وکیل رفع ممنوع الخروجی

وکیل رفع ممنوع الخروجی (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل رفع ممنوع الخروجی

وکیل ممنوع الخروجی

 وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای طرفداران بسیار زیادی در میان مردم جامعه می باشد. وکیل رفع ممنوع الخروجی چگونه باید پیدا کنیم؟ آیا وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند رد جریان پرونده های مربوط به گذرنامه به ما کمک کند؟ وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای چه مهارت ها و تخصص هایی است؟ وکیل رفع ممنوع الخروجی باید دارای چه توانایی ها و تخصیص باشد تا بتوان به او اعتماد کرد؟ بهترین وکیل رفع ممنوع الخروجی کیست؟

 وکیل رفع ممنوع الخروجی یکی از وکلای دادگستری است که دارای مهارت ها و تخصص حقوقی بسیار گسترده ای است. وکیل رفع ممنوع الخروجی را می توان بر اساس توانایی ها و تخصص نسبتا گسترده ای که دارد برای وکالت پرونده های خود انتخاب کرد. مشاوره حقوقی با وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند باعث رفع بسیار یاز مشکلات و چالش های حقوقی شود و آنان را از شرایط حساس و موانع قانونی نجات دهد.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی با تکیه بر تخصص و مهارت هایی که دارد می تواند مشکلات مربوط به ممنوع الخروج شدن افراد را در کوتاهترین زمان ممکن حل کند و شرایط نسبتا مناسبی را برای ایجاد آرامش خاطر افراد ایجاد کند. برخی از افرادی که دچار ممنوع الخروجی می شوند معمولا اسیب ها و خسارات مالی بسیار گسترده ای را متحمل می شوند و این در حالی است که آنان به راحتی می توانند با کمک وکیل رفع ممنوع الخروجی تمامی این مشکلات و چالش ها را در کوتاه ترین زمان حل کنند و خود را از شرایط حساسی که درگیر آن شده اند نجات دهند.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی این توانایی را دارد تا جریانات پرونده های مختلفی را با دقت مورد بررسی قرار دهد و آنان را به بهترین نحو ممکن تحلیل کند. شما  به راحتی می توانید با شرکت در جلسات مشاوره از خدمات مختلف وکیل رفع ممنوع الخروجی استفاده کنید و از روند کاری این وکیل متخصص و حرفه ای آگاهی پیدا کنید.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی باید دارای چه ویژگی ها خصوصیاتی باشد؟

 وکیل رفع ممنوع الخروجی در حالت کلی دارای تفاوت های چشمگیر و گسترده ای با دیگر وکلا می باشد. شاید هنگامی که در مورد ممنوع الخروجی صحبت می کنیم برای بسیاری از افراد مهم نباشد که این مسئله برایشان اتفاق افتاده است و دارای زمان هستند تا این مشکل قانونی را حل کنند اما شما باید این موضوع را بدانید که بسیاری از مردم نیاز به رفت و آمد به کشورهای دیگر را دارند تا بتوانند کسب درآمد کنند و در صورت عدم خروج از کشور شرایط شغلی و حتی شخصی آنها به خطر می افتد.

در چنین شرایطی معمولا رفع ممنوع الخروجی می تواند برای این افراد بسیار کارآمد باشد و شرایط زندگی آنها را تا حد زیادی تغییر دهد. برای انکه افراد بتوانند این جریان قانونی را در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برسند لازم است تا از وکیل رفع ممنوع الخروجی کمک بگیرند. وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای سابقه بسیار زیادی در زمینه حل و فصل پرونده های مربوط به ممنوع الخروجی است و میتواند عملکرد بسیار خوبی در جریان باطل کردن حکم ممنوع الخروجی یک فرد داشته باشد.

شما باید این موضوع را بدانید که وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای توانایی ها و تخصص مختلفی است و می تواند به عموم مردمی که دچار ممنوع الخروجی شده اند کمک کند. وکیل رفع ممنوع الخروجی معمولا از جزییات قانونی که بسیاری از افراد با انها اشنایی دارند به خوبی آگاهی دارد و می تواند به موکلان خود کمک کند تا حقوق آنها مورد تضییع قرار  نگیرد.

 از آنجایی که قانونگذار کشور ما شرایط مختلفی و نسبتا پیچیده ای را برای ممنوع الخروج کردن افراد در نظر گرفته است در صورت صدور حکم ممنوع الخروجی دیگر نمی توان انتظار داشت که این حکم به راحتی و در زمان کوتاهی باطل شود به خصوص در مواردی که افراد هیچ اطلاعات دقیقی از روند دادرسی پرونده خود در دست داشته باشند. وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند مسئله مربوطه را به صورت کاملا حرفه ای و در کوتاهترین زمان ممکن مورد حل و فصل قرار دهد تا با استناد به مفاد و قوانین گوناگون، یک راه حل صحیح و مناسب را برای رفع ممنوع الخروجی پیدا کند.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی و نقش او در جریان پرونده های قانونی

 وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای وظایف متعددی است و می تواند نقش اساسی و بسیار مهمی را در جریان پرونده های قانونی ایفا کند. وکیل رفع ممنوع الخروجی در ابتدا جریان پرونده را با ارائه دادخواست آغاز می کند. معمولا بسیاری از بدهکاران بانکی و کسانی که درگیر پرونده های کیفری می شوند ممکن است از جانب دادگاه ممنوع الخروج می شوند. ممنوع الخروج شدن با هدف جلوگیری از فرار متهم اقدام به صدور حکم می کنند.

وکیل رفع ممنوع الخروجی در جریان کل پرونده موکل خود را همراهی می کند تا کنیتر دچار مشکل شود و جریان پرونده در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسد. وکیل رفع ممنوع الخروجی در جلسه دادگاه حاضر می شود تا از موکل خود دفاع کند و اسناد معتبری را که تهیه کرده است برای رفع ممنوع الخروجی ارائه دهد.

وکیل رفع ممنوع الخروجی سال های زیادی را در جریان پرونده های مربوط به بدهکاری بانکی و مسائل مربوط به گذرنامه فعالیت کرده است. پس کاملا طبیعی است که بهتر از هر شخص دیگری بتواند به موکلان خود راهنمایی های لازم را در جهت نجات خود ارائه دهد. وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند راه های میانبری را که می تواند باعث بهتر شدن جریان پرونده شود را در جلسات مشاوره حقوقی مطرح کند تا موکلان نیز از آن اطلاع پیدا کنند.

وکیل رفع ممنوع الخروجی از دیدی دیگر

تا کنون به این نکته فکر کرده اید که ممکن است روزی شما به یک وکیل رفع ممنوع الخروجی احتیاج داشته باشید؟ اصلا می دانید این دسته از وکلا چه کارایی دارند و در چه موقعیت هایی می توان از آنها استفاده کرد؟ این دسته از سوال ها زمانی به پاسخ نزدیک می شوند که بتوانیم اصل داستان را بهتر و درست تر درک کنیم. به بیان بهتر زمانی می توانیم کارایی وکیل رفع ممنوع الخروجی را بهتر درک کنیم که اساسا بدانیم قانون ممنوع الخروجی چیست و چه کارکردی دارد و چه زمانی از این ابزار قانونی استفاده می شود؟ پاسخ به این سوال می تواند ما را در مسیر درستی قرار دهد با ما همراه باشید.

همه چیز به محدوده قانون بستگی دارد.

اگر بخواهیم دقیق تر به این موضوع نگاه کنیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که قانون شاکله و اساس هر جامعه و تمدنی را تشکیل می دهد. به عبارتی دیگر این قانون است که روابط انسانی در جامعه را تعریف می کند و افراد در هر جامعه و تمدنی بر اساس قوانین با یک دیگر برخورد می کنند. این قوانین است که محدوده رفتاری در هر جامعه را مشخص می کند و افراد هر جامعه برای تامین نیازهای خود باید در چارچوب این قوانین رفتار کنند.

نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که هر جامعه و هر تمدن قانون خاص خودش را دارد. از آن جایی که این جوامع بر اساس مرزهای جغرافیایی از یکدیگر جدا شده اند، قوانین آن ها نیز بر اساس همین روزها از یکدیگر تفکیک شده اند. به بیان بهتر قانون هر جامعه ای محدود به مرز جغرافیایی و سیاسی آن جامعه است و در خارج از این محدوده اعتباری ندارد.

با یک مثال این موضوع را شرح می دهیم. فرض کنیم شما در کشور الف زندگی می کنید. در این کشور داشتن جوراب به هر دلیل تبدیل به یک قانون شده است و مردمان این جامعه از جمله شما باید در جامعه جوراب به پا باشید. اما در کشور همسایه شما این قانون اعتباری ندارد. شما با خروج از کشور الف و ورود به کشور به می توانید بدون جوراب در جامعه تردد داشته باشید.

شاید این چالش به ذهن شما رسیده باشد که قوانین در بسیاری از جوامع از اصول اخلاقی و انسانی تقریبا یکسانی پیروی می کنند. مثلا در غالب جوامع دزدی یک جرم محسوب می شود و باید مجرم مجازات شود. بنابراین به نظر می رسد در بسیاری از موارد مشکلی با محدودیت قوانین نخواهیم داشت.

اما واقعیت چیز دیگری است. در واقع جرم انگاری تنها بخشی از قانون محسوب می شود. بخش مهم تر هر قانون، آیین دادرسی و مجازات های مشخص شده توسط آن است. این همان بخشی است که اساسا کشورها و تمدن های مختلف بر اساس فرهنگ، سیاست و شرایط اجتماعی خودشان روش های مختلفی پیش می گیرند.

پس عملا چیزی که باعث شده قوانین محدود به هر جغرافیای سیاسی باشد در نحوه اجرایی آن است تا در بنیاد و اساس آن. این را می توان به عنوان یک نقطه ضعف برای قانون بدانیم. اما چرا؟

وکیل رفع ممنوع الخروجی و کمک به قانون

مسئله ای که وجود دارد این است که اساسا زمانی که در یک منطقه جغرافیایی مانند کشور جرمی اتفاق می افتد دستگاه قضایی و سایر نهاد های مربوطه این حق و وظیفه را دارند که به آن جرم رسیدگی کنند. اما اگر مجرم به هر ترتیب بتواند از کشور خارج شود و وارد کشور دیگری شود داستان چگونه خواهد بود؟

همانطور که در بالاتر گفتیم محدوده قوانین هر کشوری وابسته به مرزهای سیاسی و جغرافیایی آن کشور است. بنابراین نهاد های قضایی کشور اول نمی توانند به شکل قانونی و مستقیم مجرم را در کشور دوم دستگیر و آن را مجازات کنند. زیرا قانون هر کشوری مهمترین عنصر آن کشور محسوب می شود و هر نهاد یا فرد خارجی باید به آن احترام بگذارد و نمی تواند فراتر از آن رفتار کند.

در برخی از موارد که جرم خطرناکی اتفاق افتاده باشد و مشخص شود این مجرم می تواند برای تمام بشریت خطر آفرین باشد پلیس بین الملل به عنوان یک نهاد جهانی وارد عمل می شود و مجرم را در هر کشوری که باشد دستگیر می کند. این پلیس این اجازه را دارد که در هر موقعیت مکانی و زمانی که می تواند این کار را انجام دهد. در برخی دیگر از موارد و بر اساس روابط بین دو کشور این امکان وجود دارد که با هماهنگی طرفین مجرم در کشور دوم بازداشت و به کشور اول بازگردانده شود. با ورود مجرم به کشور این امکان برای نهاد های قضایی و امنیتی فراهم می شود تا بر اساس قوانین داخلی مجرم را مجازات کنند.

اما سوال اینجاست که آیا این حالات همیشه ممکن است؟ به عبارت ساده تر آیا هر مجرمی که از کشور خارج شود تحت این شرایط به کشور بازگردانده می شود؟ مثلا اگر فردی چک بی محل صادر کرده باشد و بعد از قرار بازداشت به خارج از کشور فرار کند آیا پلیس بین المللی دنبال او می رود و یا این که دولت ها با یک دیگر بر سر آن دور میز مذاکره می نشینند؟ مسلما خیر. راه منطقی تر این است که جلوی خروج مجرم از کشور گرفته شود تا نیازی به استفاده از روابط سیاسی و … وجود نداشته باشد.

اینجاست که بازار قانونی به نام ممنوع الخروجی مطرح می شود و افرادی مانند وکیل رفع ممنوع الخروجی کارایی خودشان را نشان می دهند. به بیان بهتر ممنوع الخروجی ابزاری قانونی است که در اختیار قاضی قرار دارد. قاضی بر اساس نوع پرونده و بر اساس مدارکی که وجود دارد می تواند متهمین و یا مجرمین را نسبت به خروج از کشور منع کند. در چنین شرایطی امکان بررسی پرونده، بررسی و تکمیل مدارک و برگزاری دادگاه و … بر اساس قوانین داخلی امکان پذیر خواهد بود. این مهمترین دلیلی است که می توان برای وجود قانون ممنوع الخروجی دانست. اما نقش وکیل رفع ممنوع الخروجی در این بین چیست؟

نقش وکیل ممنوع الخروجی

وکیل رفع ممنوع الخروجی یکی از انواع وکلا در امور قانونی و حقوقی محسوب می شود. این فرد درست مانند سایر انواع وکلا دارای پرونده پایه یک وکالت است و این اجازه قانونی و رسمی را دارد تا به عنوان یک وکیل در دادگاه یا سایر نهاد های قضایی و غیرقضایی حضور داشته باشد.

نکته ای که باعث شده است وکیل رفع ممنوع الخروجی نسبت به سایر انواع وکلا متمایز باشد این است که اساسا قانون مفهوم گسترده و پیچیده ای است. از این رو عملا یک وکیل نمی تواند در تمامی حوزه ها به صورت تخصصی وارد شود. همه وکلا به طور کلی می توانند در مورد بخش های مختلف قانونی نظر بدهند اما هر کدام از آن ها به شکل تخصصی تری در یک یا چند بخش به صورت تخصصی دانش و تجربه کافی به دست می آورند. به طور مثال شما نمی توانید از یک وکیل خانواده انتظار داشته باشید که به عنوان وکیل قتل در دادگاه کیفری حضور داشته باشد. دانش و تجربه ای که وکیل خانواده دارد مسلما از فضای دادگاه کیفری کاملا دور است.

همین داستان در مورد  وکیل رفع ممنوع الخروجی وجود دارد. در واقع یک وکیل رفع ممنوع الخروجی دارای دانش و تخصص تجربی خاصی در حوزه ممنوع الخروجی است. البته باید به این نکته اشاره کرد که ممنوع الخروجی یک حوزه قانونی کاملا مستقل محسوب نمی شود. معمولا ممنوع الحقوقی یک ابزار در انواع پرونده های حقوقی و کیفری است. از این رو یک وکیل رفع ممنوع الخروجی باید وکیلی باشد که به سایر مباحث حقوقی تا حدودی وارد باشد. چرا که بر اساس دلیل ممنوع الخروجی باید بتواند آن مفهوم را درک کند و راه حل مناسبی برای خروج از آن به موکل خود ارائه دهد. در این چنین موقعیتی است که تجربه می تواند کارساز باشد. در واقع تجربه در کار وکالت می تواند کفه ای سنگین تر از دانش داشته باشد. یک وکیل رفع ممنوع الخروجی ممتاز کسی است که تجربه ای بالا و تخصصی گسترده داشته باشد. در این چنین شرایطی امکان پیروزی شما در دعوی های حقوقی یا کیفری بیشتر خواهد بود.

وکیل رفع ممنوع الخروجی و نقش اساسی و مهم او در جریان پرونده های مربوط به مهریه

 وکیل رفع ممنوع الخروجی یکی از ان دسته افراد یاست که جریان ممنوع الخروجی را در موردد پرونده های مهریه نیز به نتیجه می رساند. اما مسئله جالبی که شما باید آن را بدانید و از آن اطلاع داشته باشید آن است که زوجه می تواند چه رد جریان طلاق یا جریانات دیگر مربوط به مهریه که حکم ممنوع الخروجی یک فرد گرفته می شود را به نتجه برساند.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی معمولا توانایی آن را دارد تا از قوانین و تبصره های قانونی در جهت احقاق حقوق موکلان خود استفاده کند. بسیاری از افراد معتقد  هستند که برای ممنوع الخروجی نمی توان کاری کرد و تا زمانی که جریان بدهکاری و حکم نهایی پرونده مشخص نشود، هیچ راهی برای خارج شدن فرد از کشور وجود ندارد اما این تصور کاملا اشتباه است. وکیل رفع ممنوع الخروجی  این توانایی را دارد تا در هر زمانی که افراد بخواهند به انسان کمک کند تا ممنوع الخروجی آنها پایان یابد.

بهترین زمان مراجعه به دفتر وکالت وکیل رفع ممنوع الخروجی

بهترین زمان مراجعه به وکیل رفع ممنوع الخروجی از همان ابتدای پرونده ها می باشد. یعنی از همان ابتدا که حکم ممنوع الخروجی از جانب دادگاه صادر می شود، افراد این اختیار قانونی را دارند تا به وکیل رفع ممنوع الخروجی مراجعه کننند و از راهنمایی های او کمک بگیرند. در سال ها یاخیر افراد بسیار زیادی درگیر ممنوع الخروجی شدند و به دلیل عدم مراجعه به وکیل رفع ممنوع الخروجی دچار آسیب ها و ضرر و زیان های بسیار شدیدی شدند.

بهترین وکیل رفع ممنوع الخروجی را چگونه پیدا کنیم؟

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به دنبال وکیل رفع ممنوع الخروجی  می گردید و نمی دانید چگونه او را پیدا کنید به شما توصیه میکنیم که به از گروه وکلای عدالت نویسان در این زمینه کمک بگیرید.  گروه وکلای عدالت نویسان  دارای کادر مجرب و حرفه ای است ک سال های زیادی را در زمینه پرونده های مربوط به ممنوع الخروجی فعالیت کرده اند  و به همین دلیل شما می توانید به راحتی  می وکیل رفع ممنوع الخروجی در گروه وکلای عدالت نویسان پیدا کنید.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی و قانون محکومیت های مالی

 وکیل رفع ممنوع الخروجی بر تمام مفاد قانونی در مورد ممنوع الخروجی تسلط دارد. به چند مورد از آنها آرشه می کنیم تا اطلاعات مورد نظر را بدست اورسد:

دادگاه رسیدگی‌ کننده به اعسار ضمن صدور حکم اعسار، شخصی را که با هدف فرار از پرداخت دین مرتکب تقصیر شده است تا موجب اعسار وی گردد با توجه به میزان بدهی، نوع تقصیر، تعدد و تکرار آن به مدت شش‌ماه تا دو سال به یک یا چند مورد از محرومیت‌های زیر محکوم می‌کند:  ممنوعیت خروج از کشور، ممنوعیت تاسیس شرکت تجارت، ممنوعیت عضویت در هیات مدیره شرکتهای تجارتی، ممنوعیت تصدی مدیرعاملی در شرکتهای تجارتی ممنوعیت دریافت اعتبار و هرگونه تسهیلات به هر عنوان از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری عمومی و دولتی به جز وامهای ضروری است.

هرگاه پس از صدور حکم اعسار ثابت شود، از مدیون رفع عسرت شده یا مدیون برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است، به تقاضای محکوم‌له، محکوم‌علیه تا زمان اجرای حکم یا اثبات حدوث اعسار یا جلب رضایت محکوم‌ٌله حبس خواهد شد. در این مورد نیز این قانون مجری است. این حکم در مورد مدیونی که به موجب ماده های قانون برای پرداخت دین او مهلت مناسب تعیین‌شده یا بدهی او تقسیط گردیده و در زمان مقرر دین خود یا اقساط تعیین‌شده را نپرداخته است نیز مجری است.

مرجع ذی صلاح صادر کننده رای

مرجع اجرا کننده رای باید به درخواست محکومٌ‌له یا وکیل رفع ممنوع الخروجی به بانک مرکزی دستور دهد که فهرست کلیه حسابهای محکوم‌علیه در بانکها و موسسات مالی و اعتباری را برای توقیف به مرجع مذکور تسلیم کند. همچنین دادگاه باید به درخواست محکومٌ‌له یا خوانده دعوای اعسار به مراجع ذی‌ ربط از قبیل ادارات ثبت محل و شهرداری‌ها دستور دهد که براساس نشانی کامل ملک یا نام مالک پلاک‌ ثبتی ملکی را که احتمال تعلق آن به محکوم‌علیه وجود دارد برای توقیف به دادگاه اعلام کند. این حکم در مورد تمامی مراجعی که به هر نحو اطلاعاتی در مورد اموال اشخاص دارند نیز مجری است.

مراجع مذکور در این ماده مکلفند به دستور دادگاه فهرست و مشخصات اموال متعلق به محکوم‌علیه ونیز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک‌سال قبل از صدور حکم قطعی به بعد را به دادگاه اعلام کنند.

هر یک از مدیران و مسئولان مراجع مذکور این قانون که به تکلیف مقرر پیرامون شناسایی اموال اشخاص حقیقی و حقوقی عمل نکند به انفصال درجه شش‌ از خدمات عمومی و دولتی محکوم می‌شود. این حکم در مورد مدیران و مسئولان کلیه مراجعی که به هر نحو اطلاعاتی در مورد اموال اشخاص دارند و مکلفند اطلاعات خود مطابق ماده مذکور را در اختیار قوه قضائیه قرار دهند نیز در صورت عدم اجرای این تکلیف مجری است.

دقت کنید:

انتقال مال به دیگری به هر نحو به‌وسیله مدیون با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد، موجب حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه شش یا جزای نقدی معادل نصف محکوم‌به یا هر دو مجازات می‌شود و در صورتی که منتقلٌ‌‌الیه نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد در حکم شریک جرم است. در این صورت عین آن مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن از اموال انتقال‌گیرنده به عنوان جریمه اخذ و محکوم‌ٌبه از محل آن استیفاء خواهد شد.

مرجع اجرا کننده رای باید به تقاضای محکوم‌ٌله قرار ممنوع‌الخروج بودن محکوم‌علیه را صادر کند. این قرار تا زمان اجرای رای یا ثبوت اعسار محکوم‌علیه یا جلب رضایت محکومٌ‌له یا سپردن تامین مناسب یا تحقق کفالت مطابق قانون مدنی به قوت خود باقی است.

تبصره – در خصوص سفر واجب که وجوب آن از قبل ثابت شده باشد و سفرهای درمانی ضروری، دادگاه موقتاً به محکوم‌علیه اجازه خروج از کشور را می‌دهد.

 وکیل رفع ممنوع الخروجی و قانون آیین دادرسی کیفری

وکیل رفع ممنوع الخروجی این موضوع را می داند که بازپرس می تواند متناسب با جرم ارتکابی، علاوه بر صدور قرار تامین، قرار نظارت قضائی را که شامل یک یا چند مورد از دستورهای زیر است، برای مدت معین صادر کند:

معرفی نوبه‏ ای خود به مراکز یا نهادهای تعیین شده توسط بازپرس

منع رانندگی با وسایل نقلیه موتوری

منع اشتغال به فعالیت های مرتبط با جرم ارتکابی

ممنوعیت از نگهداری سلاح دارای مجوز

ممنوعیت خروج از کشور

در جرائم تعزیری درجه هفت و هشت، در صورت ارائه تضمین لازم برای جبران خسارات وارده، مقام قضایی می تواند فقط به صدور قرار نظارت قضائی اکتفاء کند.

قرارهای موضوع این ماده ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه صالح است. چنانچه این قرار توسط دادگاه صادر شود، ظرف ده روز، قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان می باشد. مدت اعتبار قرار منع خروج از کشور شش ماه و قابل تمدید است.

در صورتی که مدت مندرج در دستور منع خروج منقضی شود، این دستور خود به خود منتفی است و مراجع مربوط نمی‏ توانند مانع از خروج شوند.

هرگاه اقدامات قاضی اجرای احکام کیفری منتهی به دسترسی به محکوم علیه نشود و بیم فرار وی از کشور باشد، می تواند دستور منع خروج او را از کشور صادر و به مراجع قانونی اعلام کند؛ اما به محض حضور یا دستگیری محکوم علیه نسبت به لغو این دستور اقدام می کند.

وکیل رفع ممنوع الخروجی و گذرنامه های ایرانی

  وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند در جرایم گذرنامه ها نقش بسیار مهمی داشته باشد به موارد  زیر دقت کنید:

 گذرنامه سندی است که از طرف مأموران صلاحیتدار دولت شاهنشاهی مذکور در این قانون برای مسافرت اتباع ایران به خارج و یا اقامت‌ در خارج و یا مسافرت از خارج به ایران داده میشود.

 اتباع ایران برای خروج از کشور و یا اقامت در خارج و یا مسافرت از خارج به ایران باید تحصیل گذرنامه نمایند. صدور گذرنامه منوط به ارائه اسنادی است که هویت و تابعیت ایرانی تقاضا کننده را ثابت نماید. اسناد مزبور بموجب آئین ‌نامه اجرائی این قانون تعیین خواهد شد. خروج از کشور بدون ارائه گذرنامه یا مدارک مسافرت مذکور در این قانون ممنوع است.

بازرسی گذرنامه و مدارک مسافرت و رسیدگی به آنها در مرز با شهربانی کل کشور و در نقاطی که شهربانی نباشد به عهده ژاندارمری کل‌ کشور است.

ماموران مربوط مکلفند از ورود افرادی که فاقد گذرنامه و مدارک لازم برای ورود به ایران باشند جلوگیری نمایند.

در مواردی که افرادی فاقد گذرنامه و یا مدارک مسافرت برای مراجعه به ایران باشند در صورتی که تابعیت ایرانی و یا ایرانی آنان محرز شود با رعایت ماده ۲۰ این قانون مکلفند برگ بازگشت به ایران را از ماموریت های سیاسی یا کنسولی جمهوری اسلامی ایران در خارج دریافت نمایند. ضوابط تشخیص و ایرانی بودن این قبیل اشخاص بموجب آئین نامه اجرائی این قانون تعیین خواهد شد. برگ مسافرت موضوع ماده ۹ و همچنین برگ بازگشت موضوع ماده ۲۰ و پروانه‌های گذر موضوع مواد  از نظر این قانون در حکم ‌گذرنامه است.

انواع گذرنامه ها

یکی از سوالات بسیار مهمی که معمولا از وکیل رفع ممنوع الخروجی پرسیده می شود آن است که انواع گذرنامه به چه موارد یتقسیم می شوند. گذرنامه بر سه قسم است: گذرنامه سیاسی. گذرنامه خدمت (‌اعم از فردی یا جمعی). گذرنامه عادی (‌اعم از فردی یا جمعی).

مشخصات انواع گذرنامه از لحاظ رنگ و شکل و قطع و تعداد اوراق و نظایر آن و همچنین سازمان تهیه ‌کننده آنها به موجب آئین‌نامه ‌اجرائی این قانون تعیین میگردد. از تاریخ تصویب این قانون گذرنامه‌های تحصیلی به تدریج به گذرنامه‌های عادی تبدیل خواهد شد.

وزارت امور خارجه میتواند در موارد لزوم با موافقت وزیر امور خارجه برای کسانی که به ماموریتهای خاص اعزام می شوند بجای‌ گذرنامه برگ مسافرت انفرادی و یا دسته‌جمعی صادر نماید. مشخصات برگهای مذکور در آئین‌نامه اجرائی قانون تعیین خواهد شد.

گذرنامه‌های سیاسی و خدمت

برای شخصیتهای زیر گذرنامه سیاسی به کمک وکیل رفع ممنوع الخروجی صادر می‌شود:   رهبر – رییس جمهور  – رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس مجلس شورای اسلامی، رییس قوه قضائیه، معاون اول رئیس جمهور، اعضای شورای نگهبان، تولیت‌ آستان قدس رضوی، وزراء دولت جمهوری اسلامی ایران و معاونان رئیس جمهور- نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای شورای عالی امنیت ملی، نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و‌اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی.

 رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، رییس دیوان عدالت اداری، رئیس و دادستان دیوان محاسبات، معاونان رئیس قوه قضائیه، رئیس ‌سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، رئیس کل بانک مرکزی و رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران. – رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رییس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و جانشینان ایشان، ‌فرماندهان نیروهای سه‌گانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران،‌ فرماندهان حفاظت اطلاعات نیروهای یاد شده.

نمایندگان مستقیم مقام معظم رهبری با معرفی رییس دفتر ایشان، نمایندگان ویژه رئیس جمهور یا معاون اول رئیس جمهور به معرفی دفتر ایشان، ‌نمایندگان ویژه هیأت وزیران جهت ماموریت های خاص به معرفی دفتر هیئت دولت و روسای دفاتر روسای قوای سه‌گانه و مجمع تشخیص مصلحت‌ نظام.

 روسای بنیاد مستضعفان و جانبازان، سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید انقلاب اسلامی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، کمیته ملی‌المپیک جمهوری اسلامی ایران و استانداران کشور و شهردار تهران. – رؤسای جمهور سابق، نخست‌وزیران سابق، معاونان اول سابق رئیس جمهور، روسای سابق مجلس شورای اسلامی، روسای سابق قوه قضاییه، ‌اعضای سابق شورای عالی قضایی با معرفی بالاترین مقام دستگاه مربوطه.

 مشاوران مقام معظم رهبری و معاونان دفتر معظم‌له با معرفی رییس دفتر ایشان، معاونان و مشاوران رییس جمهوری، معاونان معاون اول رییس‌جمهور، دبیر شورایعالی امنیت ملی و رؤسا و دبیران کمیته‌های شورای مزبور، معاونان وزراء، رؤسای دفاتر تخصصی تحت سرپرستی بلافصل رییس‌ جمهور.شخصیتهای عالی‌ مقام علمی، دینی، فرهنگی و روسای فرهنگستانها با موافقت رئیس جمهور.

نکات قابل توجه:

 رؤسای دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور و سایر مقامات مندرج در جزء ۵ و اعضای شورای عالی قضایی، وزراء و نمایندگان مجلس شورای ‌اسلامی و مجلس خبرگان و معاونان ریاست جمهوری و رییس قوه قضائیه که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عهده ‌دار مناصب فوق بوده ‌اند و رؤسای ‌سابق نمایندگیهای سیاسی و کنسولی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با معرفی بالاترین مقام دستگاه مربوطه.

سفرا، مدیران کل و معاونان آنان و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه، ماموران ثابت سیاسی و کنسولی.

ماموران رمز و مخابرات و کسانی که به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران مقامی را در مؤسسات و نهادهای بین‌المللی عهده ‌دار می‌شوند، ‌پیکهای سیاسی و کسانی که به ماموریت موقت سیاسی و کنسولی اعزام می‌شوند با موافقت وزیر امور خارجه.

 رئیس، معاونان و مدیران کل منطقه‌ای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنان و وابستگان فرهنگی که در پوشش کادر وزارت امور خارجه به‌خارج از کشور اعزام می‌شوند.

 مدیران کل مدارس خارج از کشور و دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی و سرپرستی‌های مدارس خارج از کشور به پیشنهاد وزیر آموزش و‌پرورش. در غیر از موارد یاد شده در بالا برای انجام ماموریت های خاص سیاسی حسب ضرورت، با تشخیص وزیر امور خارجه.

 دولت میتواند از صدور گذرنامه و خروج بدهکاران قطعی مالیاتی و اجرای دادگستری و ثبت اسناد و متخلفین از انجام تعهدات ارزی‌ طبق ضوابط و مقرراتی که در آئین‌نامه تعیین میشود جلوگیری نماید.

صدور گذرنامه به کمک وکیل ممنوع الخروجی

با کمک وکیل رفع ممنوع الخروجی برای اشخاص زیر با رعایت شرایط مندرج در این ماده گذرنامه صادر می‌شود:

اشخاصی که کمتر از هجده سال تمام دارند و کسانی که تحت ولایت و یا قیمومت می‌باشند با اجازه کتبی ولی یا قیم آنان.  مشمولین وظیفه عمومی با اجازه کتبی اداره وظیفه عمومی.

زنان شوهردار ولو کمتر از ۱۸ سال تمام با موافقت کتبی شوهر و در موارد اضطراری اجازه دادستان شهرستان محل درخواست گذرنامه که‌ مکلف است نظر خود را اعم از قبول درخواست یا رد آن حداکثر ظرف سه روز اعلام دارد کافی است. زنانی که با شوهر خود مقیم خارج هستند و زنانی‌که شوهر خارجی اختیار کرده و به تابعیت ایرانی باقی مانده‌اند از شرط این بند مستثنی می‌باشند.

در صورتیکه موانع صدور گذرنامه بعد از صدور آن حادث شود یا کسانی که بموجب ماده ۱۸ صدور گذرنامه موکول به اجازه آنان است‌ از اجازه خود عدول کنند از خروج دارنده گذرنامه جلوگیری و گذرنامه تا رفع مانع ضبط خواهد شد.

 ایرانیانی که به کشور مراجعه میکنند و فاقد گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه باشند و یا اینکه مدت اعتبار آن اسناد منقضی شده باشد‌ بشرط آنکه تابعیت ایرانی آنها مسلم باشد برگ بازگشت که فقط برای بازگشت به ایران معتبر است داده میشود.

برگ بازگشت از طرف مقامات سیاسی و کنسولی شاهنشاهی در خارج از کشور بطور رایگان صادر میشود و در مرز از دارنده آن اخذ ‌میگردد.

نام اطفال کمتر از ۱۸ سال تمام که همراه هر یک از والدین یا جد یا جده پدری یا مادری یا زن پدر یا شوهر مادر و یا خواهر و  نام نوزادانی که از زنان ایرانی مقیم خارج هنگام توقف مادر در ایران متولد میشوند در گذرنامه مادر ثبت می شود و در این مورد نیازی به جلب موافقت پدر نیست و همچنین در مواردی که در خارج از ایران شوهر ایرانی در کشور محل تولد نوزاد حاضر نباشد.

 برای یک خانواده که با هم مسافرت میکنند در صورت تقاضا یک گذرنامه صادر میشود و نام زن و اولاد کمتر از ۱۸ سال در آن ثبت‌ خواهد شد. هیچ یک از همراهان مستقلاً حق استفاده از گذرنامه را ندارد و در صورتی که بخواهد از دارنده گذرنامه جدا شود باید گذرنامه جداگانه ‌تحصیل نماید.

 گذرنامه جمعی اعم از خدمت یا عادی فقط در ایران و برای گروههای زیر صادر میشود:

این نوع گذرنامه‌ها به نام رئیس گروه صادر و نام و مشخصات همراهان در برگ ضمیمه آن درج خواهد گردید. وکیل رفع ممنوع الخروجی می تواند در این زمینه خدمات لازم را ارائه کند.

افسران – درجه‌داران – افراد و بطور کلی کارکنان مشمول قانون استخدام نیروهای مسلح شاهنشاهی که بطور جمعی و به منظور انجام ‌مأموریت عازم خارج از کشور باشند.) گروههای ورزشی که به منظور انجام مسابقات عازم خارج هستند معرفی سازمان تربیت بدنی ایران.

گروههای پیشاهنگی معرفی سازمان پیشاهنگی ایران.دانشجویان و دانش‌آموزان و معلمان و استادان که برای مطالعات آموزشی و فرهنگی بمعرفی وزارتخانه‌های مربوط به خارج میروند.گروههای هنری که توسط وزارت فرهنگ و هنر یا وزارت اطلاعات معرفی میشوند. گروههای معرفی شده از طرف سازمانهای دولتی و یا وابسته به دولت و یا جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران.

هر کس برای دریافت گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه بنام خود یا نام دیگری اسناد و مدارک خلاف واقع یا متعلق بغیر را عالماً عامداً‌ مراجع مربوط تسلیم نماید حبس تأدیبی از دو ماه تا شش ماه محکوم میشود و در صورتی که عمل او منجر به صدور گذرنامه شود بحبس‌ تأدیبی از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

کسانی که به تبع اغنام و احشام با سوء نیت مرتکب عبور غیر مجاز از مرز شده باشند، به مجازات فوق محکوم میگردند و صاحب اغنام و ‌احشام که عبور از مرز با علم و اطلاع یا دستور او بوده، برای مدت پنج سال از سکونت در نوار مرزی محروم میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×