي ما پذيرفتيم كه افراد در صحنه‌ي بين‌المللي با یکدیگر رابطه دارند و اجازه داديم كه بيگانه‌اي بتواند در سرزمين ما حضور يابد، بايد تدبيري انديشيد كه روابط آنان تحت نظم و قاعده درآيد و بايد حقوقي كه بيگانگان در كشور ما از آنها برخوردارند، پيش‌بيني شود. همچنين حدود و ثغور اجراي قوانين خارجي در كشورمان را معين كنيم. در اين صورت، ممكن است بين قانون ما و قانون بيگانه تعارض حاصل شود. بنابراين بايد قواعد حل تعارض را پيش‌بيني كرد. تنها علمي كه به بيان قواعد حل تعارض پرداخته، حقوق بين‌الملل خصوصي است. از اين رو، يكي از عوامل موثر در ايجاد حقوق بين‌الملل خصوصي را مي‌توان تنظيم روابط اتباع كشور با بيگانگان دانست.

مي‌دانيم كه قوانين، ناشي از پيشينه‌ي مشترك يك ملت است و عوامل مختلف اجتماعي، سياسي، فرهنگي و… در آن دخالت دارد. بنابراين، هر قوم و ملتی پيشينه‌ي خاص خود و قوانين خاص خويش را دارد كه با قوانين كشور ديگر متفاوت است. به دليل وجود اين تفاوت و به دليل اينكه افراد در روابط با خود دچار تظلم نشوند، قواعدي پيش‌بيني شده كه روابط آنها را تنظيم مي‌كند. رعايت اين قواعد جايي ضرورت دارد كه يك اختلاف واقعي و عملي بين قوانين كشورها وجود داشته باشد. بنابراين، اگر بين قوانين كشوري با كشور ديگر تفاوتي نباشد، حقوق بين‌الملل خصوصي نيز مفهوم پيدا نمي‌كند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×