وکیل اداره کار

وکیل اداره کار (6)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل اداره کار

 وکیل اداره کار

وکیل اداره کار در چه مواردی در جریان قضایی پرونده وارد می شود؟ برای انعقاد قرارداد وکالت با وکیل اداره کار باید به چه مسائلی توجه کنیم؟ وکیل اداره کار دارای چه تخصص هایی است که باعث می شود تا افراد بتوانند به او مراجعه کنند؟ وکیل اداره کار اصلا به چه کسی گفته می شود؟ وکیل اداره کار را چگونه پیدا کنیم؟ آیا وکیل اداره کار میتواند در جریان پرونده هایی که مربوط به شکایت از کارفرما است نیز حضور داشته باشد؟ ایا کارفرما می تواند در صورت تخلف کارگر و عدم رعایت مقررات به وکیل اداره کار مراجعه کند تا موضوع را از طریق محاکم قضایی پیگیری کند؟

اداره کار یکی از مهم ترین مراکز قانونی است که در صورت بروز هرگونه خطا و اشتباه از جانب منتقدین قراردادهای کاری میتوان برای رسیدگی به موضوع به این مرکز قانونی مراجعه کرد. وکیل اداره کار دارای توانایی های متعددی است و با جریان پرونده های مختلف مربوط به قانون کار به خوبی آشنای دارد و میتواند جریان این پرونده ها را به بهترین نحو ممکن بررسی کند تا راه حل قانونی نسبتا خوبی برای آنها پیدا کند.

اداره کار دارای شرایط و مقررات خاصی است که افراد باید به آن توجه داشته باشند و بتوانند در حین منعقد کردن این نوع قراردادهای کاری به این مسائل توجه کنند. وکیل اداره کار جز آن دسته از افراد متخصص و حرفه ای است که علاوه بر داشتن دانش حقوقی دارای تخصص و مهارت نیز می باشد و می تواند با استفاده از مهارت ها و دانشی که دارد جریان پرونده های مختلف را در اداره کار پیگیری کند و از آنجایی هر کسی با قوانین کار آشنایی دارد و روند دادرسی و رسیدگی به پرونده های مختلف در اداره کار را نمی شناسد بهتر است از یک فرد متخصص و حرفه ای در این زمینه کمک گرفت تا بتوان از بوجود آمدن بسیاری از آسیب ها و مشکلات جلوگیری کرد.

بسیاری از افرادی که رد جریان قرارداد های کاری دچار مشکل می شوند معمولا به دلیل عدم آشنایی با مباحث قانونی درگیر چنین مسائلی می شوند و احتمال تضییع حقوق آنها نیز وجود دارد و بهتر است از یک فرد متخصص کمک گرفت تا جریان این پرونده ها را بتوان مورد حل و فصل قرارداد و آنها را به نتیجه ای مناسب رساند.

وکیل اداره کارچه کسی است؟

اولین و مهم ترین سوالی که باید در مورد وکیل اداره کار به آن پاسخ دهیم آن است که وکیل اداره کار اصلا دارای چه ویژگی ها و خصوصیاتی است و چگونه می توان به او اعتماد کرد و چگونه می توان او را شناسایی کرد؟ در پاسخ به این سوالات باید در ابتدا با تعریف وکیل اداره کار آشنا شویم تا بتوانیم در حین انتخاب وکیل موفقیت آمیز عمل کنیم.

وکیل اداره کار کسی است که دارای تخصص و مهارت در جریان پرونده های مربوط به ارتباطات میان کارفرما و کارگر است و از آنجایی که دارای پروانه وکالت است به خوبی می تواند علاوه بر ارائه مشاوره حقوقی به عنوان یک فرد متخصص و حرفه ای نیز وکالت پرونده های مختلف را بر عهده گیرد و در مراجع قانونی حضور یابد.

وکیل اداره کار جز کسانی است که دارای تجربیات نسبتا زیاد در جریان پرونده هایی است که به اداره کار ارجاع داده می شوند و به دلیل سابقه کاری و تعداد پرونده های موفقیت آمیزی که داشته است می تواند تمامی اطلاعات و دانش حقوقی لازم را به موکلان خود ارائه دهد تا کمتر دچار مشکل شوند و از بوجود آمدن هرگونه آسیب و خسارت به آنها جلوگیری شود.

به تمامی افرادی که درگیر پرونده های مربوط به اداره کار میشوند توصیه می شود که جریان دادرسی پرونده های خود را از همان ابتدا به وکیل اداره کار ارجاع دهند. پرونده های اداره کار معمولا دارای حساسیت بسیار زیادی هستند و لازم است تا یک فرد متخصص و حرفه ای که دارای دانش حقوقی است جریان آنها را پیگیری کند و آنها را به نتجیه برساند.

بسیاری از افرادی که به وکیل اداره کار نیاز دارند و نمی توانند این وکیل متخصص را پیدا کنند به راحتی می توانند از طریق گروه وکلای عدالت نویسان تمامی اقدامات لازم را رد جهت احقاق حقوق خود انجام دهند و جریان این پرونده ها را تا حد بسیار زیادی حل کنند.

برخی از افرادی که نمی توانند وکیل اداره کار پیدا کنند بهتر است در ابتدا به یک موسسه حقوقی معتبر و حرفه ای همانند گروه وکلای عدالت نویسان مراجعه کنند تا این موسسه حقوقی با سابقه، بهترین وکیل اداره کار را به آنها معرفی کند. وکیل اداره کار می تواند بدون هیچگونه محدودیتی به ارائه خدمات به تمامی افرادی که به او مراجعه می کنند، بپردازد.

وکیل اداره کاروانواع مشاوره حقوقی

وکیل اداره کار از طریق راه های مختلفی به ارائه خدمات مشاوره حقوقی می پردازد و سوالات افراد را پاسخ می دهد. وکیل اداره کار با توجه به توانایی هایی که دارد می تواند بهترین خدمات مشاوره را به مراجعان خود ارائه دهد. وکیل اداره کار از طریق راه های زیاد به ارائه خدمات مشاوره ای می پردازد:

مشاوره حضوری: افراد می توانند به راحتی به دفتر وکالت وکیل اداره کار مراجعه کنند و از خدمات مشاوره ای استفاده کنند و سوالات خود را به راحتی بپرسند تا راه حل هایی مناسب و منطبق با جریان پرونده ای که با ان درگیر هستند را پیدا کنند. مشاوره حضوری دارای مزیت ها و معایب خاصی است. یکی از اساسی ترین مزیت های جلسات حضوری آن است که جریان پرونده ها و دعاوی مختلف از جوانب مختلفی بررسی می شود و مورد تحلیل قرار می گیرند. مشاوره حضوری با وکیل اداره کار بسیار راحت است و به گونه ای است که با مراجعه به دفتر وکالت به راحتی می توان از امکانات آن استفاده کرد. یکی از معایب مربوط به مشاوره حضوری با وکیل اداره کار ان است که افراد مجبور هستند در زمان مقرر مسیری نسبتا طولانی را بپیمایند تا به دفتر وکالت وکیل اداره کار برسند و سوالات خود را بپرسند و هزینه جابجایی را نیز پرداخت کرد.

مشاوره تلفنی: این نوع مشاوره که جز مشاوره های غیر حضوری به حساب می آید بسیار راحت است و همانطور که از نام آن مشخص است، افراد می توانند با استفاده از تلفن با وکیل اداره کار تماس گرفت و از مشاوره او استفاده کرد. برای استفاده از مشاوره تلفنی به عنوان یک روش مناسب برای مشاوره غیر حضوری، هیچ محدودیت زمانی و مکانی وجود ندارد و افراد می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. مشاوره تلفنی یکی از دسته مشاوره هایی است که بسیاری از افرادی که نمی توانند به مشاوره حضوری مراجعه کنند به سراغ آن میروند.

مشاوره اینترنتی: یکی از روش های نوین مشاوره ای که این روزها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و تعداد طرفداران آن روز به روز در حال افزایش است. در اصطلاح می گوییم که در زمانی زندگی می کنیم که به ان عصر ارتباطات می گوییم و همین موضوع باعث شده است تا مشاوره اینترنتی تا حد زیادی مورد استقبال قرار گیرد. مشاوره اینترنتی که توسط وکیل دادگستری ارائه می گردد به نحوی ارائه می گردد افراد می توانند از راه دور و مسافت های طولانی از مزایای آن بهره مند شوند و شرایط نسبتا خوبی پیدا کنند. دقت داشته باشید که مشاوره اینترنتی با وکیل اداره کار می تواند از طریق راه هایی مانند چت های مربوط به واتساپ و دیگر راه های قانونی و حقوقی ارائه گردد.

کسانی که دارای شرایط خاصی هستند و نمی توانند از مشاوره های حضوری استفاده کنند به راحتی می توانند به سراغ مشاوره اینترنتی بروند تا مشکل خود را تا حد زیادی حل کنند و به صورت فوری به یک فرد متخصص دسترسی پیدا کنند.

وکیل اداره کاروتنظیم روابط شغلی

به طور کلی انسان ها از زمانی که دانستند برای گذران زندگی به یکدیگر نیاز دارند و باید در کنار یکدیگر جامعه ای را تشکیل بدهند به مفهوم همکاری پی بردند. در واقع انسان دانست برای این که بتواند نیاز خودش را برطرف کند باید به نیاز های جامعه اطراف خود توجه کند. این فهم و ایده رفته رفته انسان را وارد دنیای جدیدی کرد که امروز در آن زندگی می کنیم. در دنیای امروز این تامین نیاز با مفهوم کسب و کار یا شغل شناخته می شود. اداره کار یکی از نهاد های دولتی و حکومتی در جامعه ایران محسوب می شود که مسئول تنظیم این روابط را بر عهده گرفته است.

اما برای این که بدانیم اساس اداره کار در چه حوزه ای فعالیت می کند و وکیل اداره کار چه کاربردهایی می تواند برای ما داشته باشد. برای درک این موضوع بهتر است کمی از روابط شغلی در جامعه صحبت کنیم و دیدگاه قانون نسبت به آن را درک کنیم. با ما همراه باشید.

کمی به اطراف خودتان نگاه کنید. جامعه چیزی جز یک سری روابط میان انسان ها با یکدیگر و انسان ها با سایر مفاهیم موجود در جامعه نیست.

به بیان ساده تر این روابط هستند که جوامع را ایجاد می کنند و مادامی که این رابطه به درستی تنظیم شوند جامعه می تواند راه خود را پیش ببرد.

بنابراین برای این که یک جامعه بتواند به راه خود ادامه دهد باید بتواند این روابط را به درستی تنظیم کند. تنظیم کننده این روابط همان مفهومی است که ما با عنوان قانون می شناسیم.

در واقع این قوانین است که نشان می دهد رابطه باید چگونه تنظیم شود و انسان ها بر اساس چه فرمول هایی با یک دیگر و با سایر مفاهیم جامعه ارتباط برقرار کنند.

پس اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم قانون چیزی جز تنظیم کننده رابطه نیست. بنابراین وقتی در جامعه مفهومی به نام رابطه کاری و … ایجاد می شود بدین معنی است که برای برقراری این رابطه باید قوانینی نیاز تدوین شود.

قانون گذار سعی کرده است درست مانند هر رابطه دیگری، رابطه شغلی یا کسب و کار را مدیریت کند. هرگونه خطا و اشتباهی که از جانب منتقدین قرارداد کار صورت بگیرد به معنای آن است که جریان این پرونده ها ممکن است با خطری جدی مواجه شود و وکیل اداره کار می تواند به راحتی این مشکلات را تا حد زیادی مورد حل و فصل قرار دهد.

وکیل اداره کار با هدف تنظیم روابط میان کارگر و کارفرما در جامعه به فعالیت میپردازد و می تواند در این زمینه به موکلان خود کمک کند.

مسائلی که درچارچوب قراردادکار باید رعایت شود.

قوانین مربوط به قراردادهای کاری توسط وکیل اداره کار به منتقدین این قرارداد اطلاع داده می شود. به چند مورد از اساسی ترین مسائلی که در چارچوب قرارداد های کاری باید به آن توجه شود. بر اساس قانون کار می توان گفت:

کلیه دریافتهای قانونی که کارگر به اعتبار قرارداد کار اعم از مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه های مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیرنقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها دریافت می نماید را حق السعی می نامند.

 مزد عبارت است از وجوه نقدی یا غیرنقدی و یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می شود. چنانچه مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد، مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار و یا محصول تولید شده باشد، کارمزد و چنانچه براساس محصول تولید شده و یا میزان انجام کار در زمان معین باشد، کارمزد ساعتی نامیده می شود.

مزد باید در فواصل زمانی مرتب و در روز غیر تعطیل و ضمن ساعات کار به وجه نقد رایج کشور یا با تراضی طرفین به وسیله چک عهده بانک وبا رعایت شرایط ذیل پرداخت شود :

الف ـ چنانچه بر اساس قرارداد یا عرف کارگاه، مبلغ مزد به صورت روزانه یا ساعتی تعیین شده باشد، پرداخت آن باید پس از محاسبه در پایان روز یا هفته یا پانزده روز یک بار به نسبت ساعات کار و یا روزهای کارکرد صورت گیرد.

ب – درصورتی که بر اساس قرارداد یا عرف کارگاه، پرداخت مزد به صورت ماهانه باشد، این پرداخت باید در آخر ماه صورت گیرد. دراین حالت مرد مذکور حقوق نامیده می شود.

  در ماههای سی و یک روزه مزایا و حقوق باید بر اساس سی و یک روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 برای انجام کار مساوی که در شرایط مساوی در یک کارگاه انجام می گیرد باید به زن و مرد مزد مساوی پرداخت شود . تبعیض در تعیین میزان مزد بر اساس سن، جنس، نژاد و قومیت و اعتقادات سیاسی و مذهبی ممنوع است .

 مزد و مزایای کارگرانی که به صورت نیمه وقت ویا کمتر از ساعات قانونی تعیین شده به کار اشتغال دارند به نسبت ساعات کار انجام یافته محاسبه و پرداخت می شود.

از دیگر مسائلی که در مورد وکیل اداره کار و قوانین باید بدانید:

 در مواردی که با توافق طرفین قسمتی از مزد به صورت غیر نقدی پرداخت می شود، باید ارزش نقدی تعیین شده برای این گونه پرداختها منصفانه و معقول باشد.

شورای عالی کار همه ساله موظف است، میزان حداقل مزد کارگران را برای نقاط مختلف کشور و یا صنایع مختلف با توجه به معیارهای ذیل تعیین نماید.

 حداقل مزد کارگران با توجه به درصد تورمی که از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می شود. حداقل مزد بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگیهای کار محول شده را مورد توجه قرار دهد باید به اندازه ای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد متوسط آن مراجع رسمی اعلام می شود را تامین نماید.

کارفرمایان موظفند که در ازای انجام کار در ساعات تعیین شده قانونی به هیچ کارگری کمتر از حداقل مزد تعیین شده جدید پرداخت نماید و در صورت تخلف، ضامن تادیه مابه التفاوت مزد پرداخت شده و حداقل مزد جدید می باشد.

حداقل مزد موضوع ماده ۴۱ این قانون منحصرا باید به صورت نقدی پرداخت شود. پرداختهای غیر نقدی به هر صورت که در قراردادها پیش بینی می شود به عنوان پرداختی تلفنی می شود که اضافه بر حداقل مزد است .

کارگران کارمزد برای روزهای جمعه و تعطیلات رسمی و مرخصی، استحقاق دریافت مزد را دارند و ماخذ محاسبه میانگین کارمزد آنها در روزهای کارکرد آخرین ماه کار آنهاست . مبلغ پرداختی در هر حال نباید کمتر از حداقل مزد قانونی باشد.

چنانچه کارگر به کارفرمای خود مدیون باشد در قبال این دیون وی، تنها می توان مازاد بر حداقل مزد را به موجب حکم دادگاه برداشت نمود. در هر حال این مبلغ نباید از یک چهارم کل مزد کارگر بیشتر باشد.

به موارد زیر دقت کنید:

هنگام دریافت وام مذکور در بند ج با توافق طرفین باید میزان اقساط پرداختی تعیین گردد. به کارگرانی که به موجب قرارداد یا موافقت بعدی به ماموریتهای خارج از محل خدمت اعزام می شوند فوق العاده ماموریت تعلق می گیرد. این فوق العاده نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگران باشد. همچنین کارفرما مکلف است وسیله یا هزینه رفت و برگشت آنها را تامین نماید.

به منظور جلوگیری از بهره کشی از کار دیگری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است نظام ارزیابی و طبقه بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه نماید و به مرحله اجرا درآورد.

به منظور استقرار مناسبات صحیح کارگاه با بازار کار در زمینه مزد و مشخص بودن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه کارفرمایان مشمول این قانون موظفند با همکاری کمیته طبقه بندی مشاغل کارگاه و یا موسسات ذیصلاح، طرح طبقه بندی مشاغل را تهیه کنند و پس از تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مرحله اجرا درآورند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستورالعمل و آئین نامه های اجرایی طرح ارزیابی مشاغل کارگاههای مشمول این ماده را که ناظر به تعداد کارگران و تاریخ اجرای طرح است تعیین و اعلام خواهد کرد.

صلاحیت موسسات و افرادی که به تهیه طرحهای طبقه بندی مشاغل در کارگاهها می پردازند باید مورد تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشد.

چنانچه کارفرمایان مشمول این قانون در مهلت های تعیین شده از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشاغل کارگاههای خود را ارزیابی نکرده باشند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، انجام این امر را به یکی از دفاتر موسسات مشاور فنی ارزیابی مشاغل و یا اشخاص صاحب صلاحیت ( موضوع تبصره ۲ ماده ۴۹ ) واگذار خواهد کرد.

 کارفرما علاوه بر پرداخت هزینه های مربوط به این امر مکلف به پرداخت جریمه ای معادل %۵۰ هزینه های مشاوره به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانه داری کل است . از تاریخی که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین می شود کارفرما باید مابه التفاوت احتمالی مزد ناشی از اجرای طرح ارزیابی مشاغل را بپردازد.

وکیل اداره کار و پرونده های مربوط به شرایط کاری زنان

از آنجایی که شرایط کار بانوان در هر جامعه ای دارای اهمیت بسیار زیادی است و حساس است، قانونگذار کشور ما نیز به آن توجه کرده است و وکیل اداره کار درجریان چنین پرونده هایی عملکرد خوبی از خود نشان می دهد. به چند مورد از این قوانین در مورد کار بانوان توجه کنید:

انجام کارهای خطرناک، سخت وزیان آور و نیز حمل بار بیشتر از حد مجاز با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی، برای کارگران زن ممنوع است . دستورالعمل و تعیین نوع و میزان این قبیل موارد با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد رسید.

مرخصی بارداری و زایمان کارگران زن جمعا ۹۰ روز است . حتی الامکان ۴۵ روز از این مرخصی باید پس از زایمان مورد استفاده قرار گیرد. برای زایمان توامان ۱۴ روز به مدت مرخصی اضافه می شود.

پس از پایان مرخصی زایمان، کارگر زن به کار سابق خود باز می گردد و این مدت با تایید سازمان تامین اجتماعی جز سوابق خدمت وی محسوب می شود.

حقوق ایام مرخصی زایمان طبق مقررات قانون تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.در مواردی که به تشخیص پزشک سازمان تامین اجتماعی، نوع کار برای کارگر باردار خطرناک یا سخت تشخیص داده شود، کارفرما تا پایان دوره بارداری وی، بدون کسر حق السعی کار مناسبتر و سبکتری به او ارجاع می نماید.

در کارگاه هایی که دارای کارگر زن هستند کارفرما مکلف است به مادران شیرده تا پایان دوسالگی کودک پس از هر سه ساعت، نیم ساعت فرصت شیردادن بدهد. این فرصت جز ساعات کار آنان محسوب می شود و همچنین کارفرما مکلف است متناسب با تعداد کودکان وبا در نظر گرفتن گروه سنی آنها مراکز مربوط به نگهداری کودکان ( از قبیل شیرخوارگاه، مهدکودک و … ) را ایجاد نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×