وکیل ارث و میراث

وکیل ارث و میراث (1)

با گروه عدالت نویسان در وقت و هزینه صرفه جویی کنید

وکیل ارث و میراث

از موضوعات مهم حقوقی قابل بحث و بسیار مهم، موضوع ارثیه و حالت ها و جهات مختلف آن است. مبحث عنوان شده بسیار گسترده بوده و به تبع دارای قوانین گسترده تری است. لذا یکی از حوزه های فعالیت حقوقی است که لازمه رعایت همه اصول آن بهره از سواد و تخصص وکیل ارث و میراث است. وکیل مربوطه با داشتن مهارت و تخصص کافی در این زمینه به تمامی سوالات احتمالی در خصوص ارث و میراث پاسخگو خواهد بود. در کل این موضوع به دلیل اهمیت مالی آن تقریبا برای همه افراد مهم است زیرا حداقل یک بار در زندگی با این مسئله حقوقی ارتباط خواهند داشت. زمانی که فرد فوت می کند تمامی اموال او میان خانواده و وراث او تقسیم خواهد شد.

این مسئله امری غیر ارادی و قهری است و این قانون یعنی تقسیم اموال متوفی بین وراث به صورت غیر ارادی در میان جوامع و افراد به وجود آمده است. با پیشرفت جوامع و قانونمند شدن روابط قوانین مربوط به این مهم با توجه به فرهنگ و دین جوامع نیز به وجود آمده است. قوانین مربوط به ارث و میراث در کشور ایران مطابق با شرع اسلام وضع شده است. در ادامه این متن علاوه بر عنوان مقاله سوالات مهمی چون ارث چیست یا ارکان های ارث و میراث کدام است؟ چه کسانی مشمول قوانین ارثیه هستند؟ سهم هر یک از افراد از سهم الارث چقدر است؟ مالیات بر ارث چیست؟ قوانین مربوط به آن کدام است؟ و به سوالات دیگر  خواهیم پرداخت.

ارث چیست؟ ارکان ارث کدام است؟

به اموالی که از فرد متوفی باقی مانده است و میان افراد خانواده و وراث او تقسیم می شود ارث می گویند. ارکان ارث برابر با؛ متوفی یا مورث کسی است که دارای اموالی است و اکنون در قید حیات نیست. دومین رکن ارث؛ ماترک یا اموال فرد مورث است که میان افراد تقسیم می شود و افراد را ورثه یا وراث می خوانند که رکن سوم این موضوع حقوقی است. وکیل ارث و میراث با در نظر گرفتن تمامی نکات مربوط به هر یک از ارکان تقسیم ارث اقدامات لازم را برای افراد متقاضی این موضوع انجام خواهد داد.

پس از فوت هر فرد موضوع مهم ارث میان ورثه پیش خواهد آمد که دارای قوانین مختلفی است  پس معمولا برای حل موضوعات مطرح شده به وکیل ارث و میراث مراجعه می کنند. گاهی در بحث ارث و میراث اختلافاتی میان وراث و یا در خصوص مالیات بر ارث و انحصار وراثت پیش می آیید که قوانین وضع شده در اینباره تمامی حالات پیش بینی شده را پوشش خواهد داد. دانستن همه قوانین و یا اطلاع از روند پیگیری در تخصص همه افراد نیست بلکه این مهم فقط از عهده شخصی است که دانش آموخته علم حقوق باشد پس در نتیجه برای انجام فعالیت های مربوط به ارث بایستی با وکیل متخصص در این امر مشورت نمود.

نقش وکیل ارث و میراث چیست؟

گاهی در تقسیم ارث و میراث میان ورثه اختلافاتی پیش خواهد آمد یا مشکلات و موانع مالیاتی در خصوص تقسیم ارث وجود دارد. گاهی فرد متوفی دیون قابل پرداختی دارد که بر عهده وراث می باشد و مشکلاتی و اختلافات متنوع در زمینه ارث و میراث که برای حل و فصل تمامی آنها حضور وکیل ارث و میراث را می طلبد. همه افراد جامعه قوانین متداول و فراگیری را در مورد ارث و میراث می دانند اما در صورت بروز اختلافات همه قوانین لازم برای رفع مشکلات را نمی دانند و یا با نحوه عملکرد و یا اقدامات لازم برای رفع اختلاف یا موانع  برای تقسیم ارث اطلاعات کافی ندارند. وکیل ارث و میراث شخصی است که با تسلط بر همه قوانین مربوط به ارث به راحتی تمامی اختلافات پیش آمده را حل و فصل خواهد کرد.

معمولا تقسیم ارث از بیشترین و مهم ترین موضوعاتی است که در دفاتر حقوقی مطرح می شود زیرا همه افراد به قوانین مربوطه آشنایی کافی ندارند از این رو با کمک وکیل متخصص در این زمینه می توان به راحتی و قانونی میان ورثه ارث و ماترک مورث را تقسیم نمود. از دیگر موارد مهمی که معمولا در جلسات مشاوره از وکیل ارث و میراث سوال می شود این است که هر یک از افراد از ماترک متوفی چقدر ارث می برند؟ قانون برای مشخص کردن این موضوع وراث را به چند طبقه تقسیم کرده است و البته در صورت نبود دین متوفی و پرداخت مالیات بر ارث وکیل مربوطه سهم هر یک را مشخص خواهد کرد. بنابراین در این متن به صورت جامع به موضوع سهم الورثه خواهیم پرداخت.

وصیت نامه چیست؟

همه ما می دانیم که وصیت نامه گفته های خود نوشت یا رسمی متوفی است که در خصوص اموال و ماترک خود تصمیم گرفته است و در قالب نامه ای خود نوشت یا معتبر و رسمی که در دفاتر رسمی ثبت شده است، می باشد. اما موضوع مهم در خصوص وصیت نامه و سوالاتی که از وکیل ارث و میراث پرسیده می شود این است که آیا تقسیم ارث عین آنچه در متن وصیت نامه نوشته شده است صورت می گیرد؟ گاهی افراد قبل از مرگ خود مبادرت به تهیه وصیت نامه می کنند تا اموال وی پس از خود طبق میل او میان وراث تقسیم شود.

چنانچه متن و امضای وصیت نامه صحیح باشد و مانع حقوقی نداشته باشد وراث می توانند به متن وصیت نامه احترام بگذارند و مطابق با آن عمل کنند اما اگر کسی متن وصیت نامه را قبول نداشته باشد می تواند از طریق وکیل ارث و میراث که در این امر دارای تجربه کافی است به دادگاه حقوقی شکایت کند. قوانین مختلفی وجود دارد که افراد می توانند به صورت قانونی و نه آنچه که در متن وصیت نامه است به سهم الارث خود دست پیدا کنند.0

دریافت سهم الارث در زمان حیات مورث چگونه است؟

یکی دیگر از نکات بسیار مهم در زمینه ارثیه و تقسیم آن تقسیم ارث در زمان حیات صاحب اموال است. اصل سهم الارث بر فوت مورث است و شخصی که در قید حیات است نمی توان برای اموال او تصمیم گرفت. در نظر داشته باشید مثلا پدری قبل از مرگ خود ملکی را به عنوان سهم الارث به یکی از فرزندانش داده است. پس از مرگ متوفی فرزندان دیگر می توانند برای ملک و یا سهم الارث بخشیده شده در دادگاه حقوقی پرونده تشکیل دهند و یا کسی که در قید حیات مورث خود سهم الارث خود را دریافت کرده باشد پس از مرگ مورث می تواند دوباره خواستار سهم الارث شود. در نتیجه به لحاظ حقوقی تقسیم ارث قبل از مرگ میان وراث صحت قانونی ندارد.

سهم هر ورثه از ماترک متوفی چقدر است؟

ورثه خویشاوندان و خانواده مورث یا متوفی است که طبق قانون به آنها ارث تعلق می گیرد. خانواده و خویشاوندان شامل فرزندان و همسر و پدر و مادر و خواهر و برادر تا عمه و خاله و دایی و عمو و فرزندان می باشد. همانطور که گفته شد به دلیل اهمیت موضوع معمولا حضور وکیل ارث و میراث به شدت نیاز می شود. همچنین به علت اهمیت تقسیم ارث میان وراث سعی بر آن شده است تا همه موارد قانونی و نحوه تقسیم ارث و سهم الارث هر یک از ورثه را در این مقاله بازگو نماییم. افراد خانواده و خویشاوند متوفی با توجه به قرابت نسبی میان آنان به طبقات مختلفی تقسیم شده اند که هر یک از افراد نسبی و سببی با توجه به قرار گرفتن در طبقه خاصی سهم الارث متفاوتی دریافت خواهند کرد. وراث به سه طبقه تقسیم می شوند و این تقسیم بندی به موجب نسبت خونی افراد با متوفی  صورت گرفته است.

البته لازم به تذکر است که وجود هر یک از وراث، وراث بعدی را از ارث محروم خواهد کرد. مثلا متوفی اگر دارای فرزند باشد خواهر و برادر های متوفی از ارث محروم می شوند و در صورت وجود خواهر و برادر خاله و عمو ها ارث نمی برند و یا در صورت وجود پدر و مادر اجداد وی از ارث محروم می شوند. پس حق تقدم با افرادی است که در طبقه اول قرار خویشاوندی قرار گرفته اند. البته مبحث تقسیم ارث بسیار مفصل تر از آنچه که ذکر خواهد شد، است و ما تنها به نکات مهم و مورد سوال اشاره کرده ایم.

طبقه اول وراث

طبقه اول افراد ورثه شامل؛ فرزندان و پدر و مادر و نوه ها است. سهم الارث این افراد طبق قانون اینگونه است مثلا برای فردی که نوه یا فرزند نداشته باشد پدر و مادر همه ماترک ارثیه آنان خواهد بود. در صورتی که فرد دارای فرزندانی باشد ماترک میان فرزندان و پدر و مادر تقسیم می شود. مادر یک سوم ارث میت و پدر دو سوم ارث به آنان متعلق است. اگر متوفی دارای اولاد باشد پدر و مادر وی نیز در قید حیات باشند ابتدا ارث میان فرزندان تقسیم می شود سپس مقدار مشخصی از ماترک به ابوین خواهد رسید.

مثلا اگر فرزند دختر باشد میزان دو سوم اموال میان دختران تقسیم می شود و مابقی ارث میان طبقات دیگر تقسیم خواهد شد. اگر فرزند متوفی پسر یا پسران باشد تمام ارث میان آنان تقسیم می شود و اگر پدر و مادر متوفی در قید حیات باشند به سبب قانون یک سوم ارث متعلق به آنان است و مابقی میان فرزندان تقسیم می شود. همچنین زمانی نوه مستحق دریافت ارث است که متوفی فرزندی نداشته باشد یعنی در قید حیات نباشد در این صورت ارث میت به نوه می رسد. نوه پسر دو برابر نوه دختر ارث می برد و نوه پسری نیز دو برابر نوه دختری ارث خواهد برد.

طبقه دوم وراث

طبقه دوم وراث شامل؛ خواهر و برادر ها و اولاد هر یک و پدر بزرگ و مادر بزرگ است. زمانی طبقه دوم از ماترک متوفی سهم الارث دارند که متوفی وارثی در طبقه اول نداشته باشد و یا تنها فرزند دختر داشته باشد. اگر اجداد تنها وارث آنها باشد همه ارث به آنان تعلق می گیرد. سهم اجداد ذکور دو برابر اجداد مونث است. ترکه میان خواهر و برادر به نسبت مساوی تقسیم می شود. خواهر و برادر مادری فرد یک ششم ارث به وی تعلق دارد و مابقی میان خواهر و برادر های تنی و یا برادر های پدری تقسیم می شود. در صورتی که متوفی خواهر و برادری و یا اجدادی نداشته باشد ماترک میان فرزندان خواهر و برادر تقسیم می شود که اولویت با فرزندان برادر است.

طبقه سوم وراث

طبقه سوم وراث شامل؛ عمو و عمه و دایی و خاله و فرزندان هر یک است. چنانچه متوفی وارثی در طبقه اول و دوم نداشته باشد ماترک او به طبقه سوم می رسد و در صورتی که از این طبقه یک نفر باشد تمام اموال به وی می رسد. اولویت با عمو سپس عمه است و در صورت وجود خاله و دایی ارث نمی برند. ترکه میان عمو و عمه ها به نسبت مساوی تقسیم می شود.

سهم الارث همسر چقدر است؟

همسر رابطه سببی با متوفی دارد و شامل طبقات ذکر شده نمی شود زیرا هر یک از افراد طبقات مذکور رابطه نسبی و خونی با متوفی دارند. یکی از موضوعات بسیار مهم در تقسیم ارث موضوع سهم الارث همسر ( زوج یا زوجه) می باشد. وکیل ارث و میراث در این خصوص بر طبق قانون چنین می گوید؛ چنانچه رابطه زوجیت دائمی بوده باشد یعنی نکاح دائمی میان آنان صورت گرفته باشد و متوفی همسر خود را از ارث محروم نکرده باشد، همسر مرحوم یا مرحومه از وی ارث خواهد برد. سهم الارث زوجه یا زن از مرد اینگونه است؛ اگر زن متوفی دارای فرزند باشد یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از معادل نرخ اموال غیر منقول به وی ارث خواهد رسید. در صورتی که زوجه فرزندی نداشته باشد یک چهارم اموال منقول و یک هشتم اموال غیر منقول به وی ارثیه خواهد رسید. در صورت تعدد زوجین نیز ترکه میان آنان به طور مساوی تقسیم می شود و اگر زوجه ای فرزند نداشته باشد یک چهارم از ماترک سهم الارث وی خواهد بود.

حال سهم الارث مرد یا زوج به این شیوه است؛ در صورت داشتن فرزند از همسر مرحومه و یا فوت فرزند و نبود نوه نصف اموال همسر متعلق به وی می باشد و در صورتی که اولاد یا اولاد اولاد زن در قید حیات باشند یک چهارم اموال به زوج خواهد رسید.

سهم الارث همسر موقت چقدر است؟

یکی از شروط لازم برای دریافت سهم الارث همسر طبق قانون ازدواج دائم و خواندن خطبه عقد دائم است. همسر موقت طبق قانون سهم الارثی از متوفی دریافت نمی کند. اما چنانچه فرزندی در نتیجه ازدواج موقت به دنیا بیاید فرزند از پدر خود سهم الارث دریافت خواهد کرد و از این لحاظ هیچ تفاوتی با فرزندان دیگر متوفی ندارد. پس با این حال فرزند حاصل از ازدواج موقت از پدر و مادر خود ارث می برد و پدر و مادر نیز از وی ارث خواهند برد.

 آیا دیه ارث محسوب می شود؟

یکی از سوالاتی که به کرات در جلسات مشاوره از وکیل ارث و میراث سوال می شود این است که آیا دیه متوفی ارث محسوب می شود؟ در جواب این سوال باید گفت بله. دیه مانند همه اموال منقول و غیر منقول دیگر متوفی جز ماترک وی محسوب می شود و باید مانند سایر اموال میت بین وراث تقسیم شود. یک هشتم از سهم دیه متعلق به همسر قانونی و دائمی است.

چه کسانی از متوفی ارث نمی برند؟ موانع دریافت سهم الارث کدام است؟

 یکی از موضوعات مهم دیگری که در خصوص تقسیم ارث مطرح می شود موضوع منع از دریافت ارث بر طبق قانون و شریعت اسلام است. یکی از حالت های وقوع تقسیم ارث که نیازمند مشاوره های حرفه ای و قانونی وکیل ارث و میراث در این حیطه است. منظور از موانع دریافت ارث وجود حالت ها و شرایطی است که با وجود اینکه فرد از خویشاوندان و خانواده متوفی محسوب می شود اما قانون اجازه پرداخت ارث را به آنان نخواهد داد. این شرایط به شرح زیر است؛

قتل مورث به دست وارث؛ اگر وارث به عمد و با سوء نیت مورث را به قتل برساند و در دفاع از خود این عمل را مرتکب نشده باشد از مورث خود ارث نمی برد. چه تنهایی چه با مشارکت افرادی مورث را به قتل رسانده باشد از وی ارث دریافت نخواهد کرد. لازم به ذکر است محرومیت از ارث فقط برای قاتل است مثلا اگر فردی برادر خود را که از او ارث می برد بکشد و مقتول کسی دیگری را نداشته باشد برادرزاده اش از او ارث می برد.

کافر شدن و از اسلام خارج شدن؛ شخصی که از دین اسلام خارج شده باشد از پدر و مادر یا مورث مسلمان خود ارث نخواهد برد اما فرد مسلمان از کافر ارث خواهد برد.

اجرای مراسم لعان میان زن و شوهر؛ لعان به معنی لعن و نفرین است و زمانی این اتفاق میافتد که مردی زن خود را به داشتن رابطه نامشروع متهم نماید. این مراسم داراس شرایط و آداب خاصی است که چنانچه زن حامله باشد و فرزندی به دنیا بیاورد حتی اگر فرزند مشروع و متعلق به همسر سابق باشد از پدر و خویشاوندان پدر ارث نمی برد و پدر نیز از وی ارث نمی برد ولی همچنان رابطه را با مادر حفظ می کند اگر پدر بعد ها فرزند را بپذیرد فرزند از پدر ارث می برد ولی همچنان پدر از فرزند ارث نمی برد. بدیهی است که زن و شوهر نیز بعد از لعان یکدیگر از یکدیگر ارث نمی برند زیرا نکاح میان آنان فسخ می شود.

فرزند نامشروع؛ فرزندی که در نتیجه رابطه نامشروع یا زنا به دنیا آمده باشد از زن و مرد ارث نمی برد.

منظور از انحصار وراثت چیست؟

معمولا پس از فوت افراد وراث اولین اقدامی که انجام می دهند انجام اقدامات لازم برای انحصار وراثت است. معمولا وراث این مهم را به وکیل ارث و میراث می سپارند تا اقدامات لازم جهت انحصار وراثت را انجام دهد. در انحصار وراثت سهم دقیق هر یک از ورثه تعیین می شود و این موضوع در دفاتر ثبت مکتوب خواهد شد. حتی افرادی که از متوفی طلب مالی داشته باشند می توانند برای رسیدن به طلب خود درخواست انحصار وراثت بدهند. هر فردی که در تقسیم ماترک متوفی ذی نفع باشد می تواند درخواست انحصار وراثت را از مرجع مربوطه داشته باشد. معمولا درخواست انحصار وراثت به شورای حل اختلاف ارسال می شود. برای تنظیم درخواست مربوطه لازم است تا افراد متقاضی مدارک لازمی را جهت ارائه درخواست مربوطه فراهم نماید. معمولا افراد برای انجام اقدامات مربوط به انحصار وراثت به وکیل ارث و میراث وکالت می دهند تا هر اقدام لازمی برای تقسیم ارث انجام شود. معمولا روند انجام انحصار وراثت به این شکل است که افراد متقاضی یا وکیل مربوطه فرم مخصوص انحصار وراثت را از شورای حل اختلاف محل سکونت متوفی دریافت می کند.

در برگه فرم تمامی مشخصات وراث ذکر خواهد شد و وکیل ارث و میراث برای تایید اسامی وراث به دفتر ثبت اسناد مراجعه می کند و تایید نامه را دریافت خواهد کرد. سپس باید لیستی از اموال متوفی تهیه خواهد شد که این لیست شامل تمامی اموال منقول و غیر منقول فرد می باشد. تهیه اظهارنامه مالیاتی ضروری است و این مهم در اداره دارایی تهیه و ثبت می شود. پس از دریافت اظهارنامه مالیاتی مالیات سهم هر یک از وراث تعیین می شود. پس از انجام این مراحل لازم است تمامی مراحل انجام شده راهمراه با فرم تکمیل شده به شورای حل اختلاف ارائه داد. این شورا نیز پس از بررسی مدارک گواهی انحصار وراثت را صادر می کند. لازم به ذکر است پس از صدور این گواهی باید برای دخل و تصرف در اموال ارثیه مالیات آن نیز پرداخت شود.

مدارک لازم جهت تنظیم درخواست انحصار وراثت

خود افراد یا وکیل ارث و میراث می توانند اقدامات لازم را برای انحصار وراثت انجام دهند. برای ارائه درخواست لازم است تا مدارک لازم تهیه و ضمیمه درخواست شود. حتما وکیل ارث و میراث این موضوع را در جلسه مشاوره یا در زمان وکالت به موکل خود متذکر خواهد شد. مدارک لازم برای انحصار وراثت به قرار زیر است؛

شناسنامه مورث یا متوفی

گواهی فوت

اگر متوفی دارای همسر باشد ضمیمه مدرک عقد نامه لازم است.

کپی و مصدق شناسنامه همه وراث

در صورت داشتن وصیت نامه، وصیت نامه متوفی و استشهادیه لازم محضری

منظور از مالیات بر ارث چیست؟

یکی از حالت هایی که معمولا در مشاوره ها از وکیل ارث و میراث سوال می شود درصد ها و معافیت های مالیات بر ارث می باشد. در کل مالیات بر ارث دارای درصد ها و قوانین و سازو کار های خاصی است در سال 1395 به بعد این قوانین به شکل امروزی تغییر کرد. بیشتر افراد از  نحوه دریافت مالیات بر ارث آگاهی کافی ندارند. مالیات بر ارث نوعی از مالیات بر درآمد می باشد که از نوع مالیات دریافتی مستقیم است. اموالی که میان وراث به عنوان ارث تقسیم می شود هر کدام از وراث به نسبت سهم خود باید مالیات پرداخت نمایند. مالیات تعیین شده برای وراث به نسبت خویشاوندی و طبقه وراث بستگی دارد.

قوانین به این شیوه است که از سال 95 به بعد ماترک متوفی میان وراث تقسیم خواهد شد و سپس بر اساس گروه وراث مالیات تعیین خواهد شد. قبل از اصلاح قوانین مالیات بر ارث تعیین مالیات به این شیوه بود که ابتدا اموال متوفی ارزش گذاری می شد و دیون متوفی از آن کسر و مالیات آن نیز محاسبه می شد و وراث باید مالیات بر ارث را پرداخت می کردند سپس حق تصرف در اموال و ارثیه داشتند. در صورتی که از سال مذکور به بعد انحصار وراثت انجام خواهد شد سپس مالیات بر ارث هر یک از وراث تعیین می شود.

نحوه محاسبه مالیات بر ارث هر یک از وراث چگونه است؟

طبق قانون مالیات بر ارث وراث محاسبه خواهد شد و ملاک محاسبه آن قرار گرفتن هر یک از افراد در طبقه وراث است. وکیل ارث و میراث با در نظر گرفتن عامل تاثیر گذار در تعیین و محاسبه میزان مالیات ها، مشاوره لازم را به متقاضیان ارائه خواهد داد. مطابق آنچه در قانون ذکر شده است طبقه اول وراث کمترین نرخ مالیات و طبقه سوم وراث بیشترین نرخ مالیات را شامل می شود. هر یک از افراد وراث شامل طبقه ای از وراث هستند که در این متن ذکر شده است. طبقه اول وراث کمترین نرخ مالیاتی را شامل می شود و این نرخ برای طبقه دوم دو برابر و براید طبقه سوم چهار برابر خواهد شد. پس تعیین میزان مالیات بر ارث طبقه دوم و سوم به نرخ مالیات طبقه اول بستگی دارد. وکیل ارث و میراث با آگاهی کامل در این زمینه مالیات بر ارث هر یک از افراد را بر طبق فرمول قانونی محاسبه خواهد کرد. قانون مالیات بر ارث طبقه اول را بر اساس نوع اموال مشخص کرده است و نرخ مالیات سایر طبقات نیز بر اساس آن تعیین خواهد شد.

مالیات بر ارث طبقه اول به شرح زیر است و مطابق آنچه گفته شد بر اساس قانون ذیل طبقه دوم دو برابر و طبقه سوم چهار برابر خواهد شد؛

وسیله نقلیه موتوری و زمینی و دریایی و هوایی نرخ مالیات دو درصد است.

حق الامتیاز و همه حقوق مالی نرخ مالیات ده درصد است.

حق واگذاری محل و املاک نرخ مالیات 1.5 درصد است.

انواع اوراق بهادار و سپرده بانکی و سود متعلق به هر یک نرخ مالیات سه درصد است.

سهم الشرکه و سهام و حق تقدم هر یک نرخ مالیات 1.5 درصد است.

اموال و ماترک متوفی ایرانی خارج از کشور نرخ مالیات ده درصد است.

معافیات مالیات بر ارث کدام است؟

برخی از اموال معافیت مالیاتی دارند و ممکن است همه افراد به این قانون آگاهی نداشته باشند بنابراین وکیل ارث و میراث با در نظر داشتن این قانون چنانچه اموالی مورد معافیت قرار گرفته باشد اقدامات لازم را برای انحصار وراثت انجام خواهد داد. در سال 95 به بعد قوانین مربوط به معافیت بازنگری شد که به قرار زیر است؛

ماترک شهدای انقلاب اسلامی به وراث طبقات اول و دوم

اثاثیه و لوازم اساسی منزل محل سکونت متوفی

اموال موسسات دولتی و وزارت خانه و هر دستگاهی که از بودجه دولتی استفاده می کنند.

وجوه مربوط به بازنشستگی و پس انداز خدمت و وظیفه و مزایای پایان خدمت و بازخرید آن، مطالبه مربوط به خسارت اخراج و مرخصی استحقاقی استفاده نشده و بیمه تامین اجتماعی و وجوه پرداختی توسط بیمه گذار و بیمه و کارفرما از قبیل بیمه عمر و خسارت و بیمه عمر

بهترین وکیل ارث و میراث

بهترین وکیل ارث و میراث کسی است که در پرونده های متعدد در خصوص ارث و میراث و اختلافات پیش آمده مشاوره حقوقی و وکالت و دفاعیه از موکل انجام داده است. پرونده های موفق وکیل متخصص در این زمینه دلیل کافی و قانع کننده برای انتخاب وکیل ارث و میراث است و می توان اظهار کرد که بهترین وکیل مربوط به ارث و میراث وکیلی است که تجربه ها و فعالیت های زیادی را در این زمینه دارد. پرونده های مربوط به ارث و میراث از پرونده های مالی است و به  دلیل اهمیت آن لازم است تا بهترین وکیل ارث و میراث همراه متقاضی برای حل اختلاف یا مسئله پیش آمده باشد زیرا مهارت و تسلط وکیل برای سرانجام رساندن پرونده های مربوط به ارثیه ضروری و لازم است.

دلیل حضور وکیل ارث و میراث در مبحث ارثیه چیست؟

دلیل حضور وکیل ارث و میراث در خلال متن بار ها ذکر شد. معمولا بیشترین دعوای خانوادگی مربوط به تقسیم ارث و میراث است. افراد خانواده به علت های مختلفی معمولا با کمک افراد فامیل یا بزرگان خانواده سعی در رفع این اختلافات می کنند اما آنچه که واضح و مبرهن است این افراد هر چند به مسائل حقوقی آگاه باشند اما تسلط کافی برای به سرانجام رساندن این موضوع را ندارند. چنانچه وکیل متخصص در این امر در جلسات خانواده حضور داشته باشد بهتر و قانونی تر اختلافات پیش آمده را حل و فصل خواهد کرد و راه های قانونی را پیش پای وراث قرار می دهد. به هر حال همیشه باید مسائل را به کسی سپرد که دارای تخصص و سواد آن باشد. وکیل ارث و میراث قطعا با داشتن تجربه حالت ها و اختلافاتی را از قبل پیش بینی خواهد کرد و مانع از بروز آن می شود همچنین با ذکر مستندات قانونی و یادآوری قوانین سعی در تنظیم روابط و تقسیم اموال می نماید.

مقاله های مرتبط:

وکیل جرایم اقتصادی

وکیل کلاهبرداری

وکیل ماده 477

وکیل شرکت

وکیل خانواده

وکیل طلاق توافقی

وکیل مهریه

وکیل برای تنظیم قرارداد

وکیل تخلفات اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با وکیل

09124857572

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید
×