وکیل تقسیم ارث

وکیل تقسیم ارث (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل تقسیم ارث

وکیل برای تقسیم ارث

 وکیل تقسیم ارث چگونه می تواند به تمامی افراد یک جامعه کمک کند؟ ایا با کمک وکیل تقسیم ارث می توان از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد؟ چه کسانی می توانند به عنوان وکیل تقسیم ارث، وکالت پرونده شما را بپذیرند؟ وکیل تقسیم ارث را چگونه از میان دیگر وکلای پایه یک دادگستری شناسایی کنیم؟

حقیقت آن است که وکیل تقسیم ارث یکی از با تجربه ترین افرادی است که می داند در جریان مسائل حقوقی مربوط به ارث و میراث چه عملکردی را از خود نشان دهد. به همین دلیل هم کاکلا طبیعی است که بسیاری از مردم جامعه برای احقاق حقوق خود و به ارثیه خود رسیدن به سراغ وکیل تقسیم ارث بروند.

امروزه وکیل تقسیم ارث با دیگر وکلایی که در زمینه های مختلف کار می کنند و وکالت حقوقی پرونده های گوناگونی را برعهده می گیرند دارای تفاوتت های بسیار زیادی است و به همین خاطر نمی توان هر کسی را به عنوان وکیل تقسیم ارث برای وکالت پرونده خود انتخاب کرد.

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید وکالت پرونده خود را به وکیل تقسیم ارث بسپارید و در زمان کوتاهی به اهداف خود برسید به شما پیشنهاد می کنیم که در ابتدا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید و سپس به سراغ وکیل تقسیم ارث  بروید. پس از انعقاد قرارداد وکالت با وکیل تقسیم ارث دیگر نمی توان این قرارداد را به راحتی فسخ کرد، مگر آنکه شرایط و قواعد خاصی وجود داشته باشد تا بتوانید این کار را انجام دهید، فسخ قرارداد وکالت وکیل تقسیم ارث  هم دارای آسیب ها و خسارت های مالی نسبتا زیادی برای شما م باشد، چراکه در هر صورت شما باید مقداری از دستمزد او را بپردازید.

وکیل تقسیم ارث و مهارت های او

 وکیل تقسیم ارث دارای مهارت ها ی حقوقی مختلفی است و برخی از این توانایی ها تا حدی دارای اهمیت هستند که وکیل تقسیم ارث می تواند با تکیه بر این مهارت ها تاثیر بسزایی در جریان پرونده های مربوط به این حوزه داشته باشد. برخی از وکلایی که اطلاعات کافی در مورد مباحث حقوقی دارند ممکن است عملکرد خوبی رد جریان داردسی نداشته باشند و نتوانسته باشند عملکرد خوبی از خود نشان دهند و از حقوق موکل خود دفاع کند پس صرف داشتن اطلاعات حقوقی نمی توان وکیل تقسیم ارث  را برای جریان پرونده خود انتخاب کرد.

 وکیل تقسیم ارث معمولا دارای فن مذاکره بسیار قوی است و می تواند در مراحل قانونی پرونده به خوبی در حضور دادگاه از ادله اثبات و مدارک کافی استفاده کند و ان ها را در میان دفاعیه های خود ارائه دهد. وکیل تقسیم ارث یکی از بهترین کسانی است که می تواند با استفاده از فنون مذاکره برای  احقاق حقوق موکل خود اقدامات قانونی لازم را انجام دهد.

 وکیل تقسیم ارث معمولا دارای توانایی های گسترده ای است که یکی از آنها توانایی تهیه و تنظیم اسناد حقوقی مانند انواع درخواست، شکواییه، لایحه دفاعیه و… می باشد. این وکیل متخصص و متبحر این اسناد را که در هر مرحله از دادگاه به بهترین نحو ممکن تهیه می کند و به مرجع قانونی مربوطه ارائه می دهد.

 وکیل تقسیم ارث به تمامی مراجعان خود مشاوره حقوقی ارائه می دهد. مشاوره حقوقی تقسیم ارث که توسط وکیل ارائه می شود معمولا از طریق روش های مختلفی انجام میگیرد. یکی از راحت ترین روش های مشاوره حقوقی با وکیل تقسیم ارث آن است که به دفتر وکالت او مراجعه کنید. از دیگر روش های مشاوره با وکیل تقسیم ارث از طریق اینترنت و تلفن همراه می باشد که راهکار بسیار ساده ای است و افراد می توانند در هر زمان و مکانی از طریق تلفن همراه و اینترنت با وکیل تقسیم ارث  ارتباط برقرار کنند و تمامی سوالات خود را به طور دقیق بپوشند.

نقش وکیل تقسیم ارث در قانون ایران

احتمالا تاکنون با وکیل تقسیم ارث  آشنا شده باشید و یا بتوانید به سادگی نقش وکیل تقسیم ارث  را حدس بزنید. ما در ادامه می خواهیم از زاویه ای دیگر به این موضوع و نقش وکیل تقسیم ارث  بپردازیم. ارث یکی از مفاهیم مهم قانون خانواده محسوب می شود که ریشه های گسترده ای در شرع و اسلام دارد. در واقع اگر بخواهیم اگر وقع بینانه تر به موضوع نگاه کنیم، ارث مفهومی در قانون محسوب می شود که بر اساس قوانین اسلامی تهیه و تدوین شده است. از این رو یک وکیل تقسیم ارث باید بر این مفاهیم اسلامی تسلط کافی داشته باشد.

اما بیایید کمی بیشتر با این موضوع آشنا شویم. در حالت کلی ارث مالی است که از یک فرد به جا می ماند و این مال باید بین وراث تقسیم شود.

بگذارید ساده تر بیان کنیم. هر فردی در دنیا دارایی های خاص خودش را دارد. مادامی که این فرد زنده باشد و یا صحت عقلی قابل قبولی داشته باشد بدون رضایت او هیچ ابزار قانونی نمی تواند مالکیت این دارایی ها را از او سلب کند. اما سوال اصلی این است که بعد از مرگ این فرد این دارایی ها چه خواهد شد.

به بیان ساده تر مرگ عاملی است که می تواند همه قراردادها و قوانین دنیایی را به سادگی نقض کند. مرگ می تواند در همان لحظه اول باعث جدایی زن و شوهر از یکدیگر شود و به طور کلی تمامی تعلقات دنیایی از فرد متوفی مبری می شود. از این رو مرگ باعث سلب مالکیت دارایی ها از فرد متوفی می شود. اما با سلب این مالکیت عملا دارایی ها از بین نمی رود. بلکه هیچ مالکی ندارد.

قانون و یا بهتر بگوییم اسلام سعی کرده است برای این نوع اموال مالک یا مالکین تعیین کند تا سرپرستی آن را بر عهده بگیرد. پس اسلام و به تبع آن قانون سعی کرده است مالکیت اموال بعد از مرگ مالک اصلی را به فرد یا افراد دیگری بسپارد. اما سوال بعدی این است که کیفیت این انتقال چگونه است. این دقیقا همان سوالی است که باید از وکیل تقسیم ارث بپرسیم.

وکیل تقسیم ارث و جریان این پرونده حقوقی

همانطور که در بالا اشاره شد قانون ارث و به طور کلی بخش بزرگی از قانون خانواده بر اساس اسلام و شرع نوشته شده است. بنابراین برای مشخص شدن کیفیت تقسیم مال بین وراث و تعیین وراث احتمالا باید به اسلام و شرع نگاه کنیم . در اسلام سعی شده است برای شرایط مختلف وضعیت ها و پاسخ های مختلفی نشان دهد. این ها مواردی است که وکیل تقسیم ارث به خوبی از آن اطلاع دارد.

اما اگر بخواهیم ساده تر به این موضوع بپردازم می توانیم اینگونه بیان کنیم که اساسا خانواده درجه یک اولین نفراتی هستند که در زمره تقسیم ارث قرار می گیرند. در صورت نبود خانواده درجه اول سراغ خانواده درجه دو می روند و اینگونه قانون سعی کرده است تحت شرایط مختلف مالک یا مالکینی را برای اموال متوفی مشخص کند.

نکته مهم دیگر  مسئله کیفیت و یا بهتر بگوییم سهم الارثی است. به بیان ساده تر بر اساس قانون همه وراث به شکل برابر ارث نمی برند و بر اساس شرایط مختلف مانند جنسیت و … سهم الارث تعیین شده متفاوت خواهد بود. حال این که هر فرد به چه میزان و تحت چه شرایطی ارث می برد سوالاتی است که باید از وکیل تقسیم ارث خودتان بپرسید. زیرا شرایط هر ارث و هر خانواده می تواند با موارد دیگر متفاوت باشد. از این رو پیشنهاد می شود برای درک دقیق تر موضوع به وکیل تقسیم ارث خود مراجعه کنید.

وکیل تقسیم ارث و چند نکته

همانطور که مشاهده می کنید مسئله ارث چندان ساده نیست. در واقع باید بگوییم این مسئله پیچیده تر هم می شود. در واقع در کنار موارد گفته شده طلب یک عنصر و مفهوم مهم را تشکیل میدهد.

به بیان ساده تر اگر فردی از متوفی طلبی داشته باشد این طلب در اولویت قرار دارد و قبل از انحصار وراثت و تقسیم ارث عملا باید طلب فرد طلبکار از اموال و دارایی های متوفی پرداخت شود.

در این مورد یک نکته بسیار مهم نهفته شده است. همانطور که میدانید در زمان ازدواج و جاری شدن خطبه عقد مهریه مشخص شده بر عهده مرد گذاشته می شود. بنابراین مهریه طلبی است که باید توسط مرد پرداخت شود. هیچ موردی حتی مرگ نمی تواند این طلب را از بین ببرد. بنابراین بعد از مرگ شوهر مهریه زن باید از اموال و دارایی های مرد پرداخت و سپس اموال بین وراث تقسیم شود. در این بین زن به عنوان وارث نیز وجود دارد و می تواند سهم الارث خود را دریافت کند.

نکته مهم دیگر این است که بعد از مرگ یک فرد تمام حساب های بانکی و مالی و تمام دارایی هایی که به نام او بوده، بلوکه می شود. بنابراین هیچ فردی حق استفاده یا انتقال این اموال یا دارایی ها را ندارد. تنها در صورتی بلوکه شدن اموال  یا حساب بانکی رفع می شود که افراد نسبت به انحصار ورثه اقدام کنند. در این صورت دادگاه به کمک وکیل تقسیم ارث با مشخص کردن سهم الارث هر فرد دستور رفع بلوکه را صادر می کند.

توجه داشته باشید که هر یک از ورثه به کمک وکیل تقسیم ارث می تواند به تنهایی اقدام به ارائه دادخواست انحصار وراثت کند. همچنین فردی که از متوفی طلب دارد نیز می تواند این درخواست را به دادگاه ارائه دهد. در این چنین شرایطی سایر وراث نمی توانند جلوی تشکیل شدن دادگاه را بگیرند و یا مانع از انحصار وراثت شوند. این ها نکات بسیار مهم و کاربردی است که وکیل تقسیم ارث به خوبی آن را می داند.

وکیل تقسیم ارث را چگونه پیدا کنیم؟

شاید اینگونه به نظر آید که پیدا کردن وکیل تقسیم ارث کار سختی است و دارای مراحل مختلفی است. این موضوع کاملا حقیقت دارد، چراکه پیدا کردن وکیل تقسیم ارث از میان تعداد زیادی از وکلای پایه یک دادگستری کار راحتی نیست. اما فراموش نکنید که معمولا برخی از موسسات حقوقی مجرب میتوانند در این راستا به شما کمک کنند.

یکی از بهترین موسسات حقوقی کارکشته در این زمینه گروه وکلای عدالت نویسان است. گروه وکلای عدالت نویسان دارای کادری حرفه ای و مجرب است و یکی از اعضای مهم آن وکیل تقسیم ارث است. شما به راحتی می توانید از طریق گروه وکلای عدالت نویسان با بهترین وکیل تقسیم ارث آشنا شوید و وکالت پرونده خود را به او بسپارید.

وکیل تقسیم ارث مهمتر از آن چیزی که فکر می کنید.

 وکیل تقسیم ارث یکی از بهترین و حرفه ای ترین وکلایی است که در سطح جامعه فعالیت می کند و به متقاضیان کمک می کند تا نتیجه پرونده آنها به بهترین نحو ممکن پیش برود و جریان ارثیه متقاضیان در مدت زمان کوتاهی مشخص شود. وکیل تقسیم ارث دارای توانایی ها و مهارت های مختلفی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. نادیده گرفتن مهارت های چنین وکیلی دارای نتایج بسیار زیانباری است، یکی از اصلی ترین آسیب ها و زیان هایی که توسط وکلای غیر متخصص و بی تجربه به مردم وارد می شود آن است که جریان ارثیه آنها دچار مشکل می شود و تقسیم ارث آنان به طور ناعادلانه ای انجام می گیرد و این موضوع باعث ایجاد آسیب ها و خسارات مادی بسیار زیادی می شود.

 وکیل تقسیم ارث توانایی های مختلفی در جریان پرونده های مختلف دارد، یکی از توانایی های اساسی و بسیار مهم این وکیل با تجربه آن است که در حضور دادگاه به دفاع از موکل خود می پردازد. گاهی این موضوع دیده می شود که برخی از وکلا با وجود آنکه دارای تحصیلات بسیار خوبی هستند اما نمی توانند از حق و حقوق موکل خود در دادگاه دفاع کنند، چرا که این افراد با وجود داشتن تحصیلات و دانش حقوقی کافی دارای توانایی استفاده از ادله اثبات دعوا و فنون مذاکره نیستند. فنون مذاکره یکی از توانایی های بسیار مهمی است که یک وکیل تقسیم ارث متخصص دارا می باشد و می تواند از آن به نفع موکلان خود استفاده کنند. کسانی که دارای چنین توانایی نمی باشند به هیچ عنوان نمی توانند در مسیر احقاق حقوق موکلان خود قدم بردارند و امکان تضییع حقوق افراد افزایش می یابد.

به شما پیشنهاد می کنیم به جای آنکه ملاک انتخاب وکیل حرفه ای را دانش حقوقی و میزان تحصیلات او بدانید، توانایی های این وکیل و تجربه کاری او را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین وکیل تقسیم ارث را انتخاب کنید و از خدمات حقوقی او بهره مند شوید.

 وکیل تقسیم ارث برای احقاق حقوق مردم

 وکیل تقسیم ارث به دلیل تحصیلات و دانش حقوقی که دارد سال های زیادی را در جریان دادرسی پرونده های مربوط به ارث فعالیت کرده است و همین موضوع باعث شده است تا اطلاعات کافی و نسبتا جامعی در مورد این موضوع داشته باشد. با کمک وکیل تقسیم ارث دیگر نیازی نیست تا افراد دچار چالش ها و مشکلات مربوط به پرونده های ارث شوند و به صورت حضوری در دادگاه حضور یابند. آنان به راحتی می توانند جریان دادرسی پرونده خود را به وکیل تقسیم ارث ارجاع دهند تا این وکیل حرفه ای و متخصص در تمامی جلسات دادگاه به جای موکل خود حضور یابد. کمک گرفتن از وکیل تقسیم ارث باعث می شود تا زمان و هزینه افراد در جریان پرونده های مربوط به ارث از دست نرود.

 وکیل تقسیم ارث سال های زیادی را رد جهت احقاق حقوق موکلان خود عمل کرده است و همین موضوع باعث شده است تا بهتر از هرکس دیگری بتوانند مشکلات و چالش های مربوط به جریان پرونده های مختلف را مورد حل و فصل قرار دهند و در دادگاه و محاکم قضایی مسائل حقوقی مربوط به آن را مورد پیگیری قرار دهد.

 دعاوی مربوط به ارث در قانون آیین دادرسی مدنی

 وکیل تقسیم ارث برای دفاع از موکل خود می تواند پس از انعقاد قرارداد وکالت در جریان دعاوی مربوط به چنین پرونده هایی در مراجع قضایی حضور یابد. در كليه دعاوي مالي كه به هر علت و سببي به ذمه تعلق مي‌ گيرد از قبيل قرض، ثمن معامله، مال‌ الاجاره، ديه جنايات، مهريه، نفقه،‌ ضمان به تلف با اتلاف – همچنين دعاوي كه مقصود از آن مال است از قبيل بيع، صلح، اجاره، هبه، وصيت به نفع مدعي، جنایت خطائی و شبه عمد‌ موجب ديه چنانچه براي خواهان امكان اقامه بينه شرعي نباشد مي‌ تواند با معرفي يك گواه مرد يا دو گواه زن به ضميمه يك سوگند ادعاي خود را‌ اثبات كند. در موارد مذكور در اين ماده ابتدا گواه واجد شرايط، شهادت مي‌ دهد سپس سوگند توسط خواهان اداء مي‌ شود.

در دعواي بر ميت پس از اقامه بينه، سوگند خواهان نيز لازم است و در صورت امتناع از سوگند، حق وي ساقط مي‌ شود. هرگاه خواهان، در دعواي بر ميت، وارث صاحب حق باشد و بر اثبات ادعاي خود اقامه بينه كند علاوه بر آن بايد اداء سوگند نمايد.‌ در صورت عدم اتيان سوگند حق مورد ادعا ساقط خواهد شد.

در صورت تعدد وراث هر يك نسبت به سهم خود بايد اداي سوگند نمايند چنانچه بعضي اداي سوگند نموده و بعضي نكول كننده ادعا‌ نسبت به كساني كه اداي سوگند كرده ثابت و نسبت به نكول كنندگان ساقط خواهد شد.

چنانچه وراث خوانده متعدد باشند و خواهان شخص ديگري باشد پس از اقامه بینه توسط خواهان، اداي يك سوگند كفايت مي‌ كند. مهلت درخواست تجديدنظر اصحاب دعوا، براي اشخاص مقيم ايران بيست روز و براي اشخاص مقيم خارج از كشور دو ماه از تاريخ‌ ابلاغ يا انقضاي مدت واخواهي است.

هرگاه يكي از كساني‌ كه حق تجديدنظرخواهي دارند قبل از انقضاء مهلت تجديدنظر ورشكسته يا محجور يا فوت شود، مهلت جديد از‌ تاريخ ابلاغ حكم يا قرار در مورد ورشكسته به‌ مدير تصفيه و در مورد محجور به قيم و در صورت فوت به وارث يا قائم‌ مقام يا نماينده قانوني وارث شروع‌ مي‌شود.

اگر سمت يكي از اشخاصي كه به‌ عنوان نمايندگي از قبيل ولايت يا قيمومت و يا وصايت در دعوا دخالت داشته‌اند قبل از انقضاي مدت‌ تجديد نظر خواهي زایل گردد، مهلت مقرر از تاريخ ابلاغ حكم يا قرار به كسي‌ كه به‌اين سمت تعيين مي‌ شود، شروع خواهد شد و اگر زوال اين سمت به‌ واسطه رفع حجر باشد، مهلت تجديدنظرخواهي از تاريخ ابلاغ حكم يا قرار به‌ كسي كه از وي رفع حجر شده است، شروع مي‌ گردد.

قانون مدنی در مورد وکیل تقسیم ارث چه می گوید؟

بسیاری از افرادی که به وکیل تقسیم ارث مراجعه می کنند و در جریان این پرونده ها قرار میگیرند دوست دارند تا بدانند قانون در مورد این موضوع حقوقی چه نظری دارد؟ با استناد به مفاد قانون مدنی به این موضوع اشاره می کنیم:

 اشخاصی که بموجب نسب ارث می برند سه طبقه‌اند: پدر و مادر و اولاد ، اجداد و برادر و خواهر و اولاد آن‌ها، اعمام و عمات و اخوال و خالات و اولاد آن‌ها.

وارثین طبقه بعد وقتی ارث میبرند که از وارثین طبقه قبل کسی نباشد. از جمله اشخاص که به موجب سبب ارث می برند هر یک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشد. اگر در شخص واحد موجبات متعدده ارث جمع شود جهت تمام آن موجبات ارث میبرد مگر اینکه بعضی از آن‌ها مانع دیگری باشد‌که در این صورت فقط از جهت عنوان مانع میبرد.

در صورت نبودن وارث امر ترکه متوفی راجع به حاکم است. ارث به موت حقیقی یا موت فرضی مورث تحقق پیدا میکند. مالکیت ورثه نسبت به ترکه متوفی مستقر نمی‌شود مگر پس از اداء حقوق و دیونیکه بر ترکه میت تعلق گرفته.

حقوق و دیونی که به ترکه میت تعلق میگیرد و باید قبل از تقسیم آن اداء شود از قرار ذیل است: قیمت کفن میت و حقوقی که متعلق است به اعیان ترکه مثل عینی که متعلق رهن است.  دیون و واجبات مالی متوفی.  وصایای میت تا ثلث ترکه بدون اجازه ورثه و زیاده بر ثلث با اجازه آن‌ها.

حقوق مزبوره در ماده قبل باید به ترتیبی که در ماده مزبوره مقرر است تأدیه شود ومابقی اگر باشد بین وراث تقسیم گردد. هرگاه ورثه نسبت به اعیان ترکه معاملاتی نمایند مادام که دیون متوفی تأدیه نشده است معاملات مزبوره نافذ نبوده و دیان می‌توانند آنرا بر هم زنند.

اموال غایب مفقودالاثر تقسیم نمی‌شود مگر بعد از ثبوت فوت او یا انقضاء مدتیکه عادتاً چنین شخصی زنده نمی ماند. اگر تاریخ فوت اشخاص که از یکدیگر ارث میبرند مجهول و تقدم و تأخر هیچیک معلوم نباشد اشخاص مزبور از یکدیگر ارث ‌نمیبرند مگر آن که موت بسبب غرق یا هدم واقع شود که در اینصورت از یکدیگر ارث میبرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×