وکیل اتباع افغانی

وکیل اتباع افغانی (6)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل اتباع افغانی

 وکیل اتباع افغانی

وکیل اتباع افغانی یکی از بهترین و متخصص ترین وکلایی است که بسیاری از افراد به راحتی می توانند از او کمک بگیرند تا جریان دادرسی پرونده هایی را که با آن روبرو می شوند را به راحتی حل کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسند. وکیل اتباع افغانی می توان از راه های مختلفی پیدا کرد و جریان دادرسی پرونده های خود را به او واگذار کرد اما مسئله ای که وجود دارد آن است که بهترین و متخصص ترین وکیل اتباع افغانی را از کجا می توان پیدا کرد و چگونه می توان از او کمک گرفت؟

برای پاسخ به چنین سوال هایی لازم است تا افراد اطلاعات جامع و کاملی در مورد وکیل اتباع افغانی بدست آورند تا بتوانند اقدامات نسبتا درستی برای به نتیجه رساندن پرونده های مختلف انجام دهند. وکیل اتباع افغانی دارای شرایط کاری نسبتا حساسی است و همه افراد نمی توانند از خدمات او استفاده کنند اما مسئله مهمی که وجود دارد آن است که وکیل اتباع افغانی دارای تفاوت های زیادی با دیگر وکلای پایه یک دادگستری است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت.

یکی از مسائلی که همه افرادی که درگیر پرونده های مربوط به اتباع افغانی می شوند باید بدانند آن است که وکیل اتباع افغانی متخصص ترین و حرفه ای ترین کسی است که می تواند در این زمینه به افراد کمک کند تا نتایج نسبتا خوب را بدست آورند و کمتر دچار مشکل شوند. اگر به جریان دادرسی قضایی پرونده های اتباع افغانی دقت کنید به راحتی می توانید متوجه این نکته شوید که جریان این پرونده ها دارای پیچیدگی های بسیار زیادی است و تنها کسی که می تواند این پیچیدگی ها را تا حد زیادی مورد حل و فصل قرار دهد، یک فرد متخصص و حرفه ای به نام وکیل اتباع افغانی است.

وکیل اتباع افغانی دارای تجربیات کاری متعددی است و همین موضوع باعث می شود تا بتوان به این فرد اعتماد کرد و جریان پرونده های خود را به او واگذار کرد. از آنجایی که وکیل اتباع افغانی باید بر تمامی مباحث قانون بین الملل خصوصی مسلط باشد به همین دلیل می تواند تمامی این اطلاعات را به موکلان و مراجعان خود نیز انتقال دهد.

وکیل اتباع افغانی و مشاوره حقوقی

وکیل اتباع افغانی دارای وظایف متعددی است که افراد به راحتی می توانند از او بخواهند تا به آنها کمک کند. امروزه تعداد زیادی از پرونده هایی که در دستگاه های قضایی مطرح می گردند مربوط به وکیل اتباع افغانی است و همین موضوع نیز باعث شده است تا حس نیاز به وکیل اتباع افغانی بیشتر از همیشه باشد. عموم مردم می توانند به راحتی به وکیل اتباع افغانی مراجعه کنند و از او کمک گیرند.

برخی از افراد ممکن است با خود فکر کنند که تنها کسانی این اختیار را دارند که به وکیل اتباع افغانی مراجعه کنند و از خدمات حقوقی او مانند مشاوره استفاده کنند که دارای وکالتنامه قانونی باشند اما این تصور کاملا اشتباه است و نباید اینگونه تصور کرد که افراد عادی نمی توانند به دفتر وکالت وکیل اتباع افغانی مراجعه کنند و سوالات خود را بپرسند.

وکیل اتباع افغانی می تواند از راه های مختلفی به ارائه خدمات مشاوره ای بپردازد و بهه افراد کمک کند تا بتوانند جریان دادرسی پرونده های خود را با کمترین مشکلات پیش ببرند و میزان خسارت و آسیب هایی که به آنها وارد می شود تا حد زیادی کم شود. مشاوره حقوقی با وکیل اتباع افغانی به موارد متعددی بستگی دارد و دارای راه ها ی مختلفی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت.

اولین و راحت ترین راهی که می توان از خدمات مشاوره ای وکیل اتباع افغانی استفاده کرد، مراجعه به دفتر وکالت وکیل اتباع افغانی است. کسانی که می خواهند از مشاوره حضوری استفاده کنند به راحتی می توانند به سراغ مشاوره حضوری با وکیل اتباع افغانی بروند و از قبل زمان معینی را برای جلسه مشاوره حقوقی انتخاب کنند. برای شرکت در جلسات مشاوره حقوقی وکیل اتباع افغانی، مراجعان باید بتوانند در زمان معین شده در در دفتر وکالت وکیل اتباع افغانی حضور یابند. دقت داشته باشید معمولا کسانی می توانند از خدمات وکیل اتباع افغانی به خوبی استفاده کنند که از قبل زمان خود را معین کرده باشند و مسیری نسبتا طولانی را تا دفتر کاری وکیل اتباع افغانی طی کنند.

حقیقت آن است که بسیاری از افراد نمی توانند از خدمات مشاوره حضوری وکیل اتباع افغانی استفاده کنند؛ چرا که بسیاری از افراد در شرایط کنونی معمولا دچار کمبود وقت هستند و شاغل به حساب می آیند یا آنکه دارای مسائل مختلفی هستند که مانع از حضور آنها در دفتر وکالت می گردد. بنابراین در چنین شرایطی راه حل چیست؟ این افراد چگونه می توانند از خدمات وکیل اتباع افغانی استفاده کنند؟

مشاوره آنلاین وکیل اتباع افغانی

امروزه وکیل اتباع افغانی راه دیگری برای مشاوره حقوقی حضوری در نظر گرفته است که بسیاری از افراد می توانند به راحتی از آنها استفاده کنند و جریان دادرسی پرونده های خود را در این جلسات مورد تحلیل قرار دهند و سوالات خود را بپرسند.

جلسات مشاوره غیر حضوری با وکیل اتباع افغانی بسیار راحت هستند و افراد می توانند بدون دغدغه از آنها استفاده کنند. همه کسانی که دارای محدودیت زمانی و مکانی هستند می توانند در مدت زمانی کوتاه به سراغ وکیل اتباع افغانی بروند و از طریق تلفن همراه خود با او ارتباط برقرار کنند و سوالات قانونی خود را بپرسند.

در عصر جدید دیگر کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که دارای گوشی هوشمند نباشد و نتواند از طریق اینترنت با وکیل مورد نظر خود ارتباط برقرار کند. محدودیت های زمانی و مکانی؛ جز مهم ترین عواملی به حساب می اسند که باعث می شود افراد نتوانند به راحتی از وکیل اتباع افغانی کمک بگیرند. به تمامی کسانی که به وکیل اتباع افغانی نیاز دارند توصیه می شود که در ابتدا از طریق اینترنت و تلفن همراه خود با وکیل اتباع افغانی مشاوره آنلاین یا تلفنی داشته باشند تا از میزان مهارت و تخصص این وکیل حرفه ای اطلاع پیدا کنند و سپس به سراغ او بروند و جریان دادرسی پرونده خود را به او بسپارید.

جالب است بدانید که در سال های اخیر بسیاری از افرادی که در پرونده های مختلف دچار شکست شده اند، زمان کافی برای انتخاب وکیل متخصص نداشته اند و بدون انکه در مورد مهارت های وکیل مورد نظر خود را مورد بررسی قرار دهند، جریان دادرسی پرونده خود را به وکیل اتباع افغانی واگذار کرده اند و در نهایت نیز دچار آسیب ها و خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی می شوند و نمی توانند آنها را جبران کنند.

اگر شما میخواهید دچار این مشکل نشوید و وکیل متخصص و حرفه ای را انتخاب کنید که جریان دادرسی پرونده شما را به خوبی پیش ببرد و باعث شود تا کمتر دچار مشکل شوید به شما پیشنهاد می دهیم قبل از انعقاد قرارداد وکالت در جلسات مشاوره حقوقی شرکت کنید و از این فرد متخصص کمک بگیرید و میزان تخصص و مهارت های او را بررسی کنید تا با اطمینان کامل به سراغ انعقاد قرارداد وکالت بروید.

مشاوره انلاین با وکیل اتباع افغانی دارای هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی نیست و افراد می توانند به راحتی با این فرد متخصص صحبت کنند و فرقی ندارد که در چه سن و سالی باشند و چه جنسیتی داشته باشند. دقت داشته باشید که هزینه جلسات مشاوره غیر حضوری با وکیل اتباع افغانی نسبتا کمتر از جلسات مشاوره حضوری است و به همین دلیل هم کسانی که می خواهند سوالات حقوقی خود را به صورت فوری بپرسند و هزینه نسبتا کمی برای پاسخ به آنها پرداخت کنند به راحتی می توانند از جلسات مشاوره غیر حضوری وکیل اتباع افغانی استفاده کنند.

وکیل اتباع افغانی باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

ویژگی های وکیل اتباع افغانی به موارد متعددی تقسیم می شود. اگر شما جز کسانی هستید که به دنبال وکیل اتباع افغانی می کردید و میخواهید وکالت پرونده خود را به این فرد حرفه ای بسپارید به شما توصیه می کنیم که به ویژگی های آیین فرد متخصص دقت کنید تا کمتر دچار آسیب و مشکل شوید. ویژگی های وکیل اتباع افغانی می توان به موارد زیر تقسیم کرد:

وکیل اتباع افغانی دارای دانش حقوقی است و دوره تحصیلی خود را در مقاطع پایه و تکمیلی رشته حقوق گذرانده است و تا حد زیادی بر مفاد مربوط به قانون بین الملل عمومی و خصوصی تسلط دارد. قوانین بین الملل به خوبی حیطه کاری یک وکیل اتباع افغانی را مشخص می کنند و وکیلی که با این مباحث تسلط نداشته باشد نمی تواند در مسیر احقاق حقوق موکل خود قدم بردارد.

از دیگر ویژگی های وکیل اتباع افغانی آن است که این وکیل دارای تجربه کاری در چند پرونده موفق است و همین موضوع باعث می شود تا بتوان به او اطمینان کرد. وکیلی که چند پرونده را به راحتی در حوزه حقوق بین الملل به نتیجه نرسانده باشد به خوبی می تواند دیگر پرونده های مربوط به این حوزهه را نیز به نتیجه برساند و شرایط نسبتا خوب را برای موکلان خود ایجاد کند.

وکیل اتباع افغانی می تواند  تمامی اسناد حقوقی مربوط به پرونده را از صفر تا صد آماده کند و از جانب موکل خود ضمیمه پرونده کند و به دادگاه و دیگر مراجع قضایی ارائه دهد. دقت داشته باشید که وکیل اتباع افغانی می تواند در جریان دادرسی پرونده در هر مرحله ای که نیاز به تنظیم لایحه، دفاعیه، دادخواست و دیگر اسناد قانونی می باشد رد مدت زمانی کوتاه این اسناد را آماده کند و به مراجع ذیصلاح ارائه دهد.

وکیل اتباع افغانی باید دارای فن مذاکره باشد تا بتواند در دادگاه حضور یابد. وکیل اتباع افغانی وظیفه دارد تا از حقوق موکل خود دفاع کند و مانع از ایجاد شرایط نامساعد قانونی برای او شود. اگر شما جز کسانی هستید که به دنبال وکیل اتباع افغانی هستید بهتر است در جلسات مشاوره حقوقی میزان تسلط وکیل اتباع افغانی بر مسائل قانونی را زیر نظر داشته باشید تا بتوانید متوجه این موضوع شوید که آیا این فرد می تواند برای ارائه دفاعیه در دادگاه حضور یابد یا خیر.

وکیل اتباع افغانی معمولا این توانایی را دارد تا از اطاله دادرسی جلوگیری کند. اکنون ممکن است برخی از افراد این سوال برایشان پیش اید که اصلا اطاله دادرسی چیست و وکیل اتباع افغانی چگونه می تواند از اطناب یک پرونده جلوگیری کند؟ اطاله دادرسی به مسئله ای می گویند که باعث می شود تا حقوق یک فرد بسیار دیر تر از حالت عادی به او تعلق گیرد و به دلیل طولانی شدن روند قضایی پرونده های مختلف، چالش ها و مشکلات متعددی برای افراد بوجود می آید.

وکیل اتباع افغانی را از طریق چه موسسه ای می توان پیدا کرد؟

وکیل اتباع افغانی می توان از راه های مختلفی پیدا کرد و جریان دادرسی پرونده خود را به او واگذار کرد اما یکی از بهترین راههایی که باعث می شود تا افراد بدون دردسر و در مدت زمانی کوتاه وکیل اتباع افغانی را پیدا کنند، مراجعه به یک موسسه حقوقی معتبر است.

یکی از موسسات حقوقی معتبری که در سال های اخیر توانسته است جریان بسیاری از پرونده های مربوط به اتباع افغان را به نتیجه برسانید، موسسه حقوقی وکلای عدالت نویسان است. گروه حقوقی وکلای عدالت نویسان دارای کادری حرفه ای است و از بهترین متخصصان حقوقی تشکیل شده است که می توانند به تمامی مراجعان کمک کنند تا در مدت زمانی کوتاه و با کمترین هزینه ممکن پرونده های مختلف مورد بررسی قضایی قرار گیرد و کمتر دچار اطاله دادرسی شود.

وکیل اتباع افغانی در مقابل خدماتی که ارائه می دهد، دستمزد نسبتا معمولی را دریافت می کند و با کمک این فرد متخصص به راحتی می توان برای اخذ اقامت دائم یا موقت برای اتباع افغان اقدام کرد.

وکیل اتباع افغانی و امور عمومی سیاست داخلی و روابط خارجی

وکیل اتباع افغانی از تمامی قوانین مربوط به سیاست داخلی و روابط خارجی آگاهی دارد. به چند مورد از اساسی ترین و اصلی ترین موضوعات مربوط به این قانون اشاره می کنیم:

به منظور ایجاد تمرکز در سیاستگذاری امور اتباع خارجی (آواره، پناهنده، مهاجر و اتباع خارجی دارای گذرنامه) در زمینۀ ورود، اسکان، اخراج، اشتغال، آموزش، بهداشت و درمان و روابط بین الملل، شورای هماهنگی اجرایی اتباع بیگانه به ریاست وزیر کشور و عضویت وزیران آموزش و پرورش، اطلاعات، امور خارجه، کار و امور اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر شورای عالی امنیت ملی، فرماندۀ نیروی انتظامی و رئیس جمعیت هلال احمر تشکیل می گردد. تصمیمات شورای مذکور پس از تأیید هیأت وزیران قابل اجرا خواهد بود. آیین نامۀ اجرایی این ماده به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های کار و امور اجتماعی ، کشور و اطلاعات به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

الف . دولت موظف است به منظور پیشگیری، امدادرسانی، بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده در حوادث غیر مترقبه در طی برنامۀ سوم، اعتبارات لازم را در لوایح بودجۀ سنواتی پیش بینی کند و در اختیار ستاد حوادث غیر مترقبه کشور قرار دهد. درصدی از اعتبارات فوق جهت مطالعات آسیب پذیری به منظور کاهش اثرات بلایای طبیعی و اجرای پروژه های پیشگیری از حوادث غیر مترقبه از قبیل سیل و زلزله، خشکسالی، آتش سوزی، طوفان و یا پیشروی آب دریا هزینه خواهد شد.

ب . وزارت کشور می تواند از محل منابع قرض الحسنه سیستم بانکی، وام و در صورت عدم تکافو از محل سایر منابع بانکی تسهیلات مورد نیاز را به مالکان واحدهای مسکونی، تجاری، صنعتی، معدنی و کشاورزی خسارت دیده در مناطق سابق الذکر اعطا کند. مابه التفاوت سود و کارمزد تسهیلات اعطایی در لوایح بودجۀ سالانه منظور خواهد شد. دولت موظف است بازپرداخت تسهیلات اعطایی توسط سیستم بانکی را که در این بند پیش بینی شده است تضمین کند.

ج . به منظور افزایش سهم صنعت بیمه در جبران خسارت ناشی از حوادث غیر مترقبه، دولت مجاز است شرایط لازم را به نحوی فراهم کند که در دوران برنامه سوم حداقل پنجاه درصد (۵۰ %) محصولات کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، شیلات، ابنیه عمومی، تاسیسات شهری و روستایی، ساختمانهای مسکونی، تجاری و صنعتی تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

 وزارت کشور مکلف است با رعایت قوانین نسبت به تهیه طرحهای مربوط به ایجاد و تقویت تشکلهای مردمی ( صنفی . تخصصی)، سازمانهای غیر دولتی و سازمانهای محلی با هدف زمینه سازی برای واگذاری اعمال تصدی دولت به آنها و تقویت نظارتهای سازمان یافته مردم در فعالیتهای دستگاههای دولتی، اقدام نموده و پس از تصویب هیأت وزیران به مورد اجرا گذارد.

 به منظور اعمال سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران در روابط خارجی و ایجاد وحدت رویه در این زمینه، وزارت امور خارجه بر کلیۀ روابط خارجی نظارت خواهد داشت و سایر دستگاهها و واحدهایی که به نحوی در خارج از کشور فعالیت دارند و یا فعالیت و اقدامات آنان در روابط خارجی اثرگذار است، ملزم به اجرای سیاست های ابلاغی توسط وزارت امور خارجه هستند. همچنین نمایندگیهای آنها در خارج از کشور موظفند براساس آیین نامه ای که به پیشنهاد وزارت امور خارجه، به تصویب هیأت وزیران می رسد، در انجام فعالیتهای خود با نمایندگیهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور هماهنگی لازم را بعمل آورند.

در مورد پرونده های مربوط به اتباع خارجی دقت کنید:

به منظور اعمال سیاست های فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران و تمرکز در سیاستگذاری و هماهنگی در فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی خارج از کشور و با اهداف استفاده بهینه از امکانات مادی و معنوی موجود انجام امور کلیه فعالیتهای فرهنگی تبلیغی و هنری بخش های دولتی و غیردولتی در خارج از کشور براساس اساسنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به تایید مقام معظم رهبری رسیده است با سازمان مذکور خواهد بود.

انجام کلیه فعالیتهای پیش بینی شده در این ماده در مورد مؤسسات و نهادهایی که تحت نظر مقام معظم رهبری اداره می شوند، منوط به تایید معظم له می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توان از وکیل اتباع افغانی کمک گرفت.

به منظور تنظیم سطح روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای جهان و مجامع بین المللی، دولت مکلف است براساس گزارش جامعی که وزارت امور خارجه از فعالیتهای برون مرزی دستگاههای اجرائی و همکاری و عضویت آنها در سازمانهای بین المللی و منطقه ای (شامل بررسی وضع موجود، ارزیابی عملکرد و ضرورت یا عدم ضرورت ادامه عضویت یا فعالیت دستگاههای مذکور در خارج از کشور و یا کاهش سطح روابط و فعالیتها) تهیه و ارائه می کند، در مورد ادامه و یا قطع فعالیت دستگاههای اجرائی در خارج از کشور و سطح آن و وضعیت عضویت وزارتخانه ها، سازمانها، شرکتهای دولتی و نهادهای انقلابی در مجامع منطقه ای و بین المللی اتخاذ تصمیم کند.

کلیۀ دستگاهها و نهادهای عمومی غیردولتی، در صورت تایید ادامه فعالیتشان در خارج از کشور موظفند حداکثر طی مدت شش ماه تشکیلات و ساختار نمایندگیهای خارج از کشور و نیز وضعیت عضویت خود در مجامع بین المللی را براساس مصوبات هیأت وزیران اصلاح کنند.

انجام کلیه فعالیتهای پیش بینی شده در این ماده در مورد مؤسسات و نهادهایی که تحت نظر مقام معظم رهبری اداره می شوند، منوط به تایید معظم له می باشد.

ایجاد هرگونه دفتر، نمایندگی، شعبه و واحد اداری جدید و عناوین مشابه در خارج از کشور توسط دستگاههای این‌ قانون و نهادهای عمومی غیر دولتی منوط به پیشنهاد دستگاه ذی ‌ربط و وزارت امور خارجه و تصویب هیأت وزیران خواهد بود.

وزارت امورخارجه موظف است با بهره گیری از نظرات کلیه دستگاههای ذیربط راهبردهای مناسب را برای اجرای دقیق سیاستهای کلی ذیل تهیه و جهت تصویب در سال اول برنامه سوم به شورای عالی امنیت ملی ارائه نماید: گسترش همکاریهای دوجانبه، منطقه ای و بین المللی، ادامه پرهیز از تشنج در روابط با کشورهای غیر متخاصم، بهره‌گیری از رابطه برای افزایش توان ملی، مقابله با افزون‌خواهی کشورهای متخاصم، تلاش برای رهایی از حضور بیگانگان، مقابله با تک قطبی شدن جهان، حمایت از مسلمانان و ملتهای مظلوم، تلاش برای ایجاد نزدیکی بیشتر میان کشورهای اسلامی، تلاش برای اصلاح ساختار سازمان ملل.

به منظور اعمال حمایتهای لازم حقوقی و تسهیل دستیابی مردم به خدمات قضایی و حفظ حقوق عامه، به قوه قضائیه اجازه داده می شود تا نسبت به تایید صلاحیت فارغ التحصیلان رشته حقوق جهت صدور مجوز تأسیس مؤسسات مشاوره حقوقی برای آنان اقدام نماید. حضور مشاوران مذکور در محاکم دادگستری و ادارات و سازمانهای دولتی و غیردولتی برای انجام امور وکالت متقاضیان مجاز خواهد بود. تایید صلاحیت کارشناسان رسمی دادگستری نیز به طریق فوق امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×