وکیل ثبت احوال

وکیل ثبت احوال (4)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل ثبت احوال

وکیل برای ثبت احوال

وکیل ثبت احوال

وکیل ثبت احوال را تا چه اندازه می شناسید و با او آشنایی دارید؟ آیا تاکنون برای شما هم پیش آمده است که درگیر مسائل مربوط به اداره ثبت احوال شوید و دقیقا ندانید که باید چگونه مسائل و مشکلات مربوط به این پرونده ها را مورد حل و فصل قرار دهید و نیاز داشته باشید تا یک فرد متخصص در این زمینه به شما کمک کند؟ وکیل ثبت احوال تاکنون چه پرونده هایی را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است و حوزه کاری به چه مباحثی وابسته است؟ چه کسانی می توانند به وکیل ثبت احوال مراجعه کنند و از او کمک بگیرند؟ آیا بهترین وکیل ثبت احوال در تهران را می شناسید؟

وکیل ثبت احوال همانند دیگر وکلای پایه یک دادگستری دارای مدرک وکالت است و می تواند جریان پرونده های مختلفی را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد. حقیقت آن است که وکیل ثبت احوال تاکنون پرونده های بسیار زیادی را در این زمینه مورد بررسی و پیگیری قرار داده است و همین موضوع باعث شده است تا افراد او را به عنوان یک فرد متخصص و حرفه ای بشناسند و جریان پرونده های خود را به او واگذار کنند.

اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که به وکیل ثبت احوال نیاز دارید  و نمی دانید چگونه می توانید به این فرد متخصص دست پیدا کنید و جریان پرونده های خود را به او واگذار کنید به شما پیشنهاد می دهیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی نکات و مسائلی را که به وکیل ثبت احوال مربوط است به شما توضیح دهیم.

وکیل ثبت احوال چه می کند؟

وکیل ثبت احوال در حوزه پرونده هایی فعالیت می کند که مرجع قضایی پیگیری انها اداره ثبت احوال است. اداره ثبت احوال تمامی مسائل و مشکلات مربوط به احوال شخصیه افراد را مورد بررسی و پیگیری قرار می دهد تا بتواند راهی مناسب را برای حل چنین چالش های اساسی پیدا کند.

اما قبل از آنکه بخواهیم در مورد توانایی ها و تخصص های وکیل ثبت احوال صحبت کنیم به شما توصیه می کنیم تا در ادامه مطلب با ما همراه باشید و نکات قانونی مربوط به وکیل ثبت احوال را مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم تا بتوانیم راهی مناسب برای جریان این پرونده ها را پیدا کنیم.

ثبت احوال یعنی همان ثبت شدن احوال شخصیه. حال این سوال در ذهن بسیاری از افراد پیش می آید که اصلا احوال شخصیه به چه مسائلی مرتبط است و چگونه می توان با استفاده از آنها جریان پرونده های مختلف را مورد تحلیل قرار داد؟ احوال شخصیه یعنی ویژگی های هویتی هر فردی که برای شناسایی آن در جامعه باید مورد ثبت قرار گیرند. همانطور که میدانید قانون هر کشوری برای ایجاد نظم عمومی بنیان گذاری شده است و یکی از ارکان اصلی که باعث ایجاد نظم در جامعه ما می شود، ثبت ویژگی های هویتی هر فردی است.

شما فردی را تصور کنید که دارای شناسنامه نیست، این فرد چگونه باید در جامعه فعالیت کند؟ اصلا چنین فردی را باید با چه نام نشانی بشناسیم؟ آیا این فرد می تواند از امکانات اجتماعی و فردی در جامعه استفاده کند؟ کسی که دارای کارت ملی نیست چگونه باید ازدواج کند و جریان هویتی فرزند او چه می شود؟

البته این موضوع تنها مربوط به شناسنامه و کارت ملی و دیگر موارد هویتی نیست. احوال شخصیه شامل: تولد، فوت، نام و نام خانوادگی، ازدواج و طلاق و….. می شود. بنابراین به طور کل می توان اینگونه نتیج گیری کرد که مسائل هویتی دارای اهمیت بسیار زیادی برای افراد است و آنها می توانند با استفاده از چنین مدارکی که از ثبت احوال دریافت می کنند در جامعه به فعالیت بپردازند و از حقوق طبیعی که هر انسانی باید از ان بهره مند شوند به طور کل استفاده کنند.

هنگامی که مشکلات و چالش های مختلفی در مورد مسائل مربوط به حوزه ثبت احوال پیش می آید، تنها کسی که می تواند به افراد کمک کند تا پاسخ سوالات خود را به طور قطعی دریافت کنند، وکیل ثبت احوال است.

وکیل ثبت احوال یکی از متخصص ترین و حرفه ای ترین کسانی است که افراد می توانند با کمک او جریان پرونده هایی که درگیر آن هستند را به بهترین نحو ممکن و در کوتاه ترین زمان طی کنند و نگرانی های خود را تا حد زیادی برطرف کنند.

وکیل ثبت احوال و مشاوره حقوقی

وکیل ثبت احوال خدمات مختلفی را که شامل مباحث همچون مشاوره، تهیه و تنظیم دادخواست و لایحه، ارائه ادله اثبات، وکالت و….. است را به عموم مردم جامعه ارائه می دهد تا مشکلات آنها در کوتاهترین زمان ممکن بدون اتلاف وقت و هزینه حل شود. بسیاری از افرادی که می خواهند از راهنمایی های وکیل ثبت احوال استفاده کنند و نمی دانند که چگونه باید اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند بهتر است به سراغ استفاده ار خدمات مشاوره ای بروند.

خدمات مشاوره ای دارای انواع مختلفی است و افراد باید با توجه به نیازها و شرایطی که دارند از این خدمات استفاده کنند و جریان پرونده های خود را تا حد زیادی پیش ببرند اما چگونه ؟

وکیل ثبت احوال می تواند از طریق مشاوره حضوری و غیر حضوری به رفع مشکلات مردم بپردازد و شرایط آنها را تا حد زیادی بهبود بخشد. یکی از رایج ترین و قدیمی ترین راه های وکیل ثبت احوال که ممکن است شما نیز با ان اشنایی داشته باشید آن است که افراد به صورت حضوری به دفتر وکالت مراجعه می کردند و برای گرفتن وقت مشاوره هزینه ای را می پرداختند و وظیفه داشتند تا در زمان مقرر شده در دفتر وکالت حضور یابند و سوالات خود را از وکیل ثبت احوال بپرسند. در چنین جلسات مشاوره ای معمولا افراد مجبور بودند در ساعت مقرر شده از محیط کار یا خانه خارج شوند و مسیری نسبتا طولانی را بپیمایند تا خود را به دفتر وکیل برسانند و سوالات خود را بپرسند. این موضوع تا حد زیادی باعث اتلاف زمان و هزینه افراد می شد و در نهایت آنها تصمیم می گرفتند که اصلا به وکیل ثبت احوال مراجعه نکنند و سوالات خود را نپرسند.

برای انکه این مشکل تا حد زیادی حل شود و افراد فرصت کافی برای مراجعه به وکیل ثبت احوال داشته باشند، نوع دیگری از مشاوره حقوقی که نسبتا راحت تر بود و شرایط آسان تری داشت توسط وکیل ثبت احوال ارائه شد. این نوع مشاوره دارای هزینه نسبتا کمتری بود و دیگر نیاز نبود تا افراد مسیری طولانی را بپیمایند و زمان و هزینه خود را از دست دهند تا به دفتر وکالت برسند. در چنین حالتی افراد به راحت یمی توانستند  سوالات خود را از طریق راه هایی مانند مشاوره تلفنی و اینترنتی بیان کنند تا وکیل ثبت احوال راه حلی مناسب را به انها پیشنهاد دهد.

مشاوره غیر حضوری با وکیل ثبت احوال دیکر باعث اتلاف وقت نود همه افراد با توجه به شرایطی که داشتند در هر زمان و مکانی به راحتی می توانستند از راهنمایی های  وکیل ثبت احوال استفاده کنند. برای اینکه بتوان از وکیل ثبت احوال کمک گرفت هیچ محدودیت زمانی و مکانی دیگر وجود ندارد  و این وککیل حرفه ای و متخصص می تواند در هر شرایطی به موکلان خود کمک کند.

این موضوع را در نظر داشته باشید در برخی از جلسات مشاوره ای لازم است تا جریان پرونده به طور دقیق مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد و شرایط قانونی خاصی وجود دارد که دیگر نمی توان با استفاده از خدمات غیر حضوری وکیل ثبت احوال آنها را حل کرد. در چنین شرایطی وکیل ثبت احوال خود تشخیص میدهد که افراد باید به صورت حضوری مراجعه کنند تا پرونده مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد و دیگر نیازی نیست تا افراد نگران باشند.

بهترین وکیل ثبت احوال

همه افراد دوست دارند تا جریان پرونده خود را به کسی بسپارند که دارای تخصص و مهارت بالایی باشد و در نوع خودش یک فرد حرفه ای محسوب شود. در مورد وکیل ثبت احوال نیز این قاعده صدق می کند. هنگامی که وکیل ثبت احوال دارای تخصص و مهارت بالایی باشد و تجربیات بسیار زیادی در زمینه پرونده های مختلف قانونی باشد به راحتی می تواند با استفاده از توانایی هایی که دارد جریان پرونده ها را به بهترین نحو ممکن در کوتاه ترین زمان مدیریت کند در چنین حالتی می توان گفت که با بهترین وکیل ثبت احوال روبرو شده ایم. این وکیل حرفه ای می تواند تمامی اطلاعاتی را که موکلش نیاز دارد با دقت و بدون عجله برای او توضیح دهد و پاسخ تمامی سوالات آنها را ارائه دهد. برای اینکه بتوان با بهترین وکیل ثبت احوال آشنا شد بهتر  است به یک موسسه حقوقی معتبر به عنوان معرف اعتماد کنیم.

گروه وکلای عدالت نویسان یکی از بهترین و متخصص ترین گروه های حقوقی است که در سال های اخیر جریان پرونده های بسیار زیادی را به وکیلات حرفه ای و خبره سپرده است و به راحتی می تواند متخصص ترین وکیل ثبت احوال را به شما معرفی کند. اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به وکیل ثبت احوال احتیاج داری و نمی دانید او را از کجا پیدا کنید، بهتر است به سراغ گروه وکلای عدالت نویسان بروید.

گروه وکلای عدالت نویسان دارای کادری مجرب و حرفه ای است و یکی از بهترین وکلایی که سالهای زیادی است در این موسسه معتبر مشغول فعالیت است و پرونده های حقوقی بسیاری را با نتیجه موفقیت آمیز روبرو کرده است، وکیل ثبت احوال است. عموم مردم می توانند از خدمات وکیل ثبت احوال استفاده کنند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. بهترین وکیل ثبت احوال در تهران را می توان با کمک گروه عدالت نویسان شناسایی کرد و جریان قضایی پرونده خود را به او واگذار کرد.

حوزه کاری وکیل ثبت احوال

به طور کلی هر کاری که مربوط به اداره ثبت احوال باشد را می توان در حوزه کاری وکیل ثبت احوال دانست.

به طور کلی هر نوع تغییری که بخواهید در اوراق هویتی شناسنامه یا کارت ملی بدهید باید از مسیر اداره ثبت احوال عبور کنید. اما برای برخی از این تغییرات نیاز است که دادگاه یا یک مرجع قضایی دستور لازم را صادر کرده باشد.

اگر بخواهیم کمی مشخص تر در این باره صحبت کنیم می توانیم اینگونه بیان کنیم مسائلی مربوط به تغییر نام، تغییر سن، تغییر نام خانوادگی، اصلاح شناسنامه، ابطال شناسنامه، حذف نام همسر سابق از شناسنامه، دریافت المثنی و …

این ها رایج ترین مواردی است که شما می توانید از وکیل ثبت احوال استفاده کنید. به طور کلی شما هر نوع تغییری که بخواهید در اوراق هویتی خود از جمله شناسنامه و کارت ملی انجام دهید بهتر است از یک وکیل ثبت احوال بهره ببرید. اما سوال اینجاست که چه نیازی به این وکیل در این مسیر وجود دارد؟

چرا به وکیل ثبت احوال نیاز داریم؟

به طور کلی ابتدا این گونه به نظر می رسد که برای انجام تغییراتی مانند تغییر نام و تغییر سن یا حذف نام همسر سابق نباید کار چندان پیچیده ای باشد. در واقع به نظر می رسد شما می توانید از طریق ارائه درخواست به اداره ثبت احوال این کار را انجام دهید.

اما واقعیت کمی متفاوت است. در واقع از نظر قانون اوراق هویتی مهمترین سند رسمی هر فرد محسوب می شود. در واقع اولین و مهمترین سندی که برای هر فرد در جامعه از طرف قانون صادر می شود همین اوراق هویتی شناسنامه و کارت ملی است.

بر اساس همین موضوع هر کاری که فرد در جامعه انجام دهد و هر حقوقی که داشته باشد بر اساس همین اوراق هویتی مورد بررسی قرار می گیرد. به بیان ساده تر می توان اینگونه گفت که هر رفتاری که شما در جامعه از خود نشان می دهید و هر نوع حقی که در جامعه دارید بر اساس اوراق هویتی شما است. بنابراین هر تغییر در این اوراق به معنی تغییر در تمامی این حقوق ها و مسائل قانونی و رفتاری شما محسوب می شود.

از این رو قانون نسبت به هر نوع تغییر در این اوراق حساسیت خاصی دارد. زیرا این اوراق به عنوان مبنا در قانون محسوب می شود.

بنابراین کاملا روشن است که مسیر درخواست هایی مانند تغییر نام یا … چندان کار ساده ای نخواهد بود و این کار به جز دستور مستقیم قانون امکان پذیر نخواهد بود. از این رو کاملا مشخص است که استفاده از یک وکیل ثبت احوال می تواند کاملا موثر باشد. چرا که شما برای این کار باید وارد مسیر قضایی شوید و این که شما باید دادگاه و قانون را مجاب به تغییر خواسته شده خودتان کنید. این کاری است که به سادگی صورت نمی گیرد. زیرا باید دلایل و مدارک محکمی برای این تغییرات داشته باشید. از این رو بهترین کار ممکن این است که در ابتدای مسیر از یک وکیل ثبت احوال استفاده کنید. این وکیل به شما نشان می دهد که باید از چه مسیری عبور کنید و چگونه به نتیجه مطلوب برسید.

وکیل ثبت احوال و جریان ثبت ازدواج و طلاق

ازدواج و طلاق نیز جزء آن دسته از مسائلی است که در مورد احوال شخصیه افراد باید در ثبت احوال به طور دقیق ثبت شود. وکیل ثبت احوال می تواند تمامی چالش های مربوط به چنین جریاناتی را پیگیری کند. بر اساس قانون ثبت احوال در این رابطه می توان گفت:

‌دارندگان دفاتر رسمی ازدواج و طلاق مکلفند وقایع ازدواج و طلاق و رجوع را که در دفاتر مربوط ثبت می‌کنند در شناسنامه زوجین نیز درج‌و امضاء و مهر نمایند و حداکثر هر پانزده روز یک بار وقایع ازدواج و طلاق و رجوعی را که در دفاتر به ثبت می‌رسد روی نمونه‌های مربوط تهیه و به‌ثبت احوال محل تحویل و رسید دریافت دارند.

‌ازدواج و طلاق و رجوع ایرانیان در خارج از کشور باید به وسیله کنسولگری‌های مربوط در دفاتری که از طرف ثبت احوال تهیه می‌شود ثبت و حداکثر هر‌یک ماه یک بار وقایع ازدواج و طلاق و رجوعی را که در دفاتر به ثبت می‌رسد روی نمونه‌های مخصوص تهیه و از طریق وزارت امور خارجه به سازمان‌ثبت احوال کشور فرستاده شود.

‌طلاق، رجوع و بذل مدت که در دفتر رسمی طلاق به ثبت نرسیده باشد با ارائه اقرارنامه رسمی در اسناد ثبت احوال طرفین ثبت خواهد‌شد.

‌ازدواج هاییش که در دفاتر رسمی ازدواج به ثبت نرسیده باشد در صورت وجود شرایط زیر در اسناد سجلی زن و شوهر ثبت خواهد شد.

۱ – ارائه اقرارنامه رسمی مبنی بر وجود رابطه زوجیت بین متقاضیان ثبت واقعه ازدواج.

۲ – در موقع تنظیم اقرارنامه سن زوج از بیست سال تمام و سن زوجه از هیجده سال تمام کمتر نباشد

۳ – گواهی ادارات ثبت احوال محل صدور شناسنامه‌های زوجین به این که در تاریخ اعلام واقعه طرفین در قید ازدواج دیگری نمی‌باشند.

‌نمایندگان ثبت احوال مکلفند پس از ثبت واقعه رونوشت اقرارنامه را به دادسرای محل ارسال نمایند.

‌کلیه وقایع ازدواج و طلاق یا وفات زوج یا زوجه و رجوع و بذل مدت و فسخ نکاح باید در دفاتر ثبت کل وقایع ثبت شد ولی در‌شناسنامه به شرح زیر انعکاس خواهد یافت.

‌در المثنای شناسنامه مرد یا زن آخرین نکاح و طلاق با بذل مدت و در صورت تعدد زوجات آن تعداد ازدواج که به قوت خود باقی است منعکس خواهد‌شد.

‌ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنی شناسنامه درج نخواهد شد. افشای اطلاعات مذکور در دفاتر ثبت کل وقایع و اسناد سجلی جز برای صاحب سند و مقامات قضایی و دولتی ذیصلاح ممنوع است.

وکیل ثبت احوال و جریان صدور کارت شناسایی

کارت شناسایی جزء آن دسته از مدارک بسیار مهمی است که باید توسط افراد از حوزه ثبت احوال دریافت شود و بسیاری از مسائل قانونی به طور مستقیم با این کارت معتبر ارتباط دارند.وکیل ثبت احوال می تواند چالش های مربوط به صدور کارت شناسایی را پیگیری کند. بر اساس قانون ثبت احوال در مورد این موضوع می توان گفت:

‌در نقاطی که دولت مقتضی بداند و اعلام کند کسانی که سن آنان از ۱۵ سال به بالا است باید دارای کارت شناسایی بوده و همیشه آن را‌همراه داشته باشند. کارت شناسایی حاوی مشخصات و اثر انگشت و عکس و نشانی محل سکونت و گروههای اصلی خون خواهد بود.

‌ترتیب صدور و ترتیب درج مشخصات دارنده کارت شناسایی و چگونگی تحصیل اطلاعات مربوط به سکونت و سایر اطلاعات از قبیل گروه خون و‌اشخاصی که برای صغار و مجانین کارت شناسایی اخذ نمایند در آیین‌نامه اجرایی تعیین خواهد شد.

به منظور ثبت مشخصات ساكنان شهرها و روستاها از تاریخ اجرای این قانون ظرف مدتی که از طرف دولت تعیین و اعلام خواهد شد‌سرپرست هر خانوار موظف است نشانی محل یا محلهای سکونت اعم از ملکی یا استیجاری را همراه با مشخصات خود و کلیه افرادی که با او زندگی‌می‌کنند به کلانتری یا شهربانی و ژاندارمری محل سکونت خود (‌حسب مورد) کتباً اعلام و رسید دریافت دارند. افرادی که به صورت انفرادی یا جمعی‌زندگی می‌کنند نیز مشمول این مقررات خواهند بود. هرگاه محل سکونت افراد تغییر یابد سرپرست خانوار یا کسانی که به صورت انفرادی یا جمعی‌زندگی می‌کنند مکلفند حداکثر ظرف پانزده روز مراتب را به کلانتری یا شهربانی و ژاندارمری محل (‌حسب مورد) اعلام کنند.

‌کلیه موجرین اعم از مالک و نماینده او نیز موظفند پس از عقد اجاره اعم از رسمی یا غیر رسمی مشخصات مستاجر یا مستاجرین خود را حداکثر ظرف۴۸ ساعت به کلانتری یا شهربانی و ژاندارمری محل مورد اجاره (‌ حسب مورد) اعلام دارند.

‌متخلفین از مقررات فوق یا کسانی که اعلام خلاف واقع نمایند برای مرتبه اول به جزای نقدی از پنج هزار و یک ریال تا سی هزار ریال محکوم‌می‌گردند. در صورت تکرار به حداکثر جزای نقدی مذکور محکوم خواهند شد. در صورت احراز سوء نیت به حبس جنحه‌ای تا سه سال محکوم‌می‌شوند مجازات موجرین در صورت تکرار جرم در هر حال حبس جنحه‌ای تا سه سال خواهد بود در مورد اماکنی که قبل از اجرای این قانون به اجاره‌واگذار شده‌اند موجرین برای اطلاع مراتب به مراجع مربوط سه ماه مهلت خواهند داشت.

در صورتی که مستاجر از مقدمین علیه امنیت کشور شناخته شود موجر یا نماینده او که مقامات انتظامی یا امنیتی را ظرف مهلت مقرر‌مطلع نکرده باشد به عنوان شریک جرم قابل تعقیب خواهد بود.

‌مسئولان اماکن عمومی در مورد والدین و ساکنان محل خود و مسئولان مؤسسات و اشخاص حقوقی در مورد کسانی که در این محلها‌سکونت دارند مکلفند به ترتیب مقرر در مورد موجرین مراتب را با مشخصات افراد به مراجع مربوط اطلاع دهند. متخلفان از مقررات این تبصره نیز‌مشمول مجازات مقرر درباره موجرین خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×